Μετανάστες σκοτώνουν αδέσποτα και μη για να τραφούν

Το να πιστεύει ένα παιδί ότι κινδυνεύει από ανθρωποφάγους (όσο υπερβολικό και αν είναι αυτό) ίσως και να μην το έχει ακούσει απαραίτητα από έναν μεγαλύτερο. Μπορεί και από μόνο του να δημιουργεί απόψεις από αυτά που ακούει ή και διαβάζει, δηλ. να υπήρξε ένα εξωτερικό ερέθισμα αλλά ναι, μπορεί να το άκουσε και από έναν μεγαλύτερο….δεν μπορώ να το γνωρίζω αυτό. Εγώ περισσότερο έχω εκλάβει αυτήν την έκφραση από την Maria Lulu ως σχήμα λόγου παρά ότι την εννοούσε. Δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος.
Συμφωνώ ότι όλοι μας είμαστε ευάλωτοι στον κίνδυνο, αλλά είμαστε όλοι ευάλωτοι το ίδιο μόνο κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες π.χ απειλή με όπλο που προανέφερες. Τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι άνθρωποι είναι κατά κανόνα πιο ευάλωτοι από εμένα ή από εσένα σε πιο light καταστάσεις π.χ κλέψιμο τσάντας ή πορτοφολιού. Όπως και’ γω είμαι πιο ευάλωτη από έναν νέο άντρα που είναι 2 μέτρα. Αυτό εννοούσα πριν. Όσο και αν ξέρω ότι είναι επικίνδυνα εκεί έξω, κυκλοφορώ αρκετά στο κέντρο της Αθήνας, το έχω αναφέρει πολλές φορές παραπάνω. Μάλιστα στην Κυψέλη όπου μένω μπορεί και να βγω έξω και στις 23:00 και 00:00 το βράδυ. Άρα και’γω δεν είμαι της άποψης να κλειστούμε στα σπίτια μας. Πιστεύω ότι πρέπει να ξεπερνάμε τους φόβους μας και παράλληλα να έχουμε τα μάτια μας 14. ;)
Συμφωνώ μαζί σου στο ότι η λύση θα ήταν να υπάρξει μια δίκαιη μεταναστευτική πολιτική που να σέβεται από την μια τα ανθρώπινα δικαιώματα του μετανάστη (που τον εκμεταλλεύονται κάποιοι π.χ για ψήφους), αλλά από την άλλη δίκαιη και απέναντι στον Έλληνα πολίτη, διότι και αυτός έχει δικαιώματα και δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω η Ευρώπη να μας προτείνει λύσεις ως προς αυτό, ίσως γιατί πιστεύει ότι πρέπει η Ελλάδα μόνη της να βρει λύσεις για ένα δικό της πρόβλημα. Δεν νομίζω όμως ότι τώρα ξύπνησαν κάποιοι. Το πρόβλημα αυτό ήταν γνωστό χρόνια τώρα ΄στους πολιτικάντιδες και όλοι τους σιωπούσαν :mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

SOS* γατομεζέδες!

Ανοίγω αυτό το θέμα για να παραπονεθώ και να ακούσω και τις δικες σας απόψεις και περιστατικά πάνω σε αυτό το θέμα.

Το γατάκι μου ,η Τζέηντ σε 9 μέρες είχε γενέθλια.Επίσης ήταν έγκυος 1-1,5 βδομάδες , χθες λοιπόν ,Καθαρά δευτέρα μας ακολουθούσε όταν εμείς πηγαίναμε στον φάρο (Πατρα) για να πετάξουμε χαρταετό.Πολλοί μετανάστες,άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε ,την κοιτούσαν συνέχως ,καθώς στο λιμάνι της πατρας 3/4 είναι μετανάστες.Στα μισά της διαδρομής είχε χαθεί, παρόλο που εγώ την φωναζα (που παντα έρχεται όταν την καλώ) καί γύρισα πίσω να την βρώ (είπα στους άλλους να με περιμένουν ;) ) .Σήμερα λοιπόν πληροφορήθηκα οτι την έφαγαν οι μετανάστες! :cry_x:

Εκατομμύρια τέτοια περιστατικά εχουν σημειωθεί στην περιοχή που μένω.Μάλιστα είχε χαθεί και ενας αλλος ξανθός γάτος (ενώ τον τάιζαν εδώ,οπότε αποκλείεται να χάθηκε).Πριν μισό χρόνο αν το λεω σωστά ,το υγειονομικό (ή κάτι παρόμοιο) είχε ερεύνησει την περιοχή για αυτό το θέμα.Αυτό που βρήκε ήταν αηδιαστικό (το λεώ παρακάτω και το διαβαζουν όποιοι θέλουν,ευχαριστώ).

Το υγειονόμικο βρήκε λοιπόν ένα συρματόσκοινο και πάνω του κρεμασμένες με μανταλάκια γάτες ,γδαρμένες,ώστε να φύγει το αίμα και να τις φάνε αργότερα.Αυτό είναι τρομερό.Ξέρω οτι αυτοί οι άνθρωποι πεινάνε και δεν έχουν ούτε καν σπίτια κι ούτε ρατσιστρια είμαι και δέν τους κατηγορώ παρα τον χαμό της γάτας μου και τα μωρά που κουβαλούσε (με καταλαβαίνεται έτσι,γιατι δεν το λέω αυτό για να δείξω κάτι ή για να θίξω κάποιον) :redface:

Ποιά είναι η γνώμη σας πάνω σε αυτό το θέμα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: SOS* γατομεζέδες!

Πραγματικα σου ευχομαι να βρεις το γατακι σου οσο πιο γρηγορα μπορεις,,,
Μακαρι να μην σου εχει συμβει κατι τετοιο..
Προσφατα διαβαζα αυτο το αρθρο https://www.alfavita.gr/artro.php?id=19736 ...
Ειναι ανθρωποι πεινασμενοι και ταλαιπωρημενοι αλλα αυτο το πραγμα ξεπερναει καθε οριο πραγματικα στεναχωριεμαι απιστευτα και για τα κακομοιρα ζωντανα αλλα και για τους ιδιους τους μεταναστες...
Εγω μεχρι προσφατα δεν ετρωγα καθολου κρεας γιατι τα λυπομουν μεχρι που αναγκαστικα λογω καποιον προβληματων υγειας που απεκτησα αλλα αυτο δεν μπορω να το διανοηθω πως το κανουν...

Ανοίγω αυτό το θέμα για να παραπονεθώ και να ακούσω και τις δικες σας απόψεις και περιστατικά πάνω σε αυτό το θέμα.

Το γατάκι μου ,η Τζέηντ σε 9 μέρες είχε γενέθλια.Επίσης ήταν έγκυος 1-1,5 βδομάδες , χθες λοιπόν ,Καθαρά δευτέρα μας ακολουθούσε όταν εμείς πηγαίναμε στον φάρο (Πατρα) για να πετάξουμε χαρταετό.Πολλοί μετανάστες,άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε ,την κοιτούσαν συνέχως ,καθώς στο λιμάνι της πατρας 3/4 είναι μετανάστες.Στα μισά της διαδρομής είχε χαθεί, παρόλο που εγώ την φωναζα (που παντα έρχεται όταν την καλώ) καί γύρισα πίσω να την βρώ (είπα στους άλλους να με περιμένουν ;) ) .Σήμερα λοιπόν πληροφορήθηκα οτι την έφαγαν οι μετανάστες! :cry_x:

Εκατομμύρια τέτοια περιστατικά εχουν σημειωθεί στην περιοχή που μένω.Μάλιστα είχε χαθεί και ενας αλλος ξανθός γάτος (ενώ τον τάιζαν εδώ,οπότε αποκλείεται να χάθηκε).Πριν μισό χρόνο αν το λεω σωστά ,το υγειονομικό (ή κάτι παρόμοιο) είχε ερεύνησει την περιοχή για αυτό το θέμα.Αυτό που βρήκε ήταν αηδιαστικό (το λεώ παρακάτω και το διαβαζουν όποιοι θέλουν,ευχαριστώ).

Το υγειονόμικο βρήκε λοιπόν ένα συρματόσκοινο και πάνω του κρεμασμένες με μανταλάκια γάτες ,γδαρμένες,ώστε να φύγει το αίμα και να τις φάνε αργότερα.Αυτό είναι τρομερό.Ξέρω οτι αυτοί οι άνθρωποι πεινάνε και δεν έχουν ούτε καν σπίτια κι ούτε ρατσιστρια είμαι και δέν τους κατηγορώ παρα τον χαμό της γάτας μου και τα μωρά που κουβαλούσε (με καταλαβαίνεται έτσι,γιατι δεν το λέω αυτό για να δείξω κάτι ή για να θίξω κάποιον) :redface:

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: Μένω άναυδη.....:eek::eek::eek:Τι λές τώρα???????:eek::eek::eek::eek:

Ας μή την πώ καλύτερα τη γνώμη μου για τους μετανάστες,αν ισχύει κάτι τέτοιο, γιατί θα γίνω πάρα πολύ κακιά:mad::mpinelik:

Η γατούλα σου ήταν αυτή που βλέπουμε στη φωτογραφία?Ελπίζω να μήν έχει συμβεί αυτό που περιέγραψες και να τη βρείς σύντομα.:worry:

Απάντηση: SOS* γατομεζέδες!

Kαλημερα.
Απο ποιον ακριβως πληροφορηθηκατε οτι τη γατα την εφαγαν οι μεταναστες;Επισης,τι δουλεια ειχε η γατουλα σας,εγκυος,εξω;Σε μια τετοια διαδρομη θα μπορουσε να της εχει συμβει οτιδηποτε,απο απλη κλοπη,ατυχημα με αυτοκινητο,απωλεια προσαματολισμου,τραυματισμου απο αλλη γατα ή απο σκυλια.Ειχε τσιπ;Δηλωσατε την απωλεια της;Εχετε βαλει φωτογραφιες,αγγελιες στα κτηνιατρεια της περιοχης;Μπορειτε να βαλετε μερικες φωτογραφιες και στοιχεια της να την προωθησουμε;Επισης θα με ενδιεφερε να διαβασω την επισημη αναφορα του υγειονομικου σχετικα με το συμβαν που αναφερετε,θα μπορουσατε να με παραπεμψετε;

An και με κάλυψε η moukelis, διαφώτησε μας λίγο, δεν έχω προσωπική εικόνα για το αν οι μετανάστες τρώνε γάτες, μου φαίνεται κάπως δύσκολο να πιασεις ενα ζωο να το γδαρεις και να το μαγειρεψεις χωρις να έχεις σκέυη εργαλια, φωτιά κλπ, είτε είναι γάτα είτε μια κοτούλα, μου ακούγεται σαν urban legend όλο αυτό...:hmm:
Μα καλά εγγυο γάτα πως την άφησες να είναι έξω και να κόβει βόλτες???:stunned:

Έχει υπάρξει πρόσφατα παρόμοιο θρεντ, δες εδώ: ;)
https://www.mypetz.gr/threads/Μετανάστες-σκοτώνουν-αδέσποτα-και-μη-για-να-τραφούν.228658/

Ελπίζω και' γω με την σειρά μου να βρεις την γατούλα σου και να μην έχει πάθει τελικά κάτι κακό!

Έγινε συγχώνευση των θεμάτων, γιατί η συζήτηση αφορούσε στο ίδιο πράγμα. :)

Τα ζώα δεν γνωρίζουν σύνορα, είτε ελλάδα είτε κίνα εμένα το ίδιο μου κάνει όταν τρώνε γάτες όπως και όταν τρώνε κότες ή αγελάδες ή οτιδήποτε. Μπορώ να νιώσω μια σχετική κατανόηση για αυτούς που αναγκάζονται να ζούνε στον ελλαδικό χώρο με όλους τους ξενοφοβικούς και να τρώνε ότι τρώνε και οι υπόλοιποι. Αυτοί που έχουν επιλογή αλλά συνεχίζουν να τρώνε ζώα τι διαφορά έχουν? Είναι ζήτημα κουλτούρας ή ηθικής τελικά? Έρχεται και πάσχα...

Στην πάτρα ειδικά οι μετανάστες έχουν δεχτεί άπειρες δολοφονικές επιθέσεις και έχουν κάψει τους καταυλισμούς τους. Πιθανών και μερικοί έλληνες αν ήταν στην ίδια θέση να έτρωγαν γάτες, σκύλους, ποντίκια κλπ.

Μην υπερβάλεις εκατομμύρια περιστατικά. Έχεις καμία απόδειξη για ότι λες?

elsavet έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα.
την κατάρα μου σε όποιον έφαγε αυτή τη ψυχούλα
και σε όποιον συμπεριφέρεται σαν κτήνος...

Εγω ακομα περιμενω απαντηση στα ερωτηματα που εθεσα πιο πανω...

ρε παιδιά, θα σκότωνε κανείς μια αθώα ψυχούλα για να φάει; και ούτως ή άλλως, στα σκουπίδια καλύτερο φαγητό θα βρουν απ'ό,τι το ωμό κρέας

Θα πήγαινε κανένας απο σας σε μουσουλμανική χώρα και θα έψαχνε να φάει χοιρινό ή θα πήγαινε στην Ινδία και θα σκότωνε τις αγελάδες που κυκλοφορούν στους δρόμους γιατί του λείπει το μοσχράκι;Πιστεύω πως όχι!Άρα αν το κάνουν μόνο για να ικανοποιήσουν τισ γευστικές τους ανάγκες είναι σίγουρα καταδικαστέο. Θα πρέπει όμως να σκεφτούμε αν ,πραγματικά,ηπέινα τους οδηγεί σε τέτοια εξαθλίωση και αν συμβαίνει αυτό μήπώς θα πρέπει να οργανωθούμε και να τους βοηθήσουμε;Με όποιο τρόπο και να ήρθαν πίστευαν ότι η ζωή τους θα βελτιωθει,τώρα είδαν την αλήθεια κι έχουν παγιδευτεί σε έναν φαύλο κύκλο.Ας τα βάζουμε καλύτερα με τους συμπατριώτες μας που πετούν τα κατοικίδιά τους γιατί δεν είναι πιά χαριτωμένα μικρούλια ή γιατί θέλουν να πάνε διακοπές με την ησυχία τους ή που τα βασανίζουν και ανεβάζουν βιντεάκια στο youtube για να πάρουμε όλοι μια γεύση απο τα κατορθώματα τους!!!!Ας προφυλαχτουμε ,λοιπόν, απο αυτούς κι ας μη φοβόμαστε ότι θα μας φάνε οι μετανάστες!!!!

Δυστυχώς παιδιά συμβαίνει. Φίλη μου πριν 10 περίπου μέρες γυρνώντας από την δουλειά, είδε στην πλ. Βικτωρίας κάποιον αλλοδαπό να κρατάει κάτι άσπρο ανάποδα (από τα πίσω πόδια - σαν κουνέλι). Της κίνησε την περιέργεια, πλησίασε και διαπίστωσε ότι αυτό το κάτι άσπρο ήταν γάτα. Όταν τον ρώτησε τι τη θέλει τη γάτα και την κρατάει έτσι, της έκανε νόημα ότι θα τη φάει. Χωρίς να το πολυσκεφτεί του άρπαξε τη γάτα και του είπε να εξαφανιστεί γιατί θα φώναζε την αστυνομία. Η αντίδρασή του? Γέλασε (και μέσα στην πλατεία φυσικά υπήρχαν κι άλλοι πολλοί αλλοδαποί που για καλή τύχη της φίλης μου δεν αντέδρασαν).

Σ όλη τη διαδρομή στο αυτοκίνητο κιχ δεν έβγαλε από την τρομάρα η γάτα.Ο κτηνίατρος που την είδε είπε ότι είχε σημάδια στο σώμα της από αιχμηρό αντικείμενο (σαν από καλαμάκι). Η γατούλα σώθηκε, στειρώθηκε και άλλαξε περιοχή.

Πόσες άλλες όμως πήγαν και θα πάνε έτσι χαμένες? Είναι τραγικό..

ΥΓ. Ρατσίστρια ούτε εγώ είμαι, κι ούτε λέω να μείνουν νηστικοί οι άνθρωποι. Αλλά όχι να τρώνε και τα ζώα που εμείς θεωρούμε κατοικίδια..Έλεος

ρε παιδιά, θα σκότωνε κανείς μια αθώα ψυχούλα για να φάει; και ούτως ή άλλως, στα σκουπίδια καλύτερο φαγητό θα βρουν απ'ό,τι το ωμό κρέας
Συμφωνώ... υπάρχει πείνα , φτώχεια, εξαθλίωση, και όλα αυτά οδηγούν στον κανιβαλισμό...:(
Και σίγουρα, αν το δούμε λίγο ευρύτερα, δεν είναι πιο αθώα ψυχούλα μια γάτα, από το κοτόπουλο, ή το μοσχαράκι που έχουμε συνηθίσει και έχουμε μάθει να κατασπαράζουμε...

ναι,πολλοι λαοι τρωνε σκυλους ,αλογα και πολλοι ελληνες τρωνε κουνελακια...και μπορει απο πεινα πολλοι να τρωνε και σκυλους η γατες.στην κατοχη οι ελληνες εφαγαν.!ειναι θεμα συνηθειας.υπαρχουν και ανθρωποι που δεν τρωνε ουτε κρεας ουτε ψαρι,οθυτε θαλασσινα μα ουτε και τα ζωικα παραγωγα.μηπως εκεινοι ειναι αληθινα φιλοζωοι;ας αναρωτηθουμε.

κι ομως ισχυει δυστυχως,ακομα κι εδω στην πατμο,ερχονται αλλοδαποι,τους πετανε κυριολεκτικα δε θα πω σαν ζωα,γιατι δε χρησιμοποιω αυτη την εκφραση,σαν σκουπιδια.απο λιμανια της τουρκιας και μενουν καποιες μερες εδω,συνηθως το χειμωνα.η αστυνομια αδυνατει να τους ταισει,τους βαζουν ολους μαζι σ ενα κελι μια σταλια,αντρες,γυναικες,μωρα που κλαινε,ζουν απ τον κοσμο,οτι εχει ο καθενας ευχαριστηση,και οντως τρωνε τα δικα μας κατοικιδια,δε τους κρινω,μακαρι να μην φτανει ανθρωπος σ αυτη τη θεση.οι φιλοζωοι πατμου,κρυβουν γατες και σκυλους οταν ερχονται πακιστανοι γιατι πολλοι απ αυτους κυκλοφορουν κι ελευθεροι,κλεβουν και λερωνουν οπου βρουν,ακαθαρσιες παντου κλπ.τα αδικα ειναι πολλα σ αυτον τον τοπο δυστυχως.

Η άρνηση ότι συμβαίνουν τέτοια περιστατικά από λαθρομετανάστες , η αναζήτηση της αιτίας (η πείνα τους, η κουλτούρα τους κλπ κλπ) ή η επίκληση των δικών μας διατροφικών συνηθειών ως δικαιολογία, κάθε φορά που κάτι τέτοιο καταγγέλεται ,οδηγεί σε ατέρμονες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις, που εξασφαλίζουν απουσία λύσης.:mad:Στο επίπεδο λοιπόν, που μπορεί ο καθένας, ας δώσει λύση.
Να προσέχει τα οικόσιτα ζώα του και να καταγγέλει επωνύμως τέτοια περιστατικά,που πέφτουν στην αντίληψή του σε όσο το δυνατόν περισσότερες υπηρεσίες μπορεί (αστυνομία, δήμο, φιλοζωικές ενώσεις, συνήγορο του πολίτη).
Υ.Γ. Εννοείται ότι μαζί με το δέντρο, βλέπουμε και το δάσος...........αφού βλέπουμε το σύμπτωμα, βλέπουμε και την αρρώστια και ψάχνουμε γιατρό.....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back