Με δάγκωσε/γρατζούνισε αδέσποτη γάτα, κινδυνεύω;

Λεει οτι χτυπησε τον γατο της αμαξι και πεθανε.Αυτος ο γκρι κουκλος λογικα ειναι.Πολυ λυπαμαι...Μην τα αφηνετε βρε παιδια να βγαινουν εξω απο το σπιτι.Καποια στιγμη θα την πατησουν. Καλο γατοπαραδεισο μικρε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tι!!!! Ελενη αυτος ειναι ο γατουλης που εχασες!! Οχι αλλο γατακι μωρε απο αυτοκινητο!!,Προσεχετε τα γατακια σας!!Ειναι το τριτο αυτη τη βδομαδα που φευγει απο αυτοκινητο,δεν μπορω να τα ακουω,αυτα !:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα η γκρι ειναι η ηρα μου.... το ασπρομαυρο ηταν ο ηρακλης μου .... τον ηρακλη μου πατησαν δυστιχως τα παιδια δεν προλαβαν και βγηκε εξω ....
οσο για το δαχτυλο μου ειναι καλυτερα σας ευχαριστω πολυ με βοηθησατε αρκετα .... !!!

Πολυ ομορφος γατουλης!! Να τον χαιρεσαι!!:inlove::inlove::inlove:

ευχαριστω αυτη ειναι η κουκλα μου ηρα...!!!!!!!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Κουκλα ειναι η Ηρα σου!! Να τη χαιρεσαι!!:inlove::inlove:

σε ευχαριστω πολυ φλωρα μου.... και τα δικα σου μωρα κουκλακια να τα χαιρεσαι...!!!!

καλήμερα ..... την πέμπτη μου έφυγε το νύχι όλο .... του βάζω πενταντην γαζα που εχει κρέμα φουσιντιν και χαζαπλαστ .....
αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πόσο καιρό θα κάνει να ξανά βγει το νύχι ...?

Μήνες δυστυχώς

Καλησπέρα σε όλη την όμορφη παρέα ... Καλή χρόνια να έχουμε υγεία πάνω από όλα!!! Άρχησε να βγαίνει νύχι ..... Το νιώθω ακόμα μούδιασμα αλλά είναι πολύ καλύτερα το Λυγίζο αλλά με πονάει ακόμα.... Όλα καλά!!!!!

Καλο ειναι οποτε μπορεις να πας σε ειδικο για τα ανω ακρα για να δει τον πονο που νιωθεις οταν το λυγιζεις. Το μουδιασμα σημαινει οτι εχει καταστραφει νευρο το οποιο μπορει αλλα μπορει και να μην επανελθει. Θα παρει χρονο ομως, οποτε μην αγχωνεσαι. Να ανησυχεις περισσοτερο για τον πονο στο λυγισμα γιατι ειναι πιθανο να οφειλεται σε επιπλοκες. Μη το παραμελησεις γιατι φανταζομαι δεν θελεις να καταληξεις με συνενωση οστων λογω αρθριτιδας. Δεν στα λεω για να σε τρομαξω, αλλα στα λεω για προλαβεις καταστασεις γιατι ως συνηθως αν προλαβεις κατι στην αρχη, ειναι καλυτερα απο το να το αφησεις να χειροτερεψει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back