kstinion
Νεοφερμένο μέλος
με τον μικρο μου μπαρτουλη ταξιδευουμε 17 του μηνος απο πορτο αθηνα.και ενω εχω κλεισει εισητηρια και εχω κανει κρατηση για το γατι προεκυψε οτι για να παμε θεσσαλονικη θα πρεπει να παμε με αλλο μεσο και οχι με αεροπλανο.(οι πτησεις ηταν πολυ χαλια και μπορουσαμε να βρουμε μονο 24ωρα ταξιδια με μεγαλη αναμονη σε αεροδρομια και με τιμες ...αφιστε το καλητερα).
το κτελ δε το συζηταω καν και για τα οσα απαισια εχω ακουσει απο αλλους οσον αφορα τη συμπεριφορα των οδηγων στα ζωα αλλα γιατι οι περισσοτεροι οδηγουν επικυνδινα και μετα απο 10 ωρες ταξιδιου με το αεροπλανο δε θα το αντεξουμε.ε και μεταξυ μας μεταξυ τραινου και λεωφορειου προτυμω το τραινο!
οποτε ειπαμε να δουμε τη πιθανοτητα του να παρουμε το μετρο απο το αεροδρομιο και μετα να παμε στο σταθμο λαρισης και να παρουμε το ιντερσιτι.
για το μετρο βρικα οτι δεχονται κατοικιδια μεσα στο κλουβακι οποτε ολα οκ.αλλα για τον οσε δεν εχω καταλαβει τι γινεται!δεν εχω βρει τιποτα σχετικο στο σαιτ τους.θα σας ημουν υποχρεη αν μπορουσε καποιος να μου βρει τους κανονισμους για τον οσε στις αμαξοστοιχειες ιντερσιτι.
νταξει γενικα πιστευω οτι εφοσον το ζωο θα ειναι μεσα σε κλουβακι δε θα υπαρχει θεμα αλλα φοβαμαι μη φτασουμε εκει και βρεθω με ενα ειδη ταλαιπωριμενο γατακι και με βαλιτσες (γυρναμε μονυμα στην ελλαδα απο πορτογαλια)χωρις να ξερω τι θα κανω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Τα ΚΤΕΛ στην πραγματικότητα μόνα τους αυθαιρετούν που τα βάζουν στις μπαγκαζιέρες(εγκληματικό),γιατί απλά ο νόμος δεν ξεκαθάριζε αν επιτρέπεται ή όχι η μεταφορά τους στην καμπίνα επιβατών.Παντως σιγουρα ΔΕΝ το απαγορεύει.Δεν ξέρω με το νεο νομοσχέδιο τι γίνεται.

Απο μαρτυρίες άλλων χρηστών πάντως,δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με το τρένο.Και σίγουρα επιτρέπαι η μεταφορά τους με τις προυποθέσεις που είπαμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kstinion
Νεοφερμένο μέλος
ευχαριστω και παλι!
MαR*
Νεοφερμένο μέλος
Γεία σας... Θα ταξιδέψω για πρώτη φορά με το γατάκι μου με τρένο και έχω ορισμένες απορίες... Στη γατοφόρο τι θα πρέπει να βάλω μέσα για το γατάκι ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τι διάρκειας είναι το ταξίδι σου;
Εγώ στο αεροπλάνο της είχα ένα μικρό σακουλάκι catnip. Είχα μαζί και νεράκι (μπουκαλάκι κι ένα μικρό κομμένο ποτηράκι), αλλά δε θέλησε. Δεν είναι σκυλάκια να πίνουν κάθε τόσο, και όσο δεν ένιωθε στο στοιχείο της, δεν ήθελε τίποτα άλλο. Είχε κουρνιάσει στην τσάντα μέσα και χάζευε με ζεν ύφος!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MαR*
Νεοφερμένο μέλος

Εμείς είχαμε κάνει πόρτα-πόρτα σχεδόν έξι!Επίσης της φορούσα το λουράκι του περιπάτου (μπας και θέλει να ξεμουδιάσει, μπας και ξεφύγει... αλλά και γιατί έπρεπε να τη βγάλω να περάσουμε αγκαλιά το σωματικό έλεγχο), ενώ στο αεροπλάνο είχα βάλει χέρι στην τσάντα και τη χάιδευα (μέχρι που με μάλωσαν οι αεροσυνοδοί
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum