Μα τι βρίσκουν όλοι σε αυτά τα ονυχοδρόμια;

mpoulaalekoula

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Έφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.628 μηνύματα.
αυτο ακριβως πρεπει να λεει η αλεκα μου μπροστα σε καθε προσπάθεια μου να την κανω να ενδιαφερθει για ονυχοδρόμια...αποτελεσμα??? λαγοτρεξιμο για να ξίνει τα πίσω και οσο για τα μπροστα τα βολευει στους ξύλινους τοίχους μια χαρα:mad:
Μήπως έχετε καμια ιδέα? Ισως ενα ονυχοδρόμιο που ολοι του παραδίδονται???:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν μπορεις να βρεις κομμενους κορμους απο ελια πχ...για δοκιμασε το.Εμενα ο μ πουκακος μου δεν καταδεχεται το ονυχοδρομιο.Ξυνει τα νυχακια του μονο στον κορμο.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το δοκίμασα...τίποτα...:mad:

showimage.php
[/url][/IMG]

δες τι εχω φτιαξει για τον Τζιμακο μου, ο οποιος το εκτιμα ιδιαιτερα

ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΣΑΣ! είμαι ο Χάρης κ μ'αρέσει να ακονίζω τα νυχάκια μου στον καναπέ κ όχι στο νυχοδρόμιο που μου πήρε η μαμά μου!:P
Είμαι σχεδόν δύο χρονών κ δεν λέω να αλλάξω αυτή την "καλή" συνήθεια! Βοηθήστε με να αλλάξω για να χαρεί η οικογένεια μου που θέλει να αλλάξει τα έπιπλα. :D

Μπορεις να ψεκασεις το σημειο του καναπε οπου ξυνει τα νυχια του με απωθητικο σπρει ή με λεμονι,και αντιστοιχα το ονυχοδρομιο με catnip.Μηπως του πεφτει μικρο,ή κοντο;

:clapup: τέλειο!

πω πω απιθανο..κατι τετοιο θα κανω κ εγω...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back