Μιμίκος
Νεοφερμένο μέλος
Η Μιμίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα.
13-01-09
17:40
Γεια σας! Η απορία μου είναι η εξής:
Τόσο καιρό μένω με τους γονείς μου, όπου και ο Μιμίκος μου μεγάλωσε μαζί μου σ' αυτό το σπίτι. Τώρα όμως εγώ μετακόμισα και φυσικά θα πάρω και τον Μιμίκο μαζί μου ο οποίος είναι παππούλης 13 χρονών.
Από το πρωί μέχρι το απόγευμα είμαι στη δουλειά
πράμα που σημαίνει ότι θα είναι μοναχούλης. Θα στρεσαριστεί? Θα νιώθει μοναξιά? Το άλλο είναι οτι στο άλλο σπίτι είναι μαζί και με τους 2 γιους του... αλλά πλέον δεν παίζουν μεταξί τους (γεράματα..) Βέβαια είμαι η μόνη που ασχολήται μαζί του και τόσες μέρες που λείπω μου γκρινιάζει.
Και η 2η απορία μου είναι ότι στο καινούριο σπίτι συγκατοικώ με τον φίλο μου, ο οποίος δεν τις λατρεύει κιόλας τις γάτες...
Τον ενοχλούν οι τρίχες. Εγώ έχω συνηθίσει. Καμία λύση πάνω σ'αυτο?
Τόσο καιρό μένω με τους γονείς μου, όπου και ο Μιμίκος μου μεγάλωσε μαζί μου σ' αυτό το σπίτι. Τώρα όμως εγώ μετακόμισα και φυσικά θα πάρω και τον Μιμίκο μαζί μου ο οποίος είναι παππούλης 13 χρονών.
Από το πρωί μέχρι το απόγευμα είμαι στη δουλειά
πράμα που σημαίνει ότι θα είναι μοναχούλης. Θα στρεσαριστεί? Θα νιώθει μοναξιά? Το άλλο είναι οτι στο άλλο σπίτι είναι μαζί και με τους 2 γιους του... αλλά πλέον δεν παίζουν μεταξί τους (γεράματα..) Βέβαια είμαι η μόνη που ασχολήται μαζί του και τόσες μέρες που λείπω μου γκρινιάζει. Και η 2η απορία μου είναι ότι στο καινούριο σπίτι συγκατοικώ με τον φίλο μου, ο οποίος δεν τις λατρεύει κιόλας τις γάτες...

Τον ενοχλούν οι τρίχες. Εγώ έχω συνηθίσει. Καμία λύση πάνω σ'αυτο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
13-01-09
17:48
Μην φοβάσαι οι γάτες κοιμούνται 18 ώρες την ημέρα. Θα πάρεις και μαζί σου φαντάζομαι όλη την προικούλα του, τα κουβερτάκια του τα παιχνίδια του κλπ κλπ.. Οπότε θα έχει και γνώριμες μυρωδιές.
Τώρα αν δείς ότι θέλει παρέα, μπορείς να πάρεις και 2 γατάκι ίσως...
Τώρα για τον φίλο.... δύσκολα τα βλέπω.. αν είναι και κάθετος... γάτα χωρίς τρίχες δεν υπάρχει... μπορείς να τον βουρτσίζεις τον γάτο, όλη μέρα, αλλά και πάλι κάποιες τρίχες θα υπάρχουν.
Φαντάζομαι ότι θα έχετε και θέμα να κοιτάτε και μαζί σας....
Δεν μου έχει τύχει, αρνητικός με ζώα φίλος... ο τωρινός, μου έκανε κάτι τσαλίμια... αλλά τα ξεπέρασε!!!

Τώρα αν δείς ότι θέλει παρέα, μπορείς να πάρεις και 2 γατάκι ίσως...Τώρα για τον φίλο.... δύσκολα τα βλέπω.. αν είναι και κάθετος... γάτα χωρίς τρίχες δεν υπάρχει... μπορείς να τον βουρτσίζεις τον γάτο, όλη μέρα, αλλά και πάλι κάποιες τρίχες θα υπάρχουν.

Φαντάζομαι ότι θα έχετε και θέμα να κοιτάτε και μαζί σας....
Δεν μου έχει τύχει, αρνητικός με ζώα φίλος... ο τωρινός, μου έκανε κάτι τσαλίμια... αλλά τα ξεπέρασε!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
13-01-09
22:03
Πιστεύω πως ναι, θα στρεσαριστεί κάπως στην αρχή. Αλλά απ' την άλλη από το να είναι σ' ένα γνώριμο χώρο όπου βαριέται, νομίζω πως είναι καλύτερα να πάει σ' ένα καινούργιο σπίτι, όπου θα έχει καλύτερη ποιότητα ζωής. Κι απ' ό,τι λες είναι πολύ δεμένος μαζί σου. Οπότε μάλλον αξίζει τον κόπο το προσωρινό στρες της μετακόμισης.
Α, και 13 χρονών δεν είναι παππούλης... μεσήλικας είναι.
Ο φίλος σου μάλλον είναι πιο δύσκολη περίπτωση. Αν είναι μόνο οι τρίχες που τον ενοχλούν (δηλ. δεν έχει γενικά πρόβλημα με τα ζώα), θα το ξεπεράσει. Παρότρυνέ τον να ασχολείται λίγο με το Μιμίκο και δεν θα αργήσει να δεθεί.

Α, και 13 χρονών δεν είναι παππούλης... μεσήλικας είναι.

Ο φίλος σου μάλλον είναι πιο δύσκολη περίπτωση. Αν είναι μόνο οι τρίχες που τον ενοχλούν (δηλ. δεν έχει γενικά πρόβλημα με τα ζώα), θα το ξεπεράσει. Παρότρυνέ τον να ασχολείται λίγο με το Μιμίκο και δεν θα αργήσει να δεθεί.
Μιμίκος
Νεοφερμένο μέλος
Η Μιμίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα.
14-01-09
09:07
Χθες πέρασα το 1ο βράδυ!!!
Γκρινιάζει ασταμάτητα ο Μιμίκος! Όλο το βράδυ νιαούριζε!!!
Νιαουρίζει ασταμάτητα! Τώρα έμεινε μόνος στο σπίτι... και ελπίζω να κοιμηθεί γιατί η γιαγιά από δίπλα μάλλον θα μας την πει!
Όσο για τον φίλο μου... κάνει τρελή υπομονή...
Αγχώθηκα!

Γκρινιάζει ασταμάτητα ο Μιμίκος! Όλο το βράδυ νιαούριζε!!!

Νιαουρίζει ασταμάτητα! Τώρα έμεινε μόνος στο σπίτι... και ελπίζω να κοιμηθεί γιατί η γιαγιά από δίπλα μάλλον θα μας την πει!
Όσο για τον φίλο μου... κάνει τρελή υπομονή...
Αγχώθηκα!

ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
14-01-09
13:27
Α, τον πήρες τελικά;
Φυσικό είναι να νιαουρίζει στην αρχή - θα του περάσει. Και είναι πολύ σημαντικό που ο φίλος σου κάνει υπομονή. Σε λίγο καιρό ο Μιμίκος θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του σπιτιού σας.
Όσο για τη γιαγιά, δεν θα ανησυχούσα, οι περισσότερες γιαγιάδες είναι λίγο κουφές.
Φυσικό είναι να νιαουρίζει στην αρχή - θα του περάσει. Και είναι πολύ σημαντικό που ο φίλος σου κάνει υπομονή. Σε λίγο καιρό ο Μιμίκος θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του σπιτιού σας.Όσο για τη γιαγιά, δεν θα ανησυχούσα, οι περισσότερες γιαγιάδες είναι λίγο κουφές.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum