lenia1
Νεοφερμένο μέλος
Η lenia1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 12 μηνύματα.
05-07-10
21:16
χελοου!!εχω και μια γατουλα 5 μηνων!επειδη ομως σπουδαζω στη θεσσαλονικη ενω ειμαι απο νησι χρειαζεται να τη μεταφερω με αεροπλανο αρκετα συχνα..εχουμε ταξιδεψει μαζι ηδη 3 φορες..τις 2 πρωτες δεν ειχα κανενα προβλημα με την εταιρια..την τελευταια ομως μου ειπαν οτι χρειαζεται να εχει τσιπακι για να ταξιδεψει(!!!)..στο βιβλιαρακι της αναφερει οτι στην ελλαδα δεν ειναι υποχρεωτικο και ο κτηνιατρος μου ειχε πει το ιδιο...τι ισχυει τελικα??ευχαριστω πολυ!!! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα.
05-07-10
21:27
Απάντηση: μεταφορα με αεροπλανο
Το τσιπαρισμα ειναι υποχρεωτικο απο τον νομο για τα σκυλια, διαφωνω καθετα που δεν ειναι και για τις γατες. Δεν κοστιζει πολυ, και εγω εχω βαλει τσιπακι στο γατονι μου. Το τι ισχυει καμια σημασια δεν εχει, αφου οταν ταξιδευεις με μια εταιρια, οφειλεις να ακολουθεις τις προυποθεσεις που θετει. Επειδη δεν σε αναγκαζει ο νομος, δεν σημαινει οτι δεν μπορει να το ζητησει η εταιρια με την οποια συμβαλλεσαι.
Το τσιπαρισμα ειναι υποχρεωτικο απο τον νομο για τα σκυλια, διαφωνω καθετα που δεν ειναι και για τις γατες. Δεν κοστιζει πολυ, και εγω εχω βαλει τσιπακι στο γατονι μου. Το τι ισχυει καμια σημασια δεν εχει, αφου οταν ταξιδευεις με μια εταιρια, οφειλεις να ακολουθεις τις προυποθεσεις που θετει. Επειδη δεν σε αναγκαζει ο νομος, δεν σημαινει οτι δεν μπορει να το ζητησει η εταιρια με την οποια συμβαλλεσαι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool