Με διάλεξε, δεν τη διάλεξα

vickymoon

Διάσημο μέλος

Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα.
πριν καποια χρονια περιπου 6 εμενα σε μια μονοκατοικια με αυλη κ ειχα δυο γατες. μια μερα εμφανιστηκε μια αλλη που πηγαινε κ ετρωγε το φαι των δικων μου. οποτε την εβλεπα την εδιωχνα. μια μερα μπηκε σπιτι την εδιωξα την επομενη το ιδιο τη ξαναδιωξα. αυτο γινοταν για κανα εξαμηνο. ενα βραδυ κοιμομουν κ ειχα αφησει ανοιχτο το παραθυρο. ηρθε λοιπον κ κοιμοταν στο κεφαλι μου. εγω τη χαιδευα νομιζωντας οτι ειναι καποιο δικο μου. μεχρι που ειδα κ τα δυο δικα μου στα ποδια μου. εγινε χαμος τη ξαναδιωξα. αυτο με τον υπνο εγινε κ αλλες φορες. μια μερα εκανε πολυ κρυο την ειδα μεσα στο σπιτι και την αφησα (που να ξερα). την επομενη μερα την εβγαλα εξω κ εκλεισα τη πορτα.τι εκανε λοιπον αυτη?? επερνε φορα και κοπανιοταν στη πορτα σα να ηθελε να τη ριξει. μετα απο δεκα λεπτα την εβαλα μεσα. αυτο ηταν μου επιβληθηκε και την εχω ακομα. πολυ πεισματαρα γατα.:lol::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι τέλειο!Ήρθε με το έτσι θέλω!:up:
Έκανες πολύ καλά που την κράτησες..Πώς τη λένε? Βάλε και καμιά φωτογραφία να δούμε κι εμείς την πεισματάρα!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τη λενε μαργαριτα. σου λεω οτι με εψηνε σχεδον ενα χρονο. ειχε καταλαβει ομως οτι ειμαι γατομανα γιατι δε τη χτυπησα ποτε. ορισμενες φορες που τη κυνηγαγα γελαγα γιατι πηγαινε γυρω γυρω απο το τραπεζι σα να με κοροιδευε. οταν πακεταριζα για να μετακομισω αφου τη κρατησα πηγαινε κ εμπαινε στις κουτες συνεχεια μηπως κ τη ξεχασω. επισης ξεχασα να σου πω οτι μολις τη πηρα αγκαλια εβαλε τα χερια της και με αγκαλιασε σφιχτα η τελος παντων εμοιζε πολυ με κατι τετοιο. ακομα με αγκαλιαζει ετσι. οταν τη βρηκα ειχε σπασμενο το ποδι της και κολημενο στραβα και σπασμενο το δοντι της. τωρα οταν θελει να κανει ναζια κανει οτι κουτσαινει αλλα μονο οταν κοιταω. ειναι πολυ εξυπνη εχω παθει πλακα
επειδη δε ξερω πως να βαλω τη φωτο της (ειμαι λιγο ασχετη) βοηθησε με τι να κανω

Πάτα απάντηση (όχι quick reply), βρες τον συνδετήρα πάνω στα εργαλεία και κάνε upload.:)

μου λεει οτι ειναι πολυ μεγαλη η φωτο και υπαρχει σφαλμα
θα προσπαθησω να αλλαξω την εικονα που εχω γιατι αυτη η γατα ειναι ο παρασκευας και θα βαλω τη μαργαριτα ουφ η τεχνολογια με κουραζει καποιες φορες

δεν ειναι ομορφη???

Τι όμορφη...Εγώ δε θα ήθελα και πολλά παρακάλια για να τη μαζέψω...:lol:

ναι αλλα μη ξεχνας οτι ειχα ηδη 2 κ αυτη θα ηταν η τριτη. φανταζεσαι να μου ερθει κι αλλη. γι αυτο και δε ενεδωσα αμεσως

Πού είναι η Μαργαρίτα οεο; Αυτή στο άβαταρ; Όπως και να είναι, πάντως, σίγουρα είναι γάτα με ισχυρή προσωπικότητα και μεγάλο δείκτη ευφυίας, έχω μείνει!!!:eek::eek::blink: Δεν σε διάλεξε απλά. Σε ερωτεύτηκε σφόδρα:inlove::inlove:Είσαι πολύ τυχερή!!

Πολύ συγκινητική η ιστορία σου και απίστευτα εξυπνο το γατουλάκι που σε διάλεξε...:)Παντα κολλάω με αυτές τις συμπεριφορές των αδεσποτάκων...

Χαχαχαχα απίστευτη γατούλα!!! Απορώ πως αντιστάθηκες και τόσο καιρό. Εμένα κάπως έτσι μου επιβλήθηκε ο Μπαγκίρα μου. Μόνο που εμένα βρήκε την τσάντα μου στο πάτωμα (στο σπίτι μιας φίλης που είχε πρασιά με γάτες απο πίσω ένα σωρό) και μπήκε σπίτι της και έμπενε ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ μέσα στην τσάντα μου. Με το έτσι θέλω ο μικρός. Επι 3 ώρες τον βγάζαμε απο την τσάντα και αυτός βουρ πάλι μέσα. Μετά τις 3 ώρες που έφυγα τον άφησα μέσα στην τσάντα και τον μετέφερα σπίτι μου.:D Έπεσα πολύ πιο γρήγορα απότι εσύ. Αν η Μαργαρίτα είναι η κούκλα στο Άβαταρ σου είναι ένα ΟΝΕΙΡΟ!!! Πανέξυπνη γάτα και θα πρέπει να είσαι πολύ ευτυχισμένη που την έχεις. Εμένα ο Μπαγκίρα μου που με διάλεξε ήταν απίστευτα δεμένος μαζί μου. Φαντάζομαι και η δικιά σου θα είναι το ίδιο :)

Έτσι είναι κορίτσια. Και η Νεφελίτσα που με ακολούθησε ( και την έσωσα), με διάλεξε. Και μου το δείχνει καθημερινά. Αν και είναι ακόμη μερικές φορές φοβισμένη και ώρες - ώρες έχει ένα βλέμμα θλιμμένο και δεν ξέρω το λόγο. :( :hmm:

εβγαλες ακρη πως να ανεβασεις φωτογραφιες ? θελουμε να δουμε μαργαριτααααα !!!!!!!!!!!!! :D:D:P

παιδια η μαργαριτα ειναι η φωτο στο avatar δε μπορω να την ανεβασω αλλιως τη φωτο μου βγαζει καποιο λαθος. τελος παντων
θα σας πω αλλα τρελα που κανει αυτη η γατα. δε ξερω αν σας το πα αλλα επειδη βγαινει στην αυλη και παει και αλλου μια μερα μου εφερε ενα μπουτι απο κοτοπουλο κ μου το εδωσε. δε το εφαγε αλλα μου το εδωσε.
νομιζω οτι εχει πολυ μεγαλη νοημοσυνη. στην αρχη οι αλλες δυο δεν την ηθελαν αλλα δε το εβαλε κατω το παλεψε μεχρι που την αποδεχτηκαν με το ετσι θελω. οταν γυρναω απο τη δουλεια ερχεται στη πορτα κ μου κανει χαρες σα σκυλος.

Φοβερή η Μαργαρίτα σου! Σίγουρα σε διάλεξε, πρέπει να νιώθεις πολύ τυχερή! Τελικά πάντα βρίσκουν τρόπο να μας εκπλήξουν τα άτιμα τα γατόνια! Είναι...γάτες! Και μερικές είναι πραγματικά πολύ έξυπνες! Ελπίζω σύντομα να τα καταφέρεις να ανεβάσεις φωτογραφίες της, φαίνεται πανέμορφη και τσουπωτή! Ό,τι πρέπει για αγκαλίτσες!

θα το προσπαθησω για φωτο. ειναι λιγο χοντρουλα αλλα απο κατασκευης ειναι μεγαλη γατα σαν αρσενικη με μεγαλες πατουσες και περπαταει σαν ατσουμπαλη δεν εχει χαρη αλλα εμενα μου αρεσει αυτο το χαρακτηριστικο της. λεμε με το φιλο οτι επειδη ηταν αδεσποτη πολλα χρονια (μου ηρθε μεγαλη) εχει μαθει στο πεζοδρομιο:lol:
αλλα εχει κ ενα κακο ειναι πειναλας και πειραζει τα σκουπιδια.
οι αλλες δυο που εχω ειναι κυριλε δεν πειραζουν τιποτα περπατανε αρχοντικα και ολο χαρη και τσαχπινια. σαν να ειναι δυο αρχοντισες και η μαργαριτα απο το χωριο τροπος του λεγειν

Έτσι είναι κορίτσια. Και η Νεφελίτσα που με ακολούθησε ( και την έσωσα), με διάλεξε. Και μου το δείχνει καθημερινά. Αν και είναι ακόμη μερικές φορές φοβισμένη και ώρες - ώρες έχει ένα βλέμμα θλιμμένο και δεν ξέρω το λόγο. :( :hmm:
μην ανησυχεις γι αυτο μπορει να ειναι του χαρακτηρα της αφου την αγαπας και της το δειχνεις ειναι ευτυχισμενη. μ αρεσει το ονομα νεφελη για τη γατα

:lol:
θα το προσπαθησω για φωτο. ειναι λιγο χοντρουλα αλλα απο κατασκευης ειναι μεγαλη γατα σαν αρσενικη με μεγαλες πατουσες και περπαταει σαν ατσουμπαλη δεν εχει χαρη αλλα εμενα μου αρεσει αυτο το χαρακτηριστικο της. λεμε με το φιλο οτι επειδη ηταν αδεσποτη πολλα χρονια (μου ηρθε μεγαλη) εχει μαθει στο πεζοδρομιο:lol:
αλλα εχει κ ενα κακο ειναι πειναλας και πειραζει τα σκουπιδια.
οι αλλες δυο που εχω ειναι κυριλε δεν πειραζουν τιποτα περπατανε αρχοντικα και ολο χαρη και τσαχπινια. σαν να ειναι δυο αρχοντισες και η μαργαριτα απο το χωριο τροπος του λεγειν
Αχ, να διαβάσεις τα βιβλία "Μην πατάτε τις ουρές" και "......και άλλες ουρές" της Μαριέλλης Σφακιανάκη- Μανωλίδου, εκδόσεις Οδυσσέας. Εκεί, περιγράφονται γλαφυρότατα χαρακτήρες γάτων και σκύλων, δικών της και αδέσποτων, μεταξύ των οποίων και η Βγενιώ, που περιγράφεται σαν την Μαργαρίτα σου και με την ίδια γούνα-λοκατζή και τα στραβά πόδια:lol:

θα τα παρω οπωσδηποτε να τα διαβασω. δεν τα ηξερα τα βιβλια αυτα. ευχαριστω για την πληροφορια.

ο.κ. για τα βιβλία!
Και η ιστορία τέλεια!!!!!Κράτησες γερά πάντως...μήπως να μικραινες τις φωτο να τις δούμε? καντο απλά με το picture manager-επεξεργασία εικόνων- μεγεθος-μικρό....αμα θες στειλε μηνυμα να σου πω βήμα βημα...

Το βρήκαμε τον ιουλιο του 07. γυρνούσαμε από λευκαδα, πετάχτηκε μπροστά μας στο αυτοκίνητο με το αδερφάκι του, ολόιδιο...την έβγαλα κάνα δίωρο σε ένα γιαπί όπου έπαιζε συνέχεια με κάτι κορδονάκια από το παντελόνι μου και φώλιαζε στα ποδια μου...απλά ήρθε και μου έκανε παρέα...το αδερφάκι του όσο κι αν προσπάθησα, δεν ερχόταν...Έτσι μας ακολούθησε το πήρα και αγκαλίτσα και ξεκίνησε η νέα μας ψειροζωή!!!!

Και το όνομα από τις ψειρες-ψύλλους που είχε το δώσαμε και το κάναμε αγορίστικο στη συνέχεια!!! Τα πρώτα και τελευταία 2 μπάνια που είχε στη ζωή του.....για να του μείνει τελικά ευτυχώς μόνο το όνομα!!!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back