Με διάλεξε, δεν τη διάλεξα

Νομίζω ότι θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα Ελένη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ρε παιδια κ αυτο το σκεφτομαι. πραγματικα ενας γατος που εχει μαθει εξω τοσα χρονια (εγω τον βλεπω 2 χρονια τουλαχιστον) δυσκολα μαθαινει μεσα.
απο την αλλη ολα γινονται. απλα φοβαμαι μη παω να κανω καλο και τον φρικαρω τελικα τον γατο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν δεν ειναι για μεσα,δεν θα μπει και δε θα μεινει ουτε στο δικο σου σπιτι.;)

σε μενα τα περισσοτερα πραγματα λειτουργουν με εμπνευση. ακομα δεν εχω κατασταλαξει, ταλαντευομαι μια στο ενα, μια στο αλλο:hmm::hmm:
οταν ξεκαθαρισει μεσα μου θα πραξω αναλογα. αλλωστε τον βλεπω οτι εξεικιωνεται και με την παρουσια μου σιγα σιγα. ισως αυτο δουλεψει θετικα. πριν με εβλεπε και εφευγε, τωρα δεν φευγει.
εχω την εντυπωση οτι θα μου δειξει ο ιδιος τι να κανω. εγω ακομα δεν εχω αποφασισει, αν και θεωρω σωστες και τις δυο αποψεις:hmm::hmm::hmm:
δεν ειναι ρε γμτ τοσο απλο. δεν ειναι ουτε ηρεμος ωστε να ειμαι σιγουρη οτι θα καταφερει να παει σε σπιτι, ουτε αγριος ομως εντελως.
με εχει φερει δε διλημμα :confused::confused::confused:

αυτη την οπτικη δεν την ειχα σκεφθει:hmm::hmm::hmm:

βαζω κ 2 φωτο του να δειτε με τι ανεση με κοιταει κ δε τρεχει τιποτα.
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

τον ατιμο το γατη
Βίκυ τι γάταρος είναι αυτος!!! ΚΑι τι βλέμμα!!!! Υπέροχος και πολύ εκφραστικος.!!! Σε βλέπωωωωω... χμ χμ χμ. Και πολύ καλά έκανες που τον έβαλες σ΄αυτο εδώ το θεματάκι. Ακριβώς ο τίτλος που του ταιριάζει...χμχμχμ;););)

Τώρα χωρίς πλάκα. Ασε τον και βλέπεις... νομίζω πως είναι ευχαριστημένος που βρίσκεται κοντά σας και απολαμβάνει το φαγητο και την ασφάλεια της αυλής σας όταν αυτος το επιλέγει. Δεν νομίζω να μπει μέσα και να το θέλεις εσύ...

πριν καποια χρονια περιπου 6 εμενα σε μια μονοκατοικια με αυλη κ ειχα δυο γατες. μια μερα εμφανιστηκε μια αλλη που πηγαινε κ ετρωγε το φαι των δικων μου. οποτε την εβλεπα την εδιωχνα. μια μερα μπηκε σπιτι την εδιωξα την επομενη το ιδιο τη ξαναδιωξα. αυτο γινοταν για κανα εξαμηνο. ενα βραδυ κοιμομουν κ ειχα αφησει ανοιχτο το παραθυρο. ηρθε λοιπον κ κοιμοταν στο κεφαλι μου. εγω τη χαιδευα νομιζωντας οτι ειναι καποιο δικο μου. μεχρι που ειδα κ τα δυο δικα μου στα ποδια μου. εγινε χαμος τη ξαναδιωξα. αυτο με τον υπνο εγινε κ αλλες φορες. μια μερα εκανε πολυ κρυο την ειδα μεσα στο σπιτι και την αφησα (που να ξερα). την επομενη μερα την εβγαλα εξω κ εκλεισα τη πορτα.τι εκανε λοιπον αυτη?? επερνε φορα και κοπανιοταν στη πορτα σα να ηθελε να τη ριξει. μετα απο δεκα λεπτα την εβαλα μεσα. αυτο ηταν μου επιβληθηκε και την εχω ακομα. πολυ πεισματαρα γατα.:lol::up:

Αχ τι γλυκό!!!!

Αχ τι γλυκό!!!!
ναι οντως πολυ γλυκο. κι αυτο το γατι εξελιχθηκε ενα απο τα πιο τρυφερα γατια που ειχα ποτε:):)

πριν καποια χρονια περιπου 6 εμενα σε μια μονοκατοικια με αυλη κ ειχα δυο γατες. μια μερα εμφανιστηκε μια αλλη που πηγαινε κ ετρωγε το φαι των δικων μου. οποτε την εβλεπα την εδιωχνα. μια μερα μπηκε σπιτι την εδιωξα την επομενη το ιδιο τη ξαναδιωξα. αυτο γινοταν για κανα εξαμηνο. ενα βραδυ κοιμομουν κ ειχα αφησει ανοιχτο το παραθυρο. ηρθε λοιπον κ κοιμοταν στο κεφαλι μου. εγω τη χαιδευα νομιζωντας οτι ειναι καποιο δικο μου. μεχρι που ειδα κ τα δυο δικα μου στα ποδια μου. εγινε χαμος τη ξαναδιωξα. αυτο με τον υπνο εγινε κ αλλες φορες. μια μερα εκανε πολυ κρυο την ειδα μεσα στο σπιτι και την αφησα (που να ξερα). την επομενη μερα την εβγαλα εξω κ εκλεισα τη πορτα.τι εκανε λοιπον αυτη?? επερνε φορα και κοπανιοταν στη πορτα σα να ηθελε να τη ριξει. μετα απο δεκα λεπτα την εβαλα μεσα. αυτο ηταν μου επιβληθηκε και την εχω ακομα. πολυ πεισματαρα γατα.:lol::up:

απιστευτη γατουλα!!!:inlove: Τα αδεσποτα ειναι τα καλυτερα, τα πιο τρυφερα και τα πιο εξυπνα γατια του κοσμου!!!
Καπως ετσι ειχε γινει με την δικια μου στην ελλαδα. Την ειχε βρει ο αδερφος μου (ηταν μεγαλη) και την εφερε σπιτι. Επειδη μενουμε σε πολυκατοικια, την εδιωχναν αλλα αυτη εμενε. Σε μια φαση ενας απο την πολυκατοικια την πηρε (με το ετσι θελω), την εβαλε στο αμαξι και την αφησε σε ενα χωριο γυρω στα 20km μακρια. Μετα απο 2 βδομαδες εμφανιστηκε αδυνατισμενη, με γκριζο τριχωμα και εξαθλιωμενη αλλα ηταν καλα. Απο τοτε εμεινε για παντα μαζι μας μεχρι που πεθανε (γυρω στα 15).

Είναι τέλεια αυτά τα άτιμα γατάκια κάθε μέρα σε εκπλήσσουν. Το 1992 μετακομίσαμε στο καινούριο μας σπίτι , μέχρι τότε δεν είχαμε ζωάκια στο σπίτι εκτός από το καναρίνι μας. Ένα πρωινό μετά από ψώνια γύρισα στο σπίτι με την μαμά μου , στην είσοδο της πολυκατοικίας συναντήσαμε 2 γείτονες , τότε όρμισε μια άσπρη γατούλα με γαλανά μάτια μέσα και ήρθε στα πόδια μου , αν και την ήθελε η γειτόνισσα αυτή επέλεξε εμένα δεν έφευγε από τα πόδια μου. Μετά από παρακάλια την πήραμε στο σπίτι , από τότε μπήκα στον μαγευτικό κόσμο της γάτας . Ήταν κουφή αλλά πανέξυπνη , ήξερε που κρατάμε την τροφή της , όταν δεν την ταΐζαμε (για δίαιτα) μας εκβίαζε ρίχνοντας ένα τα μπιμπελό κάτω:mad::mad::mad: , όταν φεύγαμε για διακοπές ήταν πρώτη στη πόρτα:cool: , και φυσικά δεν την είχαμε σε καλάθι μεταφοράς γιατί δεν το ήθελε , καθόταν στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και απολάμβανε την διαδρομή:P. Μια φορά χιάστηκε να γυρίσουμε με το τρένο , αυτή καθόταν στην πόδια μας και κοιμόταν , όλο το τρένο είχε παρελάσει από μπροστά για να δουν τη γάτα που κοιμάται ανενόχλητη και ελεύθερη στην πόδια μας. Πάντα το βράδυ κοιμόταν ανάμεσα στους γονείς μου με το κεφάλι της στο μαξιλάρι εννοείτε. Δυστυχώς πέθανε στα 12 , από νεφρική ανεπαρκεια..Μου λύπη. Ακόμα και τώρα ακούω το φάλτσο νιαούρισμα της. :(

αυτα τα ζωα ειναι καταπληκτικα. εγω θεωρω τη μαργαριτα, πανεξυπνη, πολυ τρυφερη και με απεριοριστη αγαπη.
αυτο το γατακια καταλαβαιναι τα παντα.
το ψυχουλακι μου οταν μετακομιζαμε, το ενιωσα αυτο, φοβηθηκε οτι δεν θα την παρουμε μαζι, μπορει να την ειχαν ξανααφησει ετσι στο δρομο, και εμπαινε μεσα σε ολες τις κουτες. το διαστημα που μαζευαμε τις κουτες ηταν πολυ στεναχωρημενη. οταν την φεραμ στο καινουργιο σπιτι, ενω τα αλλα εκαναν να προσαρμοστουν 2 ή 3 ημερες, αυτη βγηκε και επεσε στην αγκαλια μας αμεσως. αφου απο αυτη της τη συμπεριφορα δακρυσα, μωρε το ψυχουλακι μου:)

το ψυχουλακι μου οταν μετακομιζαμε, το ενιωσα αυτο, φοβηθηκε οτι δεν θα την παρουμε μαζι, μπορει να την ειχαν ξανααφησει ετσι στο δρομο, και εμπαινε μεσα σε ολες τις κουτες. το διαστημα που μαζευαμε τις κουτες ηταν πολυ στεναχωρημενη. οταν την φεραμ στο καινουργιο σπιτι, ενω τα αλλα εκαναν να προσαρμοστουν 2 ή 3 ημερες, αυτη βγηκε και επεσε στην αγκαλια μας αμεσως. αφου απο αυτη της τη συμπεριφορα δακρυσα, μωρε το ψυχουλακι μου:)
Αχ, βρε Βίκυ, τι συγκινητικό! Δάκρυσα κι εγώ μόνο που το διάβασα! Τώρα την αγαπάω πιο πολύ τη Μαργαρίτα! Δώστης ένα φιλί στη νυσταγμένη της μουσούδα από μένα! Ήξερε τι έκανε όταν σε διάλεξε όμως, εσύ δεν την εγκατέλειψες!!! Μπράβο!

Αχ, βρε Βίκυ, τι συγκινητικό! Δάκρυσα κι εγώ μόνο που το διάβασα! Τώρα την αγαπάω πιο πολύ τη Μαργαρίτα! Δώστης ένα φιλί στη νυσταγμένη της μουσούδα από μένα! Ήξερε τι έκανε όταν σε διάλεξε όμως, εσύ δεν την εγκατέλειψες!!! Μπράβο!
και δεν θα την εγκαταλειψω ποτε!!! αχ τα θυμηθηκα και συγκινηθηκα γαμωτη μου. πρεπει να περασε πολλα αυτο το ζωακι:(:(

τωρα ομως ειναι οπως της αξιζει:up::up: την αγαπαμε πολυ. ο βασιλης μαλιστα λεει οτι της εχει σεβασμο γιατι ειναι γατα με ιδιαιτερη αντιληψη και πολυ διακριτικη. παρ ολο που εχει λατρεια στο παρασκευα, τη μαργαριτα την εχει στα ωπα ωπα. ολο χαδια και φιλια

Πέρασε πολλά αλλά στο τέλος βρήκε το σπίτι που αξίζει μια τέτοια ψυχούλα!:up: Μακάρι να ήταν όλες τόσο τυχερές!

Με τη Μαργαρίτα έχουμε συνεννοηθεί: τη στιγμή που θα τη νευριάσετε, μαζεύει το σακ βουαγιάζ της και έρχομαι και την παραλαμβάνω!:P

Με τη Μαργαρίτα έχουμε συνεννοηθεί: τη στιγμή που θα τη νευριάσετε, μαζεύει το σακ βουαγιάζ της και έρχομαι και την παραλαμβάνω!:P
Τρέμε Νίνο, θα σου πάρει τη θέση στη φωλιά του γατόδεντρου και θα κοιμάται όλη μέρα!:lol::lol::lol:

αυτα τα ζωα ειναι καταπληκτικα. εγω θεωρω τη μαργαριτα, πανεξυπνη, πολυ τρυφερη και με απεριοριστη αγαπη.
αυτο το γατακια καταλαβαιναι τα παντα.
Πώς να μην δακρύσεις; Εδώ δάκρυσα εγώ, μόνο που το διάβασα:cry:Γι αυτό έχω virtual αδυναμία σ'αυτή τη γατουλίνα:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

επειδη ξερω πως οτι λες το εννοεις σε πληροφορω την εχουμε βασιλισα.
δεν την νευριαζουμε ποτε, εχει δικο της ειδικο διαιτολογιο (λογω των αναγκων της) κρεββατι ανετο μαλακο, φρεσκο νερο ΠΑΝΤΑ, πολλα παιχνιδια και ελευθερια κινησεων οπου θελει εκτος κρεβατοκαμαρας (για να μη ζηλευει η μελινα) και πολυ αγαπη.
επισης καθε μερα της κανω μασαζ στο χερακι της το σπασμενο.
χρειαζεται να κακω κατι αλλο για να μη χασω τη κηδεμονια της:hmm::hmm:

Πώς να μην δακρύσεις; Εδώ δάκρυσα εγώ, μόνο που το διάβασα:cry:Γι αυτό έχω virtual αδυναμία σ'αυτή τη γατουλίνα:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
ελενη εχεις απολυτο δικιο. ειναι αδυναμια αυτη η γατα. οταν ειχα σπασει το χερι μου (ενω δεν γλυφει) ερχοταν και μου εγλυφε τα δαχτυλα που βγαιναν απο το γυψο.
πρεπει να ερθεις σπιτι μας να τη γνωρισεις, να γινει κανονικη αδυναμια σου:)

επειδη ξερω πως οτι λες το εννοεις σε πληροφορω την εχουμε βασιλισα.
δεν την νευριαζουμε ποτε, εχει δικο της ειδικο διαιτολογιο (λογω των αναγκων της) κρεββατι ανετο μαλακο, φρεσκο νερο ΠΑΝΤΑ, πολλα παιχνιδια και ελευθερια κινησεων οπου θελει εκτος κρεβατοκαμαρας (για να μη ζηλευει η μελινα) και πολυ αγαπη.
επισης καθε μερα της κανω μασαζ στο χερακι της το σπασμενο.
χρειαζεται να κακω κατι αλλο για να μη χασω τη κηδεμονια της:hmm::hmm:

ελενη εχεις απολυτο δικιο. ειναι αδυναμια αυτη η γατα. οταν ειχα σπασει το χερι μου (ενω δεν γλυφει) ερχοταν και μου εγλυφε τα δαχτυλα που βγαιναν απο το γυψο.
πρεπει να ερθεις σπιτι μας να τη γνωρισεις, να γινει κανονικη αδυναμια σου:)
Βίκυ, διανοείσαι ότι έχεις την κηδεμονία της; Εσύ είσαι η υιοθετημένη ,παιδί μου:lol::lol::lol::lol:
Όταν θα αρχίσω τις γατοεπισκέψεις, η Μαργαρίτα θα είναι η πρώτη-πρώτη !!!!:D

Βίκυ, διανοείσαι ότι έχεις την κηδεμονία της; Εσύ είσαι η υιοθετημένη ,παιδί μου:lol::lol::lol::lol:
το ξεχασα αυτο:lol::lol::lol:

και δεν θα την εγκαταλειψω ποτε!!! αχ τα θυμηθηκα και συγκινηθηκα γαμωτη μου. πρεπει να περασε πολλα αυτο το ζωακι:(:(

τωρα ομως ειναι οπως της αξιζει:up::up: την αγαπαμε πολυ. ο βασιλης μαλιστα λεει οτι της εχει σεβασμο γιατι ειναι γατα με ιδιαιτερη αντιληψη και πολυ διακριτικη. παρ ολο που εχει λατρεια στο παρασκευα, τη μαργαριτα την εχει στα ωπα ωπα. ολο χαδια και φιλια
Eίναι και αγωνίστρια η Μαργαρίτα. Ξέρει να διεκδικεί με αξιοπρέπεια. Συμπεριφορά που πρέπει να ζηλεύουν πολλά δίποδα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back