Havana
Διάσημο μέλος
γνωριζει καποιος εταιριες που αναλαμβανουν μεταφορες εντος ελλαδος? (οχι pet-cabs)
αν εχω ενα αλογο και μια γατα και θελω να τα στειλω θεσσαλονικη και μια κατσικα στην κρητη , θα βρω λυση?
εχει καποιος απο εδω μεταφερει ζωακια με καποια εταιρια?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Αν θελεις να στειλεις εξω κατσικα δεν ξερω παντως για κατοικιδια ειναι διαφορετικα στην αγγλια απο αλλες χωρες ( 7 μηνες γκαραντινα πριν) και χρειαζονται εξετασεις και πετ πασπορτ τουλαχιστον. Για κατοικιδια μεσα στη χωρα θελει βιβλιαριο και αναλογα με την εταιρεια και τον τροπο μεταφορας το χρεωνουν στα αεροπλανα, το ζωο εχει δυνετοτητα να ταξιδεψει και με συνοδο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος

παντως δεν συμφερει να στειλεις μια κατσικα στην κρητη θα την πληρωσεις χρυση
nmc
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν εχω ενα αλογο και μια γατα και θελω να τα στειλω θεσσαλονικη και μια κατσικα στην κρητη , θα βρω λυση?
Βλέποντας αυτό και συνδυάζοντας το με αυτο (δες το τελευταίο post μου κάτω κάτω) πραγματικά με κάνουν να θέλω να δω το σπίτι σου

Havana
Διάσημο μέλος
με βλεπω συντομα να συγκατοικω με την κατσικα και να κανω μπεεεεε αν δεν βρω λυση να την παω κρητη...φφφφΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
το ιδιο ισχυει και για το αλογο η γατα δεν χρειαζεται τη βαζεις στο κτελ και παει
για το αλογο θα σου πουν σε καποιο ιππικο ομιλο για μεταφορεις αλογων. αν δεν υπηρχε το καραβι στη μεση για τη κρητη φορτωνες την κατσικα σε ενα αγροτικο και την πηγαινες
Fotini
Διάσημο μέλος

JohnDVM
Διάσημο μέλος
και που θα βρει τραγο?
Fotini
Διάσημο μέλος
και τα κατσικακια τι θα τα κανει? για να δινει γαλα η κατσικα θα πρεπει μια φορα το χρονο τουλαχιστον να μενει εγγυοςκαι που θα βρει τραγο?
![]()

Havana
Διάσημο μέλος
εταιριες τετιου τυπου δεν υπαρχουν αποτι καταλαβα.....

drusilia
Διάσημο μέλος

Ελπίζω να βρεθεί λύση για την κατσικούλα και να μετακομίσει στην Κρήτη.
JohnDVM
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γιατί δεν κρατάς την κατσίκα σπίτι σου; Θα έχεις και φρέσκο γάλα και θα δίνει άλλον αέρα στην πόλη![]()
Ο αγαπημένος μου είχε κάποτε σπίτι του την Ασπρούλα την άσπρη κατσικούλα και ζούσαν ευτυχισμένοι στον ειδικά διαμορφωμένο κηπάκι του στο Χολαργό... Την είχαν σαν κατοικίδιο και πίναν φρέσκο γαλατάκι. Την πήγαιναν και στο εξοχικό στη Σαλαμίνα... να δεις στο ferry boat τι γινόταν! Τους χάζευαν όλοι.. είχε μάθει το ζωντανό και λέρωνε μόνο σε χώμα...
Όσπου την πήγαν σε ένα τράγο στο χωριό κι όταν γύρισαν τους έκανε παιδάκια...
Όμως αυτά είναι δύσκολα πράγματα στις μέρες μας... δεν θέλω να παιζω με το πόνο του ανθρώπου...
Raisa
Περιβόητο μέλος
Από Κρήτη είσαι havana;αλλιώς θα μπορούσε να πάει και σε χωριό έξω από Αθήνα.
Havana
Διάσημο μέλος
πολυ κακογουστο ολο αυτο να μου φορτωσουν την πανδωρα αλλα θα το αντιμετοπισω με αξιοπρεπεια ΝΙΑΟΥ
Havana
Διάσημο μέλος
ΡΑΙΣΑ την κατσικα την κληρονομησα , πρεπει να φυγει απο το σπιτι που διεμενε , στο διαμερισμα δεν μπορω να την κρατησω οποτε θα την στειλω στον θειο μου στην κρητη που εχει προβατα...Γιατί πρέπει να πάει ντε και καλά Κρήτη;;;;Από Κρήτη είσαι havana;
αλλιώς θα μπορούσε να πάει και σε χωριό έξω από Αθήνα.
ναι καταγωγη απο κρητη εχω και απο ευβοια η μαμα...
Raisa
Περιβόητο μέλος
ναι ρε παιδια θα βγαζω βολτα την κατσικα στην κηφισιας α βοσκησει??
πολυ κακογουστο ολο αυτο να μου φορτωσουν την πανδωρα αλλα θα το αντιμετοπισω με αξιοπρεπεια ΝΙΑΟΥ
γιατί όχι!!!

ΡΑΙΣΑ την κατσικα την κληρονομησα , πρεπει να φυγει απο το σπιτι που διεμενε , στο διαμερισμα δεν μπορω να την κρατησω οποτε θα την στειλω στον θειο μου στην κρητη που εχει προβατα...
ναι καταγωγη απο κρητη εχω και απο ευβοια η μαμα...
Στην Ευβοια δεν γίνετε να πάει;;; θα ήταν πιο εύκολο

Havana
Διάσημο μέλος

η κρητη η στο αττικο παρκο στο μαρκοπουλο που μπυ προτεινε η βιβη ....
Fotini
Διάσημο μέλος
ναι ρε παιδια θα βγαζω βολτα την κατσικα στην κηφισιας να βοσκησει??
Ναιιιιι!!!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool