Μετά από διακοπές

Ιορδάνης16190

Νεοφερμένο μέλος

Ο Ιορδάνης16190 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Λοιπον πηγαμε λευκαδα για μια εβδομαδα ομως δεν βρικαμε ξενοδοχειο που να δεχεται και ζωα για αυτο πηγαμε την Λορελαι μας στο χωριο μου και την αφισαμε στην γιαγια μου η οποια της εβαζε φαγητο, της αλαζε την τουαλετα και καθοτανε μαζι τησ περιπου 5 ωρες την ημερα. Απο τοτε που την φεραμε πισω στην Θεσσαλονικι δεν μασ αποχωριζετε ποτε μονο για φαγητο και για τουαλετα αλλιςσ καθετε σινεχως κοντα μας και γοθργοθριζει ασταματητα.
Ειναι φισιολογικό; Αν οχι τι να κανω;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μηπως τη χτυπησε καποιος ή της συνεβη κατι που την τρομαξε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λογικό το βλέπω... της λείψατε, και χάρηκε που είσαστε πάλι μαζί....:redface:

Μόλις περάσει λίγο ο καιρός, και καταλάβει ότι δεν θα την ξαναφήσετε σε ξένο, θα ηρεμήσει, και θα γίνει όπως πρίν.

Λοιπον πηγαμε λευκαδα για μια εβδομαδα ομως δεν βρικαμε ξενοδοχειο που να δεχεται και ζωα για αυτο πηγαμε την Λορελαι μας στο χωριο μου και την αφισαμε στην γιαγια μου η οποια της εβαζε φαγητο, της αλαζε την τουαλετα και καθοτανε μαζι τησ περιπου 5 ωρες την ημερα. Απο τοτε που την φεραμε πισω στην Θεσσαλονικι δεν μασ αποχωριζετε ποτε μονο για φαγητο και για τουαλετα αλλιςσ καθετε σινεχως κοντα μας και γοθργοθριζει ασταματητα.
Ειναι φισιολογικό; Αν οχι τι να κανω;

Είναι η πρώτη φορά που την αποχωριστήκατε?:hmm:
Μάλλον φοβάται μην σας ξαναχάσει.:)Λογικά θα της περάσει κάποια στιγμή, θα ξανανιώσει ασφαλής.:)
Υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο να είχε μιά τραυματική εμπειρία που λέει πιό πάνω η moukelis.:hmm:

Ειναι σιγουρα επειδη της λειψατε.Και η δικια μου γατα το παθαινει αυτο. Οταν γυρναμε απο τις διακοπες ετσι κανει περιπου. Ειναι φυσιολογικο.Σε λιγο καιρο θα της περασει.

θα επανελθει μετα απο λιγες μερες μαζι σας, δν ειναι θεμα. κ ο δικος μου που τον ειχα αφησει 3βδομαδες η ακαρδη μανα, με το που γυρισε σπιτι ολο χαδια ηθελε, δν ξεκολλουσε απο πανω μου για κανενα λογο, κ το κορυφαιο: μεχρι να ξεπακεταρω τις βαλιτσες καθοταν πανω τους μιαουριζοντας, νομιζε οτι θα ξαναφυγω ο κακομοιρης. μετα απο 1βδομαδα ομως που μπουκωσε αγκαλιες κ λιχουδιες, επανηλθε στη φυσιολογικη του αδιαφορια στο καλεσμα μου για λιγα χαδακια παραπανω. :lol::lol:

Κι εγω με τη γατα μου εχω τη στενοτερη επαφη απο τους αλλους στο σπιτι και εφυγα εγω μονο 3 εβδομαδες και την πρωτη εβδομαδα απο τοτε που ηρθα νιαουριζε οταν εφευγα και οπου και αν πηγαινα απο πισω.Θα το ξεπερασει:happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back