Μετανάστες σκοτώνουν αδέσποτα και μη για να τραφούν

:clapup::clapup::clapup::clapup:...φοβερο το παραδειγμα σου!!!:D

Eυχαριστώ, δεν μπόρεσα να μην το αναφέρω, το Hollywood μας μαθαίνει πολιτισμένες συμπεριφορές για τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις:laugh:
Στην προκειμένη, ξέρεις οτι αν πεινάσεις δεν τρώς το σκύλο αλλά την σκυλοτροφή:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Μετανάστες σκοτώνουν αδέσποτα ζώα για να τραφούν

Όντως πολύ ωραίο το παράδειγμά σου :D Αλλά βρε παιδιά εγώ άλλο λέω! Όταν φτάσει ένας άνθρωπος στο σημείο να κανιβαλίζει μήπως θα έπρεπε να σκεφτούμε ότι τα πράγματα είναι σοβαρά και ότι ίσως δεν είναι θέμα αρχών ή οικογένειας και ανατροφής? Μήπως κάποιος άνθρωπος έχει φτάσει στο σημείο αυτό κι εμείς τον κατηγορούμε για αρχές? Αρνούμαι να κάνω φυλετικές διακρίσεις γιατί δεν θέλω να κάνω ότι κάνανε στην γιαγιά μου που ήταν μετανάστρια και αυτό είναι θέμα δικών μου αρχών (δεν έτρωγε γάτες προς θεού!). Επίσης σκάω εδώ γιατί έχω το κακό να φαίνομαι ερειστική ενώ πιστέψτε με δεν είμαι :) Το λέω όσο πιο γλυκά μπορώ μην παρεξηγείστε να θα βάλω και πολλά εμοτικονς :D:D:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και βέβαια υπάρχουν και άλλες λύσεις, λαμπρό παράδειγμα του Δυτικού πολιτισμού ο Μπραντ στο ''7 χρόνια στο Θιβέτ'' όπου κινδύνευε να πεθάνει απ'την πείνα και το κρύο στην Λάσα, όμως έτρωγε απ'το μπολάκι του σκυλιού, όχι το σκυλί..:blink::rofl:

Φοβερόοοοο που έλεγε κι ένας συχωρεμένος.:clapup:
Εδώ έβαλες τέλος στη συζήτηση.
Που ήσουν κρυμμένος βρε αγόρι μου (με το συμπάθιο δηλαδή για το θάρρος). Τόσα μηνύματα έχεις γράψει, είναι το πρώτο που τυχαίνει να διαβάζω, και με έριξες τέζα....... σαν τη μικρή Τερέζα.

@ Evi
Κανένας δεν σε παρεξηγεί και δεν νομίζω ότι είσαι εριστική. Ότι λέει ο καθένας το λέει γιατί έτσι το πιστεύει κι ανάλογα με τις συνθήκες που έχει βιώσει ο καθένας μας είτε προσωπικά είτε από συγγενείς.

Αν υπάρχει αντίλογος θα σου το πει κάποιος. Κι εγώ γεννήθηκα σε αραβική χώρα κι έζησα τα πρώτα 17 χρόνια της ζωής μου εκεί. Έτσι έμαθα να ζω, τιμώντας τα έθιμα της χώρας που με φιλοξενούσε γι αυτό ίσως απαιτώ κι από τους ξένους να κάνουν το ίδιο και στη πατρίδα μου.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Εvi αυτό που λές πιστεύω οτι θα ήταν ενας μεγάλος προβληματισμός αν στην χώρα τους δεν έτρωγαν αυτά τα ζώα.
Εφόσον τα τρώνε δεν υπάρχει θέμα κανιβαλισμού όπως το εννοείς:)
Γι'αυτούς οι γάτες και τα σκυλιά είναι σαν κινητά σουβλάκια στο δρόμο. Αν κάνω λάθος που μπορεί κιόλας, δηλαδή άνθρωποι που αγαπάνε αυτά τα ζώα και τα βλέπουν σαν οικόσιτα να φτάνουν σε αυτήν την ποταπή λύση επιβίωσης, τότε είναι η μεγαλύτερη κατάντια της σύγχρονης εποχής:(

Παιδιά, μην ξεχνάμε ότι στην κατοχή οι ίδιοι οι Έλληνες ήταν που έβαλαν νερό στο κρασί των αρχών τους...
και έτρωγαν γάτες και σκυλους...
Και δεν μιλάμε για εκατοντάδες χρόνια πριν...
Αυτό πριν δούμε επικριτικά οποιονδήποτε μετανάστη που το πράττει.....

Παιδιά, μην ξεχνάμε ότι στην κατοχή οι ίδιοι οι Έλληνες ήταν που έβαλαν νερό στο κρασί των αρχών τους...
και έτρωγαν γάτες και σκυλους...
Και δεν μιλάμε για εκατοντάδες χρόνια πριν...
Αυτό πριν δούμε επικριτικά οποιονδήποτε μετανάστη που το πράττει.....

Ειναι φοβερα ακραιο αυτο που εβαλες τωρα.Τοτε πεθαιναν οι ανθρωποι στο δρομο...με τα τσουβαλια τους μετεφεραν..δεν ειναι το ιδιο ..αν ειναι δυνατον.
Ομως..ουτως ή αλλως..δεν ειναι δυνατον να κοιταμε το παρελθον.Και στο μεσαιωνα..χιλιαδες γατες ειχαν θανατωθει..απο την ιερα εξεταση παρακαλω...ως ζωα του σατανα κλπ..ε...παμε για κατι καλυτερο...δεν συγκρινουμε με παρελθον...αλλα με πολιτισμενα κρατη..τα καλυτερα κοιταμε,οχι τα χειροτερα.:)
Να πω και κατι αλλο.Εγω..δεν το θετω ως προβλημα..μονο αν το κανει μεταναστης..προς Θεου...Ομως..σιγουρα πεινανε και ελληνες..

Ειναι φοβερα ακραιο αυτο που εβαλες τωρα.Τοτε πεθαιναν οι ανθρωποι στο δρομο...με τα τσουβαλια τους μετεφεραν..δεν ειναι το ιδιο ..αν ειναι δυνατον.
Ομως..ουτως ή αλλως..δεν ειναι δυνατον να κοιταμε το παρελθον.Και στο μεσαιωνα..χιλιαδες γατες ειχαν θανατωθει..απο την ιερα εξεταση παρακαλω...ως ζωα του σατανα κλπ..ε...παμε για κατι καλυτερο...δεν συγκρινουμε με παρελθον...αλλα με πολιτισμενα κρατη..τα καλυτερα κοιταμε,οχι τα χειροτερα.:)
Να πω και κατι αλλο.Εγω..δεν το θετω ως προβλημα..μονο αν το κανει μεταναστης..προς Θεου...Ομως..σιγουρα πεινανε και ελληνες..
Οπότε όταν τίθεται θέμα επιβίωσης
αλλάζουν τα στάνταρς;;;:hmm:

Κοιτα ..κουμπαρουλα μου..:hehe::hehe:,εγω..να πεθαινα..γατα ΔΕΝ θα ετρωγα..
Να σου πω την αληθεια...δεν πιστευω οτι τιθεται τοσο πολυ θεμα εξαθλιωσης..οχι..δεν το πιστευω αυτο,μπορει να κανω και λαθος..αλλα ειναι η αποψη μου.Πουθενα δεν εχω δει τοσο εξαθλιωμενο ανθρωπο..στη σημερινη εποχη,που να φτανει σε τετοιο σημειο.Απλα...ισως δεν τους νοιαζει..οπως καποιοι κλεβουν κοτες..καποιοι αλλοι αρπαζουν κατοικιδια.Ο κλεφτης..αντι να κλεψει..μπορει να βρει και δουλεια.
Υπαρχουν παρα πολλοι τιμιοι μεταναστες..που ζουν αξιοπρεπεστατα.Δεν ειναι θεμα μεταναστων.,για μενα...αλλα μαλλον παρανομων μεταναστων και υποκοσμου που δεν σεβονται απολυτως τιποτα

Έχω την εντύπωση και εγώ ότι οι φιλιπινέζοι έχουν στην κουλτούρα τους να τρώνε κρέας σκύλου. Οι κινέζοι τρώνε και γάτες αλλά αυτό δεν λέει και τίποτα δηλαδή εμείς αν πάμε στην ινδία δεν θα φάμε αγελάδες που εκεί τις θεωρούν ιερά ζώα για σεβασμό τουλάχιστον.

οι κινεζοι τρωνε τα παντα.... πριν αρκετα χρονια ειχα διαβασει στις ειδησεις οτι ξεθαψαν γυναικες για να παρουν τα οστα τους και να τα κανουν σουπα για να θεραπευσουν καποια ασθενεια. Ποιος μου λεει οτι οι μεταναστες δεν σκοτωνουν τα ζωα για να θεραπευσουν καποια ασθενεια;

Αν τα γεγονοτα αυτα,δεν εχουν σαν αιτιο την πεινα ,την επιβιωση και ειναι μονο θεμα κουλτουρας η οποιου αλλου λογου ,το θεωρω
απαραδεκτο.Θα πρεπει να σεβονται και την κουλτουρα και τα ηθη της χωρας που τους φιλοξενει.
Χωρις βεβαια να εννοω,οτι λογω πεινας,καλα κανουν και τρωνε γατες,σκυλους κλπ.
Οταν δεν υπαρχει ομως αλλη επιλογη ,δεν μπορω να κατηγορησω εναν ανθρωπο που πειναει .Θλιβερο αλλα ρεαλιστικο.

Παιδιά είναι αστείο να δικαιολογούμε την πράξη αυτών των ανθρώπων την στιγμή που η Ελλάδα δεν ζει σε συνθήκες κατοχής. Για όνομα του Θεού ένα πιάτο φαΊ μπορούν να το βρουν σε οποιοδήποτε σισίτιο εκκλησίας ή Δήμου. Συν αυτό που ανέφερε μέλος πιο πάνω. Οι λαϊκές και τα σούπερ μάρκετ μετά το κλείσιμο τους έχουν άπειρα τρόφιμα που μπορεί να μαζέψει ένας άνθρωπος. Ε τότε και ο συνταξιούχος των 300 ευρώ να βγει να σκοτώνει σκυλάκια και γατάκια. Για όνομα. Εγώ με τα μάτια μου το είδα στην τηλεόραση και φρίκαρα. Είχαν κόψει ένα σκυλί στην μέση και το είχαν κρεμάσει στο τσιγγέλι και είχαν ανάψει φωτιά. Είχαν βάλει ευτυχώς μωσαϊκό. Όσο κι αν κατανοώ την κατάντια τους οι Έλληνες μπορούμε να τους δώσουμε ένα πιάτο φαϊ και το κάνουμε. Δεν γίνεται ρε παιδιά όπως και να το κάνουμε όλο το Πακιστάν και όλα τα συναφή να μαζευτούν στην Ελλάδα. Όσο κι αν τους λυπάμαι, λυπάμαι και τον γεράκο που τον είχαν σαπίσει στο κέντρο της Αθήνας στο ασανσέρ του σπιτιού του στο ξύλο και ήταν καταμαυρισμένος ο άνθρωπος για να του πάρουν μερικά ευρώ. Με ενοχλεί που δεν μπορώ να κυκλοφορήσω στο κέντρο της πόλης μου όταν γουστάρω όταν δεν μπορώ να πάρω ένα τρόλευ στις 11 το βράδυ γιατί είναι φούλ στους αλλοδαπούς στοιβαγμένους και θα πρέπει να πληρώσω ταξί. Και με ενοχλεί που όταν ήμουν παιδί κοιμόμουνα με ανοιχτές τις πόρτες και τώρα πετάγομαι με τον παραμικρό θόρυβο στην νύχτα και ανάβω τα φώτα. Δεν θέλω το κακό κανενός δεν θεωρώ κανένα κατώτερο αλλά όπως και εγώ παλεύω να επιβιώσω στην χώρα μου σε σχέση με τους άλλους Ευρωπαίους ας μείνουν κι αυτοί στην δικιά τους και ας λύσουν τα προβλήματά τους γιατί εγώ πείτε με όπως θέλετε φοβάμαι,

Παντως βρε παιδια μονο για τους ανατολικους λεμε οτι τρωνε, σκοτωνουν και κανουν διαφορα στα ζωα αλλα για το γεγονος οτι οι γειτονες μας οι Ιταλοι τρωνε τις χελωνες και μαλιστα τις βγαζουν και σε κονσερβα δε λεμε τιποτα. Πολιτισμενοι λαοι σου λεει!! και μη μου πειτε πως αλλο οι χελωνες γιατι απο μωρο ανασταινω μια και δεν μπορω να διανοηθω οτι υπαρχει ανθρωπος να τη φαει. Παντως ολα αυτα που βιωνουμε και αισθανομαστε ειναι μαλλον απορροια του μεγαλου προβληματος που εχει εγκατασταθει πλεον στη ζωη μας και ολοι, ακομα και αυτοι που ταχα δεν ειναι ρατσιστες, θελουμε να λυθει μια ωρα αρχιτερα. Να πανε ολοι αυτοι οι λαοι σπιτια τους και να αφησουν την Ελλαδα να μπορεσει να ταισει τουλαχιστον εμας.

εγω δεν εχω προβλημα με το αν τρωνε σκυλους ή οχι. Το θεμα ειναι οτι στην πατριδα τους ας τρωνε οτι θελουν. Στο σπιτι μου πρεπει να συμβαδιζουν με τους δικους μου κανονες. Επισης ειναι αισχρο να αρπαζουν το σκυλακι απο μια ηλικιωμενη για να το φανε. Γιατι δεν αρπαζουν σουβλακια;

Επίσης μεγάλη σημασία έχει το πως θανατώνεται ένα ζώο. Φανταστείτε τι στρες περνάνε αυτά τα αδέσποτα ζώα πριν πεθάνουν τα οποία δεν έχουν εκτραφεί για να καταλήξουν σε τσουκάλια

Δειτε αυτο το αρθρο που βρηκα:

Μετανάστες έφαγαν δηλητηριασμένη γάτα!

Κατέληξαν στο νοσοκομείο

Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι περισσότεροι μετανάστες που ζουν στη χώρα μας καθώς η πείνα και η φτώχεια τους σπρώχνει στο να τρώνε αδέσποτα ζώα που βρίσκουν στους δρόμους.

Μετανάστες που ζουν στην Άρτα κατέληξαν στο νοσοκομείο αφού έφαγαν μία γάτα.

Η γάτα είχε νωρίτερα φάει ένα μολυσμένο ποντίκι και έτσι οι αλλοδαποί κατέληξαν στο νοσοκομείο με τρομερούς πόνους στην κοιλιά και υποβλήθηκαν σε πλύση στομάχου.

newsbeast.gr

162993_174886145881970_132322463471672_332945_6792152_n.jpg

Παιδιά,είναι πολύ εύκολο ο χορτάτος να κάτσει στον καναπέ του
και να κανει κριτική στο πώς μπορεί να πράξει ο απελπισμένος, ο πεινασμένος...
Και είναι πολυ εύκολο αυτός που έχει μια δουλειά
και δεν έχει ιδέα τί γίνεται στην αγορά εργασίας ,
να πει ¨όποιος θέλει να δουλέψει, μπορεί να βρει μια τίμια δουλειά¨...
Είναι λίγο γελοίο να καθόμαστε στο λαπτοπ και να λέμε
¨ααα!Εγώ δεν θα το έκανα με τιποτα!¨
και μπλα ,μπλα,μπλα, και ¨σεβασμός¨, και ¨αξίες¨,και ¨όποιος θέλει μπορεί¨
και μπλα,μπλα,μπλά...
Μπορεί κάλλιστα κάποιος να πεί και καλά θα κάνει
¨ το λες αυτό τώρα που έχεις την κοιλίτσα σου γεμάτη¨...
Και μου φαίνεται πολύ θεωρητικούρα και αερολογία να κρίνει κανείς τέτοιες πράξεις από τη βολή του
όταν δεν ξέρει ακριβώς τις συνθήκες που έχουν γίνει, και τον ακριβή λόγο.
Γιατί κάνουμε μαντεψιές και υποθέσεις...
Ας μην βρεθεί κανείς σε φάση εξαθλίωσης
γιατί τότε θα βλέπαμε τον καθένα πόσο ψηλά έχει τον πήχη των αξιών και των ιδανικών του...
Άντε τώρα να πάμε να πιούμε το γαλατάκι μας και τα κορν φλέικς μας
και ας έχουμε και μια επιφύλαξη εμείς οι υπεράνω με τα υψηλά ιδανικά,
ότι κάποιοι μπορεί όντως να ζουν μέσα στην εξαθλίωση...
όπως και οι -όχι πολύ αρχαίοι, κατί δεκάδες χρόνια πριν- ημών πρόγονοι
που ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ να φάνε και εκείνοι σκύλους και γάτες...
Αλλά κρίνουμε με άλλα στάνταρς την δική μας πλευρά
και στους άλλους εξαντλούμε την αυστηρότητά μας...
Ας κρατάμε μια πισινή...

Μαρινα μου...ο καθενας με τις αποψεις του.:)
Εγω..εχω μια αποψη.Πιστευω οτι κανενας ανθρωπος(δεν εχει σημασια αν ειναι μεταναστης ,ντοπιος ή ο ίδιος ο Πάπας)
δεν εχει δικαιωμα να σκοτωνει ότι κινηται,ότι πεταει και ότι κολυμπαει.Ναι..ξερω..θα μου πειτε για τα γουρουνακια και τα μοσχαρακια που τρωμε.Επειδη ο ανθρωπος ειναι παμφαγο ζωο..και οχι φυτοφαγο(...υπαρχει θεμα χορτοφαγιας...ας μην παει η συζητηση εκει..:P) αναγκαστικα θα πρεπει να εκτρεφει καποια ζωα προς καταναλωση.ΟΜΩΣ 3-4 ειδη.Μεχρι εκει.Ποιος μας εχει δωσει το δικαιωμα να σκοτωνουμε οτι γουσταρουμε..ειτε αυτο ειναι για καταναλωση,ειτε για χομπυ,ειτε για οτιδηποτε αλλο;;Οσο καθετη ειμαι στο να μην τρωνε καποιοι γατες και σκυλια..αλλα τοσο καθετη ειμαι στο να μην υπαρχει κυνηγι,στο να μην κοβουν οι γιαπωνεζοι τα πτερυγια του καρχαρια..και να τον πετανε μετα στη θαλασσα με αποτελεσμα να πεθαινει απο αιμοραγια,κλπ.
Οσο δικαιωμα εχουν οι ανθρωποι στη ζωη..ακριβως το ιδιο εχουν και τα ζωα...ειδικα τα αδεσποτα..που ζουν ουτως ή αλλως μαρτυρικη ζωη. Οεξαθλιωμενος ανθρωπος..αγωνιζεται για την επιβιωση του.Το αδεσποτο...δεν αγωνιζεται και αυτο για την επιβιωση του;;

OK....:):):)
Το θέμα έχει πολλές παραμέτρους...:(...
και σ'αυτό που συμφωνούμε όλοι -νομίζω-
είναι στο ότι νιώθουμε θλίψη για τέτοια φαινόμενα...
Όχι μόνο για τα ζώα, -μην επικεντρωνόμαστε μόνο στον παράγοντα ¨ζώο¨-
αλλά και για τον άνθρωπο που προβαίνει σε τέτοιου είδους ενέργειες...
Τώρα αν έχουν καταφέρει να μας κάνουν τόσο καχύποπτους και αυστηρούς και επικριτικούς
και φιλτράρουμε από χίλια κόσκινα και χίλιες θεωρίες την πείνα , την απόγνωση και την εξαθλίωση του διπλανού
οι μόνοι που θα έπρεπε να πανηγυρίζουν γ'αυτό είναι οι πολιτικοί ίσως....;)

Βασικα κ ενας ελληνας σκοτωνει ζωα εμμεσα ή αμεσα για να τραφει...
Εκτος αν η φιλοζωια μας ξεκιναει στα σκυλακια κ τελειωνει στα γατακια, με λιγα λογια στα οικοσιτα, και ολα τ' αλλα τα βλεπουμε απλα σαν ενα κομματι κρεας που γιατι να μην στιβαζεται σε μεγαλοεργοστασια, να σφαγιαζεται κ να ερχεται να στολισει το τραπεζι μας κ να γεμισει τα ''πεινασμενα''μας στομαχια ή ακομη καλυτερα να ντυσει το ποδαρακι μας με το δερμα του ή να μας φτιαξει ενα ομορφο πορτοφολι μια trendy τσαντα ή ακομα κ μια γουνα που θα δωσει στυλ κ κομσοτητα στο βραδινο μας ντυσιμο,αλλα σωστα αυτο ειναι ΜΟΔΑ οχι ανωμαλια οχι φρικη..
Αρα μηπως αυτο που κανουν οι μεταναστες οι οποιοι αν σωθουν απο τον πνιγμο στο ομορφο Αιγαιο προσπαθουν να επιβιωσουν στην πολιτισμενη μας χωρα ακομη κ με αυτους τους ορους??
Γιατι το ενστικτο της επιβιωσης υπερνικα τις ευαισθησιες!!

υ.γ το earthlings ειναι η αποδειξη πως εθελοτυφλουμε στα σοβαρα προβληματα που αντιμετωπιζουν τα ζωα απο τη καστορια μεχρι κ την ανταρκτικη!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back