Μεγάλο πρόβλημα..

anesperos13

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο anesperos13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα.
Ανακάλυψα οτι τα δυο μικρα (σχεδον δυο μηνων) δεν κανουν τα τσισακια τους στην αμμολεκάνη..

Κάνουν μονο τα κακα τους στην αμμο.. Αλλα σημερα επιασα το ενα να κατουραει στο καλαθι που τους εχω παρει τσισα και επισης εχουν 2-3 φορες πανω στα σεντονια κατουρησει και εχω βρει και στο πατωμα κοιλιδες..

Τι κανω???

Αν εχουν μαθει έξω τι θα κάνω??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μαλλον δεν προκαμουν να φτασουν στη λεκανη και τα κανουν οπου τυχει... ενω για το χοντρο τους προλαβαινουν...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μονο τα κακακια στην αμμολεκανη??κλεισε ολους τους χωρους το βραδυ η και οταν πηγαινεις στην δουλεια και αφησε τα στην τουαλετα με την αμμολεκανη κλεινε το καπακι καλου κακου μην βουτηξουν στην τουαλτετα!!τουλαχιστονστα κατουρημενα δωματια μην τα αφηνεις να μπαινουν θα στο ξανακανουν!!!ο γατος τουτ αβαταρ με τον που τον πηρα εχεσε μια φορα τσισα πανω στο κρεββατι το μαλωσα και μετα ηρθε και εκει που πηγαινα να κοιμηθω ερχετε το κολογατο και μου χεζει το μαξιλαρι!!!!!!το μαξιλαρι πεταχτηκε στα σκουπιδια και ο γατος εξοριστηκε στον κηπο!!!τωρα μεσα ειναι μονο το βραδυ χωρις να μου χεζει ολο τον τοπο!μια φορα να κατουρησουν σε ενα μερος θα το ξανακανουν και μετα το εχουν βρει το σημειο τελιωσε!!!!!!!!

Είναι κοινό πρόβλημα με γατάκια τόσο μικρής ηλικίας,δες κι εδώ.:)

Κατ' αρχάς είσαι σίγουρος ότι το κάνουν και τα δύο και όχι μόνο το ένα; Λίγο περίεργο μου φαίνεται...:hmm:Το γεγονός ότι κάνουν μόνο τα τσίσα εκτός λεκάνης (και όχι τα κακά τους) μπορεί να είναι ένδειξη προβλήματος. Καλύτερα να βρεις τον 'ένοχο' και να τον πας μια βόλτα απ' τον κτηνίατρο.
Εκτός αν συμβαίνει αυτό που λέει η moukelis, δηλαδή να είναι κάτι που συμβαίνει μόνο όταν κοιμούνται.

Επίσης ρίξε μια ματιά και εδώ για τρόπους αντιμετώπισης.

τωρα για να πω τη πικρη μου αληθεια και ο Γουρις μου οταν μετακομισα (ηταν τοτε 4 μηνων) ηθελε πιπι ΜΟΝΟ στο χαλακι του μπανιου...

κατηργησα το χαλακι του μπανιου και στη θεση του ειχα βαλει μια αμμολεκανη , εξυπακουεται οτι και ο Γου μετακομισε για περιπου δυο εβδομαδες στο μπανιο.

υποθετω οτι απ τη στιγμη που ελειπα ουτως η αλλως περιπου 10 ωρες απ το σπιτι καθημερινα στη καλυτερη περιπτωση λογω δουλειας, ο Γου μαλλον απελπιστηκε απ το περιορισμο και τα ξανακανε εκει που επρεπε (τις πρωτες 3-4 μερες εννοειται οτι το μπανιο ηταν ..πυροβολημενο :/:και εξυπακουεται οτι ΚΑΙ το βραδυ τον αφηνα εκει για να μην ...ατασθαλησει.)

Μια χαρα τα πηγε, τα επομενα 11 χρονια παρ οτι μετακομισαμε σε αλλα δυο σπιτια δεν εφερε την παραμικρη αντιρρηση.

Οπως τα παιδια, θελουν να εχουν περιορισμους, νομιζω οτι καπου μας δοκιμαζουν.

φιλικα
φρου

Και τα δυο κανουν τσισα αλλου και οχι στην αμμο..

Σημερα το μεσημερι εκει που καθομουν βλεπω τον αρσενικο που μπηκε μεσα στο καλαθι που τους εχω παρει και πανω στο μαξιλαρι καθεται και αρχιζει και κοιταει το ταβανι! Λεω τον κερατα κατουραει τρεχω και βλεπω και τον παω στην αμμο οπου και σηκωθηκε και εφυγε..

Αρα δεν ειναι ακρατεια μιας και το κεφαλι του σηκωσε και μετα τα κρατουσε μολις τον πηρα χαμπαρι..

Εχει κατουρησει παλιοτερα (το κοριτσι) στα σεντονια και μετα προσπαθουσε να τα σκουπισει..

Μοιαζει σα να τα κρατουσαν μαλιστα στην αρχη και τα αφηναν ολα μαζι οταν δεν αντεχαν..

Η γατα μου επειδη ειχε παθει μαστιτιδα δεν μπορουσε να ουρησει παρα μονο κακα.. Και ισως δεν τους εμαθε αυτη τη διαδικασια..

Τι να πω.. Ειμαι πολυ προβληματισμενος.. Παντως στην αμμο τελικα ισως δεν εχουν κατουρησει ποτε τσισα τους.. Ενω κακα απο την πρωτη φορα..

Και τα δυο κανουν τσισα αλλου και οχι στην αμμο..

Σημερα το μεσημερι εκει που καθομουν βλεπω τον αρσενικο που μπηκε μεσα στο καλαθι που τους εχω παρει και πανω στο μαξιλαρι καθεται και αρχιζει και κοιταει το ταβανι! Λεω τον κερατα κατουραει τρεχω και βλεπω και τον παω στην αμμο οπου και σηκωθηκε και εφυγε..

Αρα δεν ειναι ακρατεια μιας και το κεφαλι του σηκωσε και μετα τα κρατουσε μολις τον πηρα χαμπαρι..

Εχει κατουρησει παλιοτερα (το κοριτσι) στα σεντονια και μετα προσπαθουσε να τα σκουπισει..

Μοιαζει σα να τα κρατουσαν μαλιστα στην αρχη και τα αφηναν ολα μαζι οταν δεν αντεχαν..

Η γατα μου επειδη ειχε παθει μαστιτιδα δεν μπορουσε να ουρησει παρα μονο κακα.. Και ισως δεν τους εμαθε αυτη τη διαδικασια..

Τι να πω.. Ειμαι πολυ προβληματισμενος.. Παντως στην αμμο τελικα ισως δεν εχουν κατουρησει ποτε τσισα τους.. Ενω κακα απο την πρωτη φορα..
Και στο ποστ που σε παρέπεμψα έτσι ακριβώς φερόντουσταν...Ρώτησε και το γιατρό σου,ίσως έχει κάτι να προτείνει.

Μουκελις... Σεβομαι αυτο που λες και ναι, να πανε στο γιατρο τα ζουζουνια, αλλα ειλικρινα πιστευω οτι ειναι απλα ενα καπριτσιο τους, η ισως δεν εχουν μαθει τι πρεπει να κανουν.

Ακουγομαι αυστηρη, αλλα αν κλειστουν σε περιορισμενο χωρο για λιγες μερες θα μαθουν (απο προσωπικη μου πειρα μιλω παντα!)

φιλικα, φρου!

Μουκελις... Σεβομαι αυτο που λες και ναι, να πανε στο γιατρο τα ζουζουνια, αλλα ειλικρινα πιστευω οτι ειναι απλα ενα καπριτσιο τους, η ισως δεν εχουν μαθει τι πρεπει να κανουν.

Ακουγομαι αυστηρη, αλλα αν κλειστουν σε περιορισμενο χωρο για λιγες μερες θα μαθουν (απο προσωπικη μου πειρα μιλω παντα!)

φιλικα, φρου!
Ξέρω Φρου-Φρου,κι εμείς το δοκιμάσαμε,αλλά πρώτα τον πήγα στο γιατρό για να βεβαιωθώ ότι δεν είναι κάτι οργανικό.Μετά σε δευτερο στάδιο,τον πήγαινα εγώ στην άμμο σε τακτά χρονικά διαστήματα για να συνηθίσει κτλ.ΠΑρόλα αυτά,μια και ειναι θέμα κακής συμπεριφοράς,και μόνος του με την άμμο του να είναι σε ένα δωμάτιο 2 επι 3 άμα θυμώσει που φευγουμε,θα τα κάνει πίσω από την πόρτα.:(Και επειδή είναι πολύ μικρά σκόμα για να το κάνουν λόγω χαρακτήρα,ίσως πριν προχωρήσει σε εκπαίδευση να ρωτούσε τον γιατρό για να αποκλείσει αυτό το ενδεχόμενο.Εξάλλου αφού πάνε για τα κακά τους στην άμμο και δείχνουν να μην προλαβαίνουν για τα τσίσα και να τα κρατάνε,μου φαίνεται ότι κάτι ίσως τρέχει.:/:

φανταζομαι οτι οσοι εχουν απαντησει στο μυνημα ειναι παντα απο προσωπικη εμπειρια οποτε καλο θα ηταν να τα πας και στον κτηνιατρο δεν χανεις τιποτα και εφοσων σε διαβεβαιωσει και ο γιατρος αρχισε την εκπαιδευση που προτηνει και η frou frou αλλα εχε τα λιγο περιορισμενα και εσυ ωστε να να μην κανουν ολους τους χωρους να μυριζουν πατσουριλα γατιου στην τουαλετα αν σου πει ο γιατρος οτι ειναι οκ μηπως να δοκιμαζες διαφορερτικη αμμολεκανη????:blink::blink::blink::blink::blink:ακουγετε κουλο αλλα δεν χανεις τιποτα:hmm:

απλα επειδη κανουν τα κακα τους δεν μπορω να φανταστω οτι φταει η λεκανη! Θα τα παω στο γιατρο αν και μαλλον εχουν μαθει να τα κανουν οπουδήποτε αλλου εκτος από την αμμο..

Αν δεν καθαρίσει καλά το σημείο που τα κάνουν με ΞΥΔΙ... δεν θα σταματήσουν.... :)
Αναγνωρίζουν το μέρος και ξαναπάμε....

χλωρίνη?? στα σεντονια και στο καλαθι με το μαξιλάρι τους πάνε!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back