tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αν γινόμασταν όλοι δωρητές οργάνων, ίσως δεν θα κοιτάγαμε να βρούμε λύση στα ζώα.

brigite
Διάσημο μέλος
Σιγουρα τα πειραματα αυτα δεν γινονται επι τουτου δηλ. για να ταλαιπωρησουν τα ζωακια η για να πεθανουν,αλλα για εναν ανωτερο σκοπο προκειμενου να βοηθησουν τον ανθρωπο.Αν το κανανε σε ανθρωπους και πεθαιναν θα ηταν καλυτερο;Δυστυχως δεν μπορουμε να τα εχουμε και τα δυο.
Ρικος
Νεοφερμένο μέλος
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Κατα τη γνωμη μου,πρεπει να σταματησουν τα πειραματα στα ζωα!Ζωες ειναι και αυτες!Αφου η επιστυμη εχει εξελιχθει τοσο και το εχουμε παρει απανω μας(γενικα μιλωντας)γιατι δεν κανει ενα βημα παρακατω?Οχι,στα πειραματοζωα!Ε,συγγνωμη δηλαδη αλλα υπαρχει και ενα οριο!Δεν θα την πληρωνουν τα ζωακια,για τα δικα μας πειραματα!Καπου πιο πανω ο μικοτο,απο οτι διαβαζω αναφερει πως αν πεθενε ενας δικο σου ανθρωπος απο καρκινο της μητραςουτε κουνελια θα σκεφτοσουνα ουτε τιποτα.Δεν διαφωνω αλλα δεν μπορουμε να παιρνουμε και να κανουμε μεταμοσχευσεις με τετοια τραγικα αποτελεσματα!Αυτο,κατανταει...
τοτε αν παθεις κατι εσυ ή η γατα σου μη καταφυγεις σε φαρμακα και θεραπειες και σε γιατρους. Οταν προσπαθεις να μαθεις πως λειτουργει ενας οργανισμος και πως ανταποκρινεται σε διαφορες παθησεις και φαρμακα, πρεπει να θυσιασεις καποια ζωα. Σημερα εκαναν μεταμοσχευση μητρας σε κουνελια, αυριο θα κανουν μεταμοσχευση νεφρων σε γατες. Αν η γατα σου ειχε προβλημα στα νεφρα και ειχες την επιλογη για μεταμοσχευση δεν θα το εκανες; Αν η γατα σου χρειαστει φαρμακα για τα νεφρα δεν θα τις τα εδινες; Ξερεις οτι κατεστρεψαν σε γατες-πειραματοζωα τα νεφρα για να δουν αν καποια φαρμακα εχουν αποτελεσματα; Ξερεις οτι πεθαναν καποια ζωα μονο και μονο για να μαθουμε πως λειτουργουν τα νεφρα; Ξερεις ομως ποσες γατες και ανθρωποι εχουν παρει παραταση ζωης επειδη εγιναν αυτα τα πειραματα;
Δεν θα επεκταθω αλλο γιατι δεν εχει νοημα να κανεις συζητηση με ατομα που δεν ανηκουν στον χωρο. Ολοι ξερουμε να κρινουμε και να διαμαρτυρομαστε για κατι που οχι μονο δεν εχουμε παρει μερος, αλλα δεν γνωριζουμε απολυτως τιποτα περα απο αυτα που μας παρουσιαζουν διαφορες οργανωσεις, βιντεο και ανθρωποι που δεν ανηκουν στον χωρο. Το να μου λες για το ποσο υποφερει ενα πειραματοζωο που ειδες σε ενα βιντεο δε μου λεει απολυτως τιποτα. Εχεις μπει ποτε σε νοσοκομειο να δεις ποσοι υποφερουν εκει; Εχεις μπει σε παιδικο νοσοκομειο με παιδακια με καρκινο; Εχεις μπει σε νοσοκομειο ζωων; Και εκει πονανε και υποφερουν τα ζωα ξερεις. Τι προτιμας δηλαδη; Να κλεισουμε ολα τα νοσοκομεια και τις κτηνιατρικες κλινικες;
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;446686:Αποψεις ειναι αυτες και ειναι ολες σεβαστες. Αλλα για μενα, δεν ειναι ασκοπα πειραματα αυτα. Οχι στις γουνες, οχι στα πειραματοζωα για καλλυντικα, αλλα οταν ειναι να θυσιαστουν 5 κουνελια για να σωθουν χιλιαδες ανθρωπινες ζωες, δεν θα στεναχωρηθω και τοσο. Και επαναλαμβανω, βαλτε τους εαυτους σας στην θεση του ατομου που εχει καρκινο της μητρα ή καποιος μελος της οικογενειας του εχει καρκινο της μητρας. Εγω θα εβαζα και τον εαυτο μου σαν πειραματοζωο, προκειμενου να μην χασω την μανα μου, για παραδειγμα. Επισης, το θεμα δεν ειναι η ελλειψη οργανων -ωστε να βοηθησει η δωρεα οργανων- αλλα η αγνοια των γιατρων ως προς μια συγκεκριμενη επεμβαση, την οποια πρωτα δοκιμαζουν σε ζωα και μετα σε ανθρωπους. Δεν ξερω τι λετε εσεις, ομως για μενα σε τετοιες περιπτωσεις ειναι απλα κουνελια. Και για μενα αλλο ζωες, και αλλο ψυχες. Δεν θυμαμαι ακομα τα παπαγαλακια μου που πεθανανε οταν ημουν στο λυκειο και κλαιω, δεν συμβαινει το ιδιο οταν σκεφτομαι την νονα μου ή την θεια μου για παραδειγμα, που εχασα απο καρκινο. Ετερον εκατερον. Και παλι, οσο σκεφτομαι οτι θα μου παθει κατι ο Μικοτακος τρελαινομαι, και οταν διαβαζω την στηλη "τελευταιο αντιο" παντα κλαιω, αλλα καλως η κακως, μπορω να φανταστω την ζωη μου χωρις τον Μικοτο (που υπεραγαπω) αλλα οχι χωρις την μανα μου για πραδειγμα. Και για μενα αυτο μετραει. Η μαναδες αυτου του κοσμου,οι αδερφες, οι κορες, και οχι 5 κουνελια. Εφοσον βεβαια ολα γινονται πολιτισμενα, με ναρκωση κτλ
δεν γινεται να μη συμφωνησω μαζι σου!
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;446686:Αποψεις ειναι αυτες και ειναι ολες σεβαστες. Αλλα για μενα, δεν ειναι ασκοπα πειραματα αυτα. Οχι στις γουνες, οχι στα πειραματοζωα για καλλυντικα, αλλα οταν ειναι να θυσιαστουν 5 κουνελια για να σωθουν χιλιαδες ανθρωπινες ζωες, δεν θα στεναχωρηθω και τοσο. Και επαναλαμβανω, βαλτε τους εαυτους σας στην θεση του ατομου που εχει καρκινο της μητρα ή καποιος μελος της οικογενειας του εχει καρκινο της μητρας. Εγω θα εβαζα και τον εαυτο μου σαν πειραματοζωο, προκειμενου να μην χασω την μανα μου, για παραδειγμα. Επισης, το θεμα δεν ειναι η ελλειψη οργανων -ωστε να βοηθησει η δωρεα οργανων- αλλα η αγνοια των γιατρων ως προς μια συγκεκριμενη επεμβαση, την οποια πρωτα δοκιμαζουν σε ζωα και μετα σε ανθρωπους. Δεν ξερω τι λετε εσεις, ομως για μενα σε τετοιες περιπτωσεις ειναι απλα κουνελια. Και για μενα αλλο ζωες, και αλλο ψυχες. Δεν θυμαμαι ακομα τα παπαγαλακια μου που πεθανανε οταν ημουν στο λυκειο και κλαιω, δεν συμβαινει το ιδιο οταν σκεφτομαι την νονα μου ή την θεια μου για παραδειγμα, που εχασα απο καρκινο. Ετερον εκατερον. Και παλι, οσο σκεφτομαι οτι θα μου παθει κατι ο Μικοτακος τρελαινομαι, και οταν διαβαζω την στηλη "τελευταιο αντιο" παντα κλαιω, αλλα καλως η κακως, μπορω να φανταστω την ζωη μου χωρις τον Μικοτο (που υπεραγαπω) αλλα οχι χωρις την μανα μου για πραδειγμα. Και για μενα αυτο μετραει. Η μαναδες αυτου του κοσμου,οι αδερφες, οι κορες, και οχι 5 κουνελια. Εφοσον βεβαια ολα γινονται πολιτισμενα, με ναρκωση κτλ
Συμφωνω απολυτα μαζι σου!Επισης με αυτο που ειπες στο τελος.Να γινεται πολιτισμενα. Ουτε εγω θα εβαζα τη ζωη του κουνελου που ειχα πανω απο αυτη της μητερας ή της αδερφης μου οσο κι αν το αγαπησα.
tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
τεταρτον το πειραμα γινετε οχι για οσους εχουν καρκινο στην μητρα αλλα για οσες γυνακες εχουν γενηθει χωρις αυτο το οργανο ,οποτε πιστευω πως ειναι πολυ δυσκολο να βρεις 5 κουνελια χωρις το παπι τους
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
συμφωνω με ολα αυτα που λετε εμενα αυτο που με πιραξε ειναι:πρωτων απο τα 5 κουνελακια εζυσε μονο το 1,δευτερον λενε ειναι ετιμο για τους ανθρωπους και τριτον δεν ειναι βιολογικο πειραμα για να πω ok
μπορει να εγιναν 5 διαφορετικα πειραματα και τα 4 να απετυχαν. Για να λενε οτι ειναι ετοιμο για ανθρωπους ισως να ανακαλυψαν κατι σημαντικο. Τι πειραμα ειναι αν δεν ειναι βιολογικο η μεταμοσχευση μητρας;

τεταρτον το πειραμα γινετε οχι για οσους εχουν καρκινο στην μητρα αλλα για οσες γυνακες εχουν γενηθει χωρις αυτο το οργανο ,οποτε πιστευω πως ειναι πολυ δυσκολο να βρεις 5 κουνελια χωρις το παπι τους
δεν ειναι καθολου δυσκολο να βρεις τετοια κουνελια. Ειναι πολυ απλο μαλιστα, τα φτιαχνεις χωρις μητρα. Knockout οργανισμοι ειναι.
tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Επισης απαντησε ηδη η sakura-chan που κατι παραπανω ξερει κιολας οτι δεν ειναι δυσκολο να τα φτιαξεις να μην εχουν.
Το οτι πεθαναν 4 και οχι ολα επιτυχια θεωρειται αλλα σε ενοχλει που λενε οτι ειναι ετοιμο γιατι θεωρεις οτι δεν ειναι πειστικο με μονο 5 πειραματοζωα ή που το δοκιμασαν σε κουνελια για να ειναι;...Δεν καταλαβα

και δε χρειαζεται να θυμωνεις. Καλα κανεις και εχεις δικη σου αποψη αλλα αν αλλος εχει αντιθετη δε σημαινει το κανει για να σου τη σπασει!καλα οτι πειτε
Ρικος
Νεοφερμένο μέλος
Ρικος
Νεοφερμένο μέλος
1,2,3,4...ισοβια φυλακη
!Ειμαι υπερβολικη παλι ε,
?Σορρυ,το παθενω συχνα
:cry:!That was just a joke!

Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;446407:Aν πεθαινε καποιος δικος σου απο καρκινο της μητρας , θα σου ελεγα εγω αν θα σκεφτοσουν τα κουνελια. Αν δεν ηταν καποια ζωα δεν θα υπηρχαν καποια φαρμακα και επεμβασεις που σωζουν ανθρωπινες ζωες. Το θεμα ειναι να μην ταλαιπωρουνται τα ζωακια αυτα οταν τα χρησιμοποιουν για τετοιους σκοπους. Δεν ειναι οτι τα σφαξανε για να κανουν καλλυντικα, ουτε για να κανουν γουνες. Ειχα κουνελι κατοικιδιο, και ενω τρωω κρεας, κουνελι μαγειρευτο δεν θελω ουτε να το μυρισω. |Μπορω να τρωω και αλλα πραγματα ομως, οπως μπορω και να φοραω συνθετικη γουνα και να βαζω βιολογικα καλλυντικα. Πηγαινε πες σε μια γυναικα που θα πεθανει απο καρκινο της μητρας, οτι δεν δοκιμαζουμε την επεμβαση, γιατι θα πρεπει να σκοτωσουμε 5 κουνελια. Και μετα, πηγαινε πες το και στα παιδια της.
Οπως υπαρχουν εθελοντες για να δοκιμαζουν καλλυντικα (το εκανα στην Αγγλια)ετσι υπαρχουν και εθελοντες και σε επεμβασεις.
Ο ανθρωπος ειναι ενα παρτακικο ον που σκεφτεται μονο τον εαυτουλη του οποτε και του ειναι αδιαφορα τα ζωα.Θα ελεγες το ιδιο στην κοπελα αν επαιρναν το σκυλο η την γατα σου για το πειραμα?
Υπαρχουν εθελοντες...ας παρουν αυτους!
tim569
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool