vickymoon
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka
Δραστήριο μέλος

Έκανες πολύ καλά που την κράτησες..Πώς τη λένε? Βάλε και καμιά φωτογραφία να δούμε κι εμείς την πεισματάρα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
επειδη δε ξερω πως να βαλω τη φωτο της (ειμαι λιγο ασχετη) βοηθησε με τι να κανω
kyka
Δραστήριο μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
θα προσπαθησω να αλλαξω την εικονα που εχω γιατι αυτη η γατα ειναι ο παρασκευας και θα βαλω τη μαργαριτα ουφ η τεχνολογια με κουραζει καποιες φορες
vickymoon
Διάσημο μέλος
kyka
Δραστήριο μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Δεν σε διάλεξε απλά. Σε ερωτεύτηκε σφόδρα
Είσαι πολύ τυχερή!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παντα κολλάω με αυτές τις συμπεριφορές των αδεσποτάκων...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Έπεσα πολύ πιο γρήγορα απότι εσύ. Αν η Μαργαρίτα είναι η κούκλα στο Άβαταρ σου είναι ένα ΟΝΕΙΡΟ!!! Πανέξυπνη γάτα και θα πρέπει να είσαι πολύ ευτυχισμένη που την έχεις. Εμένα ο Μπαγκίρα μου που με διάλεξε ήταν απίστευτα δεμένος μαζί μου. Φαντάζομαι και η δικιά σου θα είναι το ίδιο 
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
θα σας πω αλλα τρελα που κανει αυτη η γατα. δε ξερω αν σας το πα αλλα επειδη βγαινει στην αυλη και παει και αλλου μια μερα μου εφερε ενα μπουτι απο κοτοπουλο κ μου το εδωσε. δε το εφαγε αλλα μου το εδωσε.
νομιζω οτι εχει πολυ μεγαλη νοημοσυνη. στην αρχη οι αλλες δυο δεν την ηθελαν αλλα δε το εβαλε κατω το παλεψε μεχρι που την αποδεχτηκαν με το ετσι θελω. οταν γυρναω απο τη δουλεια ερχεται στη πορτα κ μου κανει χαρες σα σκυλος.
chryssa
Διάσημο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος

αλλα εχει κ ενα κακο ειναι πειναλας και πειραζει τα σκουπιδια.
οι αλλες δυο που εχω ειναι κυριλε δεν πειραζουν τιποτα περπατανε αρχοντικα και ολο χαρη και τσαχπινια. σαν να ειναι δυο αρχοντισες και η μαργαριτα απο το χωριο τροπος του λεγειν
vickymoon
Διάσημο μέλος
μην ανησυχεις γι αυτο μπορει να ειναι του χαρακτηρα της αφου την αγαπας και της το δειχνεις ειναι ευτυχισμενη. μ αρεσει το ονομα νεφελη για τη γαταΈτσι είναι κορίτσια. Και η Νεφελίτσα που με ακολούθησε ( και την έσωσα), με διάλεξε. Και μου το δείχνει καθημερινά. Αν και είναι ακόμη μερικές φορές φοβισμένη και ώρες - ώρες έχει ένα βλέμμα θλιμμένο και δεν ξέρω το λόγο.![]()
![]()
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Αχ, να διαβάσεις τα βιβλία "Μην πατάτε τις ουρές" και "......και άλλες ουρές" της Μαριέλλης Σφακιανάκη- Μανωλίδου, εκδόσεις Οδυσσέας. Εκεί, περιγράφονται γλαφυρότατα χαρακτήρες γάτων και σκύλων, δικών της και αδέσποτων, μεταξύ των οποίων και η Βγενιώ, που περιγράφεται σαν την Μαργαρίτα σου και με την ίδια γούνα-λοκατζή και τα στραβά πόδιαθα το προσπαθησω για φωτο. ειναι λιγο χοντρουλα αλλα απο κατασκευης ειναι μεγαλη γατα σαν αρσενικη με μεγαλες πατουσες και περπαταει σαν ατσουμπαλη δεν εχει χαρη αλλα εμενα μου αρεσει αυτο το χαρακτηριστικο της. λεμε με το φιλο οτι επειδη ηταν αδεσποτη πολλα χρονια (μου ηρθε μεγαλη) εχει μαθει στο πεζοδρομιο
αλλα εχει κ ενα κακο ειναι πειναλας και πειραζει τα σκουπιδια.
οι αλλες δυο που εχω ειναι κυριλε δεν πειραζουν τιποτα περπατανε αρχοντικα και ολο χαρη και τσαχπινια. σαν να ειναι δυο αρχοντισες και η μαργαριτα απο το χωριο τροπος του λεγειν

vickymoon
Διάσημο μέλος
pseiras
Νεοφερμένο μέλος
Και η ιστορία τέλεια!!!!!Κράτησες γερά πάντως...μήπως να μικραινες τις φωτο να τις δούμε? καντο απλά με το picture manager-επεξεργασία εικόνων- μεγεθος-μικρό....αμα θες στειλε μηνυμα να σου πω βήμα βημα...
Το βρήκαμε τον ιουλιο του 07. γυρνούσαμε από λευκαδα, πετάχτηκε μπροστά μας στο αυτοκίνητο με το αδερφάκι του, ολόιδιο...την έβγαλα κάνα δίωρο σε ένα γιαπί όπου έπαιζε συνέχεια με κάτι κορδονάκια από το παντελόνι μου και φώλιαζε στα ποδια μου...απλά ήρθε και μου έκανε παρέα...το αδερφάκι του όσο κι αν προσπάθησα, δεν ερχόταν...Έτσι μας ακολούθησε το πήρα και αγκαλίτσα και ξεκίνησε η νέα μας ψειροζωή!!!!
Και το όνομα από τις ψειρες-ψύλλους που είχε το δώσαμε και το κάναμε αγορίστικο στη συνέχεια!!! Τα πρώτα και τελευταία 2 μπάνια που είχε στη ζωή του.....για να του μείνει τελικά ευτυχώς μόνο το όνομα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool