Μετά από πόσες μέρες;

• Thread starter Thread starter Nikos
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Nikos

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα.
Γειά σας παιδιά μήπως ξέρετε μετά από πόσες μέρες είναι έγκυος μία γάτα?.(Αφού έχει ζευγαρώσει πρώτα με τον αρσενικό γάτο!)ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από προσωπική εμπειρία ξέρω ότι η γάτα μου έμεινε έγκυος αφού ζευγάρωνε επί 2 μέρες:blink: με τον γάτο.:redface:..δεν ξέρω παραπάνω να σου πω:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δηλαδη μεσα σε 2 μερες εμεινε εγκυος!Εγω την γατα μου την ζευγαρωσα στις 05.03.08 ποτε να περιμενω τα ευχαριστα??????

Δηλαδη μεσα σε 2 μερες εμεινε εγκυος!Εγω την γατα μου την ζευγαρωσα στις 05.03.08 ποτε να περιμενω τα ευχαριστα??????
Λογικά γύρω στις 8-10/05/08

γυρω στις 60 ημερες μετα τη συζευξη, αν ειδες να γινεται το συμβαν τοτε 99% ειναι εγκυος, η οωθυλακιορρηξια στη γατα γίνεται μετα τη συνουσια οποτε το ωαριο ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα γονιμοποιηθει.Τωρα αν γιναν λιγες συζευξεις μπορει να κανει λιγα γατακια!

Την ζευγάρωσες μεν αλλά βλέπεις να έχει μεγαλώσει καθόλου η κοιλιά της;;;
Λογικά σε κανα 2 βδομάδες θα πρέπει, αν είναι έγκυος, να γεννήσει, οπότε θα πρέπει να είναι εμφανές ότι είναι έγκυος

Σωστό αυτό που λέει η Βάσια αρκεί ο γάτος να ήταν "έτοιμος";)

αν θες να εισαι σιγουρη οτι ειναι εγκυος μπορεις να κανεις υπερηχο γυρω στο μήνα μετα τη συζευξη!υπαρχει κτηνιατρικη σχολη στην Καρδιτσα και υπαρχει πολυ καλος υπερηχος στη μαιευτικη κλινικη!

οντως δεν παρατηρησα την ημερομηνια που ειπες, τωρα θα πρεπει να ειναι πολυ φουσκωμένη και οι μαστοί θα πρεπει να εχει μεγαλώσει και να ειναι φουσκωμενος

ΝΑΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ Κ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ ΕΠΙΣΗΣ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΓΑΛΑ.

Άντε τότε με το καλό...καλά γεννητούρια να έχετε....και να την προσέχεις:)

Ευχαριστω πολυ παιδια για τις πληροφοριες!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back