Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα.
02-03-09
04:03
Εψαξα στο internet αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο,μηπως ξερετε αν μπορει με χειρουργειο να διορθωθει? 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
02-03-09
04:18
νομιζω μπορει να θεραπευτει με επεμβαση αν ο αμφιβληστροειδης ειναι σε καλη κατασταση. Δεν θα βλεπει τελεια, αλλα θα βλεπει αρκετα καλα μετα την επεμβαση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα.
02-03-09
04:25
Ξερεις περιπου ποσο κοστιζει?Επισης γινεται κατι τετοιο στην επαρχια?
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
02-03-09
05:28
ιδεα δεν εχω γιατι ειμαι στο εξωτερικο
Θα ρωτησω εναν φιλο μου κτηνιατρο στην ελλαδα να δω τι παιζει.
Θα ρωτησω εναν φιλο μου κτηνιατρο στην ελλαδα να δω τι παιζει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
03-03-09
11:23
Α,ναι καλε,δεν ειχα δει οτι εισαι Καναδα
.Αν παντως μαθεις κατι η αν οποιοσδηποτε αλλος ξερει ας μου πει.Κοστος πανω κατω ξερεις?
.Αν παντως μαθεις κατι η αν οποιοσδηποτε αλλος ξερει ας μου πει.Κοστος πανω κατω ξερεις?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum