ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα.
17-09-08
14:10
Τώρα που το ξανασκέφτομαι...... μπας και νόμιζε πως έπρεπε να ναρκώσει κανέναν ελέφαντα? Αμα μας ξαναδεί να μου γράψει. Ας επισκέπτεται τον άντρα μου για τα περιστέρια.. μέχρι εκεί καλά είναι
τον Μπαμπουσκάκο ούτε ζωγραφιστό δεν θα τον ξαναδεί.
τον Μπαμπουσκάκο ούτε ζωγραφιστό δεν θα τον ξαναδεί.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
17-09-08
14:19
Πράγματι είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι που να μοιράζεσαι τους φόβους κ τις ανησυχίες σε μια τέτοια κατάσταση κ να μη νιώθεις μόνοςΠαιδιά σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Ξέρερε πόσο σημαντικό ήταν για μένα που μπόρεσα και μοιράστηκα τις ανησυχίες μου? Το Μπαμπουσκίνι μου είναι πάρα πολύ καλύτερα. Από την ώρα που γύρισα το πρωί απ` τη δουλειά μέχρι και τις 11 του έδινα σιγά σιγά νερό με το ζόρι γιά να μπορέσει να αποβάλλει την νάρκωση γρηγορότερα. Και τώραόλα καλά. Τι τρομάρα ήταν κι αυτή......
Ναι κ εγώ την πάτησα έτσι πήγα σε ένα κτηνίατρο που ασχολούνταν με άλογα κ επί 3 μέρες η Κάντυ ήταν ζαβλακωμένη. .Ομως τέλος καλό όλα καλάΤώρα που το ξανασκέφτομαι...... μπας και νόμιζε πως έπρεπε να ναρκώσει κανέναν ελέφαντα? Αμα μας ξαναδεί να μου γράψει. Ας επισκέπτεται τον άντρα μου για τα περιστέρια.. μέχρι εκεί καλά είναιτον Μπαμπουσκάκο ούτε ζωγραφιστό δεν θα τον ξαναδεί.

Εγώ λέω ούτε για τα περιστέρια να μην τον εμπιστεύεστε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα.
17-09-08
14:23
Εύκολο θέμα τα περιστέρια...όλα τα εμβόλια είναι στο πόσιμο νερό και ένα που γίνεται στο σβέρκο, ναι σιγά μην το κάνει αυτός σε ένα ένα πουλάκι. Μας χορηγεί την συνταγή και μετά αναλαμβάνει ο Νίκος τη δουλειά .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
17-09-08
14:55
Α! μετά εντάξει κρατήστε τον σαν φαρμακαποθήκη να περνεται τα φάρμακα.Εύκολο θέμα τα περιστέρια...όλα τα εμβόλια είναι στο πόσιμο νερό και ένα που γίνεται στο σβέρκο, ναι σιγά μην το κάνει αυτός σε ένα ένα πουλάκι. Μας χορηγεί την συνταγή και μετά αναλαμβάνει ο Νίκος τη δουλειά .
ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος
17-09-08
15:06

elvenstar
Επιφανές μέλος
17-09-08
16:02
Για τον Μπαμπούσκο

ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος
17-09-08
16:03
Σ`ευχαριστώ πάρα πολύ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum