Desdemona
Διάσημο μέλος
Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα.
05-02-08
09:00
Γιατί καλέ,τι έγινε με τα κορίτσια;Μετά τη φάση Νεφελάκι-Αντωνία, νομιζω εσείς οι 2 γράψατε ιστορία!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
05-02-08
09:05
Χμ, δεν μπορώ να απαντήσω στον αέρα! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
menia
Δραστήριο μέλος
Η menia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 451 μηνύματα.
05-02-08
22:35
Μ' έπιασες στα πράσα άτιμη!!!!!
Δεν το πιστεύω!!!!!!!!!!!!!! Καλά πού τον ξεσκόνισες τον Ελεήμωνα?? ΗΜΑΡΤΟΝ ! Τελικά ο κόσμος είναι απίστευτα μικρός! Χαχαχαχα!!
Εμ μετακόμισες γι' αυτό δεν σε έχω δει ξανά στην περιοχή!!
Δεν το πιστεύω!!!!!!!!!!!!!! Καλά πού τον ξεσκόνισες τον Ελεήμωνα?? ΗΜΑΡΤΟΝ ! Τελικά ο κόσμος είναι απίστευτα μικρός! Χαχαχαχα!!
Εμ μετακόμισες γι' αυτό δεν σε έχω δει ξανά στην περιοχή!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum