Μετά τη νάρκωση...

ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα.
Καλό μεσημέρι και καλή εβδομάδα σε όλους. Το Σάββατο το πρωί πήγα τον Μπαμπούσκο μου γιά κούρεμα και ακόμα δεν έχει καλοσυνέρθει από την νάρκωση. Είναι φυσιολογικό αυτό μετά από 52 ώρες? Χτες που μίλησα με τον κτηνίατρο μου είπε να μην ανησυχώ και ότι είναι φυσιολογικό αυτό σαν αντίδραση. Ομως ξέρω ότι είναι φυσιολογικό για 48 και όχι 52 ώρες. Τι μπορεί να συμβαίνει? Σας παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει κάτι..:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλό μεσημέρι και καλή εβδομάδα σε όλους. Το Σάββατο το πρωί πήγα τον Μπαμπούσκο μου γιά κούρεμα και ακόμα δεν έχει καλοσυνέρθει από την νάρκωση. Είναι φυσιολογικό αυτό μετά από 52 ώρες? Χτες που μίλησα με τον κτηνίατρο μου είπε να μην ανησυχώ και ότι είναι φυσιολογικό αυτό σαν αντίδραση. Ομως ξέρω ότι είναι φυσιολογικό για 48 και όχι 52 ώρες. Τι μπορεί να συμβαίνει? Σας παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει κάτι..:hmm:
Εξαρτάται το γατάκι αν είναι ευαίσθητο κ το ¨πιάνουν¨ τα φάρμακα μπορεί να μένει ψιλοζαλισμένο και 3 μέρες, βέβαια εξαρτάται κ τη δοση έδωσε ο γιατρος, αυτό ειχε συμβεί και στην Κάντυ κάποια στιγμή που την πήγα σε έναν γιατρό που δεν ήξερε από γάτες. Έφαγε μετά την νάρκωσή; πήγε τουαλέτα; Βοηθαει πολύ για να φύγει η νάρκωση να πιει πολύ νερό ώστε με τα ούρα να φύγει το φάρμακο πιο γρήγορα, αν δεις όμως ότι συνεχίζει να είναι σε καταστολή, ίσως θα πρέπει να επισκεφτείς κ ένα ακόμα γιατρό. Δεν ρωτάς κ τον γιατρό του mycat για να μη στεναχωριέσαι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εξαρτάται το γατάκι αν είναι ευαίσθητο κ το ¨πιάνουν¨ τα φάρμακα μπορεί να μένει ψιλοζαλισμένο και 3 μέρες, βέβαια εξαρτάται κ τη δοση έδωσε ο γιατρος, αυτό ειχε συμβεί και στην Κάντυ κάποια στιγμή που την πήγα σε έναν γιατρό που δεν ήξερε από γάτες. Έφαγε μετά την νάρκωσή; πήγε τουαλέτα; Βοηθαει πολύ για να φύγει η νάρκωση να πιει πολύ νερό ώστε με τα ούρα να φύγει το φάρμακο πιο γρήγορα, αν δεις όμως ότι συνεχίζει να είναι σε καταστολή, ίσως θα πρέπει να επισκεφτείς κ ένα ακόμα γιατρό. Δεν ρωτάς κ τον γιατρό του mycat για να μη στεναχωριέσαι;
Εφαγε ελάχιστα,νερό δεν την έχω δει να πίνει,τσισάκια έκανε και μύριζαν πάρα πολύ ...φαρμακίλα ξέρεις.

Που είναι ο γιατρός ?στη σελίδα την κεντρική?

μαλλον πηρε παραπανω δοση και δυσκολευεται να την αποβαλλει:( κανονικα θα επρεπε να ειχε συνελθει μεχρι τωρα:hmm:

περαστικά και γρήγορα να ναι :(

Λογικά ΔΕΝ της έκανε αντίδοτο. :)
Περαστικά και γρήγορα!!!

Εγώ στη θέση σου θα ζητούσα από τον κτηνίατρο να μου πει ακριβώς τι φάρμακο χρησιμοποίησε για τη νάρκωση και σε ποια δοσολογία και θα πήγαινα για μια δεύτερη γνώμη σε άλλον γιατρό. Δυστυχώς, θεωρώ αρκετά πιθανό να σε καθησυχάζει τόσο, προκειμένου να μην παραδεχθεί το (τυχόν) λάθος του.:/:

Που είναι ο γιατρός ?στη σελίδα την κεντρική?
Το είδα κάπως αργά το ποστ και ήρθε και σε βρήκε ο γιατρός τελικά:lol:
Περαστικά και από μένα:up::up:

Ευχαριστώ.

Καλημέρα. Ευχαριστώ που όλοι σας με καθησυχάσατε χτες. Μάλλον άρχισε να την αποβάλλει την νάρκωση. Σαν να τον είδα καλύτερα λίγο σήμερα. Ξαναμίλησα με τον κτηνίατρο το πρωί και μου είπε να τον πάω στο ιατρείο του γιά να του κάνει μιά ένεση , η οποία θα τον βοηθήσει να επανέλθει γρηγορότερα. Αλλά έχω τρομάξει και φοβάμαι να του τον ξαναπάω. Δεν νομίζω πως θα μας ξαναδεί.

Καλημέρα. Ευχαριστώ που όλοι σας με καθησυχάσατε χτες. Μάλλον άρχισε να την αποβάλλει την νάρκωση. Σαν να τον είδα καλύτερα λίγο σήμερα. Ξαναμίλησα με τον κτηνίατρο το πρωί και μου είπε να τον πάω στο ιατρείο του γιά να του κάνει μιά ένεση , η οποία θα τον βοηθήσει να επανέλθει γρηγορότερα. Αλλά έχω τρομάξει και φοβάμαι να του τον ξαναπάω. Δεν νομίζω πως θα μας ξαναδεί.
Δε μου φαίνεται λογικό μετά από 3 μέρες να του κάνει τη δόση του αντιδωτου, αλλά καλύτερα ρώτα τον γιατρό. Το θέμα θα το βρείς εδώ: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=

Eλένη, δεν θέλω να σε ανησυχήσω, αλλά επειδή εγώ έχω πικρή πείρα από νάρκωση στον προηγούμενο γατούλη μου, θα σου έλεγα να τον πας προληπτικά σε έναν άλλον γιατρό να τον δει.
Εμένα ήταν έτσι 3 ημέρες, μετά έδειχνε να συνέρχεται...αλλά τελικά δεν συνήλθε ποτέ.
Εγώ έπεσα σε περίπτωση βέβαια, απίθανη, αλλά το λέω για να ησυχάσεις και εσύ περισσότερο.

Ότι νομίζεις...:)

Αλλά εγω αν ήμουν στην θέση σου θα πήγαινα, για να δω τί εξήγηση θα μου δώσει....και να δω αν τελικά είναι δικιά του βλακεία ή κάτι πήγε στραβά με την νάρκωση, που είναι πάντα πιθανό να τύχει και στον καλύτερο Κτηνίατρο.;)

Όπως και να έχει τα χειρότερα πέρασαν!!!:up:

Μακαρι να συνεχισει καλυτερα ο μικρουλης...Εμας μετα τη ναρκωση του ειχε κανει ενεση με το αντιδοτο,και σε πεντε ωρες περιπου ηταν μια χαρα!Δεν ξερω γιατι δεν του την εκανε σε σενα...

Μόνο για ΜΙΑ ουσία νάρκωσης υπάρχει το αντίδοτο. Λογικά ο γιατρός σου χρησιμοποίησε κάποιες απο αυτές που δεν έχουν αντίδοτο.
Αλλά και πάλι ο χρόνος που πέρασε είναι πολύς, οπότε λογικά απλά την πήρε λίγο "βαριά":).
Υποθέσεις κάνουμε βέβαια.. περιμένουμε να μας πείς τα νεότερα.:)

Ελένη τελικά τι έγινε με τον Μπαμπούσκο; Πήγατε σε άλλον γιατρό ή ειναι ήδη καλύτερα;

Ελπιζω να πηγαν ολα καλα και να εχει επανελθει...

Παιδιά σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Ξέρερε πόσο σημαντικό ήταν για μένα που μπόρεσα και μοιράστηκα τις ανησυχίες μου? Το Μπαμπουσκίνι μου είναι πάρα πολύ καλύτερα. Από την ώρα που γύρισα το πρωί απ` τη δουλειά μέχρι και τις 11 του έδινα σιγά σιγά νερό με το ζόρι γιά να μπορέσει να αποβάλλει την νάρκωση γρηγορότερα. Και τώρα:up::up:όλα καλά. Τι τρομάρα ήταν κι αυτή......

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back