Μετακόμιση σε νησί και άγχος με τους δυο μου γάτους

CatLover09

Δραστήριο μέλος

Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα.
Ο τιτλος τα λεει ολα!
Καλησπερα παιδια! Τον επομενο μηνα φευγουμε εκτακτως για νησι και μεσα σε αυτο το διαστημα πρεπει να πακεταρω και να ετοιμασω τα ζωα για το ταξιδι και το νεο τους σπιτι.
Καταρχην με το αμαξι απο εδω μεχρι την Αθηνα οπου θα μεινουμε 2 μερες περιπου ειναι 3 ωρες.Απο Πειραια με το πλοιο ειναι 10 ωρες.
Τι κανουμε στο καραβι τοσες ωρες? Να παρουμε καμπινα? Αλλα δεν νομιζω να μπορεσουμε γιατι θα εχουμε και το λυκοσκυλο μαζι που απαγορευεται στους εσωτερικους χωρους του πλοιου.
Σκεφτομαι να παρω ενα μεγαλο κλουβι για σκυλους με διαχωριστικο στη μεση ωστε να βαλω τους δυο γατους. Θα τους εχω με το σαμαρακι.Ο ενας το γνωριζει,ο αλλος ουτε λουρακι δεν δεχεται να φορεσει οποτε δεν ειμαι πολυ σιγουρη αν θα δεχτει σαμαρακι.
Την αμμο που θα την εχω? Πειτε εχω μια μινι αμμολεκανη σε μια τσαντουλα με λιγη αμμο,οκ αλλα πως θα τους βγαλω να κανουν την αναγκη τους και να ξεπιαστουν λιγο χωρις να τρομαξουν?Ειναι πολλες οι ωρες!
Και καμπινα ατομικη δεν ξερω αν μπορω να υποστηριξω οικονομικα (αναλογως ποσο στοιχιζει γτ δεν εχω ιδεα).
Οι γατοι δεν ειναι κοινωνικοι και φοβουνται.ΕΙδικα ο ενας δεν εχει ζησει και ποτε εξω και δεν γνωριζει απο αλλους ηχους και μυρωδιες περα απο του σπιτιου μας.
Θα συνεννοηθω με τον γιατρο μηπως επιτρεπεται να τους δωσω καποιο γατοηρεμιστικο.Θα δειξει.
Δευτερο θεμα. Ο αντρας μου ειναι ηδη στο νησι και ψαχνει για σπιτι. Υπαρχει πιθανοτητα αυριο να κλεισει ενα που ειναι μονοκατοικια με πορτα στο δρομο και υπεριψωμενη βεραντα.
Η πορτα στο δρομο με τρομαζει.
Ως τωρα ζουμε σε σπιτι με 2 εισοδους. Μια η κεντρικη απο το σαλονι και μια απο την κουζινα οπου η κουζινα απομονωνεται με πορτα απο το υπολοιπο σπιτι. Ετσι μπαινοβγαινουμε παντα απο εκει χωρις να χρειαζεται να σκοτωνομαστε και να ειμαστε με την ψυχη στο στομα μην πεταχτει κανα γατι εξω.
Τι θα κανω σε αυτη την περιπτωση γιατι εχω φρικαρει?Πως θα βγαινω απο το σπιτι?
Σκεφτομαι να παρω ενα 5φυλλο παραβαν και να πιασω τις ακρες του με καποιο τροπο κοντα στην πορτα και να δημιουργησει ενα θαλαμο ωστε να μην τρεμουμε μην πεταχτουν στο δρομο.
Κατι αλλο σημαντικο. Επειδη ποτε δεν εχω ζησει στο ενοικιο,θεωρειτε σημαντικο να ξερουν οι ιδιοκτητες τον αριθμο των ζωων μας? Σκεφτομαστε να μην αναφερουμε καν τους γατους γτ δεν θα φαινονται αν και απο οτι καταλαβα η σπιτονοικοκυρα μενει παραδιπλα. Μηπως να μην αναφερουμε ουτε το σκυλο? Ο νομος τι προβλεπει για τις μονοκατοικιες?

Ουφ πολλες ερωτησεις,ζηταω συγνωμη αλλα ηρθαν ξαφνικα αλλαγες και εχω πελαγωσει.

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
CatLover09 μου προσαρμοστήκατε τελικά; Πώς είναι στο νέο σπίτι; Αν και καθυστερημένα, καλή ευκολία σας εύχομαι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πο πο και εγώ σήμερα το είδα το θεματάκι σου!
Ελπίζω να τακτοποιηθήκατε και να είναι όλα καλά!

Τακτοποιηθηκαν σιγα-σιγα. Απ' οτι λεει γινεται φοβερη δουλεια στο νησι με τα ζωα, για την ακριβεια δεν υπαρχουν καθολου αδεσποτα σκυλια και τις γατουλες τις φροντιζουν ολοι εκει.:)
Δεν εχει ιντερνετ ακομα γι' αυτο και δεν μπαινει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back