Με διάλεξε, δεν τη διάλεξα

Μαργαρίτα, για να μην υστερήσω εγώ από τον Τίμυ,που η μαμά μου σε θεωρεί το πιο έξυπνο γατί του φόρουμ και όλο μου λέει, η Μαργαρίτα τούτο και η Μαργαρίτα τ'άλλο, σου αφιερώνω κι εγώ μια φωτό μου, πάνω στο κρεβάτι της μικρής μου ανθρωποαδερφής. Εσύ βέβαια είσαι κατά πολύ ανώτερη όπως μας έχεις γυρισμένη την πλάτη:up::up::up:
Μπασσέτ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSCF3153.jpg
    DSCF3153.jpg
    199,7 KB · Εμφανίσεις: 17
μπασσετονιο εισαι τυχερακιας. εμεις το κρεβατι της μανας εχουμε να το δουμε απο την εποχη της δραχμης, γιατι λεει η μανα οτι αφου δεν μπαινει η μελινα να μην μπαινει κανεις:mad::mad:
και τι φταιω εγω δλδ που η αλλη κανει βλακιες κ τη πληρωνουμε ολοι. οχι ρε μπαχχχυ πες εσυ που ειχε κ φιλεναδα μου, ειναι χωχτο?
μια μερα το πηρα ματι κ εκατσα εξω απο τη κρεβατοκαμαρα. με ειδε η μαμα κ εγω εκανε ενα νιαουυυ αλλα δεν κουνηθηκα καθολου. μπραβο, μπραβο μου λεει η μανα. τι να τα κανω τα μπραβο εγω θελω να εξερευνησω ολο το σπιτι γμτ:mad:
αστα περναμε δυσκολες μερες. καποτε ολο το σπιτι ηταν δικο μας, τωρα μη εδω, μη εκει, μη παραεκει, ζωη ειναι αυτη. το αποφασισα θα κανω απεργεια υπνου. θα κοιμαμαι τοσο πολυ για να μαθει κ να φοβηθει.

Υ.Γ. μπασσετονιο η μαμα μου σε ειδε στη τηλεοραση κ ειπε οτι εισαι μια κουκλαρα κ τωρα μας χτενιζει, μας καλοπιζει για να μας βγαλει βιντεο κ μας κυνηγαει με τη καμερα.
γι αυτο ξεκινησα λιγο διαιτα γιατι ο φακος προσθετει λιγο, καταλαβαινεις τωρα μη βγω κ σαν φακλανα. α... ξεχασα να σου πω θα παω κ σ ενα σπα για να γινω λιγο πιο ομορφη, μηπως να κανω κ μποτοξ?:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol: Να τα πάμε μαζί για μποτοξ, εγώ θα πάω το Μίκυ για το αυτί:lol::lol::lol:

:lol::lol: Να τα πάμε μαζί για μποτοξ, εγώ θα πάω το Μίκυ για το αυτί:lol::lol::lol:
οχι το αυτι:mad::mad::mad: μη πειραξετε το αυτι θα γινει χαμος:mad::mad::lol::lol::lol:

Λοιπόν, η Μαργαρίτα μαζεύει τα πράγματά της κι έρχεται να ζήσει μαζί μου. Τέλος! Θα της πάρω δικό της κρεβάτι, θα της χτίσω δικό της δωμάτιο στη βεράντα κι ας παρανομήσω ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑ.

Της αξίζουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Όποιος τη γνωρίσει θα με καταλάβει απόλυτα:inlove:

η μαργαριτα ειναι οντως ΜΟΝΑΔΙΚΗ γατα, με πολυ εντονη προσωπικοτητα που σε κερδιζει αμεσως.

enjoy the fotos ! :P

Συνημμένα

• DSCN3127.JPG
    DSCN3127.JPG
    338,6 KB · Εμφανίσεις: 27
  • DSCN3136.JPG
    DSCN3136.JPG
    241,6 KB · Εμφανίσεις: 24
Δεν είπες όμως ΓΙΑΤΙ η Μαργαρώ έχει ανοιχτά τα ματάκια... διότι κοιταζόμαστε μεταξύ μας και σχεδιάζουμε την απόδραση:D Χόρτασα κοιλιά χτες, το ομολογώ, φίλησα πατούσες, αυτιά, πλάτη, ΌΛΑ!

οποιος ερθει να παρει τη μαργαρτιτα απο το σπιτι θα περασει πανω απο το πτωμα μου:mad::mad::mad:
εχθες η μαργαριτα ηταν πολυ χαρουμενη γιατι της εφερε η στελλα κονσερβα, που εγω η κακουργα δε δινω συχνα. την καταβροχθισε, ακουγα γκλουπ, σλουρπ, γκλουψ. κ μετα ολο χαδια κ φιλια κ κοιλιες. η ιβανα ολο τη χαιδευε σουπερ ηταν.
μου ειπε οτι περασε καλα κ οτι θελει να ξαναερθετε.
επισης κ εμεις φαγαμε το κατιτις μας διοτι εφερε η στελλα ενα τιραμισου, κολαση (το εφτιαξε η ιδια:up::up:) κ η ιβανα κατι κουλουρακια που το βραδυ ο βασιλης εφαγε 8:blink::blink:. άλλα γκλουπ, σλουρπ εμεις.
σας ευχαριστουμε για την επισκεψη ηταν πολλλλλυ ωραια:)

οποιος ερθει να παρει τη μαργαρτιτα απο το σπιτι θα περασει πανω απο το πτωμα μου:mad::mad::mad:

Σε βλέπω να ρισκάρεις πολύ...:rolleyes: Δηλαδή μετά τις συζητήσεις που είχαμε χτες, κρίνεις ότι, αν το βάλω στο μυαλό μου να πάρω τη Μαργαρίτα σου, θα με δυσκολέψει η παραπάνω bold και υπογραμμισμένη πρόταση;:whistle::bleh::bleh:

η αληθεια ειναι οτι ειδα μια επιμονη κ αποτελεσματικοτητα αλλα πες μου υπαρχει δυναμη να κερδισει την αγαπη της μανας?;)
αφου θα πεσω στη φωτια για το μαργαριταρακι μου:up::up: πως να αντιμετωπισεις τη μανα την εξαλλη:lol::lol::lol::lol:

η μαργαριτα ειναι οντως ΜΟΝΑΔΙΚΗ γατα, με πολυ εντονη προσωπικοτητα που σε κερδιζει αμεσως.

enjoy the fotos ! :P
Καλά η πρώτη φωτό που έχεις βάλει είναι όλα τα λεφτά:up::up::up:
Έτσι κάθεται και ο χοντρουλίνος μου όταν τον χαιδεύω, ανοίγει την κοιλίτσα!!!

ναι ναι, ολα στη φορα εχει πολυ φαση σου λεω αυτο το γατι. δεν παιζεται. :up:

κ η δευτερη εχει γαμω τα γελια. δε μασαει τιποτα λεμε, το γατι ειναι νιρβανα, δε πα να βαλεις 45895 ποντικια στο κεφαλι, αμα νυσταζει δεν κουναει ρουπι. :lol::lol:

καμια φορα το βραδυ την παιρνω απο το σαλονι να τη παω στο δωματιο της:lol::lol: κ ισα που ανοιγει το ματι της. μολις την ακουμπησω στον αλλο καναπε αμεσως ξανακοιμαται.:lol::lol::lol:

δε σε πιστευω, ψεμματα λες. η μαργαριτα να νυσταζει κ να σκυλοβαριεται ? :lol::lol:

Η Μαργαρίτα και την ώρα που κοιμάται επεξεργάζεται σχέδια δράσης για φαγητά, αγκαλιές και βόλτες. Δεν κοιμάται απλώς!!!:D:D

Η Μαργαρίτα και την ώρα που κοιμάται επεξεργάζεται σχέδια δράσης για φαγητά, αγκαλιές και βόλτες. Δεν κοιμάται απλώς!!!:D:D

Άσε που... από χτες το απόγευμα έχει ξεκινήσει να καταστρώνει ένα νέο σχέδιο που ονομάζεται "απόδραση από το Αλκατράζ":rolleyes: κι έχει και συνεργό....;)

Άσε τους άλλους να νομίζουν πως χαζεύει, πως κοιμάται, και άλλα τέτοια αθώα!

δεν το ειχα σκεφτει οτι αντι να κοιμαται σκεφτεται:hmm: ε τοτε ειναι διανοια η μαργαριτα γιατι σκεφτεται πολυ:lol::lol::lol::lol:
ποια αποδραση απο το αλκατραζ σκεφτεται μαρη στελλα:mad: που θα μας παρεις το παιδι μεσα απο τα χερια μας. που το εχουμε στα ωπα ωπα, του κανουμε μασαζ , του δινουμε ειδικη τροφη. θα της βαλω αυτο το συναγερμο που εχουν τα ρουχα που μολις φευγεις βαραει τιου ιου ιου κ τσουπ τον πιασαμε τον κλεφτη:lol::lol:

Εγώ πάντως το φίλησα πολύ το ζαβό σας το πογιαράκι να μην πονάει:) Κι αυτή μου έδινε και τα υπόλοιπα πόδια για φιλιά, η τσουλάρα η λατρεμένη:happy:
Δεν την παίρνω από τη μαμά της, που να της δώσω εγώ τέτοιο σπίτι και τέτοιες ανέσεις. Βασίλισσα είναι!

σκεφτηκα ομως κατι, μηπως ερθω εγω σπιτι σου κ φυγω με κανα νινομελο στη τσεπη:lol::lol::lol:
το μαργαριταρακι μου ειναι πολυ ψυχουλακι κ μας αγαπαει πολυυυυυυυυ.

Μπράβο Μαργαριτούλα, υπεροχη γατούλα!!:kiss::kiss::kiss:Κάθησε και τη φίλησε η Στέλλα; Ξανά μπράβο. Η δικιά μου, ήταν στριμμένη σήμερα. Ήρθε η αδελφή μου, που την ξέρει πολύ καλά, και πήγε να την αγκαλιάσει, αλλά, αυτή η στρίτζω, κρυβόταν κάτω από τραπέζια και καναπέδες:down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back