Μετακόμιση χ 2

Naiva

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Naiva είναι αόρατη. Έχει γράψει 200 μηνύματα.
Γεια σας φίλοι, σε λίγες μέρες μετακομίζω εξωτερικό και για 1 μήνα θα φιλοξενηθώ σε φίλους μέχρι να ετοιμάσω το διαμέρισμά μου. Η γάτα μου είναι 7 χρονών και ανέκαθεν φοβιτσιάρα. Τι μπορώ να κάνω για να μην φρικάρει τελείως με τις μετακομίσεις χ 2? Ο κτηνίατρος μου δωσε ηρεμιστικά να τις δώσω για τις πρώτες μέρες αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι είναι το καλύτερο. Διάβασα να απλώσω εδω κ εκεί τα σεντόνια μου που κοιμήθηκα, για να αναγνωρίζει την μυρωδια κ να δει ότι είναι κάτι οικείο. Μπορείτε να μου προτείνετε άλλες λύσεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όντως τα ηρεμιστικά δεν είναι και ότι καλύτερο.Και ο δικός μου γάτος είναι απίστευτα φοβιτσιάρης...και επίσης 7 χρονών:D και πρόσφατα μετακομίσαμε.Αυτό με τα σεντόνια σου,αλλά και γενικά με δικά σου ρούχα(όχι πλυμμένα) είναι καλη ιδέα.Καλύτερα όταν κάνεις τη μετακόμιση να τον εχεις περιορισμένο σε ένα ήσυχο μέρος...ή στο κλουβάκι του.Στο καινούργιο σπιτι,βάλτον αρχικά σε ένα δωμάτιο που να μην μπαινοβγαίνει κόσμος.Όταν τελειώσει η μετακόμιση και ηρεμίσει η κατάσταση,να μπαίνεις στο δωμάτιο.Κάποια στιγμή άνοιξε και την πόρτα..και άφησε τον να εξερευνήσει τον καινούργιο χώρο.
Κοίτα...το τραλαλά το παθαινουνε..βέβαια όχι όλα.Η θηλυκιά μου που είναι πιο κοινωνική,μια χαρά ήταν.Ο μεγάλος μου όμως...έκλαιγε καθε βράδυ και πήγαινε σε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα..προφανώς ήθελε να γυρίσει πίσω.:( Σε καμμιά βδομάδα πάντως ήταν μια χαρά.Μην αγχώνεσαι..είναι γεγονός ότι οι γάτες δένονται πολύ με το χώρο τους,αλλά το ξεπερνάνε..:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι καπως έτσι θα κάνω ευχαριστώ! Πω έκλαιγε κάθε βράδυ καιμένο :( πιστευω και η δικιά μου έτσι θα κάνει αλλα στην τελικη home is where the cat is ^^

Η γάτα σου είναι αυτή στο αβατάρ; Γιατί έτσι όπως την βλέπω...μοιάζει πολύ με τον μπουκάκο μου...τον κλαψιάρη!!:D

ναι αυτή είναι! Κλαψα για πάντα χαχαχα! έχει γελιο όμως. όποτε την παω στο γιατρο κλαίει άπειρα κ όταν πλησιάζουμε σπιτι σταματαει το παίζει κουλ κ μόλις μπαινει στο σπίτι η ουρα γίνετε κεραια γτ σου λεει ωπ σπιτι μου ειμαι. εδω ειμαι βασιλισσα.

:hehe::hehe::hehe::hehe:....τυχερή είσαι!!! εμείς όποτε πάμε στο γιατρό,είναι σαν να έχω άλλο γάτο...κάτι σαν μετάλλαξη ας πούμε.Απο εκεί που είναι ο γνωστός μπουκάκος..γίνεται άγριο λιοντάρι στο κλουβί:crazy::crazy::crazy::crazy:...σηκώνει τρίχα...γρυλλίζει...κοιτά δεξιά και αριστερά με το γνωστό ύφος του παρανοικού δολοφόνου...άστα να πάνε!!!:hehe::hehe:

χεχ. Στη τελευταια επισκεψη στο κτηνιατρο η δικια μου εκανε το απιστευτο: εβαλε το κεφαλακι της πανω στο μπρατσο του κτηνιατρου και σχεδον κοιμηθηκε. Αβυσσος η ψυχη των γιατιων.

χεχ. Στη τελευταια επισκεψη στο κτηνιατρο η δικια μου εκανε το απιστευτο: εβαλε το κεφαλακι της πανω στο μπρατσο του κτηνιατρου και σχεδον κοιμηθηκε. Αβυσσος η ψυχη των γιατιων.

Ανταλλάσουμε γάτες;;;;;:devil::devil::devil:

τον καφε ή τον μαυροασπρο?

θα το σκεφτω..................

το σκεφτηκα

οχι :D

γιατι καλε;;;; ο μπουκάκος μου ανήκει σε μια ξεχωριστή ράτσα...την περίφημη...ανθρωποφάγους-ανθρωποφάγους!!:hehe::hehe::hehe::hehe:

:down::P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back