Μεγαλώσαμε, ζωηρέψαμε και ψάχνουμε σπίτι!!

Backdrop

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Backdrop είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα.
Mesdames et Messieurs,
Είμαστε 3 υπέροχα πλάσματα που ψάχνουμε σπίτι ώστε να γεμίσουμε όλο το χώρο με τις ζουζουνιές μας,τα χάδια μας και τα χουρχουρητά μας!!:P

Είμαστε Πειραιωτάκια με φινέτσα γαλλική και τρέλα βραζιλιάνικη..
Είμαστε ήσυχα... μας αρέσουν πολύ τα παιχνίδια, τα χάδια και οι αγκαλιές και εννοείται πως μας αρέσει να εξερευνούμε το σύμπαν όλο!!!

Θα δωθούμε με συμβόλαιο υιοθεσίας και με την προϋπόθεση ότι θα στειρωθούμε σε γονείς που αγαπάνε πολύ ζώα και ειδικά τα γατάκια!!
Σας περιμένουμε!!!
Τηλ. Επικοινωνίας: 6932176996
Αρ.Π. Φιλοζωϊκού Σωματείου Πειραιά: 2936/12

922991_643033302390302_1933055530_n.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 922991_643033302390302_1933055530_n.jpg
    66,2 KB · Εμφανίσεις: 114
  • 922991_643033302390302_1933055530_n.jpg
    66,2 KB · Εμφανίσεις: 114
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλή τύχη να έχουν, είναι και πανέμορφα! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα καταφερες τελικα τα μεγαλωσες ολα :D ειναι πανεμορφα να βρουν τα καλυτερα σπιτακια ευχομαι :clapup:

Αντε να βρουν γρηγορα τα σπιτακια τους κι αυτα, τι κουκλακια ομως. Σαν να βλεπω πολλα Κονανακια μωρα, εχω λιωσει.:inlove::inlove::inlove:

Καλη τυχη πανεμορφα πλασματακια:) αξια χαζομαμα Βασω

Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!!!!!:clapup:

Μόλις τα καταφέρουμε θα ανεβάσουμε κι αλλες φωτογραφίες μαζι με τον αδερφο μας τον Χοσέ!!!!!:P:P

Αχ, γατομπουκίτσες! Είναι απίθανα μουτράκια, να έχουν την καλύτερη τύχη! :D

Αγάπες μου όμορφες!! Καλότυχα να στε :):)

Παναγια μου,αυτα ειναι μπουκια και συγχωριο!Μαναρακια μουυυυυ!!Την πιο καλη τυχη να εχουν!:D

Γλυκούλια αγαπάκια μου, καλότυχα να είστε και πάντα υγιή!

Καλημέρα!!!

Ακόμη δεν έχουμε βρει το σπίτι μας!!! Μπορείτε να μας βοηθήσετε μέσω κοινoποιήσεων στο fb ή σε άλλα site??

Ευχαριστούμε!!!:P:P

Αυτό είναι το link στο facebook https://www.facebook.com/media/set/?set=a.141935239321192.1073741827.100005141495469&type=3
Αρ.Πρωτ. Φ.Σ. Πειραιά: 2936/12

Τελευταία επεξεργασία:
Καλημέρα!!!

Το τιγράκι μας και η ζωηρή της παρέας υιοθετήθηκαν!!!
Το φουντωτο της παρέας είναι ακόμη σε εμάς,ετοιμο να υιοθετηθεί!!!! ;)

Καλότυχο να είναι και το τελευταίο σου μωρουδάκι! :)

Αντε με το καλο να βρει ενα σπιτακι γεματο αγαπη και το τελευταιο!!:)

Να΄μαστε και εμεις!!!!:P:P

Είμαι χαδιάρα, παιχνιδιάρα και μονίμως κάνω δύσκολη τη ζωή του αδερφού μου του Χοσέ!!:D
Τρελαίνομαι για τις αγκαλιές!!!! Γουργουρίζω ακόμη και όταν τρώω!!!
Η μαμά θέλει να με δώσει σε ανθρώπους που θα με έχουν βασίλισσα καθώς εμένα και του Χοσέ μας έχουν αδυναμία!!!!

DSC00257.JPG

Αυτός εδώ είναι ο Χοσέ ... επειδή είναι κατράμι τα μάτια του βγήκε λίγο spooky στη φωτό!! :lol::lol:

DSC00250.JPG

Συνημμένα

• DSC00257.JPG
    DSC00257.JPG
    515,6 KB · Εμφανίσεις: 59
  • DSC00250.JPG
    DSC00250.JPG
    499,9 KB · Εμφανίσεις: 48
  • DSC00257.JPG
    DSC00257.JPG
    515,6 KB · Εμφανίσεις: 59
  • DSC00250.JPG
    DSC00250.JPG
    499,9 KB · Εμφανίσεις: 48
Κοριτσάκι μου! Λιώνω για 'σένα! :inlove::inlove::inlove:
Καλή σας τύχη, σε εσένα και στον κούκλο αδερφούλη σου! :)

Δεν υπάρχει το βλέμμα της! Κοιτάζει με λατρεία κι απορία συγχρόνως, εύχομαι γρήγορα στο νέο της παλάτι η μικρή πριγκίπισσα :)

Να΄μαστε και εμεις!!!!:P:P

Είμαι χαδιάρα, παιχνιδιάρα και μονίμως κάνω δύσκολη τη ζωή του αδερφού μου του Χοσέ!!:D
Τρελαίνομαι για τις αγκαλιές!!!! Γουργουρίζω ακόμη και όταν τρώω!!!
Η μαμά θέλει να με δώσει σε ανθρώπους που θα με έχουν βασίλισσα καθώς εμένα και του Χοσέ μας έχουν αδυναμία!!!!

DSC00257.JPG

Αυτός εδώ είναι ο Χοσέ ... επειδή είναι κατράμι τα μάτια του βγήκε λίγο spooky στη φωτό!! :lol::lol:

DSC00250.JPG

Eίναι τόσο όμορφα....αλλά το βλέμμα της μικρούλας....εντάξει είναι υπέροχη!!!:D εύχομαι να βρουν το πιο καλό σπιτάκι!!!

Είναι πανέμορφη!!! :inlove:
Πιστεύω ότι θα βρεθεί το σπίτι της πολύ σύντομα, δεν νομίζω ότι θα μπορούσαν πολλοί να της αντισταθούν! :)

Παναγία μου τι φατσούλα είναι αυτή;! Τα καλύτερα της εύχομαι ^_^

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back