sector2001
Νεοφερμένο μέλος
Ειναι οι καλυτερες ωρες για κατι τετοιο...![]()
ποιος ξυπναει αυριο ομωωωωως........... τα Γατουνια μου παντως κοιμουντε του καλου καιρου χαχαχαχα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Υπογραφη αξιζε!!!Ειναι ΚΟΥΚΛΙΑ τα γατουνια σουποιος ξυπναει αυριο ομωωωωως........... τα Γατουνια μου παντως κοιμουντε του καλου καιρου χαχαχαχα

Για να δουμε τωρα τι θα πει ο γατολαος για αυτη την καμπια...

fru_fru
Δραστήριο μέλος
Δε ξέρω τι θα πει ο "γατολαος", εγώ λέω, τσίμπα την κάμπια σε ένα πλαστικό σακουλάκι, τσίμπα και τα "γατονια" και άντε στο γιατρό να δείτε τι γίνεται.
Μπορεί να είναι και απλά μια σύμπτωση...
Φιλικά
Frou
(mods, sorry για τα greeklish αλλα δε ξέρω τι στην ευχή έπαθε το pc μου και απλά δεν δέχεται ελληνικά!)
aretha
Περιβόητο μέλος

JohnDVM
Διάσημο μέλος
. Τις προνυμφες των ψυλλων δεν μπορεις να τις δεις με γυμνο ματι. Βαλε μια φωτο της καμπιας μηπως εχουμε καλυτερη αποψη
zorica
Διάσημο μέλος
Mπραβο ΤζονΤο πιο πιθανο ειναι οτι προκειτε για καποιο ζωυφιο που εφεραν απ' εξω , την πρωτη το δοκιμασαν και δεν τους αρεσε τη δευτερη απλως επαιζαν μαζι του. Αν ηταν εντερικο παρασιτο ειναι λευκα και μπορτει να ειναι σαν μακαρονια η λαζανια ψιλα διαφορων μεγεθων. Τις προνυμφες των ψυλλων δεν μπορεις να τις δεις με γυμνο ματι. Βαλε μια φωτο της καμπιας μηπως εχουμε καλυτερη αποψη
![]()
Αυτο ελεγα και`γω

sector2001
Νεοφερμένο μέλος
φυτα Δεν υπαρχουνε στο σπιτι μενω στην ταρατσα του σπιτιου Βεβαια εχουνε μεγαλη απλα και ακουμπανε καποιοες κορυφες απο καποια δεντρα κοντα στην περγκολα..........
το ευχαριστω ειναι οτι σημερα καθως εβγαινα απο το σπιτι βρηκα στην εισοδο κατω στο ισογιο ενα τετοιο πραγμα......
βεβαια σκεφτηκα μηπως ειναι αυτο που πεταξα απο την ταρατσα το βραδυ !!!!!
φωτογραφια δεν προλαβα να βγαλω αλλα
ειναι πρασσινο σαν καμπια στο μεγεθος του μικρου δαχτυλου του χεριου μου αλλα δεν εχει ποδια κανονικα ειναι σαν να ειναι μεσα σε κουκουλι κατι..... και εχει πολλες μαυρες κουκιδες γυρο του..... Συχαμερο πραγματικα,.,....... μπλιαχ......
sector2001
Νεοφερμένο μέλος
Καλημερα!Εγω δεν καταλαβα,το βρισκεις δίπλα στα γατακια;Μηπως έχεις φυτά μέσα στο σπιτι και ειναι κάτι που βγαινει στο χωμα;Τα γατακια σου τρωνε κανονικα;Το δέρμα τους πως ειναι;Έχπυν κάποια πληγη,διάρροια,η διάθεση τους ειναι καλη;Επισης,τι αποπαρασιτωση με ένεση έκαναν,δεν κατάλαβα.
τρωνε κανονικα τα γατουνια μου παιζουνε κανονικα και το τρυχωμα τους ειναι τελειο !!!! πληγες δεν εχουνε πουθενα ουτε διαρροια !!!!
αποπαρασιτωση τωρα που με ρωτας δεν γνωριζω τη εμβολιο ητανε αυτο !!! αλλα πηρα το βιβλιαριο του γατουλι μου αλλα δεν καταλαβαινω τη γραφει ( γιατροι χεχεχεχε)
sector2001
Νεοφερμένο μέλος
ο μικρουλης μου ο αγκυρας..........
πεφτει με τα μουτρα στο φαει και σιγα σιγα η μυτη του μαυριζει........
δοκιμασα να τον καθαρισω με νερο και βαμβακι αλλα καθαρισε ελαχιστα.....
τη μπορω να κανω στο μικρο μου βρομιαρη ?????
οχι τιποτα αλλο ειναι κατασπρος και εχει μαυρη μυτη χαχαχαχαχα ....
στο πανω μερος ετσι !!!!
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μα δεν είναι εμβόλιο. Για την εσωτερική αποπαρασίτωση, ο γιατρός σου δίνει ή μια... αλοιφή που τη βάζεις στο φαγητό τους ή χαπάκια και οδηγίες πώς και πόσες μέρες να τους τα δώσεις.αποπαρασιτωση τωρα που με ρωτας δεν γνωριζω τη εμβολιο ητανε αυτο !!!
Και η εξωτερική αποπαρασίτωση γίνεται με σπρέι ή με αμπούλες. Αν δεν τους έκανες τέτοια πράγματα, δεν κάνεις έναν κόπο να ξαναπάς από τον γιατρό;
sector2001
Νεοφερμένο μέλος
Μα δεν είναι εμβόλιο. Για την εσωτερική αποπαρασίτωση, ο γιατρός σου δίνει ή μια... αλοιφή που τη βάζεις στο φαγητό τους ή χαπάκια και οδηγίες πώς και πόσες μέρες να τους τα δώσεις.
Και η εξωτερική αποπαρασίτωση γίνεται με σπρέι ή με αμπούλες. Αν δεν τους έκανες τέτοια πράγματα, δεν κάνεις έναν κόπο να ξαναπάς από τον γιατρό;
οχι οχι πιο παλια ειχα αρκετες φορες παρασητα στον μεγαλο μου και του εδεινα ΝΤΡΟΝΤΑΛ αλλα οταν τον πηγα για εμβολια η Γιατρος μου του εκανε ενα Εμβολιο για τα παρασητα........... οσο περιεργο και αν ακουγετε του εβαλε και αμπουλα.........
zorica
Διάσημο μέλος
Mηπως κατι καταλαβες λαθος(το εμβολιο για παρασιτα...)οχι οχι πιο παλια ειχα αρκετες φορες παρασητα στον μεγαλο μου και του εδεινα ΝΤΡΟΝΤΑΛ αλλα οταν τον πηγα για εμβολια η Γιατρος μου του εκανε ενα Εμβολιο για τα παρασητα........... οσο περιεργο και αν ακουγετε του εβαλε και αμπουλα.........

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Για δες τι μαθαίνει κανείς...οχι οχι πιο παλια ειχα αρκετες φορες παρασητα στον μεγαλο μου και του εδεινα ΝΤΡΟΝΤΑΛ αλλα οταν τον πηγα για εμβολια η Γιατρος μου του εκανε ενα Εμβολιο για τα παρασητα........... οσο περιεργο και αν ακουγετε του εβαλε και αμπουλα.........
Σατανικά πράγματα είνι αυτά γιόκα μ', σατανικά!!

sector2001
Νεοφερμένο μέλος
Για δες τι μαθαίνει κανείς...
Σατανικά πράγματα είνι αυτά γιόκα μ', σατανικά!!![]()
και θυμαμαι μαλιστα πως οταν τον πηγα εκει τις το αναφερα σαν προβλημα κτλ...... και μου ειπε οτι θα του κανει μια Ενεσουλα και θα κανω πολυ καιρο να ξαναδω παρασητα........
και ετσι εγινε !!!! για 8 μηνες περιπου Τιποτα..........

sector2001
Νεοφερμένο μέλος

ΓΙΑΤΙ ΣΒΗΣΤΗΚΕ ΠΑΛΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ????????????
??????????????????????????????????
??
?
zorica
Διάσημο μέλος

Δες αν ηταν στα ορια επιτρεπομενου μεγεθους...
sector2001
Νεοφερμένο μέλος
Δες αν ηταν στα ορια επιτρεπομενου μεγεθους...
οχ κατι τετοιο εγινε

moukelis
Επιφανές μέλος

sector2001
Νεοφερμένο μέλος
Κατσε βρε,μηπως του έκανε ένεση στα αυτια για την ψωρα;![]()
οχι τα αυτακια του ηταν ολοκαθαρα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool