ruko
Διάσημο μέλος
Η συγκεκριμένη είδηση, δεν είναι ένα απλό μαιλ που κυκλοφόρησε στα μαιλ μας, είναι ένα επώνυμο άρθρο που αναδημοσιεύτηκε από το blog της Μεγαλόπης (πόλη της Αρκαδίας)
Ο αντιδήμαρχος το διέψευσε και η είδηση αποσύρθηκε.
https://megalopolis2008.blogspot.com/2009/02/blog-post_10.html
Το αρχικό μέιλ αφορούσε τη Λακωνία (χωρίς να διευκρινίζει πού ακριβώς).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο αντιδήμαρχος το διέψευσε και η είδηση αποσύρθηκε.
https://megalopolis2008.blogspot.com/2009/02/blog-post_10.html
Το αρχικό μέιλ αφορούσε τη Λακωνία (χωρίς να διευκρινίζει πού ακριβώς).
Το ότι το αρχικό άρθρο αφορουσε τη Λακωνία είναι ξεκάθαρο, δεν είπα ποτέ κάτι άλλο. Δεν αναφέρθηκα (μιας κ κάνεις παράθεση την απάντηση μου) για συγκεκριμένη πόλη. είπα απλά ότι το μπλογκ (megalopolis) το έγραψε.
Τώρα το ότι η αντιδήμαρχος το διέψευσε... κ οι μπλόγκερς απέσυραν το άρθρο τους αυτό δεν σημαίνει τίποτα για το αν το γεγονός ήταν αληθινό ή όχι.

ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τουλάχιστον μάθαμε ποιός είναι ο μ.... της υπόθεσης, ο οποίος, έχοντας ήδη αποσύρει την 'είδηση', αποδεχόμενος ότι είναι αναληθής, έχει το θράσος και γράφει για όλα όσα "ακούγονται σε όλη τη Μεγαλόπολη".
Κοινώς, ο κύριος είναι γελοίος και στοιχηματίζω ότι με αυτή την ιστορία μέτρησε περισσότερα hits στο βρωμοblog του απ' όσα θα ξαναδεί ποτέ στη ζωή του.
Εύγε. Πάντα τέτοια.
ΥΓ: Χάρηκα πολύ πάντως που η πλειοψηφία εδώ μέσα έχει πραγματικές ευαισθησίες, που δεν κάνουν διακρίσεις.
newbie
Νεοφερμένο μέλος
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ας κανουμε πρωτα κατι για αυτους τους ΕΛΛΗΝΕΣ που κακομεταχειριζονται τα ζωα, τα χτυπανε με το αυτοκινητο και τα παρατανε, ριχνουν φολες κτλ και αφου λυσουμε αυτο τοτε να κοιταξουμε και το ελαχιστο ποσοστο που ανταποκρινεται σ'αυτους που τρωνε ζωα!
Και γι'αυτο το μεγαλο ποσοστο των Ελληνων θελω να σας πω 3 προσφατα περιστατικα:
1. Στο χωριο μου κηνυγοι σκοτωσαν με φολες 11 σκυλια που ζουσαν λιγο εξω απ'το δασος γιατι γαβγιζαν δυνατα και τρομαζαν τα πουλια.
2. Μεσα στην πολη των Ιωαννινων την τελευταια βδομαδα εχουν σκοτωθει απο φολες 7 σκυλια..και ο αριθμος μεγαλωνει.
3. Στα Τρικαλα υπαρχει ενας χωρος με μαντρα οπου φιλοξενουνται αδεσποτα και το τελευταιο διαστημα(εχει γινει 2-3 φορες) καποιοι μπαινουν απ΄τον φραχτη και τα δερνουν γιατι μαλλον τους ενοχλει το γαβγισμα.
Αυτες ποσο αρρωστες και ανατριχιαστικες συμπεριφορες μπορει να ειναι!
Τουλαχιστον αν συνεβει αυτο με τους μεταναστες εγινε επειδη ηταν η εσχατη λυση τους για ΕΠΙΒΙΩΣΗ!!(το τονιζω..οχι ζωη.ΕΠΙΒΙΩΣΗ)
Προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει και η πιθανοτητα μαλλον ο δημος(οπως και πολλοι αλλοι δημοι) ηθελαν να αδειασουν τους δρομους απο αδεσποτα και ριχνουν αλλου τις ευθυνες αφου το εκαναν με τον πιο ατιμο τροπο
athina38
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Προσπαθω να θυμηθω ποτε ηταν η τελευταια φορα που ειδα μαυρο διευθυντη τραπεζας,κινεζο υπαλληλο εφοριας,πακιστανο διευθυντη εταιριας και δεν μου ερχεται...Το οτι εχουν ανοιξει ενα μαγαζι για να βγαζουν τα προς το ζην ή πουλανε σιντι και τσαντες στο Μοναστηρακι δε σημαινει οτι δε ζουν οι περισσοτεροι κατω απο το οριο της φτωχειας,οπως και πολλοι Ελληνες αντιστοιχα.Δεν ξερω αν εγινε ή οχι το συγκεκριμενο συμβαν,αλλα ενοχλουμαι οταν παπαδες τρωνε λεφτα και οικοπεδα,πολιτικοι τρελαινονται στα λαδωματα και τις μιζες,κοντευουμε να χρεωκοπησουμε,κι ολοι κοιταμε πως θα ριξουμε ολο μας το μενος στους μελαμψους που τρωνε τα σκυλια.Μηπως αυτοι εφαγαν τα σκυλια και στους Ολυμπιακους;Μηπως αυτοι τρωνε και τα σκυλια και τα γατια της γειτονιας που πεθαινουν αφριζοντας;Ελεος πια,οι φολες δινουν και παιρνουν,οι σακουλες με τα νεογεννητα το ιδιο,αλλα εμεις μονο αυτο κοιταμε...Ως αναφορα το θεμα εκμεταλευσης των ξενων ειναι πολυ παλιο κ δεν υπαρχει !Οι ξενοι προκοψαν εβγαλαν φραγκα πηραν δανεια ατοκα χορτασανε βολευτηκαν οι περισσοτεροι γιαυτο κ ερχονται συνεχως καινουριοι μεταναστες.Αλλαξανε τα πραγματα κ οι μεταναστες ειμαστε εμεις τωρα!Κατεχουν υψηλες θεσεις εχοντας υπαλληλους Ελληνες.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Είμαστε η μοναδική χώρα της Ευρωπαϊκής ¨Ενωσης που οι υπεύθυνοι που παρέχουν πολιτικό άσυλο σε ανθρώπους κατατρεγμένους από τις χώρες τους, είναι από κάποιο αστυνομικό τμήμα στην Πέτρου Ράλλη. Ξέρετε, στην περιοχή που βρέθηκε ένας Πακιστανός νεκρός. Εκείνος που γλίστρησε στο ρέμα........
Αυτή η χώρα είμαστε, με το βατοπέδιο, με τη ρεμούλα, με....με.... το θέμα είναι όλοι εμείς τι κάνουμε και έως πιο σημείο ανεχόμαστε αυτούς και αυτά......
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Προσπαθω να θυμηθω ποτε ηταν η τελευταια φορα που ειδα μαυρο διευθυντη τραπεζας,κινεζο υπαλληλο εφοριας,πακιστανο διευθυντη εταιριας και δεν μου ερχεται...Το οτι εχουν ανοιξει ενα μαγαζι για να βγαζουν τα προς το ζην ή πουλανε σιντι και τσαντες στο Μοναστηρακι δε σημαινει οτι δε ζουν οι περισσοτεροι κατω απο το οριο της φτωχειας,οπως και πολλοι Ελληνες αντιστοιχα.Δεν ξερω αν εγινε ή οχι το συγκεκριμενο συμβαν,αλλα ενοχλουμαι οταν παπαδες τρωνε λεφτα και οικοπεδα,πολιτικοι τρελαινονται στα λαδωματα και τις μιζες,κοντευουμε να χρεωκοπησουμε,κι ολοι κοιταμε πως θα ριξουμε ολο μας το μενος στους μελαμψους που τρωνε τα σκυλια.Μηπως αυτοι εφαγαν τα σκυλια και στους Ολυμπιακους;Μηπως αυτοι τρωνε και τα σκυλια και τα γατια της γειτονιας που πεθαινουν αφριζοντας;Ελεος πια,οι φολες δινουν και παιρνουν,οι σακουλες με τα νεογεννητα το ιδιο,αλλα εμεις μονο αυτο κοιταμε...![]()
Συμφωνώ κ εγώ, με τη Moukelis
Aκόμα κ αν έγινε όλο αυτό, ας κοιτάξουμε καλύτερα σα λαος τα χάλια μας, γιατί αυτό είμαστε, ένα μάτσο χάλια.
Εγωιστές κ ατομιστές που μας νοιάζει να περνάμε καλά εμείς κ ο διπλανός ας πεθάνει στο πεζοδρόμιο, ρίχνουμε φόλες, κλωτσάμε κ σκοτώνουμε ζώα κ ύστερα τα βάζουμε με τους αλλοδαπούς, για όλα φταίει ένας αλβανός, για όλα ένας μαύρος.
Μια παλιοκοινωνία είμαστε που κλεβει σκοτώνει κ βιάζει ανθρώπους, αξιοπρέπειες και συνειδήσεις.

Ακόμα κ μέσα στις τάξεις των φιλόζωων υπάρχουν ρατσιστές, όχι γάτα μόνο σκύλος, μισώ τα σκυλια κλπ.
Ε φτάνει πια ο ρατσισμός, για να λέγετε κάποιος φιλόζωος πρώτα από όλα πρέπει να είνα φιλάνθρωπος.
Και μην βιαστούν κάποιοι να πουν ότι τα λέω αυτά ελαφράτη καρδία.
Πριν αρκετά χρόνια παραλίγο να πέσω θύμα ένοπλης ληστείας από δύο αλβανους που κρατούσαν μαχαίρια, αλλά για καλήμου τύχη είχα μαζί το λυκόσκυλο μου κ σώθηκα
Τους εξαθλιώσαμε παραπάνω, κ επιπλέον τους κάναμε να σκέφτονται σαν έλληνες.... όχι με Ε κεφαλαίο, έλληνες παρτάκιδες, που κλεβει ο ένας τον άλλο, γιατροί, παπάδες, δικηγόροι κλπ κλπ.
Εντάξει, τα σκυλιά είναι αγριότητα να τα φαντάζομαι φαγητό για κάποιους ανθρώπους, αλλά φαντάζομαι ότι αν είχαν να διαλέξουν σε ένα πιάτο παστίτσιο κ σε αυτό, θα άφηναν τα σκυλιά να πεθάνουν μόνα τους(έτσι κ αλλιώς πεθαίνουν από φόλες κ πείνα)
Ας κοιτάξει κ λίγο ο έλληνας την καμπουρα του λέω εγώ που μόνο οι αλλοδαποί μας φταίνε, ο κακός μας εαυτό φταίει για τα δεινά μας, κανένας άλλος
stellak
Διάσημο μέλος
Προσπαθω να θυμηθω ποτε ηταν η τελευταια φορα που ειδα μαυρο διευθυντη τραπεζας,κινεζο υπαλληλο εφοριας,πακιστανο διευθυντη εταιριας και δεν μου ερχεται...Το οτι εχουν ανοιξει ενα μαγαζι για να βγαζουν τα προς το ζην ή πουλανε σιντι και τσαντες στο Μοναστηρακι δε σημαινει οτι δε ζουν οι περισσοτεροι κατω απο το οριο της φτωχειας,οπως και πολλοι Ελληνες αντιστοιχα.Δεν ξερω αν εγινε ή οχι το συγκεκριμενο συμβαν,αλλα ενοχλουμαι οταν παπαδες τρωνε λεφτα και οικοπεδα,πολιτικοι τρελαινονται στα λαδωματα και τις μιζες,κοντευουμε να χρεωκοπησουμε,κι ολοι κοιταμε πως θα ριξουμε ολο μας το μενος στους μελαμψους που τρωνε τα σκυλια.Μηπως αυτοι εφαγαν τα σκυλια και στους Ολυμπιακους;Μηπως αυτοι τρωνε και τα σκυλια και τα γατια της γειτονιας που πεθαινουν αφριζοντας;Ελεος πια,οι φολες δινουν και παιρνουν,οι σακουλες με τα νεογεννητα το ιδιο,αλλα εμεις μονο αυτο κοιταμε...![]()
Πόσο καλύτερα να το πει κανείς...

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος

Τώρα καταλαβαίνω πως έχετε δίκιο.

Σ' αυτήν την υπόθεση ο μόνος φταίχτης είναι η σημερινή κοινωνία.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Όσον αφορά την εκμετάλλευση, εκμετάλλευση υφίστανται ΚΑΙ οι ξένοι ΚΑΙ οι Έλληνες σ' αυτό τον τόπο. Αν κάποιοι ξένοι έντιμα και με χίλιες στερήσεις (ξέρω περίπτωση και μιλάω!) καταφέρνουν όχι μόνο να ενταχθούν αλλά και να κάνουν και κάτι στη ζωή τους, τους αξίζει μόνο θαυμασμός κι όχι φθόνος.Εκεί πρέπει ως Έλληνες να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να διδαχθούμε απ' αυτούς τους ανθρώπους. Αφού τα καταφέρνουν αυτοί, μπορούμε να τα καταφέρουμε κι εμείς. Κι αν κάποιος μου πει πως τα εμπόδια για τους Έλληνες είναι περισσότερα, στο φινάλε ας σκεφτεί ποιον θα ψηφίσει στις επόμενες εκλογές και γιατί!Ως αναφορα το θεμα εκμεταλευσης των ξενων ειναι πολυ παλιο κ δεν υπαρχει !Οι ξενοι προκοψαν εβγαλαν φραγκα πηραν δανεια ατοκα χορτασανε βολευτηκαν οι περισσοτεροι γιαυτο κ ερχονται συνεχως καινουριοι μεταναστες.Αλλαξανε τα πραγματα κ οι μεταναστες ειμαστε εμεις τωρα!Κατεχουν υψηλες θεσεις εχοντας υπαλληλους Ελληνες.
Δεν έχει σημασία αν το αφεντικό είναι καταγωγής ρουμανικής, αφγανικής, κινεζικής ή νιγηριανής. Φτάνει να ανταποκρίνεται όπως πρέπει στις υποχρεώσεις του και να φέρεται σωστά στους υπαλλήλους του. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα αφεντικά ελληνικής προέλευσης.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
athina38
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Η γνωμη σου φυσικα και ειναι δεκτη και θεμιτο ειναι που την εκφερεις.Να ρωτησω κατι σχετικα με αυτο που αναφερεις στην τελευταια σου προταση.Πιστευεις στ'αληθεια οτι οι λαοι που ηρθαν ειναι υποαναπτυκτοι σε σχεση με τον ελληνικο λαο;Και νομιζω οτι το να δεχτεις καποιον που εχει προβλημα και περνα μια δυσκολη καασταση στη χωρα του δεν προϋποθετει εκπαιδευση ή προετοιμασια,αλλα στοιχειωδη ανθρωπια και παιδεια.Οι συνθηκες με τις οποιες μετανατευσαν και εγκατασταθηκαν αυτοι οι ανθρωποι ηταν και παραμενουν απανθρωπες,και σε αυτο φταιει το κρατος που δεν ειχε μεριμνησει.Εβαλε κι ενα λιθαρακι η ξενοφοβια μας και ο ρατσισμος μας.Εμενα δε με ενοχλει να εχει καποιος διαφορετικη αποψη,με ενοχλει να εχει καποιος δυο μετρα και δυο σταθμα.Γιατι πρεπει οι Ελληνες να βλεπουμε ως λεβεντια την ενεργεια των πατριωτων μας που κρατουν τις ελληνικες παραδοσεις,υψωνουν την ελληνικη σημαια και μιλουν ελληνικα στην Αμερικη,στην Γερμανια και στην Αυστραλια,αλλα απο την αλλη να βριζουμε τους ηλιθιους Αλβανους που δεν εχουν καταλαβει οτι ειναι στην Ελλαδα και μιλανε μεταξυ τους αλβανικα;Δε μου αρεσει να βλεπουμε οτι αφορα εμας ποτισμενο με ροδονερο κι οτι αφορα τους ξενους βρωμικο και κατακριτεο.Παντου υπαρχουν καλοι και κακοι.Σιγουρα ομως το να φορτωνουμε στους αλλους ολα τα προβληματα δε μας φερνει πιο κοντα στην εκτιμηση της καταστασης και στην αναληψη των ευθυνων μας.Eιπα απλα την αποψη μου συμφωνα με τις εμπειριες που εχω κ τιποταλλο.Εξαλλου απευθυνομουν σε πολεμιους του ρατσισμου που σημαινει οτι πρεπει να δεχτειτε κ την αντιθετη αποψη οτι οι ξενοι κατα το περισσοτερο μερος τους περνουν καλα σε σχεση με τις χωρες τους.Αλλιως δεν θα ειχαμε την πρωτη θεση στην μεταναστευση.Εγω χωρις να θελω να παινεψω το σπιτι μου,αλλα μακαρι αν βρεθουμε ω μη γενητο στην αναγκη να μεταναστευσουμε, να βρουμε μια Ελλαδα να μας φιλοξενησει.Και αν βρεθειτε ποτε στη θεσσαλονικη καντε μια βολτα στη χαλκιδικη (Ρωσσια) κ τοτε θα μου πειτε.Κ ως αναφορα αυτα που διαβασα για τραπεζιτες κ αφεντικα,μακαρι να ηταν αυτες οι ''υψηλες''θεσεις που κατεχουν οι ξενοι θα ειμασταν μια χαρα.Φυσικα κ δεν εννοουσα κατι τετοιο.Τελος παντων ειναι μεγαλο θεμα με πολλες αποψεις αλλα η αληθεια ειναι μια.Ναι στους ξενους αλλα ολα με μετρο και με ορους για τον σεβασμο του κρατους που σε φιλοξενει.Κ σχετικα με τους Ελληνες που διαβασα οτι ειναι ρατσιστες κ εχουν ξενοφοβια συμφωνω ετσι ειναι,γιατι δεν ηταν ετοιμοι για κατι τετοιο ουτε ειχαν την αναλογη παιδεια, οποτε κατω υπο αυτες τις συνθηκες η αλογιστη ματαναστευση υποαναπτυκτων λαων εφερε τεραστια προβληματα.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι Δώρα εγώ το πιστεύω αυτό σε σχέση με τον Ελληνικό πολύ από αυτούς που έχουν έρθει (όχι όλοι) είναι υπανάπτικτοι. Πάντως για μένα όσο άσχημος κ επικίνδυνος μπορεί να είναι ο ρατσισμός άλλο τόσο μπορεί να είναι κ η ξενολαγνεία δεν είναι όλοι οι μετανάστες οικογενειάρχες ούτε ήρθαν όλοι εδώ για να δουλέψουν κ να προκόψουν αρκεί μια βόλτα στα στενα της Κυψέλης για να καταλάβεί κανείς το τι γίνεται κ δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο όπου συμμορίες αλλοδαπών συγκρούονται για το ποιος θα κρατήσει την περιοχή. Και μη μου πειτε ότι αυτά τα φαινόμενα τα γνώριζε η Ελλάδα ή ότι συνέβαιναν κ πριν.Η γνωμη σου φυσικα και ειναι δεκτη και θεμιτο ειναι που την εκφερεις.Να ρωτησω κατι σχετικα με αυτο που αναφερεις στην τελευταια σου προταση.Πιστευεις στ'αληθεια οτι οι λαοι που ηρθαν ειναι υποαναπτυκτοι σε σχεση με τον ελληνικο λαο;
athina38
Νεοφερμένο μέλος
Oταν λεω υπαναπτυκτοι δεν εννοω ανικανοι για το καλυτερο σε ολους τους τομεις κ το απεδειξαν αυτο,αλλα λογω των εκαστοτε καθεστωτων η φτωχεια επικρατουσε σε υπερμετρο βαθμο και στερησε την παιδεια κ αυξησε την εγκληματικοτητα.Εγω διατυπωνω τα πραγματα οπως τα αντιλαμβανομαι κ ειπα οτι περνανε καλα σε σχεση με την χωρα τους κ πολλοι προκοβουν.Ειμαι κατα της εκφρασης φθονου κ ζηλειας γιαυτους τους ανθρωπους κ μπραβο τους κ την σημαια να κρατανε!Αυτα πρεπει να τα βλεπουμε κ να τα χαιρομαστε.Αλλα οχι οτι οι απλοι Ελληνες κακομεταχειριζονται τους ξενους στο συνολο τους κ κακοπερνουν κ ειναι δουλοι μας!Η γνωμη σου φυσικα και ειναι δεκτη και θεμιτο ειναι που την εκφερεις.Να ρωτησω κατι σχετικα με αυτο που αναφερεις στην τελευταια σου προταση.Πιστευεις στ'αληθεια οτι οι λαοι που ηρθαν ειναι υποαναπτυκτοι σε σχεση με τον ελληνικο λαο;Και νομιζω οτι το να δεχτεις καποιον που εχει προβλημα και περνα μια δυσκολη καασταση στη χωρα του δεν προϋποθετει εκπαιδευση ή προετοιμασια,αλλα στοιχειωδη ανθρωπια και παιδεια.Οι συνθηκες με τις οποιες μετανατευσαν και εγκατασταθηκαν αυτοι οι ανθρωποι ηταν και παραμενουν απανθρωπες,και σε αυτο φταιει το κρατος που δεν ειχε μεριμνησει.Εβαλε κι ενα λιθαρακι η ξενοφοβια μας και ο ρατσισμος μας.Εμενα δε με ενοχλει να εχει καποιος διαφορετικη αποψη,με ενοχλει να εχει καποιος δυο μετρα και δυο σταθμα.Γιατι πρεπει οι Ελληνες να βλεπουμε ως λεβεντια την ενεργεια των πατριωτων μας που κρατουν τις ελληνικες παραδοσεις,υψωνουν την ελληνικη σημαια και μιλουν ελληνικα στην Αμερικη,στην Γερμανια και στην Αυστραλια,αλλα απο την αλλη να βριζουμε τους ηλιθιους Αλβανους που δεν εχουν καταλαβει οτι ειναι στην Ελλαδα και μιλανε μεταξυ τους αλβανικα;Δε μου αρεσει να βλεπουμε οτι αφορα εμας ποτισμενο με ροδονερο κι οτι αφορα τους ξενους βρωμικο και κατακριτεο.Παντου υπαρχουν καλοι και κακοι.Σιγουρα ομως το να φορτωνουμε στους αλλους ολα τα προβληματα δε μας φερνει πιο κοντα στην εκτιμηση της καταστασης και στην αναληψη των ευθυνων μας.
athina38
Νεοφερμένο μέλος
Για παιδεια μιλησα οχι για εκπαιδευση κ προετοιμασια μη μου βαζεις κουβεντες που δεν ειπα..Η γνωμη σου φυσικα και ειναι δεκτη και θεμιτο ειναι που την εκφερεις.Να ρωτησω κατι σχετικα με αυτο που αναφερεις στην τελευταια σου προταση.Πιστευεις στ'αληθεια οτι οι λαοι που ηρθαν ειναι υποαναπτυκτοι σε σχεση με τον ελληνικο λαο;Και νομιζω οτι το να δεχτεις καποιον που εχει προβλημα και περνα μια δυσκολη καασταση στη χωρα του δεν προϋποθετει εκπαιδευση ή προετοιμασια,αλλα στοιχειωδη ανθρωπια και παιδεια.Οι συνθηκες με τις οποιες μετανατευσαν και εγκατασταθηκαν αυτοι οι ανθρωποι ηταν και παραμενουν απανθρωπες,και σε αυτο φταιει το κρατος που δεν ειχε μεριμνησει.Εβαλε κι ενα λιθαρακι η ξενοφοβια μας και ο ρατσισμος μας.Εμενα δε με ενοχλει να εχει καποιος διαφορετικη αποψη,με ενοχλει να εχει καποιος δυο μετρα και δυο σταθμα.Γιατι πρεπει οι Ελληνες να βλεπουμε ως λεβεντια την ενεργεια των πατριωτων μας που κρατουν τις ελληνικες παραδοσεις,υψωνουν την ελληνικη σημαια και μιλουν ελληνικα στην Αμερικη,στην Γερμανια και στην Αυστραλια,αλλα απο την αλλη να βριζουμε τους ηλιθιους Αλβανους που δεν εχουν καταλαβει οτι ειναι στην Ελλαδα και μιλανε μεταξυ τους αλβανικα;Δε μου αρεσει να βλεπουμε οτι αφορα εμας ποτισμενο με ροδονερο κι οτι αφορα τους ξενους βρωμικο και κατακριτεο.Παντου υπαρχουν καλοι και κακοι.Σιγουρα ομως το να φορτωνουμε στους αλλους ολα τα προβληματα δε μας φερνει πιο κοντα στην εκτιμηση της καταστασης και στην αναληψη των ευθυνων μας.
athina38
Νεοφερμένο μέλος
Να κανω κι εγω μια χαζη ερωτηση?Γιατι πασχιζουν ολοι απο ξηρα κ απο θαλασσα απο ουρανο κ υπογειως παρανομα κ νομιμα να ερθουν στην Ελλαδα αφου τους κακομεταχειριζεται κ εκμεταλλευεται κ τους χρησιμοποιει σαν δουλους?Η γνωμη σου φυσικα και ειναι δεκτη και θεμιτο ειναι που την εκφερεις.Να ρωτησω κατι σχετικα με αυτο που αναφερεις στην τελευταια σου προταση.Πιστευεις στ'αληθεια οτι οι λαοι που ηρθαν ειναι υποαναπτυκτοι σε σχεση με τον ελληνικο λαο;Και νομιζω οτι το να δεχτεις καποιον που εχει προβλημα και περνα μια δυσκολη καασταση στη χωρα του δεν προϋποθετει εκπαιδευση ή προετοιμασια,αλλα στοιχειωδη ανθρωπια και παιδεια.Οι συνθηκες με τις οποιες μετανατευσαν και εγκατασταθηκαν αυτοι οι ανθρωποι ηταν και παραμενουν απανθρωπες,και σε αυτο φταιει το κρατος που δεν ειχε μεριμνησει.Εβαλε κι ενα λιθαρακι η ξενοφοβια μας και ο ρατσισμος μας.Εμενα δε με ενοχλει να εχει καποιος διαφορετικη αποψη,με ενοχλει να εχει καποιος δυο μετρα και δυο σταθμα.Γιατι πρεπει οι Ελληνες να βλεπουμε ως λεβεντια την ενεργεια των πατριωτων μας που κρατουν τις ελληνικες παραδοσεις,υψωνουν την ελληνικη σημαια και μιλουν ελληνικα στην Αμερικη,στην Γερμανια και στην Αυστραλια,αλλα απο την αλλη να βριζουμε τους ηλιθιους Αλβανους που δεν εχουν καταλαβει οτι ειναι στην Ελλαδα και μιλανε μεταξυ τους αλβανικα;Δε μου αρεσει να βλεπουμε οτι αφορα εμας ποτισμενο με ροδονερο κι οτι αφορα τους ξενους βρωμικο και κατακριτεο.Παντου υπαρχουν καλοι και κακοι.Σιγουρα ομως το να φορτωνουμε στους αλλους ολα τα προβληματα δε μας φερνει πιο κοντα στην εκτιμηση της καταστασης και στην αναληψη των ευθυνων μας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool