ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
21-09-08
18:34
Κορίτσια θέλω κι εγώ ρέικι καλεεεεεε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα.
21-09-08
18:45
Κορίτσια θέλω κι εγώ ρέικι καλεεεεεε![]()
Ράνια μου όποτε θες .... Θα τα πούμε θα τα πούμε από κοντα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα.
21-09-08
18:49
Αν περνας μια πολυ ασχημη περιοδο (που σε καταλαβαινω γιατι σημερα κοντεψα να παω στο τμημα απο τα νευρα μου0 κατσε εδω στη παρεα μας να φιλοσοφουμε για λιγο καιρο μεχρι να περασει η μπορα...
γιατι μπορα ειναι βρε ζουζουνα και θα περασει...
Δεν είναι περιστασιακή μπόρα κορίτσι μου. Είναι κατακλυσμός που ξεκίνησε από την ώρα που γεννήθηκα και συνεχίζει εώς τώρα...κάποια στιγμή πνίγεσαι, όσο μπάνιο και αν έμαθες.

drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
25-09-08
09:00
Βασικά δεν υπάρχει κάποια πρόβλεψη ουτε νομικά ουτε τίποτα.Κι επειδή πιάσαμε το θέμα από άλλη οτική γωνία...η ερώτηση μου ήταν όταν κάποιος έχει προγραμματίσει πότε θα φύγει, ποιός φορέας, σύλλογος ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο υπάρχει ώστε να εμπιστευτεί τη γάτα του ( όταν δεν εχει κάποιον άλλον) ; Υπάρχει κάτι ή το ζώο θα βρεθεί στο δρόμο;
Αν διαβάσεις τις αγγελίες υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις ζώων που έμειναν ξεκρέμαστα όταν χάθηκε το αφεντικό τους. Και σε κάποιες περιπτώσεις υπήρχαν και συγγενείς.
Στην περίπτωση του γατούλη Μπόρχες είχε αίσιο τέλος γιατι η γειτονισσα έκανε μια αγγελια για το κτηνιατρείο της, την προωθήσαμε στο νετ και βρήκε ένα κααπληκτικο σπιτι ο μικρος. Αλλιώς ακόμα θα περιφερόταν μέσα στο μισοκατεσταμένο κτίριο όπου τον "απελευθέρωσαν" οι συγγενεις της αφεντικιάς του...
Rock-Punk_Girl
Νεοφερμένο μέλος
Η Rock-Punk_Girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
16-06-10
14:28
λοιπόν εγώ πιστεύω ότι όταν πεθάνεις πέθανες και πολύ απλά δεν υπάρχεις...!!!!!!!!!δεν ζείς, δεν αναπνέεις, δεν νιώθεις και γενικά είσαι ένα άψυχο αντικείμενο..!.....................
όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο να γίνεσαι πνεύμα. Φυσικά δεν είσαι άνθρωπος. Τα πνεύματα είναι κάπιες μορφές ενέργειας που δονούνται. Δεν έχουν την αίσθηση του χρόνου, δεν μας καταλαβαίνουν κλπ.!
όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο να γίνεσαι πνεύμα. Φυσικά δεν είσαι άνθρωπος. Τα πνεύματα είναι κάπιες μορφές ενέργειας που δονούνται. Δεν έχουν την αίσθηση του χρόνου, δεν μας καταλαβαίνουν κλπ.!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum