alexianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
χρειάζομαι τη βοήθειά σας για μία απορία που έχω! Είμαι ενεργή φιλόζωη και γενικά προσπαθώ να βοηθάω όπου μπορώ. Η μαμά μου λοιπόν μια μέρα πήγε σε μια καφετέρια στο Χαλάνδρι και εκεί είδε δύο γάτους και δύο γατούλες. Ειδικά η μία γατούλα πεινούσε πολύ, έφαγε μέχρι και ψωμί και όταν ρώτησε αν τις ταϊζουν, της απάντησαν με μισόλογα, ότι όλο και κάποιος θα τις ταϊσει, αλλά βρωμάνε και κάτι βλακείες. Οπότε στεναχωρηθήκαμε πολύ, όχι τόσο για το φαγητό, εντάξει αυτό μπορούμε να το φροντίσουμε, αλλά κυρίως μας νοιάζει τι θα γίνει, όταν θα υπάρξουν γεννητούρια. Γιατί θα υπάρξουν σίγουρα με δύο αρσενικούς και δύο θηλυκές. Εντωμεταξύ οι αρσενικοί ήταν πιο καλοαναθρεμμένοι, οι θηλυκές ήταν σχεδόν γατάκια ακόμα και μάλλον τα τρώνε όλα αυτοί. Σκέφτηκα λοιπόν μήπως τις έπαιρνα τις γατούλες, μέσα στο σπίτι δεν μπορώ γιατί έχω ήδη δύο, αλλά σκέφτομαι να τις βάλω στον κήπο, όπου ταϊζω ήδη τέσσερις στειρωμένες. Είναι και οι γείτονες πολύ φιλικοί και τις ταϊζουν κι εκείνοι. Όμως οι γατούλες αυτές είναι λίγο φοβισμένες. Δηλαδή ίσα που προλαβαίνω να τις χαϊδέψω και φεύγουν. Και σκεφτόμουν ότι αν τις βάλω με το ζόρι μέσα στη γατοφόρο, μήπως τρομάξουν πολύ και μετά όταν τις βγάλω στον κήπο, από το φόβο τους εξαφανιστούν και χαθούν. Στον κήπο έχουμε και σκύλο, ο οποίος δεν θα τους κάνει κάτι σοβαρό, αλλά στάνταρ θα τις κυνηγήσει. Οι άλλες που έχουμε έχουν συνηθίσει, ανεβαίνουν σε ένα δέντρο και όλα καλά. Όμως εκείνες έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει εκεί. Φοβάμαι μήπως πάω να κάνω το καλό και τελικά φοβηθούν πολύ οι γατούλες και χαθούν σε ένα περιβάλλον που δεν ξέρουν. Εσείς τι μου προτείνετε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
ώστε να σε μάθουν πρώτα?
το θεωρώ 100% σίγουρο ότι
μόλις δουν σκύλο και ξένο περιβάλλον θα την κάνουν και θα χαθούν
και είναι αμαρτία.
καλύτερα να είναι κάπου που ξέρουν τα κατατόπια και που μπορούν να βρουν φαγητό.
είχα κάνει το ίδιο με γάτα την οποία χαιδεψα ταισα αλλα μολις την εβγαλα απο τη γατοφόρο έτρεξε τόσο γρήγορα
που δε πρόλαβα να δω προς ποια μεριά πήγε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
ή να πηγαίνετε μια φορά τη βδομάδα.
θα νιώθετε τύψεις όταν θα τρομάξουν και χαθούν
σας το λέω γιατί το έχω περάσει.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
alexianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ουφ αυτο το θεμα με τα αδεσποτα σαν τη λερναια υδρα είναι,αντιμετωπίζεις ένα θέμα κ εμφανίζονται αλλα δέκα!θα δω τι θα κάνω κ θα σας ενημερώσω!
Καλό βράδυ κ ευχαριστώ πολυ!
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλή τύχηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Στην πορεία μπορείς να επιχειρήσεις μια σταδιακή γνωριμία τους με τον φιλικό σου σκύλο και τις υπόλοιπες γατούλες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum