menia
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Θα χρειαστει να καθησυχασετε τους γειτονες με αυτην τη κινηση, γιατι φοβουνται οτι θα γινουν πολλα κι εχουν δίκιο γιατι δεν ειναι ο καθενας υποχρεωμενος να ειναι φιλοζωος , γι αυτο χρειαζεται να ειμαστε νομοταγεις και διακριτικα αποτελεσματικοι.. Τα κουταβια θα δωθουν για υιοθεσια καθως και τα μικρα γατακια και ολα τα αλλα πρεπει να στειρωθουν.
Εχετε φερθει κι εσεις λιγο λαθος απο την αρχη γιατι η πρωτη κινηση πριν ξεπαραδιαστειτε επρεπε να ειναι η στειρωση κι οχι το ταισμα τοσο ( δεν ενωω να πεινανε στειρωμενα). Οι γειτονες εχουν κι αυτοι δικαιωμα να μη τα θελουν γι αυτο θελει ενημερωση και καθυσηχασμο για να σας αφησουν να αρχισετε καλα αοπο δω και περα. Επικοινωνηστε αμεσα εσυ και οι γονεις σου να σας δυκτυωσω με αθηναικο σωματειο. Εξισου μου κανει εντυπωση πως δεν βρηκες σωματεια , εχω γραψει αρθρο που ειναι στη κεντρικη και το πρωτο ποστ εχει ολα τα σωματεια κ τηλεφωνα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
menia
Δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
menia
Δραστήριο μέλος

strayshelp
Δραστήριο μέλος
Παρόλαυτα η λύση δεν είναι να τα ''φορτωθούμε'' εσυ,εγώ κλπ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.Ξερω ότι είναι δύσκολο να πείσεις έναν χωριάτη-χωρίς παρεξηγηση-που ισχυρίζεται ''αστο να ψοφήσει για να μην έχουμε αδέσποτο''.
Πες στη μαμά σου να συνεχίσει να ταϊζει τα ζώα κάπου ίσως πιο κρυφά,να μην την βλέπουν αν αισθάνεται ασχημα απέναντι στους συγχωριαν ους.Αν και δε θα πρεπε γιατί δεν κάνει κάτι κακό.
Είναι αμαρτία να τα αφήνει να πεινάνε γιατί δεν καλαρεσει σε κάποιους.
Επίσης αν απειλήσουν με φόλα μπορείς να πεις ότι αν φολιαστεί ζώο θα γίνουν μηνύσεις,ότι πχ από σωματείο προστατευονται.Δε καταλαβαίνω σ ενα χωριο πως ενοχλουν τα ζωα.
Παντως μπορείς να φερεις καμια γατα στην Αθήνα και να της πας καπου με φαι,πχ ταβερνα,αλλα μονο αφου ΣΤΕΙΡΩΘΟΥΝ.Δε θελουμε αλλα αδεσποτα.

Καλημέρα κι ευχαριστώ για την ανταπόκριση
Σύλλογο εκεί κοντά δεν βρίσκω, άλλωστε σε όλο το Δήλεσι είναι ΤΟΟΟΣΑ πολλά τα αδέσποτα που τι να πω... Για τα σκυλάκια δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα, η φιλοξενία στην Αθήνα είναι αδύνατη λόγω χώρου. Αυτά τα ταϊζει η μάνα μου (ακόμα...) αν και η γειτόνισσα ήταν σαφέστατη στο μήνυμά της... Ναι είναι όντως πάρα πολλά, αλλά τι να τα κάνεις, να τα σκοτώσεις? Δηλαδή αυτά δεν έχουν δικαίωμα στη ζωή? Μετά σκεφτόμουν μήπως να πήγαινα να φωτογραφήσω τα γατιά, ναι μεν είναι πραγματικά πανέμορφα, όμως είναι σχετικά μεγάλα για υιοθεσία και θα πρέπει να αναφέρω στην αγγελία ότι βρίσκονται στο Δήλεσι κι ότι αν σε κάποιον αρέσει κάποιο από αυτά θα το μεταφέρω Αθήνα να το δει κι από κοντά. Δεν είναι και πολύ πρακτικό αυτό, οι περισσότεροι μόλις θ' ακούσουν ότι είναι εκτός Αθηνών θα γίνουν Λούηδες... Γι' αυτό έλεγα μήπως υπάρχει κανά μέρος να τα αφήσω στην Αθήνα πάλι σαν αδέσποτα, αλλά να μπορούν να βρουν φαγητό. Σκεφτόμουν τις ταβέρνες στην Βάρη ή στο Κορωπί αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τ' αδέσποτα εκεί πέρα. Λύση απελπισίας, το ξέρω, αλλά...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
menia
Δραστήριο μέλος
Η μητέρα μου ξηγήθηκε με τους γείτονες και τα ταϊζει (αφού τις καθημερινές είναι ερημιά εκεί), θα της πω να δει πόσες είναι θηλυκές για να δω τι μπορεί να γίνει. Αληθεύει αυτό που μου είπε ένας κτηνίατρος ότι μετά τη στείρωση θέλουν να είναι σε κλειστό χώρο για 12 μέρες για να παίρνουν αντιβίωση? Αυτό είναι λίγο δύσκολο για μένα, αν καταφέρω τους γονείς θαύμα θα είναι. Τεσπα, Γιασμίν θα δω τις συνθήκες και θα μιλήσουμε από το τηλ. να μου πείς και για το ΣΠΑΖ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
menia
Δραστήριο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Dafnoyla
Νεοφερμένο μέλος
δεν υπάρχει λόγος να περάσει το στρές του κλουβιού, απλά την πρώτη μέρα θα είναι υποτονική λόγω της νάρκωσης

menia
Δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
menia
Δραστήριο μέλος
https://filozoikosdilesiou.blogspot.com/2007_11_01_archive.html
Πήρα τηλέφωνο στο κινητό που δίνει και μίλησα με τον κο Μιχάλη της Φιλοζωικής Δηλεσίου, η οποία τώρα κάνει τα πρώτα της βήματα να γίνει γνωστή. Μου είπε ότι θα με βοηθήσει με τις στειρώσεις και το Σάββατο θα πάω Δήλεσι να τα κανονίσουμε. Είναι αξιέπαινη η προσπάθειά τους, αν και λίγα άτομα προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο σε συνεργασία με τοπικούς κτηνιάτρους. Οπότε πιστεύω το θέμα θα έχει αίσιο τέλος και δεν θα χρειαστεί να τα μεταφέρω Αθήνα.
Θα ήθελα να γίνει γνωστό το σωματείο και αν μπορείτε κάντε τον κόπο να αφήσετε ένα σχόλιο στο blog, συμπαράσταση θέλουν και ο κύριος Μιχάλης ήταν εξυπηρετικότατος και ευγενέστατος...
Μιχαέλα
Νεοφερμένο μέλος
menia
Δραστήριο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος

eleni_arav
Νεοφερμένο μέλος
Υπάρχει και η φιλοζωική στο Κορωπί που είναι ένα αχανές τεράστιο μέρος όπου νομιζς οτι θα τα φροντισουν. Να βρω τηλεφωνο να σου στείλω;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool