anesperos13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάνουν μονο τα κακα τους στην αμμο.. Αλλα σημερα επιασα το ενα να κατουραει στο καλαθι που τους εχω παρει τσισα και επισης εχουν 2-3 φορες πανω στα σεντονια κατουρησει και εχω βρει και στο πατωμα κοιλιδες..
Τι κανω???
Αν εχουν μαθει έξω τι θα κάνω??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
Το γεγονός ότι κάνουν μόνο τα τσίσα εκτός λεκάνης (και όχι τα κακά τους) μπορεί να είναι ένδειξη προβλήματος. Καλύτερα να βρεις τον 'ένοχο' και να τον πας μια βόλτα απ' τον κτηνίατρο.Εκτός αν συμβαίνει αυτό που λέει η moukelis, δηλαδή να είναι κάτι που συμβαίνει μόνο όταν κοιμούνται.
Επίσης ρίξε μια ματιά και εδώ για τρόπους αντιμετώπισης.
fru_fru
Δραστήριο μέλος
κατηργησα το χαλακι του μπανιου και στη θεση του ειχα βαλει μια αμμολεκανη , εξυπακουεται οτι και ο Γου μετακομισε για περιπου δυο εβδομαδες στο μπανιο.
υποθετω οτι απ τη στιγμη που ελειπα ουτως η αλλως περιπου 10 ωρες απ το σπιτι καθημερινα στη καλυτερη περιπτωση λογω δουλειας, ο Γου μαλλον απελπιστηκε απ το περιορισμο και τα ξανακανε εκει που επρεπε (τις πρωτες 3-4 μερες εννοειται οτι το μπανιο ηταν ..πυροβολημενο
και εξυπακουεται οτι ΚΑΙ το βραδυ τον αφηνα εκει για να μην ...ατασθαλησει.)Μια χαρα τα πηγε, τα επομενα 11 χρονια παρ οτι μετακομισαμε σε αλλα δυο σπιτια δεν εφερε την παραμικρη αντιρρηση.
Οπως τα παιδια, θελουν να εχουν περιορισμους, νομιζω οτι καπου μας δοκιμαζουν.
φιλικα
φρου
anesperos13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημερα το μεσημερι εκει που καθομουν βλεπω τον αρσενικο που μπηκε μεσα στο καλαθι που τους εχω παρει και πανω στο μαξιλαρι καθεται και αρχιζει και κοιταει το ταβανι! Λεω τον κερατα κατουραει τρεχω και βλεπω και τον παω στην αμμο οπου και σηκωθηκε και εφυγε..
Αρα δεν ειναι ακρατεια μιας και το κεφαλι του σηκωσε και μετα τα κρατουσε μολις τον πηρα χαμπαρι..
Εχει κατουρησει παλιοτερα (το κοριτσι) στα σεντονια και μετα προσπαθουσε να τα σκουπισει..
Μοιαζει σα να τα κρατουσαν μαλιστα στην αρχη και τα αφηναν ολα μαζι οταν δεν αντεχαν..
Η γατα μου επειδη ειχε παθει μαστιτιδα δεν μπορουσε να ουρησει παρα μονο κακα.. Και ισως δεν τους εμαθε αυτη τη διαδικασια..
Τι να πω.. Ειμαι πολυ προβληματισμενος.. Παντως στην αμμο τελικα ισως δεν εχουν κατουρησει ποτε τσισα τους.. Ενω κακα απο την πρωτη φορα..
moukelis
Επιφανές μέλος
Και στο ποστ που σε παρέπεμψα έτσι ακριβώς φερόντουσταν...Ρώτησε και το γιατρό σου,ίσως έχει κάτι να προτείνει.Και τα δυο κανουν τσισα αλλου και οχι στην αμμο..
Σημερα το μεσημερι εκει που καθομουν βλεπω τον αρσενικο που μπηκε μεσα στο καλαθι που τους εχω παρει και πανω στο μαξιλαρι καθεται και αρχιζει και κοιταει το ταβανι! Λεω τον κερατα κατουραει τρεχω και βλεπω και τον παω στην αμμο οπου και σηκωθηκε και εφυγε..
Αρα δεν ειναι ακρατεια μιας και το κεφαλι του σηκωσε και μετα τα κρατουσε μολις τον πηρα χαμπαρι..
Εχει κατουρησει παλιοτερα (το κοριτσι) στα σεντονια και μετα προσπαθουσε να τα σκουπισει..
Μοιαζει σα να τα κρατουσαν μαλιστα στην αρχη και τα αφηναν ολα μαζι οταν δεν αντεχαν..
Η γατα μου επειδη ειχε παθει μαστιτιδα δεν μπορουσε να ουρησει παρα μονο κακα.. Και ισως δεν τους εμαθε αυτη τη διαδικασια..
Τι να πω.. Ειμαι πολυ προβληματισμενος.. Παντως στην αμμο τελικα ισως δεν εχουν κατουρησει ποτε τσισα τους.. Ενω κακα απο την πρωτη φορα..
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Ακουγομαι αυστηρη, αλλα αν κλειστουν σε περιορισμενο χωρο για λιγες μερες θα μαθουν (απο προσωπικη μου πειρα μιλω παντα!)
φιλικα, φρου!
moukelis
Επιφανές μέλος
Ξέρω Φρου-Φρου,κι εμείς το δοκιμάσαμε,αλλά πρώτα τον πήγα στο γιατρό για να βεβαιωθώ ότι δεν είναι κάτι οργανικό.Μετά σε δευτερο στάδιο,τον πήγαινα εγώ στην άμμο σε τακτά χρονικά διαστήματα για να συνηθίσει κτλ.ΠΑρόλα αυτά,μια και ειναι θέμα κακής συμπεριφοράς,και μόνος του με την άμμο του να είναι σε ένα δωμάτιο 2 επι 3 άμα θυμώσει που φευγουμε,θα τα κάνει πίσω από την πόρτα.Μουκελις... Σεβομαι αυτο που λες και ναι, να πανε στο γιατρο τα ζουζουνια, αλλα ειλικρινα πιστευω οτι ειναι απλα ενα καπριτσιο τους, η ισως δεν εχουν μαθει τι πρεπει να κανουν.
Ακουγομαι αυστηρη, αλλα αν κλειστουν σε περιορισμενο χωρο για λιγες μερες θα μαθουν (απο προσωπικη μου πειρα μιλω παντα!)
φιλικα, φρου!
Και επειδή είναι πολύ μικρά σκόμα για να το κάνουν λόγω χαρακτήρα,ίσως πριν προχωρήσει σε εκπαίδευση να ρωτούσε τον γιατρό για να αποκλείσει αυτό το ενδεχόμενο.Εξάλλου αφού πάνε για τα κακά τους στην άμμο και δείχνουν να μην προλαβαίνουν για τα τσίσα και να τα κρατάνε,μου φαίνεται ότι κάτι ίσως τρέχει.
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος

ακουγετε κουλο αλλα δεν χανεις τιποτα
anesperos13
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Αναγνωρίζουν το μέρος και ξαναπάμε....
anesperos13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool