Με ακολουθεί παντού

Ρεγγίνα

Νεοφερμένο μέλος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 61 μηνύματα.
Επιτέλους μετά από 6 σχεδόν χρόνια κατάφερα να στειρώσω τη μαμά. Τελικά μου πήρε 200 ΜΟΝΟ... Το πρόβλημα τώρα είναι το εξής... Τη στείρωσα τη Δευτέρα. Την πρώτη μέρα έκανε νάνι μέχρι τη δεύτερη επειδή πονούσε... Τη δεύτερη μέρα, η μαμά αναγκάστηκε να φύγει και έφυγε κι αυτή. Έφυγε Τρίτη μεσημέρι και γύρισε Τετάρτη πρωί, λίγο πριν τη μαμά της, ένα πτώμα όρθιο...
Από'κείνη τη στιγμή δε μ'έχει αφήσει σε ησυχία... Πάει όπου πάω, μέχρι και στο μπάνιο. Αν φύγω και δεν την πάρω μαζί μου νιαουρίζει σαν τρελή. μέχρι και στο μπάνιο έρχεται. Ακόμα κι όταν είμαστε στο ίδιο δωμάτιο για να ηρεμήσει πρέπει να κάθομαι κοντά της. Αν είμαι όρθια ή μακριά της, ξαπλώνει και με κοιτάει όπως κοιτάει τον πατέρα μου, το μεγαλύτερο εχθρό της γάτας. Αλλά και όταν είμαι κοντά της, άμα δεν της δώσω για λίγο σημασία νιαουρίζει και μου δείχνει την κοιλιά της μέχρι να τη χαϊδέψω... Αν δε κάνω πως φεύγω από το σπίτι, γδέρνει για ώρα την πόρτα... Θα έλεγα ότι πονάει αλλά παίζειπερισσότερο από ποτέ, τρώει με όρεξη και ξαπλώνει άνετα πάνω στα ράμματα... Απλά είναι ναζιάρα και γυφτομαθημένη...
Εγώ εντωμεταξύ έχω ένα σκασμό πράγματα να κάνω εδώ στα Τρίκαλα και πρέπει να πάω κάποτε και Θεσσαλονίκη η και καλά φοιτήτρια... Τι να κάνω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασικά μπερδεύτηκα!!!:confused:Καλύτερα γράφε με ονόματα...!!!Δεν ξέρω ίσως είμαι και λίγο χαζούλα..ίσως επιδήδεν έχω κοιμηθεί:confused:!Τέσπα..η ερώτηση είναι τι να κάνεις που φεύγεις μακριά της για Θεσσαλονίκη??:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όπου μαμά=Ρεγγίνα, το γατί μου. Βασικά, μιλάμε για πλήρη μετάλλαξη που με έχει ανησυχήσει... Ρωτάω αν έχει ξαναδεί κανείς τέτοια συμπεριφορά και πώς να την κάνω να ηρεμήσει. Ούτε στην άμμο δεν πάει αν δεν κάθομαι κοντά της... Πάω στο μπάνιο χωρίς αυτή και αισθάνομαι σαν Τούρκα μάνα που παρατάει το παιδί της σε ξένα χέρια που είναι μαχαίρια...

Aπλά η γάτα σοκαρίστηκε απο την επέμβαση και επέστρεψε στη νηπιακή ηλικία..σε βλέπει σαν τη μαμά της. Μην ανησυχείς...σε λίγες μέρες θα είναι μια χαρά. Προς το παρόν χάιδευε τη λίγο περισσότερο..και υπομονή.

Ναι αν και γω δεν ξέρω και πολλά υποθέτω ότι θέλει να την πρήξεις στα χαδάκια μέχρι να ηρεμήσει!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back