Μεγάλο πρόβλημα...

Μπράβο Μενια που αποφάσισες να βάλεις σε μια σειρά το χάος των αδεσποτων εκει πέρα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ολα τα τηλεφωνα δεκτα! θα πάω το Σάββατο στο Δήλεσι να βρω τον κύριο αυτό και να μιλήσουμε, γιατί είπε ότι μπορούν να γίνουν στειρώσεις! Ουφ, ηρέμησα λίγο βρε παιδιά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλά τα νέα με το σύλλογο που θα βοηθήσει με στειρώσεις.Μπράβο.

κλασσικα ειδα καθηστερημενα το ποστ
μενια τα καταφερατε τελικα???
μπηκα στο blog του συλλογου και αποτι ειδα στις ανακοινωσεις ο κυρ-Μιχαλης παλευει μονος του , ολα τα διοικητικα μελη τον εχουν αησει στην τυχη του....
αφησα ενα μηνυμα συμπαραστασης ....:|

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά έκανες HAVANA μου, τον γνώρισα κι από κοντά και είναι αξιόλογος άνθρωπος. Δυστυχώς τα πράματα δεν πήγαν καλά, οι στειρώσεις μπορούσαν να γίνουν μόνο καθημερινή στις 8 μ.μ. στη Λάμψακο (κοντά στη Χαλκίδα). Εκεί είναι το κτηνιατρείο της συνεργαζόμενης κτηνιάτρου. Εκείνη τη Δευτέρα που είχαμε συνεννοηθεί να πάρουμε 2 σκυλίτσες για στείρωση, εγώ είχα πάει Δήλεσι με το ΚΤΕΛ κι όταν έμαθα ότι οι επεμβάσεις θα γίνουν κατά τις 8 το απόγευμα ήταν αδύνατο να τις πάω μέχρι τη Λάμψακο γιατί μετά δεν θα είχα τρόπο να επιστρέψω Αθήνα (δεν θα υπήρχαν ΚΤΕΛ). Οπότε είπα στην επόμενη άδεια να μείνω εκεί και να το δούμε καλύτερα. Δυστυχώς όμως έπαθε η γιαγιά μου εγκεφαλικό εκείνες τις ημέρες και οι δικοί μου επέστρεψαν πανικόβλητοι Αθήνα, όπου είχαμε τραβήγματα στο νοσοκομείο μέχρι και τις αρχές Γενάρη και δεν πήγαμε καθόλου στο εξοχικό. Το προηγούμενο Σαββατο που τους πήγα αυθημερόν, δεν είδαμε κανένα κουτάβι και κανένα γατί. Μόνο τις μανάδες τους. Το Μάρτιο που θα ξαναπάρω άδεια θα προσπαθήσω να μείνω 3-4 μέρες εκεί για να το οργανώσω καλύτερα και με επιτυχία αυτή τη φορά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ελπιζω σε καλητερη τυχη την επομενη φορα....εχω κανταντησει γραφικη πια

Μην απελπίζεστε οργανωθειτε.. κανεις αλλος απο το φορουμ , μπορει να βοηθησει παιδια??? Με τη μεταφορα λεω

μαλλον πρεπει να αγορασουμε ενα τρειλερ σκυλων ..εχω αμαξι ιχ αλλα ποσα σκυλια να χωρεσει χωρις να μαλιοτραβηχτουμε στη διαδρομη???

Μην αγοραζετε νοικιαστε η ζητηστε να νοικιασετε εταιρεια μεταφορας

Εταιρία μεταφοράς τι εννοείς;
Υπάρχουν ειδικά για ζωάκια ή αυτοι που μεταφέρουν πράγματα;
Η άλλη λύση ειναι να βρισκαμε κτηνίατρο να κάνει τις στειρώσεις σε εσάς, χωρίς να χρειαστεί να μεταφερθούν τα ζώα.

Για ποσες γάτες και σκυλάκια μιλάμε;

Και σε τι απόσταση είναι το εξοχικό σας από την Αθήνα; Θα μπορούσε να γίνει η επιχείρηση αυθημερόν;

μια εταιρια μεταφορας για 4 σκυλους και 4 γατεσ ζητησε 350 ευρο με τα κλουβια δικα μας.......... εχουν κτηνιατρο εκει ο ανθρωποι το θεμα ειναι πως θα οργανωσουμε να πανε τα ζωακια στον κτηνιατρο...μαλλον τεμαχιο τεμαχιο και με φιμωτρο???? και σιγουρα θελει 2 ατομα εναν οδηγο και ενα συνοδο......

Για αυτο το λέω. Με λιγότερα λεφτά ίσως μπορούν να γίνουν οι στειρώσεις στο χώρο των ζώων και να γλυτώσουμε τα πήγαινε-έλα.
Σε μια μέρα θα φέρουμε γιατρο, θα τα κάνει και τέρμα.

Ας μας πει η Μένια αριθμούς να πάρω κάποιες τιμές και εξετάζουμε και τις 2 λύσεις.

Τι να πω, δεν ξέρω ακριβώς πόσα ζωντανά έχουν απομείνει, σίγουρα είναι οι 2 σκυλίτσες (η μία δεν πιάνεται με τίποτα), 1 γάτα που επίσης είναι χλωμό να πιαστεί, δεν ξέρω τι άλλο. Για να το οργανώσω πρέπει οπωσδήποτε να πάρω άδεια και να κατέβω εκεί καθημερινή, πράμα αδύνατον μέχρι τέλη Μαρτίου, λόγω φόρτου στην υπηρεσία έχουν κοπεί οι άδειες. Γι' αυτό λέω ότι επί του παρόντος δεν μπορώ να κάνω τίποτα...

ισως κατεβουμε εμεις.. και απλα μας βοηθησουν λιγο και οι γονεις σου...ποια ειναι τα ζωακια κτλ...
λεω τωρα κ γω σκεψεις...:hmm:

Οι γονείς μου είναι Αθήνα από τότε που έπαθε εγκεφαλικό η γιαγιά, δεν έχουν ξεμπλέξει εντελώς για να πάνε στο εξοχικό για να μείνουν. Πάντως είναι φοβερό το τι προθυμία υπάρχει, ειλικρινά δεν έχω λόγια, είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Οταν όλα τακτοποιηθούν, πάνε και οι δικοί μου για να μείνουν κι όχι αυθημερόν, σίγουρα θα το δω καλύτερα κι εγώ και θα τα ξαναπούμε για όποια βοήθεια!:)

Ασχετο με το θέμα, HAVANA σε λένε Κατερίνα Αν...(το ονοματεπώνυμο που χρησιμοποίησες στην απάντησή σου στο blog του ζωοφιλικού Δηλεσίου?)? Μήπως έμενες παλιά Αμπελόκηπους? Είχα μια συμμαθήτρια με αυτό το ονοματεπώνυμο! Κι έχουμε και την ίδια ηλικία απ' ότι βλέπω!

ναι σε ολα εγω ειμαι η συμμαθητρια σου....:lol: μηπως εισαι το ραδικακι????

Ποιο ραδικάκι καλέ?:hmm:Πήγαινες στο 3ο ΓΛΑ και έμενες μια φάση στη Μιχαλακοπούλου? Αν ναι, τότε με ξέρεις, έμενα κι εγώ κοντά σου και κάναμε και παρέα!!!!

Ποιο ραδικάκι καλέ?:hmm:Πήγαινες στο 3ο ΓΛΑ και έμενες μια φάση στη Μιχαλακοπούλου? Αν ναι, τότε με ξέρεις, έμενα κι εγώ κοντά σου και κάναμε και παρέα!!!!
αργυρω αν εισαι εσυ δε θυμασαι που σε ελεγε ραδικι ο ελεημων???

Χριστέ μου... αλλο κουλο κι αυτο... :blink:
Μετά τη φάση Νεφελάκι-Αντωνία, νομιζω εσείς οι 2 γράψατε ιστορία!

Ραδικι... έτσι κορίτσια, βγάλτε τα ολα στα φόρα! :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back