Μεταφορά στο Βερολίνο

Μάλλον περισσότερο με συμφέρει!
Πριν από 8 μήνες (τότε στειρώθηκε), ήταν 4.900 γραμμάρια.
Τώρα... :whistle:
Πέρα από την πλάκα, πάντως, όντως πρέπει να είναι αυτό:
70 EUR, 100 USD/CAD

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μαλλον, τα εχουν αλλαξει κιολας γιατι παλιοτερα χρεωναν με το κιλο. Εμενα παντως δεν με συμφερει.. απο $150 το πηγαν στα $250 και για να ερθω με τον γατο μου ελλαδα διακοπες θα μου φυγει το λιγοτερο ενα 500αρι (ελπιζω να μη πληρωνεις περισσοτερα οταν αλλαζεις αεροπλανα :hmm:)

Προσεξε μονο η γατα σου να ειναι 8κιλα μαζι με την γατοφορο γιατι τοσα επιτρεπει η LH μεσα στην καμπινα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως ξέρουμε το μέγιστο βάρος μιας γατοφόρου; :hmm:
Νομίζω ότι τώρα ζυγίζει γύρω στα 6 ο δικός μου.

νομιζω περιπου 1,400-1,800 ζυγιζει η γατοφορος..

Εγώ που ταξίδεψα για Βιέννη πέρσυ με Lufthansa πλήρωσα 80 ? και ζύγιζε με τη γατοφόρο 8.150 και την άφησαν να μπει. εάν είναι ελάχιστα περισσότερο απο 8 στο επιτρέπουν να την πάρεις μαζί σου. απλά τα χρήματα είναι πολλά και σου βγαίνει η πίστη να την μεταφέρεις όταν έχεις την τσάντα σου και 8 κιλά γατι στα χέρια.

Το δε ενοχλητικό είναι η αντιμετόπιση του κόσμου στο αεροδρόμιο. Η θα είναι πολύ διαχυτικοί με σένα και το γατί (αυτό είναι και πολύ ευχάριστο) ή θα σε στραβοκοιτάνε σαν να έχεις κάποια σοβαρή ασθένεια και μόλισ κάτσεις να πιείς καφέ σε ένα stand θα σηκωθούν και θα πάνε να κάτσουν παρα πέρα...

Καλημέρα σας,

Το απόγευμα πετάω για Βιέννη (17.55) αλλά δεν θυμάμαι πόση ώρα πρέπει να έχω ατάιστη και απότιστη την Καλυψούλα. Την προηγούμενη φορά είχε πάθε κάτι και έβγαζε βλένες απο τη μύτη της και ο κτηνίατρος μου είπε πως έφταιγε το ότι την ειχα αφήσει να πιεί νερό.

Μήπως ξ'ερει κανείς να με βοηθήσει? Εγώ απο τις 9 που σηκώθηκα της πήρα το φαγητό της. Το νερό ακόμα κάτω το έχω. Μήπως να το σηκώσω?

Ευχαριστώ :)

Κοίτα, καλό θα ήταν να φάει ελαφρά σήμερα το πρωί, και να έχει πάει τουαλέτα μέχρι τις 3 που λογικά θα ξεκινήσετε....
Ναι νομίζω φτάνει και με το νερό, δεν είναι και καλοκαίρι...
Δεν θα πάθει απολύτως τίποτα και τίποτα να μην φάει σήμερα.:redface:

Κοίτα, καλό θα ήταν να φάει ελαφρά σήμερα το πρωί, και να έχει πάει τουαλέτα μέχρι τις 3 που λογικά θα ξεκινήσετε....
Ναι νομίζω φτάνει και με το νερό, δεν είναι και καλοκαίρι...
Δεν θα πάθει απολύτως τίποτα και τίποτα να μην φάει σήμερα.:redface:

Της άφησα το φαγητό όλο το βράδυ ώστε να της το πάρω το πρωί. Το Πάσχα είχα ξεχαστεί και επειδή ταξίδευα ξημερώματα είχα αφήσει το νερό κάτω. Και στην προσγείωση έπαθε μία κρίση και έβγαζε βλένες απο τη μύτη και αφρούς απο το στόμα. Ο κτηνίατρος που ον είχα πάρει τηλέφωνο μου είπε πως θα μπορούσε να είχε κινδυνέψει αφού απο την πίεση μάλλον ανακατεύτηκε αλλά είναι πολύ πιο σοβαρό στα ζώα απο τους ανθρώπους. Άσε. Είχα φρικάρει, και φυσικά είχε αναστατωθεί όλη η άτρακτος.....:(:/::/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back