Μετά τη στείρωση πεινάει και τρώει συνέχεια

το παιδι μου πλεον τρωει 3 φορεσ τη μερα με 4 ειναι γιρο στα 9 κιλα αλλα ειναι τεραστιος ..οχι χοντρος πολυ ψυλος και γεροδεμενος ..φαντασου που η λυνα ειναι μεγαλοσωμη για θυλικια ειναι μινιατουρα μπροστα του και σε υψος και σε ολα...σαν κανισακι φαντασου..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βιβή.. με όλο το θάρρος της "γνωριμίας μας"... είναι ΧΟΝΔΡΟΣ!!!!!!!! :redface:
Και στην θέση σου θα άλλαζα μέθοδο...

Σοβαρά τώρα κινδυνεύει...η υγεία του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοιτα επιδη το παω μια φορα το 5 μηνο στη γιατρο μας ,για το υψος του ειναι πολυ καλα στα κιλα του και με πολυ ενεργια μεσα του οπου τρεχει και παιζει ολη μερα..θα ειχε προβλημα αν ηταν πιο μικροσωμος αλλα απο τη στιγμη που ειναι τεραστιος γατος στιλ μαιν κουν μπορω να σου πω οτι ειναι και αδυνατος με βαση το σωματοτυπο του...γιατι τα κιλα στο καθε γατουλι εχουν να κανουν και με το σωματοτυπο του..πχ η τερεζα της μαμας μου ειναι μονο 4 κιλα και φενετε τεραστια επειδι ειναι μικροσωμη...

Οκ... αν τον τσεκάρεις συχνά.:redface:
Θα το δώ ελπίζω κάποτε το θηρίο και απο κοντά...:P

και η φαση ειναι οτι μου ειπε η γιατρος μας οτι θα ψυλωσει και αλλο...και αναρωτιεμε που θα φτασει???..

Αυτά πρέπει να τα ακούν οι δικοί μου που λένε ότι ο Χωσούλης μου είναι χοντρός. Είναι μόνο 7 κιλά το παιδί μου αλλά είναι πολύ μεγαλόσωμος. Σαν σκυλάκι είναι. Έτσι κι εμένα, πριν την στείρωση τον πίεζα να φάει και μετά δεν τον προλαβαίνω. Αλλά είναι και μακρυτριχος και είναι σαν μπάλα.:inlove:
Πάω να του δώσω ενα φιλί....

παιζει πολυ μεγαλο ρολο ο σωματοτυπος του γατιου..δηλαδη μεχρι 2 ετων αναπτησετε,που συμενει οτι πρεπει αν τρεφετε σωστα,πχ η τερεζα της μαμας μου που ειναι πολυ κοντουλα και μικροσωμη (μολις 4 κιλα) η γιατρος μας ειπε να μην της βαζουμε συνεχεια φαγειτακι..γιατι και λογο ηλικιας αλλα και μεγεθους δεν κανει...ο ρορυ μου ειναι απο αλλο ανεκδοτο..τρωει οσο η λυνα μου και η τερεζα μαζι αλλα επειδη τρεχει ολη μερα και γενικα ειναι πολυ δραστιριος γατουλης οσο και να τρωει δεν περνει κιλα...μονο ψυλωνει..
εγω το εχω πει και θα το ξαναπω.οταν κανω παιδακι και μεγαλωσει λιγο θα νομιζει οτι εχουμε μια γατουλα τη λυνα και ενα σκυλο το ρορυ...:lol::lol::lol:

Εχω την ακόλουθη φοβία. Η Χαρά μου είναι είναι ιδιαίτερα τροφαντή και είναι ακόμα 7μηνων. Τα άλλα μου ήταν πολύ πιο λιγόφαγα και αφού στειρώθηκαν είναι ικανά να φάνε και εμένα.Η Χαρά μου που είναι μεγάλος πεινάλας, αν στειρωθει πόσο θα τρώει μετα; Και δεν φαντάζεστε ένα κλάμα που ρίχνει όταν θελει κατι. Νομίζεις ότι την σφάζεις εκείνη την ώρα. Μεγάλη ψεύτρα!
Πως μπορεί ένας γατογονιός να μην υποκύψει σε τόσα παρακάλια και τι μπορεί να κάνει κανεις πριν για να προλάβει την βαρελοποίηση της εν δυνάμει στειρωμένης γάτας του;:hmm::hmm:

Με την προϋπόθεση πάντα ότι θα δίνεις τροφή για στειρωμένα, μπορείς να ακολουθήσεις τις διατροφικές οδηγίες πάνω στη συσκευασία της τροφής. Έτσι, ανάλογα με τα κιλά της γατούλας σου, θα δίνεις και την αντίστοιχη ποσότητα.

κοιτα παιζει ρολο (οπως ειπα και ποιο πανω) ποσο μεγαλωσωμη ειναι..ποσο δραστιρια ειναι..πχ αν ειναι λιγουρα και ολη μερα κοιματε η ειναι ξαπλα τοτε εχει προβλημα να παχηνει...και παλι αυτο ειναι υποκιμενικο..γιατι η λυνα μου ενω πριν τη στειρωση ετρωγε συνεχεια μετα τη στειρωση ειναι πολυ λιγοφαγη και γενικα οχι τοσο δραστιρια οσο πριν...

φευγω κουκλες..παω στην εκθεση να απολαυσω τα γατουλια μας...μιλαμε απογευματακι....

κοιτα παιζει ρολο (οπως ειπα και ποιο πανω) ποσο μεγαλωσωμη ειναι..ποσο δραστιρια ειναι..πχ αν ειναι λιγουρα και ολη μερα κοιματε η ειναι ξαπλα τοτε εχει προβλημα να παχηνει...και παλι αυτο ειναι υποκιμενικο..γιατι η λυνα μου ενω πριν τη στειρωση ετρωγε συνεχεια μετα τη στειρωση ειναι πολυ λιγοφαγη και γενικα οχι τοσο δραστιρια οσο πριν...

Δεν ξέρω ακόμα αν θα την κρατησω. Αλλά σίγουρα θα την στειρώσω. Λείπω και συνέχεια μωρέ και ακόμα και όταν είμαι σπίτι έχω δουλειά, οπότε δεν έχω πολύ χρόνο να παίξω μαζί της. Αχ Θεε μου, κι αυτό σαν σακί με πατάτες θα μου γίνει....

Και εμένα είναι στηρωμένη.Και αυτή ζητάει συνέχεια φαϊ.Επίσης τρελένεται όταν την αφήνουμε μόνη. Αύριο θα την πάμε στον κτηνίατρο . Έχουμε καιρό να την πάμε . Θα την πάμε για ένα
τσεκ -απ να δούμε πως είναι .

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back