gobolino
Νεοφερμένο μέλος
τώρα είναι περίπου 14 μηνών.
Όταν την περιμάζεψα από το δρόμο 12 μήνες πριν, ζούσα σε ένα σπίτι του οποιου η κρεβατοκάμαρα δεν είχε πόρτα κι έτσι ήταν αδύνατον να την εκπαιδεύσω να μήν κοιμάται μαζί μου.
1. πρίν 4 μήνες ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και της έλεγα γλυκά να έρθει να ξαπλώσει κι αυτή, κι αυτή ήρθε προς το μέρος μου, σήκωσε την πατούσα της, με γρατζούνησε στη μύτη και το 'βαλε στα πόδια. (είχαμε περίπου 4 μέρες που 'χαμε γυρίσει στο πατρικό μου, το οποίο όμως το ήξερε και από άλλες ολιγοήμερες επισκέψεις)
2. πριν κανα δυο μήνες, δύο φορές ένιωσα την πατούσα της να κατεβαίνει με φόρα στο πρόσωπό μου ξυπνώντας με - ευτυχώς και τις δυο φορές είχα το κεφάλι μου σκεπασμένο με το σεντόνι μου. Ούτε μετακόμιση, ούτε αλλαγή περιβάλλοντος που να εξηγεί τέτοια συμπεριφορά.
3. χτες βράδυ κοιμόμουν ήσυχα και αυτή πήδηξε από το πάτωμα κου μου έριξε μια γρατζουνιά στο πρόσωπο η οποία με τρόμαξε πάρα πολύ, γιατί για πρώτη φορά έπιασε και μάτι (βλέφαρο, ευτυχώς, γιατί είχα κλειστά τα μάτια). Υποθέτω το έκανε για να παίξει, γιατι αλλιώς θα είχε βγάλει πιο πολύ νύχι κι η ζημιά δε θα γιατρευόταν μόνο με λίγο βαμβάκι και ιώδιο. Το έβαλε στα πόδια αμέσως, βέβαια, πριν προλάβω να αντιδράσω - προφανώς ήξερε οτι είχε κάνει αταξία.
εννοείται ότι κάθε φορά τη μαλώνω με κάθε τρόπο που έχει ειπωθεί σε αυτό το σάιτ. Πίεση του σβέρκου όπως κάνουν οι μαμάδες στα μικρά τους, πιτσίλισμα με νεροπίστολο (ιδέα του γιατρού), ξύλο στον ποπό, έντονο "Μη!", κτλ.
Τι άλλο να κάνω?
θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη κάποιον από εσάς που είχατε παρόμοιο πρόβλημα.
ευχαριστώ για το χρόνο σας
gobolino
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Και αν μπορεις κανε επεξεργασια στο μηνυμα σου και γραψτο με ελληνικους χαρακτηρες γιατι τα greeklish απαγορευονται.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gobolino
Νεοφερμένο μέλος

Ειναι στειρωμενη η γατουλα?
gobolino
Νεοφερμένο μέλος
ουφ...
δε θέλω να τη δώσω, κι ούτε πρόκειται, αλλά πρέπει να βρω μια λύση (εκτός ίσως από το να φορώ μάσκα ύπνου!!) για να κοιμάμαι ήσυχη ... κυριολεκτικά!!!

Subject to change
e-steki.gr Founder
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εμένα μου το χει κάνει αυτό ο Ποκίτο αλλά όχι επίτηδες. Προσπαθούσε να ανέβει στο κρεβάτι και αντί να πιαστεί από το στρώμα γατζώθηκε στο πρόσωπό μου.3. χτες βράδυ κοιμόμουν ήσυχα και αυτή πήδηξε από το πάτωμα κου μου έριξε μια γρατζουνιά στο πρόσωπο η οποία με τρόμαξε πάρα πολύ, γιατί για πρώτη φορά έπιασε και μάτι (βλέφαρο, ευτυχώς, γιατί είχα κλειστά τα μάτια). Υποθέτω το έκανε για να παίξει, γιατι αλλιώς θα είχε βγάλει πιο πολύ νύχι κι η ζημιά δε θα γιατρευόταν μόνο με λίγο βαμβάκι και ιώδιο. Το έβαλε στα πόδια αμέσως, βέβαια, πριν προλάβω να αντιδράσω - προφανώς ήξερε οτι είχε κάνει αταξία.
Επίσης και οι δύο όταν είναι σε φάση που παίζουν, υπερεντασης κλπ αν πλησιάσω το πρόσωπό μου, μου ρίχνουν καμια σφαλιαρίτσα εννίοτε και με νύχια. Αλλά δεν το κάνουν επιθετικά, για να παίξουν το κάνουν.
Μήπως και η δικιά σου το κάνει ασυναίσθητα, πάνω στο παιχνίδι και όχι επιθετικά?
rotonda
Δραστήριο μέλος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι άλλο να κάνω?
θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη κάποιον από εσάς που είχατε παρόμοιο πρόβλημα.
gobolino
Κι εμένα μου το έκανε η δικιά μου όταν ήταν 3-7 μηνών. Ερχότανε από πάνω μου την ώρα που κοιμόμουνα και μου γρατζούναγε ελαφρά τα βλέφαρα. Το έκοψε μόνη της όταν μεγάλωσε.
Μια ιδέα που μου ήρθε: αν έβαζες κοντά στο μαξιλάρι σου κάτι αρωματικό (π.χ. φακελάκι λεβάντας), κάτι βέβαια που να είναι ευχάριστο για σένα (η λεβάντα βοηθάει και στον ύπνο!) αλλά έντονο για τη γάτα. Λέω μήπως έτσι πάψει να πλησιάζει στο κεφάλι σου.
gobolino
Νεοφερμένο μέλος
gobolino, σε παρακαλώ μην χρησιμοποιείς greeklish. Ήδη ενημερώθηκες οτι απαγορεύονται και πρόσθεσες δημοσκόπηση σε greeklish!?!
καλα, ρε μισελ, μη βαρας!!!
:cry:και για να ξέρεις, τη δημοσκόπηση την είχα γράψει μαζί με τη δημοσίευσή μου, δηλάδή πριν ενημερωθώ για τα γκρικλις. Όταν ενημερώθηκα, άλλαξα τη δημοσίευση αμέσως σαν καλό γατί που είμαι, αλλά ξέχασα ότι είχα φτιάξει τη δημοσκόπηση!! τώρα, θα πάω να τη φτιάξω. α, όχι , ψέματα, την διορθωσες εσύ...
α, και ευχαριστώ που μου άλλαξες τον τίτλο σε ελληνικά, γιατί όταν μπήκα να διορθώσω τη δημοσίευση δεν μπορούσα να βρω τρόπο να διορθώσω και τον τίτλο.
νιαρ.
gobolino
Νεοφερμένο μέλος
Κι εμένα μου το χει κάνει αυτό ο Ποκίτο αλλά όχι επίτηδες. Προσπαθούσε να ανέβει στο κρεβάτι και αντί να πιαστεί από το στρώμα γατζώθηκε στο πρόσωπό μου.
Επίσης και οι δύο όταν είναι σε φάση που παίζουν, υπερεντασης κλπ αν πλησιάσω το πρόσωπό μου, μου ρίχνουν καμια σφαλιαρίτσα εννίοτε και με νύχια. Αλλά δεν το κάνουν επιθετικά, για να παίξουν το κάνουν.
Μήπως και η δικιά σου το κάνει ασυναίσθητα, πάνω στο παιχνίδι και όχι επιθετικά?
σίγουρα! είμαι σίγουρη γι 'αυτό, ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω. Αλλά παιχνίδι στο παιχνίδι, μη μου βγάλει και κανένα μάτι!!
το θέμα είναι, πώς θα μπορέσω να της μάθω ότι εκείνο το σημείο είναι no-no... 
gobolino
Νεοφερμένο μέλος
Κι εμένα μου το έκανε η δικιά μου όταν ήταν 3-7 μηνών. Ερχότανε από πάνω μου την ώρα που κοιμόμουνα και μου γρατζούναγε ελαφρά τα βλέφαρα. Το έκοψε μόνη της όταν μεγάλωσε.
Μια ιδέα που μου ήρθε: αν έβαζες κοντά στο μαξιλάρι σου κάτι αρωματικό (π.χ. φακελάκι λεβάντας), κάτι βέβαια που να είναι ευχάριστο για σένα (η λεβάντα βοηθάει και στον ύπνο!) αλλά έντονο για τη γάτα. Λέω μήπως έτσι πάψει να πλησιάζει στο κεφάλι σου.
αυτό είναι καλή ιδέα. Θα το δοκιμάσω... Σ'ευχαριστώ ροτόντα!

oh-my-cat!
Νεοφερμένο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Βατόμουρο
Νεοφερμένο μέλος
Τι να πείς...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Mεγάλη ανακούφηση το 2ο γατάκι!!!!! Aν δεν γίνεται θα έλεγα να κοιμάστε χωριστά και το λέω με πολύ βαριά καρδιά 
χριστινα
Διάσημο μέλος
ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
gobolino
Νεοφερμένο μέλος
σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ασχοληθήκατε με το θέμα μου. Πραγματικά με βαριά καρδιά θα αλλάξω τη συνήθεια να κοιμόμαστε μαζί, αλλά θα 'θελα να δοκιμάσω να κοιμάμαι και με μάσκα ύπνου... ακόμα δεν πρόλαβα να πάω να πάρω, αλλά ευτυχώς δεν μου ξαναεπιτέθηκε... Μα, είναι τόσο καλό γατάκι... το πρωί που χτυπάει το ξυπνητήρι μου, έρχεται και με ξυπνάει με τη γλωσσίτσα της στο μάγουλό μου... Προσπαθώ πάντως να κοιμάμαι με το σεντόνι πάνω από το κεφάλι μου. Ελπίζω την επόμενη φορά που θα σας μιλήσω να ... εξακολουθώ να είμαι καλά στην υγεία μου!!! και πάλι ευχαριστώ.gobolino
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool