ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εξαρτάται το γατάκι αν είναι ευαίσθητο κ το ¨πιάνουν¨ τα φάρμακα μπορεί να μένει ψιλοζαλισμένο και 3 μέρες, βέβαια εξαρτάται κ τη δοση έδωσε ο γιατρος, αυτό ειχε συμβεί και στην Κάντυ κάποια στιγμή που την πήγα σε έναν γιατρό που δεν ήξερε από γάτες. Έφαγε μετά την νάρκωσή; πήγε τουαλέτα; Βοηθαει πολύ για να φύγει η νάρκωση να πιει πολύ νερό ώστε με τα ούρα να φύγει το φάρμακο πιο γρήγορα, αν δεις όμως ότι συνεχίζει να είναι σε καταστολή, ίσως θα πρέπει να επισκεφτείς κ ένα ακόμα γιατρό. Δεν ρωτάς κ τον γιατρό του mycat για να μη στεναχωριέσαι;Καλό μεσημέρι και καλή εβδομάδα σε όλους. Το Σάββατο το πρωί πήγα τον Μπαμπούσκο μου γιά κούρεμα και ακόμα δεν έχει καλοσυνέρθει από την νάρκωση. Είναι φυσιολογικό αυτό μετά από 52 ώρες? Χτες που μίλησα με τον κτηνίατρο μου είπε να μην ανησυχώ και ότι είναι φυσιολογικό αυτό σαν αντίδραση. Ομως ξέρω ότι είναι φυσιολογικό για 48 και όχι 52 ώρες. Τι μπορεί να συμβαίνει? Σας παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει κάτι..![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εφαγε ελάχιστα,νερό δεν την έχω δει να πίνει,τσισάκια έκανε και μύριζαν πάρα πολύ ...φαρμακίλα ξέρεις.Εξαρτάται το γατάκι αν είναι ευαίσθητο κ το ¨πιάνουν¨ τα φάρμακα μπορεί να μένει ψιλοζαλισμένο και 3 μέρες, βέβαια εξαρτάται κ τη δοση έδωσε ο γιατρος, αυτό ειχε συμβεί και στην Κάντυ κάποια στιγμή που την πήγα σε έναν γιατρό που δεν ήξερε από γάτες. Έφαγε μετά την νάρκωσή; πήγε τουαλέτα; Βοηθαει πολύ για να φύγει η νάρκωση να πιει πολύ νερό ώστε με τα ούρα να φύγει το φάρμακο πιο γρήγορα, αν δεις όμως ότι συνεχίζει να είναι σε καταστολή, ίσως θα πρέπει να επισκεφτείς κ ένα ακόμα γιατρό. Δεν ρωτάς κ τον γιατρό του mycat για να μη στεναχωριέσαι;
ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Που είναι ο γιατρός ?στη σελίδα την κεντρική?Εξαρτάται το γατάκι αν είναι ευαίσθητο κ το ¨πιάνουν¨ τα φάρμακα μπορεί να μένει ψιλοζαλισμένο και 3 μέρες, βέβαια εξαρτάται κ τη δοση έδωσε ο γιατρος, αυτό ειχε συμβεί και στην Κάντυ κάποια στιγμή που την πήγα σε έναν γιατρό που δεν ήξερε από γάτες. Έφαγε μετά την νάρκωσή; πήγε τουαλέτα; Βοηθαει πολύ για να φύγει η νάρκωση να πιει πολύ νερό ώστε με τα ούρα να φύγει το φάρμακο πιο γρήγορα, αν δεις όμως ότι συνεχίζει να είναι σε καταστολή, ίσως θα πρέπει να επισκεφτείς κ ένα ακόμα γιατρό. Δεν ρωτάς κ τον γιατρό του mycat για να μη στεναχωριέσαι;
JohnDVM
Διάσημο μέλος
κανονικα θα επρεπε να ειχε συνελθει μεχρι τωρα
prince
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Περαστικά και γρήγορα!!!
aretha
Περιβόητο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Το είδα κάπως αργά το ποστ και ήρθε και σε βρήκε ο γιατρός τελικάΠου είναι ο γιατρός ?στη σελίδα την κεντρική?

Περαστικά και από μένα

ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Πως είναι τώρα ο μικρούλης καλύτερα;Ευχαριστώ.
ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Δε μου φαίνεται λογικό μετά από 3 μέρες να του κάνει τη δόση του αντιδωτου, αλλά καλύτερα ρώτα τον γιατρό. Το θέμα θα το βρείς εδώ: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=Καλημέρα. Ευχαριστώ που όλοι σας με καθησυχάσατε χτες. Μάλλον άρχισε να την αποβάλλει την νάρκωση. Σαν να τον είδα καλύτερα λίγο σήμερα. Ξαναμίλησα με τον κτηνίατρο το πρωί και μου είπε να τον πάω στο ιατρείο του γιά να του κάνει μιά ένεση , η οποία θα τον βοηθήσει να επανέλθει γρηγορότερα. Αλλά έχω τρομάξει και φοβάμαι να του τον ξαναπάω. Δεν νομίζω πως θα μας ξαναδεί.
Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμένα ήταν έτσι 3 ημέρες, μετά έδειχνε να συνέρχεται...αλλά τελικά δεν συνήλθε ποτέ.
Εγώ έπεσα σε περίπτωση βέβαια, απίθανη, αλλά το λέω για να ησυχάσεις και εσύ περισσότερο.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Αλλά εγω αν ήμουν στην θέση σου θα πήγαινα, για να δω τί εξήγηση θα μου δώσει....και να δω αν τελικά είναι δικιά του βλακεία ή κάτι πήγε στραβά με την νάρκωση, που είναι πάντα πιθανό να τύχει και στον καλύτερο Κτηνίατρο.

Όπως και να έχει τα χειρότερα πέρασαν!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αλλά και πάλι ο χρόνος που πέρασε είναι πολύς, οπότε λογικά απλά την πήρε λίγο "βαριά"
.Υποθέσεις κάνουμε βέβαια.. περιμένουμε να μας πείς τα νεότερα.

elvenstar
Επιφανές μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος

όλα καλά. Τι τρομάρα ήταν κι αυτή......Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool