Ξένια1
Νεοφερμένο μέλος
Ξέρει κανείς πώς μπορώ να κοιμήσω μια άγρια αδέσποτη γάτα για να την μεταφέρω; Ο κτηνίατρος μου πρότεινε χαπάκι calmovil τριμμένο στην τροφή άλλα δεν πλησιάζει. Την άφησα νηστική τρεις μέρες, μέχρι και σε κομματάκια σολομού της το έβαλα για να την δελεάσω, λίγο λίγο αλλά τίποτα. Λες και το καταλαβαίνει. Δοκίμασα και άλλους τρόπους όπως να βάλω τροφή μέσα στη γατοφόρο αλλά δεβ μπαίνει. Υπάρχει άλλος τρόπος; Κάποιο άλλο χάπι ή σε υγρό ίσως που δεν μυρίζει τόσο;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ξένια1
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Αν σε ενδιαφέρει πες μου για να σου στείλω το link.
Ξένια1
Νεοφερμένο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Heart of the Earth Animal Equipment
205 High Street
Fruitdale, SD 57717
https://www.animal-traps.com
1-800-526-1644RF
1-605-892-2044 fax
ΑΤΤΝ Μrs WANDA SUDRALA, mail : traps@animal-traps.com
Ξένια1
Νεοφερμένο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
.Η παγίδα που πήραμε εμείς είναι η 30LTD και αναφέρει στο site τις διαστάσεις της(απλώς είναι σε ίντσες, το πολλαπλασιάζεις χ2,5)
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ξένια1
Νεοφερμένο μέλος
Ξένια1
Νεοφερμένο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος

Η παγίδα που έχουμε αγοράσει εμείς είναι το μοντέλο ΄30 Light Duty Deluxe-two door '.
Επίσης πρόσεξα ένα νέο μοντέλο που έχουν βγάλει, το οποίο διπλώνει κιόλας το΄30 FD Duty Deluxe-two door'.
Αυτό σε σχέση με το δικό μας είναι κατά 2 πόντος ψηλότερο και ελαφρώς βαρύτερο.
Σου στέλνω και το μειλ μου v_xenou@yahoo.gr. Ότι άλλο χρειαστείς πες μου.
Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Εγω πηγα να πιασω εναν τεραστιο πορτοκαλι γατο αδεσποτο σχεδον τυφλο που ηθελε τριπλο σερβις (μυκητες στο δερμα κλπ) και δεν μπορεσα. Φερθηκε πολυ ηρεμα παντως αν σκεφτεις οτι πηγα να τον αιχμαλωτισω. Ηταν τοσο μεγαλος που αν δεν συναινουσε να διπλωθει στο κλουβι δεν γινοταν.
Δεν κατάλαβα τελικά τον έπιασες ή όχι ?
Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Οχι, αλλα φερθηκε πολυ ηρεμα ο καημενουλης.εφαγε ενα πιατο φαι τουλαχιστον.
Προσπάθησε άλλη μια φορά μωρέ. Είναι κρίμα ο καημενούλης
(είπες ότι είναι και πορτοκαλόγατος και έχω μια αδυναμία
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δανάη1983
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα σε όλους!
Έχω μια γατούλα 3 χρονών (η μοναδική γάτα που είχα ποτέ) και ζει εντός και εκτός σπιτιού. Κάνει τις βόλτες της από το πρωί και επιστρέφει στο σπίτι το απόγευμα. Είναι όμως λιγάκι άγρια παρόλο που την έχω από 2 μηνών και δεν θέλει πολλά πολλά χάδια. Το πρόβλημα μας είναι ότι όταν παρουσιάζει προβλήματα υγείας ή όταν έρχεται η ώρα να κάνουμε εμβόλια με δυσκολεύει πάρα πολύ και ταλαιπωρείται και η ίδια γιατί δε συνεργάζεται καθόλου. Με χίλια ζόρια τη βάζουμε στη γατοφόρο εγώ και ο φίλος μου και όταν φτάνουμε στην κτηνίατρό γίνεται πραγματικός πόλεμος προκειμένου να την εξετάσει. Την τελευταία φορά την πήγαμε γιατί την είχε δαγκώσει άλλη γάτα και είχε πληγή που έπρεπε να φροντίσουμε και η κτηνίατρος την κοίταξε από μακριά! Δε την καθάρισε καν! Η συγκεκριμένη γιατρός όταν μας βλέπει μόνο που δεν τρέχει να κρυφτεί!
Αυτό που θέλω να ρωτήσω και συγνώμη αν σας κούρασα είναι το εξής: άκουσα από έναν γνωστό ότι για τις γάτες υπάρχει μια παγίδα που χρησιμοποιούν οι κτηνίατροι και τις ακινητοποιούν για να τις εξετάσουν. Ισχύει κάτι τέτοιο; Υπάρχει στα κλασικά κτηνιατρεία ή πρέπει να ρωτήσω πριν επισκεφτώ καινούργιο κτηνίατρο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα Δαναη και καλωσηρθες στο mycat.

Λοιπον,εχουμε το ιδιο ακριβως προβλημα.Ο αρσενικος μου γατος ειναι απιστευτα αγριος.Ακριβως τα ιδια αντιμετωπιζω και εγω.Ναι,υπαρχει ενα κλουβι για αγριες γατες,που με εχει διευκοληνει παρα πολυ.Ομως βασικα ειναι για τα εμβολια.Δεν ξερω αν οντως υπαρχει κλουβι που μπορει να την ακινητιοποιησει και να την εξετασει ο γιατρος,διοτι η εξεταση θα χρειαστει αμεση επαφη με τη γατα,πχ να ανοιξει το στομα,κλπ.Και το δικο μου τον ακινητοποιει,ομως για να του κανει εμβολια ή ενεση.
Θα σου περιγραψω πως ειναι.Σκεψου εναν κυβο,με καγκελσκια,ανοιγει απο επανω(πολυ βολικο αυτο για να τον βαζις μεσα),και ειναι σχεδον διπλο.Δηλαδη,εχει και δευτερα καγκελακια απο μεσα,που καταληγουν σε 2 λαβες.Ο γατος μπαινει μεσα,κλεινει το καπακι,και ο γιατρος για να τον ακινητοποιησει,τραβαει τις δυο λαβες,ετσι ωστε να στριμωχτει το γατι στο τοιχωμα του κλουβιου.Τοτε ο γιατρος μπορει να του κανει την ενεση,απο τις τρυπες που εχουν τα καγκελα.
Δες τις φωτο για να καταλαβεις.
Αρκετα κτηνιατρεια εχουν αυτα τα κλουβια,αλλα ακομα και να μην τα εχουν..μπορεις να τα παραγγειλεις,αν βεβαια σε ενδιαφερει.Πριν 2-3 χρονια κοστιζε 150 ευρω.

Εμενα παντως πραγματικα με εχει σωσει.Αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δανάη1983
Νεοφερμένο μέλος
Παρεπιπτόντως πρέπει να πω ότι αν και πρώτη φορά γράφω εδώ, το myCat με έχει βοηθήσει πολλές φορές στο παρελθόν και μου έχει μάθει πολλά!Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και πάλι ευχαριστώ!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μακαρι να σε βοηθησει αυτο το κλουβι.Εμενα,τουλαχιστον για εμβολια και ενεσεις,με εσωσε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool