Μετεγχειρητική κήλη

giorgakious

Νεοφερμένο μέλος

Ο giorgakious αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Σήμερα μετά από την επίσκεψη μας στον γιατρό έμαθα ότι η πανέμορφη περσίδα μου έχει παρουσιάσει μετεγχειρητική κοίλη!! Από τον Ιούνιο που την πήγα για στείρωση και αφού την παρέλαβα από τον γιατρό παρατήρησα ότι έχει εσωτερικά ένα εξόγκωμα το οποίο θεώρησα πως είναι φυσιολογικό (με το σκεπτικό ότι μόλις την πήρα από τον γιατρό δεν μπορεί να είναι κάτι!!). Τις τελευταίες ημέρες παρατήρησα ότι αυτό σκληραίνει και γίνετε πιο μεγάλο! Έτσι λοιπόν και πήγαμε στον γιατρό! Σε άλλο γιατρό φυσικά!!!!!! Δεν πέρασε ούτε λεπτό και το μόνο που είπε ο γιατρός είναι ότι πρέπει να την πάω αύριο να την ανοίξει ΠΑΛΙ!!! Περιττό να σας πω τι πέρασε από το μυαλό μου, και τι συνεχίζει να περνάει ακόμα!! Εκτός από το κόστος της εγχείρησης που ανέρχεται στα 140€ το οποίο δεν με απασχολεί προκειμένου να γίνει καλά το αστεράκι μου!! Γι αυτό λοιπόν προσέχετε σε ποιους γιατρούς πηγαίνετε τα γατάκια σας και πως μια εγχείρηση ρουτίνας καταλήγει σε άμεσο κίνδυνο όταν εμπιστεύεσαι το ζωάκι σου σε λάθος χέρια!!! Α! Όταν ρώτησα τον γιατρό τι ακριβός είναι αυτό που έπαθε το γατάκι μου, μου είπε πως δεν έκλεισε καλά η πληγή που έχει μέσα της και ανά πάσα στιγμή μπορεί να ανοίξει και να (ξεκοιλιαστεί εσωτερικά από μόνη της!! Μπορείτε να φανταστείτε το σοκ!!!!!!!! :mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μακάρι να γίνει σύντομα καλά το αστεράκι σου !!καλή επιτυχία στην εγχείρηση και καλή ανάρρωση εύχομαι..! μερικές φορές συμβαίνουν πράγματα που δεν τα υπολογίζει κανεις...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σήμερα μετά από την επίσκεψη μας στον γιατρό έμαθα ότι η πανέμορφη περσίδα μου έχει παρουσιάσει μετεγχειρητική κοίλη!! Από τον Ιούνιο που την πήγα για στείρωση και αφού την παρέλαβα από τον γιατρό παρατήρησα ότι έχει εσωτερικά ένα εξόγκωμα το οποίο θεώρησα πως είναι φυσιολογικό (με το σκεπτικό ότι μόλις την πήρα από τον γιατρό δεν μπορεί να είναι κάτι!!). Τις τελευταίες ημέρες παρατήρησα ότι αυτό σκληραίνει και γίνετε πιο μεγάλο! Έτσι λοιπόν και πήγαμε στον γιατρό! Σε άλλο γιατρό φυσικά!!!!!! Δεν πέρασε ούτε λεπτό και το μόνο που είπε ο γιατρός είναι ότι πρέπει να την πάω αύριο να την ανοίξει ΠΑΛΙ!!! Περιττό να σας πω τι πέρασε από το μυαλό μου, και τι συνεχίζει να περνάει ακόμα!! Εκτός από το κόστος της εγχείρησης που ανέρχεται στα 140€ το οποίο δεν με απασχολεί προκειμένου να γίνει καλά το αστεράκι μου!! Γι αυτό λοιπόν προσέχετε σε ποιους γιατρούς πηγαίνετε τα γατάκια σας και πως μια εγχείρηση ρουτίνας καταλήγει σε άμεσο κίνδυνο όταν εμπιστεύεσαι το ζωάκι σου σε λάθος χέρια!!! Α! Όταν ρώτησα τον γιατρό τι ακριβός είναι αυτό που έπαθε το γατάκι μου, μου είπε πως δεν έκλεισε καλά η πληγή που έχει μέσα της και ανά πάσα στιγμή μπορεί να ανοίξει και να (ξεκοιλιαστεί εσωτερικά από μόνη της!! Μπορείτε να φανταστείτε το σοκ!!!!!!!! :mad::mad:
Καλημερα , να ξεκοιλιαστει απο μονη της 2 μηνες μετα την επεμβαση δεν υπαρχει τετοιος κινδυνος. Η μετεγχειριτικη κηλη γινεται οταν τις πρωτες ωρες μετα την επεμβαση ή την πρωτη μερα σπαει καποιο απο τα εσωτερικα ραμματα και βρισκουν διοδο ειτε λιπος ειτε καποιο κομματι του εντερου. Αν ηταν κομματι του εντερου θα αυξομειωνοταν σε μεγεθος και μπορει να εμφανιζε συμπτωματα πιο νωρις:hmm:. αν ειναι μικρο το ανοιγμα και δεν εχεικανει συμφησεις ειναι σχετικα απλη επεμβαση:)

Το ίδιο ακριβώς έπαθε και η Μπετίνα μου μετά τη στείρωση...(σε έναν ειδικό γιατρό για στειρώσεις την πήγα ) Ο δικός μου γιατρός που την είδε μετά μου είπε να το παρατηρήσουμε και να δούμε.Έχει το μέγεθος αμυγδάλου δεν μεγαλώνει,οπότε αποφασίσαμε να μην κάνουμε τίποτα προς το παρόν.Έχουν περάσει 4 χρόνια από τότε δεν δείχνει να την ενοχλεί (στα πηδήματα κλπ)οπότε μάλλον θα συνεχίσει να ζεί με αυτό.Δεν ήθελα να της ξανακάνω εγχείρηση,είχα πει αμάν να της κλείσει η πληγή της στείρωσης..:hmm::hmm::hmm:

Με πρόσφατη εμπειρία πραγματικού ξεκοιλιάσματος... θα συμφωνήσω και εγώ με τον John....:hmm:

Μήπως είναι απλά μια πολύ κακή αλλεργική αντίδραση στα ράμματα? Ή η τομή ήταν τεράστεια??

Καλησπέρα σας!! Τελικά όλα πήγαν καλά!! Η επέμβαση ήταν επιτυχής, απλά μου είπε ότι είχε προχωρήσει λίγο. Τώρα αναρρώνουμε, προσπαθούμε τουλάχιστον γιατί με τέτοια μαστούρα….!!!! χιχι Πάντος το παλεύει προσπαθει να σηκωθει με το ζόρι!!

ακριβως το ιδιο ειχε παθει και η πουπου μου,οταν εκανε τη στειρωση...απο οτι καταλαβα πρεπει να της ειχε κανει αρκετα αραια τα ραμματα( το ειδα και στα εξωτερικα,οτι ηταν πολυ αραια..)οποτε με τους σαλτους που κανουν τα σκασμενα μας,ξεφυγε το αντερακι της και εκανε κοιλη....ειναι και θεμα εμπειριας του γιατρου(...η βαρεμαρας!!!):)

Κι η δικιά μου το ίδιο αραιά τα ράματα ήταν..τι έκανες της ξανάκανες επέμβαση;:hmm:

Κι η δικιά μου το ίδιο αραιά τα ράματα ήταν..τι έκανες της ξανάκανες επέμβαση;:hmm:

ναι...την ναρκωσε παλι,της ανοιξε τα ραμματα,της εχωσε παλι μεσα το αντερακι:lol::lol: και την ξαναεραψε ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΥΚΝΑ!!!!!!!!!...δηλαδη η διαφορα ηταν τεραστια!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back