onelightwilldo
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Καθε μερα ταξιδι ειναι πολυ δυσκολο,ειδικα για ενα μωρο γατακι.Γιατι δεν περιμενεις λιγο να αλλαξει η κατασταση και να παρεις μετα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
...εγω επισης πιστευω οτι υπαρχει προβλημα και γενικοτερα,ασχετο δηλαδη με την ηλικια..οι γατες καταρχην δενονται παρα πολυ με το σπιτι τους και τους ενοχλουν πολυ οι αλλαγες.και αλλο να γινεται μια φορα στο τοσο..αλλα αυτο το "καθε εβδομαδα" θεωρω οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο...μαλλον το αντιθετο θα ελεγα..
..θα συμφωνησω με τη Δωρα..καλυτερα να περιμενεις να αλλαξουν οι συνθηκες...δεν ειναι δυνατον να ταξιδευει το γατι καθε βδομαδα τοσο συχνα..

onelightwilldo
Νεοφερμένο μέλος
Ορισμένες διευκρινήσεις:
Το γατί θα το μετακινώ με το αμάξι μου, όχι με συγκοινωνία.
Να περιμένω να αλλάξουν τα δεδομένα είναι λίγο δύσκολο διότι οι υποχρεώσεις θα με φέρνουν στην Χαλκίδα για τα επόμενα 2-3 χρόνια, επομένως δε μιλάμε για κάποιους μήνες υπομονής.
moukelis
Επιφανές μέλος
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι αλλα και για τη γατουλα δε θα ειναι ο,τι καλυτερο να μετακινειται συνεχως.Ποσες φορες την εβδομαδα θα χρειαζεται να ταξιδευει;
Αυτο το λενε ολοι, οτι δηλαδη δεν ειναι οτι καλυτερο να μετακινειται μια γατα περα δωθε, αλλα θελω να μοιραστω και την δικη μου εμπειρια επι του θεματος.
Ο Μικοτο μου απο την γεννηση του εχει αλλαξει ενα σωρο σπιτια, απο αυτο που γεννηθηκε, στο κτηνιατρειο που τον φιλοξενουσε, το σπιτι μου στην Αθηνα, το σπιτι μου στην Κρητη, το σπιτι στο χωριο, το σπιτι του αγοριου μου στην Ολλανδια. Ο Μικοτο αντιμετωπιζε καθε μετακινηση με ενθουσιασμο. Ουδεποτε εκλαψε στο αμαξι, το ταξι, το πλοιο, το αεροπλανο. Ουδεποτε κρυφτηκε κατω απο τον καναπε με το που μπηκε σε νεο χωρο. Καθε σπιτι που βρεθηκε, ηταν ο χωρος του. Πιστευω οτι ενα κοινωνικο γατακι μπορει να συνηθισει τις μεταφορες και τις αλλαγες χωρου. Το θεμα ειναι βεβαια, εγω σταθηκα τυχερη με τον Μικοτο, δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να φανει ο χαρακτηρας ενος ζωου απο τοσο μικρο.
Αν και σε αυτη την ηλικια διαμορφωνεται κιολας.
Εν ξερω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Αφροδιτη,δε μιλαμε για τετοιες μετακινησεις,και η Breena τρελαινεται για ταξιδια και μαλιστα κοιταει σαν σκυλακι απο το παραθυρο.Αλλα αλλο ειναι να ταξιδευει καθε εβδομαδα το ζωο, για τα επομενα τρια χρονια της ζωης του.
Μα για καθε βδομαδα μιλαμε. Οταν κατεβαινω σημερα Ηρακλειο, καθομαι 5 μερες, μετα παω χωριο, καθομαι αλλες 5, μετα ανεβαινω Ηρακλειο, καθομαι λιγο ακομα, μετα γυριζω Αθηνα, καθομαι λιγο ακομα, μετα ερχεται ο Σεμπαστιααν και τον παιρνει Ολλανδια, και ολα αυτα ετσι κοντα, κ ο Μικοτο πληρης αναισθησια, δεν ξερω κατα ποσον θα τον επηρεαζε ή θα γινοταν μερος της ρουτινας του, αν γινοταν επι μεγαλυτερο χρονικο διαστημα.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2396640:Μα για καθε βδομαδα μιλαμε. Οταν κατεβαινω σημερα Ηρακλειο, καθομαι 5 μερες, μετα παω χωριο, καθομαι αλλες 5, μετα ανεβαινω Ηρακλειο, καθομαι λιγο ακομα, μετα γυριζω Αθηνα, καθομαι λιγο ακομα, μετα ερχεται ο Σεμπαστιααν και τον παιρνει Ολλανδια, και ολα αυτα ετσι κοντα, κ ο Μικοτο πληρης αναισθησια, δεν ξερω κατα ποσον θα τον επηρεαζε ή θα γινοταν μερος της ρουτινας του, αν γινοταν επι μεγαλυτερο χρονικο διαστημα.![]()
πολυ πιθανο να εχεις σπιτι σου την εξαιρεση στον κανονα...

..παντως και τον γιατρο μου που ειχα ρωτησει στις αρχες,μου ειχε πει οτι οι γατες παθαινουν ταρακουλο με τα πολλα ταξιδια..και ειναι γεγονος αυτο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool