Μεγάλες αποφάσεις

Λοιπόν, βγήκα έξω και μέτρησα ακριβώς πόσα μέτρα χρειάζονται για να καληφθεί το κάγκελο και είνα 89, 90 πες. Αν κάνει 5 ευρώ το μέτρο 450 ευρώ. Πολλάαα! Μάλλον το θέμα περίφραξη δε θα δουλέψει, γιατί εκτός αυτού έχουμε τρομάρα μας και δυο γκαραζόπορτες που ανοίγουν ηλεκτρικά όταν είναι να μπει το αυτοκίνητο μέσα. Οπότε και όλο το υπόλοιπο να περιφράξω αν τα μικράκια πεταχτούν έξω την ώρα που ανοίγε για να μπεί το αυτοκίνητο;:hmm::hmm::hmm:Θα ανεβάσω φωτογραφίες αύριο να καταλάβετε τι εννοώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπορεις να περιφραξεις τον χωρο γυρω απο την πορτα που θα βγαινουν καλε κανε ενα τετραγωνο 4χ4 σκεπαστω ωστε να μπορεις να το ανοιγοκλεινεια κιολας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι μια ιδεα κι αυτη.... :hmm::hmm::hmm:
Να ρωτησω κατι και μη με πειτε κατινα.... Η γιαγια ειναι μεγαλη και σεβομαι το οτι φοβαται. Εξαλλου πρεπει να δειξει κανεις λιγη κατανοηση. Αλλα μηπως θα το προσπαθουσε κι εκεινη να ξεπερασει το φοβο της λιγο αν η εγγονη της σε συννενοηση με τους υπολοιπους παθαινε μια κριση "καταθλιψης" που θα χασει τα γατακια και το παιδι δεν ετρωγε και ολο αναστεναζε και ολοι ανησυχουσανε κλπ κλπ; Ενταξει μη τη τρελανουμε τη γυναικα αν δεν μπορει να προσαρμοστει αλλα λεω μηπως θα το προσπαθουσε;;; Βεβαια πρεπει να μη σε βρισουν και οι υπολοιποι των οποιων η συνδρομη θα χρειαστει... :hmm::hmm::hmm: Μπορει να λεω και μπουρδα, αλλα ειναι αργα :redface::redface: Μετα, ισως αν εδινες τα 2 μπορουσε να ανεχθει το 1 μεσα στο σπιτι. Το βλεπεις πιθανο;
Παντως σημασια εχει πως τα εσωσες τα γατακια και μπραβο γι' αυτο. Ηταν καταδικασμενα. Τωρα, μα στην αυλη, μα στο σπιτι, μα σε αλλο σπιτι, εχουν ελπιδες :up::up::up:
Η μερικη περιφραξη μου ακουστηκε καλη
Το σεναριο του σαλονιου κι εγω το βλεπω δυσκολο γιατι ειναι και 3!!!

ναι καλε αυτο εχω κανει στην ταρατσα τους εχω απομωνωση ενα χωρο δικο τους γιατι θελω να κανω κ ηλιοθεραπεια το καλοκαιρι κ επειδη ερχοταν επανω μου κ γεμιζα τριχες

Αλλα μηπως θα το προσπαθουσε κι εκεινη να ξεπερασει το φοβο της λιγο αν η εγγονη της σε συννενοηση με τους υπολοιπους παθαινε μια κριση "καταθλιψης" που θα χασει τα γατακια και το παιδι δεν ετρωγε και ολο αναστεναζε και ολοι ανησυχουσανε κλπ κλπ;

:):):) Χριστίνα αυτό είναι μια πραγματικά καλή ιδέα!!! Η γιαγιά καθότι υπερπροστατευτική συνέχεια νομίζει πως έχω κάποιο πρόβλημα και δεν τρώω όσο πρέπει, και θα πάθω τίποτα, και να κάνω εξετάσεις κτλ κτλ. Άμα ακούσει τους φόβους της να επιβεβαιώνονται δεν ξέρω πως θα αντιδράσει. Πάντως το σαλόνι είναι αρκετά μεγάλος χώρος, θα βάλω φωτογραφίες κι απ' αυτό. Και κάτι ακόμα. Χριστίνα ήταν τόσο εύστοχο αυτό που είπες, μήπως ξέρεις τη γιαγιά μου:blink:;;;

η ιδεα της φροσως νομιζω πως ειναι πολυ καλη! (φροσω δεν σε λενε ladycat?) τους φτιαχνεις ενα δικο τους χωρο εξω τα αμολας το πρωι ξελυσσανε και το βραδυ τα μαντρωνεις στον ξενωνα!!!

πως μιλαω ετσι για τα ψυχουλινια καλε, ντροπη μου:redface:

:lol::lol::lol:
Τα παιδια του παιδιού μου είναι 2 φορές παιδιά μου... Έτσι λένε.... :hmm:
Αλλά θα χρειαστείς συμμάχους σε αυτό και λίγο θέατρο. Βέβαια πάντα κρατάμε στο μυαλό το να μη πάθει η γιαγια κατάθλιψη πραγματικα....
Να δοκιμάσει κανεις, αλλα μη τη πιέσουμε περισσότερο απ' όσο μπορεί...
Πάντως και η μερική περίφραξη ενός καλού χώρου είναι λύση

Λοιπόν, βγήκα έξω και μέτρησα ακριβώς πόσα μέτρα χρειάζονται για να καληφθεί το κάγκελο και είνα 89, 90 πες. Αν κάνει 5 ευρώ το μέτρο 450 ευρώ. Πολλάαα! Μάλλον το θέμα περίφραξη δε θα δουλέψει, γιατί εκτός αυτού έχουμε τρομάρα μας και δυο γκαραζόπορτες που ανοίγουν ηλεκτρικά όταν είναι να μπει το αυτοκίνητο μέσα. Οπότε και όλο το υπόλοιπο να περιφράξω αν τα μικράκια πεταχτούν έξω την ώρα που ανοίγε για να μπεί το αυτοκίνητο;:hmm::hmm::hmm:Θα ανεβάσω φωτογραφίες αύριο να καταλάβετε τι εννοώ.

Πάντως η καλαμωτή ΔΕΝ κανει 5 ευρώ το μέτρο. Κάνουν περίπου 5 ευρώ τα 3 μέτρα, άρα 150 ευρώ!!

Τώρα που είδα και τα απο κάτω μηνύματα, κι εμένα να τους φτάξεις δικό τους παιδότοπο ειναι μια πολύ καλή ιδέα!!

ναι καλε ετσι με λενε μπορεις να κανεις αυτο που λεω εγω playroom τους βαζεις κ μερικα παιχνιδακια κ αφθονο νερο ολα τελειωσαν μπορεις ακομη να το κανεις σαν κοτετσι οπως αποφασισαμε να το κανουμε στην χιο

μπορεις ακομη να το κανεις σαν κοτετσι οπως αποφασισαμε να το κανουμε στην χιο

τι εννοεις οταν λες κοτετσι;;;

πως ειναι τα κοτετσια που εχουμε τις κοτες καλε ωστε να μπορουν να βλεπουν κ εξω μιας κ ειναι μεγαλες κουτσομπολες οι γατες μας

Λοιπόν Φρόσω (ε μιας και το 'μαθα είπα να το χρησιμοποιήσω:D) το σκεφτόμουν αυτό που λες και νομίζω πως γίνεται. Είναι ένα χώρος του κήπου, όχι πολύ μικρός, καμιά δεκαπενταριά μέτρα μήκος, ανάμεσα σε δυο πορτάκια, που νομίζω πως κλείνει άψογα χωρίς διαρροές:P, είτε με καλαμωτή είτε με άλλο πλέγμα για να 'χουν ορατότητα και τα γατόνια και εμείς. Και το βράδυ μάντρωμα στον ξενώνα όπως είπε κι η μαρέστρος, να χουμε και μεις το κεφάλι μας ήσυχο!!!

Α ξέχασα, ευχαριστώωωω για όλες τις προτάσεις!!!:):D:)

:up::up::up:
Κι εμενα καλο μου ακουγεται!!! Μπραβο!!! Κι εγω νομιζω θα λειτουργησει!!! :):):)

καλε λειτουργει μια χαρα κ εγω απο τον αιλουρο εκλεψα την ιδεα καπου το εχει γραψει στο σαιτ του

Μπράβο ελένη, είναι πολύ τυχερά τα γατάκια σου πιστεύω!! Είσαι καταπληκτική! :)

Μπράβο, πολύ χαίρομαι που βρέθηκε λύση!! :)
Όταν τη φτιάξεις την περίφραξη, βάλε μας και καμιά φωτογραφία να τη δούμε, θα είναι πολύ χρήσιμη και για άλλα μέλη νομίζω.;)

καλη φαση ο γατοτοπος!!!! δεν εχω κηπο εγω οποτε εχει γινει ολο το σπιτι γατοτοπος:lol:

ελένη περιμένουμε φωτο από τον γατότοπο:lol::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back