youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η youla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 388 μηνύματα.
08-01-12
22:35
Είχα την εντύπωση ότι δεν κολλάει αυτό στο ζώο. Ρώτα τον κτηνίατρο. Δε νομίζω να είναι κάτι σοβαρό. Ισως να θέλει αντιβίωση. Περαστικά..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassotaratsa
Νεοφερμένο μέλος
Η vassotaratsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
08-01-12
22:37
Απο οτι μου ειπε ο κτηνιατρος δεν κολλαει,ισως να ειναι τυχαιο που ταλαιπωρουμαστε και οι δυο
Ισως και να την ενοχλησε η καινουργια τροφη που της πηρα,ευχαριστω πολυ παντως
Ισως και να την ενοχλησε η καινουργια τροφη που της πηρα,ευχαριστω πολυ παντως
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
zoeleve4
Νεοφερμένο μέλος
Η Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
26-04-12
17:02
Απάντηση: Είμαι κρυωμένη, κινδυνεύει να κολλήσει το γατουλίνι μου;
Άδικα την έχεις απομονώσει γιατί οι αρρώστιες του ανθρώπου δεν κολλάνε τις γάτες ούτε οι αρρώστιες της γάτας τους ανθρώπους!
ΚΑΛΟ ΕΤΣΙ! Εγώ στη θέση σου θα είχα πάρει την γάτα μου αγκαλιά στο κρεβάτι και θα την χάιδευα !!!!! Εγώ έχω άλλο πρόβλημα με τον δικό μου γάτο........ακριβώς το αντίθετο!Είναι άρρωστος εδώ και μέρες , έχει συνάχι και δεν είναι πολύ καλά! Τι να κάνω;;;;;;
Άδικα την έχεις απομονώσει γιατί οι αρρώστιες του ανθρώπου δεν κολλάνε τις γάτες ούτε οι αρρώστιες της γάτας τους ανθρώπους!
ΚΑΛΟ ΕΤΣΙ! Εγώ στη θέση σου θα είχα πάρει την γάτα μου αγκαλιά στο κρεβάτι και θα την χάιδευα !!!!! Εγώ έχω άλλο πρόβλημα με τον δικό μου γάτο........ακριβώς το αντίθετο!Είναι άρρωστος εδώ και μέρες , έχει συνάχι και δεν είναι πολύ καλά! Τι να κάνω;;;;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
26-04-12
21:15
Άδικα την έχεις απομονώσει γιατί οι αρρώστιες του ανθρώπου δεν κολλάνε τις γάτες ούτε οι αρρώστιες της γάτας τους ανθρώπους!ΚΑΛΟ ΕΤΣΙ! Εγώ στη θέση σου θα είχα πάρει την γάτα μου αγκαλιά στο κρεβάτι και θα την χάιδευα !!!!! Εγώ έχω άλλο πρόβλημα με τον δικό μου γάτο........ακριβώς το αντίθετο!Είναι άρρωστος εδώ και μέρες , έχει συνάχι και δεν είναι πολύ καλά! Τι να κάνω;;;;;;
Καλησπερα.Πρεπει να επισκεφτεις τον κτηνιατρο.
Μονο αυτος μπορει να σου πει τι εχει και τι αγωγη πρεπει να παρει.Ομως εφοαον επιμενει το συναχι και δεν ειναι καλα...σιγουρα στο γιατρο.Περαστικα σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum