Με έχει μπερδέψει!!!

savillerow7

Νεοφερμένο μέλος

Ο savillerow7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 87 μηνύματα.
Λοιπόν εδω και περιπου ενα μήνα που ηρθε η σοκοφρέτα μου στο σπιτι, ολα κυλισαν σχετικά ομαλά...έμαθα τα ορια της, εμαθε τα δικά μου, σε γενικές γραμμες αφου αποβάλαμε όλες τις κακές συνήθειες(τα δάχτυλα των ανθρώπων δεν είναι παιχνίδι- και "σου δείχνω μεν την κοιλίτσα μου αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι θέλω να με χαιδέψεις") μπορω να πω οτι υπάρχει μια σχέση αμοιβαίας συμπάθειας...και αγάπης:inlove:(απο μέρους μου τουλ) το θέμα είναι οτι τις τελευταίες μέρες...εντελώς ξαφνικά αρχισε να με γλύφει και ναι μεν αυτό δεν θα ηταν πρόβλημα απο μόνο του(γλυφει το πατουσάκι της γλυφει και μένα- η με γλύφει στα μαλλιά(?))
είναι οτι με δαγκώνει κιολας, αυτές οι μικρές δαγκωνίτσες σαν να με ξεψιλιάζει, και κατι περιποιημένες μεγάλες το πρόβλημα είναι οτι 1ον δεν εχω ψίλους(ούτε αυτή) 2ον με πονάει ΠΟΛΥ 3ον εκτος απο τα σημάδια απο τις πρώτες γρατζουνιές εχω τώρα και δοντάκια,4ον μερικές φορές το κάνει αιφνιδιαστικά ενω τις περισότερες με γλύφει πρώτα,5ον το κάνει γουργουρίζοντας με μισόκλειστα ματάκια χώρις κάμια ενδειξη εκνευρισμού...επιπλέον το κάνει ΚΑΙ στον ύπνο της .ενω κοιμάται μου γλύφει το χέρι και μετα ανοιγεί το στόμα, και μένει εκεί με ανοιχτό το στόμα χώρις να ολοκληρώσει το δάγκωμα, κατι σαν υπνοβασία..
και τέλος καμια φορά κανει σαν να φοβάται τα χέρια μου, που θα ηταν απολυτα λογικό αν την είχα χτυπήσει, ΑΛΛΑ δεν την έχω χτυπήσει ποτε, ουτε της έχω φωναξει ποτε(για "μη" χρησιμοποιώ εναν συριγμο, στον οποίο ανταποκρίνεται άμεσα, και θετικά.ενα παχυ τραβηγμένο "σ" δηλαδή...
μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ΓΙΑΤΙ το κάνει αυτό???:/::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα σε σένα και στη Σοκοφρέτα σου!
Εγώ νομίζω ότι το κάνει από ένστικτο και αγάπη,έχω δει πολλές γάτες να γλύφουν τα μαλλιά των "αφεντικών" τους.Αυτό με τα δαγκωματάκια έχω δει μαμάδες γάτες να το κάνουν στα μικρά τους,όπως λες για τους ψύλλους.Άλλη εξήγηση δεν έχω.Ίσως βλέποντάς σε σε φέρνει στα δικά της μέτρα,και σου φέρεται σαν γάτα.Μεγάλη γάτα πρέπει να φαντάζεις πάντως στα μάτια της...:lol::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με μπέρδεψες κι εμένα με την περιγραφή, δεν είμαι σίγουρη αν κατάλαβα...:confused:
Μήπως σε "ζυμώνει" και σε "θηλάζει";

καλά ναι το ζύμωμα είναι στανταρ!αλλά δεν το ανέφερα γιατί είναι χαρακτηριστικό όλων των γάτων! εχμμμ βασικάαα θυλάζει καμιά φορά την ακρη απο την μύτη μου:redface:, αλλά αυτο μου φαινεται αστείο(παλι καλά που δεν την δαγκωσε ακόμα)

ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
(αμεση Λύση = να παρεις 2ο)

Μην φοβάσαι δεν είναι τίποτα το ανυσηχιτικό σιγουρα!!!!!
Είχα και εγώ γάτες... απλά ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΔΙΑΡΑ!!!!

Θα της περάσει κάποια στιγμή... μην φοβάσαι.. αυτό που μπορείς να κάνεις είναι μόλις αρχίζει πλέον και ξεφεύγει απο το πλύσιμο και αρχίζει τα τραγανίσματα να την φυσάς.. ή να τραβάς το χέρι σου σιγά σιγα....!! :up::up:

Μπορείς με δοκιμές ίσως να βρείς καμία κουβερτούλα ή άλλο πανάκι για υποκατάστατο....:redface:

ΑΧ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ....... 1 τετοιο γατάκι ΘΕΕΛΛΛΩΩΩΩΩ !!!!!!!!!!!!!!! :cool::cool::cool:

Ξέρω ακριβώς τι εννοείς

τα ίδια κάνουν κ τα δικά μου.Ούτε εγώ μπορώ να το εξηγήσω, αλλά από τη μία έχει κ αυτό την πλάκα του.....

δηλαδη το τραγανισμα είναι ένδειξη αγάπης???:hmm:

δηλαδη το τραγανισμα είναι ένδειξη αγάπης???:hmm:

ΝΝΝΝΝΝΝαααααααααααααιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! :redface::redface::redface::redface::redface:

Αν είχες 2 θα το έβλεπες με τί θέρμη το κάνει η μία στην Άλλη!!!!!
Ειδικά αν ειναι μαμα παιδι!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

και δηλαδή εγω πρέπει να βρώ εναν τρόπο να το αντέχω, γιατι οτάν τη μαλώνω γιαυτό απογοητευεται????:blink:

και δηλαδή εγω πρέπει να βρώ εναν τρόπο να το αντέχω, γιατι οτάν τη μαλώνω γιαυτό απογοητευεται????:blink:

Άκαρδη μανα!!!!!!! :lol::lol::lol:

Μπορείς να τραβιέσαι...
ή να την αποσπάς με δικά σου φιλάκια και ζουζουνιές!!!!! :up::up::up:

Μια άσχετη - ίσως- ερώτηση το ζύμωμα , που λέτε, τι είναι?

είναι αυτό που κάνουν τα μικρά όταν θηλάζουν από τη μητέρα τους,αν το έχεις παρατηρήσει ποτέ..μετά τους μένει και το κάνουν και σε όποιον νιώθουν δικό τους:)

είναι αυτό που κάνει με τα πατουσάκια της οταν την χαι΄δευεις κι οταν την εχεις αγκαλια...και γενικα δηλαδη...μια κινηση σαν να ζυμώνει..βασικα οταν την εχεις στα γόνατα σου εσυ το νιώθεις περισσότερο σαν κέντημα..μάλλον...

Μια άσχετη - ίσως- ερώτηση το ζύμωμα , που λέτε, τι είναι?

¨οταν Ζημώνει τα χεράκια κανονικά είτε πάνω στην μαμά όταν βυζαίνει ή οταν το κάνει πανω σε κουβέρτες.. οταν δεν έχει μαμα...

Πολλά το συνεχίζουν για όλη τους την ζωή... γομάρια ολόκληρα..

Κάτω ο δικός μου μωρό... το κάνει όμως άκόμα!!! :rolleyes::rolleyes:

και με μαμά εδω αν προσέξεις πως ζυμώνουν τα χεράκια!!! :cool:
https://www.youtube.com/watch?v=wPoacRpbLrY γομάρι ολόκληρο!!!
https://www.youtube.com/watch?v=ar48b8Wh7Pg&NR=1 χωρίς σχόλια...

Άκαρδη μανα!!!!!!! :lol::lol::lol:
χμμ ναι ..η γαιδουραα! το μαλωσα το μωρό μου
"ελα σοκοφρέτα μασα με και κάνε και φούσκες αν θέλεις κι εγω σ αγαπωωωω"
(το να με τρώει η σοκοφρέτα αντι να την τρώω εγω είναι ανεπίτρεπτο...) αν είναι ετσι να την δαγκώνω κι εγω τότε...:P

χμμ ναι ..η γαιδουραα! το μαλωσα το μωρό μου
"ελα σοκοφρέτα μασα με και κάνε και φούσκες αν θέλεις κι εγω σ αγαπωωωω"
(το να με τρώει η σοκοφρέτα αντι να την τρώω εγω είναι ανεπίτρεπτο...) αν είναι ετσι να την δαγκώνω κι εγω τότε...:P

Φυσικά!!!!!!!!!!!!!! :cool::cool::cool::cool:......
και τοτε θα δείς Αγάπες!!!!! :rolleyes::rolleyes:

Για την σοκοφρέτα

Καλησπέρα,

Και ο δικός μου ο γάτος το κάνει που είναι 7 μηνών. Δείχνουνν αγάπη και αφοσίωση και αγάπη. Και ο μεγάλος μου γάτος ( 19 ετών ) από μικρός μου γλείφει το χέρι και γουργουρίζει. :):):):)

εγω παντως τον δαγκωνω οταν με δαγκωνει :lol:
και το κανει συχνα και αυτος πανω στις αγαπες τραβαει και μια δαγκωνια...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back