Με διάλεξε, δεν τη διάλεξα

εμαθα να βαζω φωτο
εδω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) για να καταλαβεις τι τρυφερη που ειναι
και εδω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) καθισμενη βολεμενη
εσυ ομως δεν αντισταθηκες καθολου. πρεπει να ειναι πολυ γλυκας:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• paraskevas 014.jpg
    paraskevas 014.jpg
    227,8 KB · Εμφανίσεις: 83
  • paraskevas 063.jpg
    paraskevas 063.jpg
    318,7 KB · Εμφανίσεις: 80
εμαθα να βαζω φωτο
εδω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) για να καταλαβεις τι τρυφερη που ειναι
και εδω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) καθισμενη βολεμενη
εσυ ομως δεν αντισταθηκες καθολου. πρεπει να ειναι πολυ γλυκας:)

Τι γλυκιά φωτογραφία αυτή στην αγκαλιά σου!!!:happy: Υπέροχη γάτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αντε ρεεεεεε.....:)
ειναι πολύ καλούλα!!!!και τρυφερη...να σου ζησει η χνουδομπαλίτσα...
χρειάζεται να βάλω κι εγω κι άλλες!!!
μοιαζουν πολύ μάλλον σε χαδάκια-χουζουρια-καλουλίες!!!

Που να αντισταθω? Μετο έτσι θέλω με πήρε!!!!!:redface:

αχ παιδια δειτε αλλη μια για να καταλαβετε οταν λεω οτι με αγκαλιαζει
ειναι πολυ τρυφερο ζωακι(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
αχ συγκινηθηκα.
και τα δικα σου ψειρα ειναι τελεια

Συνημμένα

• paraskevas 012.jpg
    paraskevas 012.jpg
    239 KB · Εμφανίσεις: 71
αχ μωρε αγκαλιές....ναι ειναι τέλεια, όταν με αγκαλιάζει το χουζουρόψειροοοο!
αυτός που βλέπεις παντού είναι ο ψειρας....
εγω ειμαι η χαζομαμά του....

αχ παιδια δειτε αλλη μια για να καταλαβετε οταν λεω οτι με αγκαλιαζει
ειναι πολυ τρυφερο ζωακι(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
αχ συγκινηθηκα.
και τα δικα σου ψειρα ειναι τελεια

Απαπα....είναι καταπληκτική γάτα. :)

πραγματικά αυτή η φωτογραφία είναι πολύ συγκινητική κ τρυφερή. Πρέπει να είνα πάρα πολύ καλή γατούλα κ ήσυχη κ σ' αγαπάει κ πολύ;) Το μόνο της ελάττωμα είναι ότι έχει μύτη:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
καλα εχω κατουρηθει στο γελιο:lol::lol::lol::lol::lol: δακρυσα.
στην αρχη ηταν τοσο μελο το μηνυμα και μετα :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
καλα εχω κατουρηθει στο γελιο:lol::lol::lol::lol::lol: δακρυσα.
στην αρχη ηταν τοσο μελο το μηνυμα και μετα :lol::lol::lol:
όχι που θα σου τη χάριζα:bleh:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: δεν μπορω να κρατηθω:lol::lol::lol:

Μάνα που είσαι????
Που με άφησες μόνο και έρημο να περιφέρομαι στους δρόμους???
Ευτυχώς μανούλα που με προσέχει ένα δίποδο και μου δίνει φαγάκι και χαδάκια. Σου έχω μοιάσει μαμά, είμαι και εγώ χαδιάρης, μπορώ να κάθομαι με τις ώρες για χάδια:D
Ο γιός σου
Χοντρούλης

γιε μου, παιδι μου ημουν φτωχη οταν σε γεννησα κ σ εδωσα σ αυτο τν καλο ανθρωπο να σε φροντιζει.
παιδι μουυυυυυυυυυυυ:(:(:( αμαρτησα για μια κροκετα:(:(

Η Μαργαρίτα η Μαργαρώ μάλλον δεν γεννήθηκε για να της φέρνουν αντιρήσεις:). Κούκλα είναι.

ω ευχαριστουμε πολυ ειμαστε σκλαβωμενοι απο τα λογια σας:):)

Επιτέλους, έβαλες και μια φωτογραφία της Μαργαρίτας με τα μάτια μισάνοιχτα, άντε μια απόφαση είναι, βάλε και μια με ανοιχτά, είναι κούκλα ,πανέμορφη και χουζουροχαδιάρα. Κυρίως, είναι μια πανέξυπνη γάτα, μια γάτα, που ο καθένας θα ήθελε να είχε και , απορώ, που με τέτοιες φωτογραφίες που της βγάζεις, εξακολουθεί να σε παίρνει αγκαλιά. Είναι και μεγαλόθυμη και συγχωρεί:lol::lol::lol:Κι άλλο προσόν!!!!:up:

βαζω στοχο το 2009 για καλυτερες φωτο της αξιολατρευτης μου!!!
ειδες μωρε κατι αγκαλιες που κανει?? με τρελαινει θα τη φαω καμια μερα το κοπρογατακι μου:up::up:

παιδια η μαργαριτα (η γατα στο avatar) ειναι 12 χρονων κ κοιμαται 800 ωρες την ημερα. δεν ξυπναει ποτε!!!
μαλλον φυσιολογικο ειναι... αλλα κοιμαται non stop.
κ οταν τη ξυπναω η ανασα της ειναι βαρια σαν να εχει μυξες καπως ετσι
αφου καποιες στιγμες παω κοντα να δω αν ανασαινει:(

Άστο καλέ το παιδί να κοιμηθεί! Ο ύπνος τρέφει τα μωρά...:P:P:lol::lol::lol:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) νανι νανι το παιδια μας κανει
καλε ξυπνα καλεεεεεεε

Συνημμένα

• paraskevas 005.jpg
    paraskevas 005.jpg
    324,1 KB · Εμφανίσεις: 53

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back