Μεταφορά σκύλου

• Thread starter Thread starter Freya
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Freya

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα.
προκειται να υιοθετησω εναν σκυλακο ρατσας μαλαμουτ αλασκας που βρεθηκε παρατημενο στο δρομο.ειναι 6-7 μηνων και αρκετα μεγαλωσωμο.
πως να το μεταφερω απο αθηνα πατρα?
επισης ξερει κανεις αν σε αυτην την ηλικια θα εχω δυσκολιες στην εκπαιδευση του?θα δεθει μαζι μας?
με τρενο θα τον δεχτουνμε αλυσιδα και φιμωτρο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχουν κουτιά μεταφοράς και για σκύλους. Βέβαια δεν ξέρω το μέγεθος του σκύλου... αν μπορεί να χωρέσει στην τελική και σε μια μεγάλη γατοφόρο....

Για το τρένο καλύτερα να πάρεις τηλέφωνο τον ΟΣΕ, ότι και να σου πούμε εμείς μπορεί να έχει αλλαξει ή να πέσεις σε περίεργο εισπράκτορα... Για τον ΗΣΑΠ απαγορεύονται τα σκυλιά το ξέρω στάνταρ.:(

Φυσικά και θα δεθεί μαζί σας, φυσικά και παίρνει εκπαίδευση... φτάνει να ασχοληθείτε μαζί του με άφθονο χρόνο, να τον αγαπάτε, και να του προσφέρετε ότι χρειάζεται.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αφροδιτη στην μαμα σου θα ειναι το σκυλι? ή στο διαμερισμα?

στη μητερα μου καλε ολοκληρο τερας ειναι:D
δεν παιζει να χωραει πουθενα,ειναι τεραστιος:D

τελικα θα μου τον φερουν:)
μια ευτυχια:)

Καλορίζικο το σκυλάκι (αν είναι της μαμάς είναι και δικό σου)!!! Να το συστήσεις και στα γατάκια σου στο μέλλον... αλλά με ηρεμία :P.
Είναι πολύ καλή ράτσα, είναι φιλικά, ήρεμα (παρά τον τεράστιο όγκο τους) και δένονται με το αφεντικό τους, τον οποίο θεωρούν σαν αρχηγό της αγέλης. Μόνο που έχουν ΠΟΛΥ πυκνό τρίχωμα(τί αλασκάκι θα ήταν άλλωστε?!?) και το καλοκαίρι σκάνε, οπότε θέλει κουβάδες με δροσερό νερό.

Για την εκπαίδευση να μην ανυσηχείς καθόλου, φυσικά εκπαιδεύεται, ακόμα και τα ενήλικα εκπαιδεύονται....λίγη προσοχή να θεωρεί ένα άτομο ως τον κεντρικό εκπαιδευτή του και να του μαθαίνεται 1-2 εντολές ανά φορά. Επανάληψη, επιβράβευση και χαδάκια και όλα καλά... όταν μπορέσεις στείλε καμία φώτο. :)

Πολύ φλυάρισα αλλά σαν πρώην σκυλομαμά με συγχωρείς.... :redface::redface:

terifique ασε ειμαι καταχαρουμενη γιατι τα σκυλια ειναι μεγαααλος ερωτας:)
ελπιζω να τα βγαλω περα με 40 κιλα χιονοσκυλο:)

terifique ασε ειμαι καταχαρουμενη γιατι τα σκυλια ειναι μεγαααλος ερωτας:)
ελπιζω να τα βγαλω περα με 40 κιλα χιονοσκυλο:)

Θα τα πάτε καταπληκτικά... στο λέει μια χαζή πρώην σκυλομαμά, που δεν βλέπει την ώρα να πάει σε σπίτι με χώρο να έχει και σκύλο!!!! Ειδικά τα μάλαμουτ είναι απο τα καλύτερα, από τους λίγους πράους γίγαντες.

Terifique = Μάγια. :)

μαγια???wow υπεροχο ονομα:)
εγω αφροδιτη:)
DSC00020.JPG και αυτος ειναι ο υπεροχος κουκλος σκυλακος που προκειται να υιοθετησουμε:)

Συνημμένα

• DSC00020.JPG
    DSC00020.JPG
    50,6 KB · Εμφανίσεις: 177
  • DSC00020.JPG
    DSC00020.JPG
    50,6 KB · Εμφανίσεις: 177
μαγια???wow υπεροχο ονομα:)
εγω αφροδιτη:)
DSC00020.JPG και αυτος ειναι ο υπεροχος κουκλος σκυλακος που προκειται να υιοθετησουμε:)

:redface: Ευχαριστώ & χάρηκα Αφροδίτη!!

Ο μικρός είναι τέλειος... είναι και απο τα σκούρα μάλαμουτ, θεϊκός!!! Δηλώνω φάν!! :inlove::inlove: Να τον χαίρεστε!!!

ευχαριστουμε...κατσε νας ερθει πρωτα:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back