Μετά τη νάρκωση...

Τώρα που το ξανασκέφτομαι...... μπας και νόμιζε πως έπρεπε να ναρκώσει κανέναν ελέφαντα? Αμα μας ξαναδεί να μου γράψει. Ας επισκέπτεται τον άντρα μου για τα περιστέρια.. μέχρι εκεί καλά είναι:Dτον Μπαμπουσκάκο ούτε ζωγραφιστό δεν θα τον ξαναδεί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Ξέρερε πόσο σημαντικό ήταν για μένα που μπόρεσα και μοιράστηκα τις ανησυχίες μου? Το Μπαμπουσκίνι μου είναι πάρα πολύ καλύτερα. Από την ώρα που γύρισα το πρωί απ` τη δουλειά μέχρι και τις 11 του έδινα σιγά σιγά νερό με το ζόρι γιά να μπορέσει να αποβάλλει την νάρκωση γρηγορότερα. Και τώρα:up::up:όλα καλά. Τι τρομάρα ήταν κι αυτή......
Πράγματι είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι που να μοιράζεσαι τους φόβους κ τις ανησυχίες σε μια τέτοια κατάσταση κ να μη νιώθεις μόνος

Τώρα που το ξανασκέφτομαι...... μπας και νόμιζε πως έπρεπε να ναρκώσει κανέναν ελέφαντα? Αμα μας ξαναδεί να μου γράψει. Ας επισκέπτεται τον άντρα μου για τα περιστέρια.. μέχρι εκεί καλά είναι:Dτον Μπαμπουσκάκο ούτε ζωγραφιστό δεν θα τον ξαναδεί.
Ναι κ εγώ την πάτησα έτσι πήγα σε ένα κτηνίατρο που ασχολούνταν με άλογα κ επί 3 μέρες η Κάντυ ήταν ζαβλακωμένη. .Ομως τέλος καλό όλα καλά:up:
Εγώ λέω ούτε για τα περιστέρια να μην τον εμπιστεύεστε;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εύκολο θέμα τα περιστέρια...όλα τα εμβόλια είναι στο πόσιμο νερό και ένα που γίνεται στο σβέρκο, ναι σιγά μην το κάνει αυτός σε ένα ένα πουλάκι. Μας χορηγεί την συνταγή και μετά αναλαμβάνει ο Νίκος τη δουλειά .

Εύκολο θέμα τα περιστέρια...όλα τα εμβόλια είναι στο πόσιμο νερό και ένα που γίνεται στο σβέρκο, ναι σιγά μην το κάνει αυτός σε ένα ένα πουλάκι. Μας χορηγεί την συνταγή και μετά αναλαμβάνει ο Νίκος τη δουλειά .
Α! μετά εντάξει κρατήστε τον σαν φαρμακαποθήκη να περνεται τα φάρμακα.

619669gu295nvfa5.gif
Ναι, ναι:D:D:D

3111a.gif

Για τον Μπαμπούσκο:up:

Σ`ευχαριστώ πάρα πολύ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back