Μετρονόμοι για ζωάκια

• Thread starter Thread starter Havana
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
Καλησπέρα,
βλέπω πολλούς που έχετε στην υπογραφή σας μετρονόμους που λενε πχ η Ζουζουνίτσα μου είναι 8 μηνών και 3 ημερών,
και τα λοιπά.
Θέλω να φτιάξω έναν τέτοιο χάρακα για την Αβάνα ξέρετε απο ποιά site τα κατεβάζω ή πως λέγονται κανονικά για να κάνω search στο ψαχτήρι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: μετρονόμοι για ζωάκια

εγώ είχα παλιά αλλά δεν θυμάμαι από ποιο σάιτ :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: μετρονόμοι για ζωάκια

ως ticker το βρήκα....τώρα το ψαχνω κ εγω να φτιαξω ένα...μου έβαλες ιδέες!!

......done!!!

Τελευταία επεξεργασία:
TICKER!!!σωστά, ευχαριστώ πλι πλι πλι... , πολύ όμορφο το δικό σου, με γεια!!!

Ευχαριστώ!!
αν και μόλις το άλλαξα :)
Έχει αρκετά για να διαλλεξεις, όρεξη να έχεις να ψάχνεις!!
Αν χρειαστείς βοήθεια πες

Ιιιιιιιι έβαλα κι εγώ! :clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

Όντως πολύ όμορφοι αυτοί οι μετρονόμοι!! Ίσως φτιάξω κι εγώ του δικού μου μια μέρα... :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back