Μεγάλο σκουλήκι δίπλα από το γατί μου

Ειναι οι καλυτερες ωρες για κατι τετοιο...:)

ποιος ξυπναει αυριο ομωωωωως........... τα Γατουνια μου παντως κοιμουντε του καλου καιρου χαχαχαχα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!Εγω δεν καταλαβα,το βρισκεις δίπλα στα γατακια;Μηπως έχεις φυτά μέσα στο σπιτι και ειναι κάτι που βγαινει στο χωμα;Τα γατακια σου τρωνε κανονικα;Το δέρμα τους πως ειναι;Έχπυν κάποια πληγη,διάρροια,η διάθεση τους ειναι καλη;Επισης,τι αποπαρασιτωση με ένεση έκαναν,δεν κατάλαβα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ποιος ξυπναει αυριο ομωωωωως........... τα Γατουνια μου παντως κοιμουντε του καλου καιρου χαχαχαχα
Υπογραφη αξιζε!!!Ειναι ΚΟΥΚΛΙΑ τα γατουνια σου:up:
Για να δουμε τωρα τι θα πει ο γατολαος για αυτη την καμπια...:hmm:

Sorry που γράφω με greeklish, προσπαθώ εδώ και μια ώρα να ρυθμίσω το pc μου να γραφει ελληνικά (οποιος μπορεί ας μου δώσει τα φώτα του.. απελπιστικά)

Δε ξέρω τι θα πει ο "γατολαος", εγώ λέω, τσίμπα την κάμπια σε ένα πλαστικό σακουλάκι, τσίμπα και τα "γατονια" και άντε στο γιατρό να δείτε τι γίνεται.

Μπορεί να είναι και απλά μια σύμπτωση...

Φιλικά
Frou

(mods, sorry για τα greeklish αλλα δε ξέρω τι στην ευχή έπαθε το pc μου και απλά δεν δέχεται ελληνικά!)

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
fru_fru, μέχρι να βρεις άκρη με τον υπολογιστή σου, μπορείς να χρησιμοποιείς αυτήν εδώ την εφαρμογή που μετατρέπει τα greeklish σε ελληνικά.:)

Το πιο πιθανο ειναι οτι προκειτε για καποιο ζωυφιο που εφεραν απ' εξω , την πρωτη το δοκιμασαν και δεν τους αρεσε τη δευτερη απλως επαιζαν μαζι του. Αν ηταν εντερικο παρασιτο ειναι λευκα και μπορτει να ειναι σαν μακαρονια η λαζανια ψιλα διαφορων μεγεθων:lol:. Τις προνυμφες των ψυλλων δεν μπορεις να τις δεις με γυμνο ματι. Βαλε μια φωτο της καμπιας μηπως εχουμε καλυτερη αποψη:hmm:

Το πιο πιθανο ειναι οτι προκειτε για καποιο ζωυφιο που εφεραν απ' εξω , την πρωτη το δοκιμασαν και δεν τους αρεσε τη δευτερη απλως επαιζαν μαζι του. Αν ηταν εντερικο παρασιτο ειναι λευκα και μπορτει να ειναι σαν μακαρονια η λαζανια ψιλα διαφορων μεγεθων:lol:. Τις προνυμφες των ψυλλων δεν μπορεις να τις δεις με γυμνο ματι. Βαλε μια φωτο της καμπιας μηπως εχουμε καλυτερη αποψη:hmm:
Mπραβο Τζον:up:Αυτο ελεγα και`γω;):)

ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας !!!!!

φυτα Δεν υπαρχουνε στο σπιτι μενω στην ταρατσα του σπιτιου Βεβαια εχουνε μεγαλη απλα και ακουμπανε καποιοες κορυφες απο καποια δεντρα κοντα στην περγκολα..........

το ευχαριστω ειναι οτι σημερα καθως εβγαινα απο το σπιτι βρηκα στην εισοδο κατω στο ισογιο ενα τετοιο πραγμα......

βεβαια σκεφτηκα μηπως ειναι αυτο που πεταξα απο την ταρατσα το βραδυ !!!!!

φωτογραφια δεν προλαβα να βγαλω αλλα

ειναι πρασσινο σαν καμπια στο μεγεθος του μικρου δαχτυλου του χεριου μου αλλα δεν εχει ποδια κανονικα ειναι σαν να ειναι μεσα σε κουκουλι κατι..... και εχει πολλες μαυρες κουκιδες γυρο του..... Συχαμερο πραγματικα,.,....... μπλιαχ......

Καλημερα!Εγω δεν καταλαβα,το βρισκεις δίπλα στα γατακια;Μηπως έχεις φυτά μέσα στο σπιτι και ειναι κάτι που βγαινει στο χωμα;Τα γατακια σου τρωνε κανονικα;Το δέρμα τους πως ειναι;Έχπυν κάποια πληγη,διάρροια,η διάθεση τους ειναι καλη;Επισης,τι αποπαρασιτωση με ένεση έκαναν,δεν κατάλαβα.

τρωνε κανονικα τα γατουνια μου παιζουνε κανονικα και το τρυχωμα τους ειναι τελειο !!!! πληγες δεν εχουνε πουθενα ουτε διαρροια !!!!

αποπαρασιτωση τωρα που με ρωτας δεν γνωριζω τη εμβολιο ητανε αυτο !!! αλλα πηρα το βιβλιαριο του γατουλι μου αλλα δεν καταλαβαινω τη γραφει ( γιατροι χεχεχεχε)

να ρωτισω και κατι ασχετο................

ο μικρουλης μου ο αγκυρας..........

πεφτει με τα μουτρα στο φαει και σιγα σιγα η μυτη του μαυριζει........

δοκιμασα να τον καθαρισω με νερο και βαμβακι αλλα καθαρισε ελαχιστα.....

τη μπορω να κανω στο μικρο μου βρομιαρη ?????

οχι τιποτα αλλο ειναι κατασπρος και εχει μαυρη μυτη χαχαχαχαχα ....

στο πανω μερος ετσι !!!!

αποπαρασιτωση τωρα που με ρωτας δεν γνωριζω τη εμβολιο ητανε αυτο !!!
Μα δεν είναι εμβόλιο. Για την εσωτερική αποπαρασίτωση, ο γιατρός σου δίνει ή μια... αλοιφή που τη βάζεις στο φαγητό τους ή χαπάκια και οδηγίες πώς και πόσες μέρες να τους τα δώσεις.
Και η εξωτερική αποπαρασίτωση γίνεται με σπρέι ή με αμπούλες. Αν δεν τους έκανες τέτοια πράγματα, δεν κάνεις έναν κόπο να ξαναπάς από τον γιατρό;

Μα δεν είναι εμβόλιο. Για την εσωτερική αποπαρασίτωση, ο γιατρός σου δίνει ή μια... αλοιφή που τη βάζεις στο φαγητό τους ή χαπάκια και οδηγίες πώς και πόσες μέρες να τους τα δώσεις.
Και η εξωτερική αποπαρασίτωση γίνεται με σπρέι ή με αμπούλες. Αν δεν τους έκανες τέτοια πράγματα, δεν κάνεις έναν κόπο να ξαναπάς από τον γιατρό;

οχι οχι πιο παλια ειχα αρκετες φορες παρασητα στον μεγαλο μου και του εδεινα ΝΤΡΟΝΤΑΛ αλλα οταν τον πηγα για εμβολια η Γιατρος μου του εκανε ενα Εμβολιο για τα παρασητα........... οσο περιεργο και αν ακουγετε του εβαλε και αμπουλα.........

οχι οχι πιο παλια ειχα αρκετες φορες παρασητα στον μεγαλο μου και του εδεινα ΝΤΡΟΝΤΑΛ αλλα οταν τον πηγα για εμβολια η Γιατρος μου του εκανε ενα Εμβολιο για τα παρασητα........... οσο περιεργο και αν ακουγετε του εβαλε και αμπουλα.........
Mηπως κατι καταλαβες λαθος(το εμβολιο για παρασιτα...):hmm:

Για δες τι μαθαίνει κανείς...
Σατανικά πράγματα είνι αυτά γιόκα μ', σατανικά!! :lol::lol::lol:

Για δες τι μαθαίνει κανείς...
Σατανικά πράγματα είνι αυτά γιόκα μ', σατανικά!! :lol::lol::lol:

και θυμαμαι μαλιστα πως οταν τον πηγα εκει τις το αναφερα σαν προβλημα κτλ...... και μου ειπε οτι θα του κανει μια Ενεσουλα και θα κανω πολυ καιρο να ξαναδω παρασητα........

και ετσι εγινε !!!! για 8 μηνες περιπου Τιποτα.......... :up::up::up::up::up:

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ΓΙΑΤΙ ΣΒΗΣΤΗΚΕ ΠΑΛΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ????????????
??????????????????????????????????
??
?

:P:P;):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Δες αν ηταν στα ορια επιτρεπομενου μεγεθους...

Κατσε βρε,μηπως του έκανε ένεση στα αυτια για την ψωρα;:hmm:

Κατσε βρε,μηπως του έκανε ένεση στα αυτια για την ψωρα;:hmm:

οχι τα αυτακια του ηταν ολοκαθαρα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back