zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα.
08-09-08
18:29
Προσπαθώ να μην αφήνω το γατούλη μου να με βυζαίνει αποθώντας τον. Αυτό γίνεται 2 φορές την ημέρα τουλάχιστον που θέλει να κοιμηθεί και απλά ή του σπρώχνω το κεφαλάκι από το δέρμα μουή βάζω το χέρι μου για να τον εμποδίσω. Αυτό τον νευριάζει και με δαγκώνει, οπότε και τον αφήνω κάτω. μετά από λίγο έρχεται νιαουρίζοντας και παλι τα ίδια. 
Το ίδιο κάνει τις τελευταίες 3 ημέρες και γενικώς. Νοιαουρίζει με παράπονο και μόλις πάω να τον χαιδέψω ή να τον πάρω αγκαλιά, μου χώνει τις δοντάρες του και με τρελλαίνει στον πόνο.
Ίσως να φταίει και ότι αρχίσαμε αγωγή για την ωτοδεικτική ψώρα στα αυτάκια και αναγκάζομαι να τον τυλίγω σε μια πετσέτα μέχρι τον λαιμό, για να καθήσει...
Και πάλι με το ζόρι. Δύσκολο μόνος σου να του κάνεις αγωγή.
Γενικά θέλει να παίξει και να ασχοληθώ μαζί του,αλλά μόλιςπάω να τον αγγίξω δαγκώνει...ενώ το είχε σταματήσει κάπως.
Επίσης είδα ότι δεν ξεκολλούσε από την κτηνίατρο και από τη φίλη μου ( με γάτες) που πήγαμε μετά, γιατί μύριζε τα άλλα ζώα.
Η γιατρός μου είπε ότι του θυμίζουν τη μαμά του!!! Και μάλλον γι' αυτό του αρέσει να παίζει και να μυρίζει τα μαλλιά μου.
Επίσης άλη αλλαγή είναι ότι ανεβαίνει στο πληκτρολόγιο που γράφω και στρογγυλοκάθεται και δεν με αφήνει να κάνω τίποτα. Και όταν κάνω γενικώς κάτι.
Το μήνυμα το έχω πάρει. Θέλει να ασχολούμαι μαζί του και μου το ζητάει με παραπονιάρικο νιαούρισμα. Κι εγώ το θέλω, αλλά μόλις πάω να το κάνω, αρχίζει να δαγκώνει...παίζουμε και με παιχνίδια,αλλά βαριέται εύκολα...
μήπως μεγαλώνει;

Το ίδιο κάνει τις τελευταίες 3 ημέρες και γενικώς. Νοιαουρίζει με παράπονο και μόλις πάω να τον χαιδέψω ή να τον πάρω αγκαλιά, μου χώνει τις δοντάρες του και με τρελλαίνει στον πόνο.
Ίσως να φταίει και ότι αρχίσαμε αγωγή για την ωτοδεικτική ψώρα στα αυτάκια και αναγκάζομαι να τον τυλίγω σε μια πετσέτα μέχρι τον λαιμό, για να καθήσει...
Και πάλι με το ζόρι. Δύσκολο μόνος σου να του κάνεις αγωγή. Γενικά θέλει να παίξει και να ασχοληθώ μαζί του,αλλά μόλιςπάω να τον αγγίξω δαγκώνει...ενώ το είχε σταματήσει κάπως.

Επίσης είδα ότι δεν ξεκολλούσε από την κτηνίατρο και από τη φίλη μου ( με γάτες) που πήγαμε μετά, γιατί μύριζε τα άλλα ζώα.
Η γιατρός μου είπε ότι του θυμίζουν τη μαμά του!!! Και μάλλον γι' αυτό του αρέσει να παίζει και να μυρίζει τα μαλλιά μου.

Επίσης άλη αλλαγή είναι ότι ανεβαίνει στο πληκτρολόγιο που γράφω και στρογγυλοκάθεται και δεν με αφήνει να κάνω τίποτα. Και όταν κάνω γενικώς κάτι.
Το μήνυμα το έχω πάρει. Θέλει να ασχολούμαι μαζί του και μου το ζητάει με παραπονιάρικο νιαούρισμα. Κι εγώ το θέλω, αλλά μόλις πάω να το κάνω, αρχίζει να δαγκώνει...παίζουμε και με παιχνίδια,αλλά βαριέται εύκολα...
μήπως μεγαλώνει;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivikos
Νεοφερμένο μέλος
Ο Vivikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα.
09-09-08
15:18
Κι εμένα ο δικός μου που είναι 14 μηνών εξακολουθεί και βυζαίνει (πρωί και βράδυ) αλλά αυτό είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της αγάπης του γιατί σε νοιώθει μαμά του και απ' ότι ξέρω και μεγαλύτερης ηλίκιας γάτες το κάνουν αυτό. Δεν είναι καθόλου κακό (για μένα τουλάχιστον) και μάλιστα μου αρέσει και πολύ. Είναι πολύ τρυφερός. Όσο για το ότι μπλέκεται συνέχεια στις δουλειές σου είναι φυσικό γιατί είσαι όλος ο κόσμος του και θέλει να συμμετέχει και να έχει την προσοχή σου. Γνώμη μου είναι να μην τον αποδιώχνεις. Σου δείχνει την αγάπη του έτσι και ότι σε υπολογίζει και θέλει να συμμετέχει σε ότι κάνεις. Νομίζω ότι είναι πολύ όμορφο να έχεις τέτοιο δέσιμο με το ζώο σου που να συμμετέχει στις δουλειές σου. Εγώ τρελαίνομαι όταν έρχεται συνέχεια μαζί μου σε ότι κάνω. Είναι γλύκας 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka
Δραστήριο μέλος
Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα.
09-09-08
16:25
Συγγνώμη για τη χαζή ερώτηση αλλά όταν λέτε βυζαίνει, τι ακριβώς εννοείτε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
09-09-08
16:30
Ότι πιπιλίζουν (ρούχο ή... ψαχνό
) και ταυτόχρονα κάνουν τη χαρακτηριστική κίνηση σαν να ζυμώνουν με τα πατουσάκια τους, γουργουρίζοντας τρελά. Είναι συνήθεια που μένει σε πολλά γατιά από τη βρεφική τους ηλικία και τους βγαίνει σε φάσεις χαλάρωσης με ανθρώπους που αγαπάνε και εμπιστεύονται (άλλες φορές πάλι, μπορεί να το κάνουν και σε άψυχα αντικείμενα που τους αρέσουν, π.χ. σε ένα λούτρινο κουκλάκι ή σε μια κουβέρτα). :greycat:
) και ταυτόχρονα κάνουν τη χαρακτηριστική κίνηση σαν να ζυμώνουν με τα πατουσάκια τους, γουργουρίζοντας τρελά. Είναι συνήθεια που μένει σε πολλά γατιά από τη βρεφική τους ηλικία και τους βγαίνει σε φάσεις χαλάρωσης με ανθρώπους που αγαπάνε και εμπιστεύονται (άλλες φορές πάλι, μπορεί να το κάνουν και σε άψυχα αντικείμενα που τους αρέσουν, π.χ. σε ένα λούτρινο κουκλάκι ή σε μια κουβέρτα). :greycat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka
Δραστήριο μέλος
Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα.
09-09-08
16:44
Η Κύκα αυτό με το ζύμωμα το κάνει στο κουβερτάκι της, δε βυζαίνει όμως..Δεν έχω δει κανένα ενήλικο γατί να βυζαίνει, εξ' ου και η χαζή ερώτηση..

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα.
09-09-08
16:46
Γνώμη μου είναι να μην τον αποδιώχνεις. Σου δείχνει την αγάπη του έτσι και ότι σε υπολογίζει και θέλει να συμμετέχει σε ότι κάνεις.
Εδώ μέσα μου είπαν να του το σταματήσω, γιατί μπερδεύει τα μηνύματα που παίρνει. Από τη μία με βλέπει σαν αγκαλιά και ίσως σαν τη μαμά του και από την άλλη όταν του λέω μη και θέλω να του μάθω κάτι "μαλώνοντάς" τον....πως θα με ακούσει;
Θα ρωτήσω την κτηνίατρο που θα πάω το απόγευμα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum