Με διάλεξε, δεν τη διάλεξα

επειδη ξερω πως οτι λες το εννοεις σε πληροφορω την εχουμε βασιλισα.
δεν την νευριαζουμε ποτε, εχει δικο της ειδικο διαιτολογιο (λογω των αναγκων της) κρεββατι ανετο μαλακο, φρεσκο νερο ΠΑΝΤΑ, πολλα παιχνιδια και ελευθερια κινησεων οπου θελει εκτος κρεβατοκαμαρας (για να μη ζηλευει η μελινα) και πολυ αγαπη.
επισης καθε μερα της κανω μασαζ στο χερακι της το σπασμενο.
χρειαζεται να κακω κατι αλλο για να μη χασω τη κηδεμονια της:hmm::hmm:

Μπα, σ'έχω ήδη τσεκάρει:cool: Σιγά που θα σε άφηνα ανεξέλεγκτη!
Αγαπιέστε με τη Μαργαρίτα, το ξέρω. Απλώς, επειδή ο φόβος φυλάει τα έρμα, εγώ συνεννοήθηκα με τη Μαργαρίτα κατ'ιδίαν και, όπως πολύ σωστά είπες παραπάνω, ό,τι λέω το εννοώ:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να χαίρεστε την μανούλα ζουζουνάκια!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• WILD.jpg
    WILD.jpg
    167,8 KB · Εμφανίσεις: 45
Χρόνια πολλά Βικάκι:):):)

Να ζήσεις βικάκι κ χρόνια πολλά μεγάλη να γίνεις με γάτες ουρά:lol::lol::lol:

Χρόνια πολλά Βικάκι:):):)

Να ζήσεις βικάκι κ χρόνια πολλά μεγάλη να γίνεις με γάτες ουρά:lol::lol::lol:
αη μαρη, ευχη ειναι αυτη η καταρα:lol::lol::lol::lol: θες να χωρισω κακουργα.

:lol::lol::lol: την ίδια ευχή μου έστειλε ο Νίκος στα γενέθλια μου;)

Εννοώ όχι δικά σου μπρε, να φροντίζεις σα καλή νεράιδα πολλά γατάκια:):)

Αγαπητή Μαργαρίτα(γράφω στο θέμα σου γιατί ΕΣΥ είσαι ο αρχηγός του σπιτιού;)), Παρασκευά, Μελίνα, φιλοξενούμενα σκατούλια, Βίκυ και Βασίλη..........
σας ευχόμαστε ολόψυχα χρόνια πολλά και καλά, να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!
Σίσσυ, Κούκυ, Ομορφούλα και δίποδο:D

ευχαριστουμε για τις ευχες και ανταποδιδουμε με πολυ αγαπη.
απο οτι ειδα στην υπογραφη σας γινατε κ εσεις 3 :lol::lol::lol::lol:
μπραβο ομορφουλα, καλη διαμονη στη κωσταντινα.
φιλακια παρα παρα παρα πολλα:up::up::up:

εννοειται οτι η μαργαριτα ειναι ο αρχηγος του σπιτιου:lol:

Μαργαριτα μην αφηνεις τη μαμα να σου τραβαει τα τσιτσια!Αν δε σταματαει πες μου να επεμβω!
Σειριος

Μαργαριτα μην αφηνεις τη μαμα να σου τραβαει τα τσιτσια!Αν δε σταματαει πες μου να επεμβω!
Σειριος
Η μονη που δεν αντιδραει τραβωντας της τα τσιτσια ειναι η μαργαριτα. οποτε ειναι τυχερη δεν της το κανω. τα αλλα δυο ομως που μιλανε τα εχω τρελανει:lol::lol::lol:

απο οτι ειδα στην υπογραφη σας γινατε κ εσεις 3 :lol::lol::lol::lol:
μπραβο ομορφουλα, καλη διαμονη στη κωσταντινα.
Τί λες μαρή;;;;
Τί πρόσεξες δηλαδή στην υπογραφή μου;:hmm::hmm:
Η σίσσυ, η κούκυ και ο χοντρούλης είναι!
Μπας και σε πείραξε το πολύ κρέας;:P:P

Μαργαριταράκι, τι κάνεις? Χρόνια πολλά σε σένα και όλη την οικογένεια... (επειδή είπαμε ότι είσαι ο αρχηγός, όλες οι ευχές στο θέμα σου!;)) Τώρα που τελείωνει το Πάσχα, ελπίζω να χαλαρώσει και η μαμά από την πολλή δουλειά και να σε κανακέψει λίγο παραπάνω!!!

Μαργαριταράκι, τι κάνεις? Χρόνια πολλά σε σένα και όλη την οικογένεια... (επειδή είπαμε ότι είσαι ο αρχηγός, όλες οι ευχές στο θέμα σου!;)) Τώρα που τελείωνει το Πάσχα, ελπίζω να χαλαρώσει και η μαμά από την πολλή δουλειά και να σε κανακέψει λίγο παραπάνω!!!
ευχαριστω πολυ για τις ευχες:D:D
αστα ομως. η βικυ χαλαρωσε απο τις δουλειες αλλα εχει 3 μωρα γατακια 30 ημερων :mad::mad::mad::mad: που κανακευει και τα ταιζει με μπιμπερο και εμεις εχουμε σκασει απο τη ζηλια μας και οποτε τα βλεπουμε κανουμε κχχχχχχχχχ:mad::mad::mad:
αμα τα πιασω θα τα κανω μια χαψια, τοσο μικρα ειναι:mad:

ευχαριστω πολυ για τις ευχες:D:D
αστα ομως. η βικυ χαλαρωσε απο τις δουλειες αλλα εχει 3 μωρα γατακια 30 ημερων :mad::mad::mad::mad: που κανακευει και τα ταιζει με μπιμπερο και εμεις εχουμε σκασει απο τη ζηλια μας και οποτε τα βλεπουμε κανουμε κχχχχχχχχχ:mad::mad::mad:
αμα τα πιασω θα τα κανω μια χαψια, τοσο μικρα ειναι:mad:
Α, είναι και 3!!! :down: Κι εμένα μου κουβάλησαν ένα μικρό 15 ημερών, αλλά ευτυχώς έκατσε μόνο 2 μέρες! Το μύρισα όμως και του έγλυψα την πατούσα για να με αφήνουν να το πλησιάζω, αλλά με κατάλαβαν και μου το πήραν πριν το χάψω σαν τη μύγα!!!:rolleyes: Μπουμπού (η πονηρή!)

Έλεος, έλεος!!:/::/:Καλά είναι τα μικρούλια, έχουν το ζόρι τους, εντάξει, αλλά, θέλουμε φωτογραφία της Μαργαρίτας και, ει δυνατόν, με ανοιχτά τα υπέροχα ματάκια της, χάιντε ντε!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

θα βαλω φωτο της μαργαριτας κρεμασμενη απο την ουρα:mad::mad: γιατι ξερεις τι μου εκανε χθες, μαζι με την συμμορια????

μου πηραν ενα μπαρμπουνι, μεγαλο και εκατσαν ομαδικως και το εφαγαν, τα γομαρια. ολο αυτο εγινε μεχρι να παω απο το σαλονι στη κουζινα. δλδ ταχυτητα φωτος.
να τα πλακωσω τωρα στις σφαλιαρες τα γομαρια??:mad::mad::mad:
και βεβαια ειμαι σιγουρη οτι το πηρε η μαργαριτα γιατι αυτη ειναι η λυσσαρα.

θα βαλω φωτο της μαργαριτας κρεμασμενη απο την ουρα:mad::mad: γιατι ξερεις τι μου εκανε χθες, μαζι με την συμμορια????

μου πηραν ενα μπαρμπουνι, μεγαλο και εκατσαν ομαδικως και το εφαγαν, τα γομαρια. ολο αυτο εγινε μεχρι να παω απο το σαλονι στη κουζινα. δλδ ταχυτητα φωτος.

Αγάπες μου!!:inlove::inlove:
Γατί χωρίς σκανταλιά δεν εχει νοστιμάδα:rolleyes:
Καλέ ποιες σφαλιάρες?Για πολλά φιλάκια ειναι όλα τους και ειδικά η Μαργαρίτα στην οποια έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία!

:lol::lol::lol::lol:
Μαργαρίτα η μπαρμπουνοκλέφτρα!!!

Α!, ναι... για πες κι άλλα, για πες! Το Χαμόγελο του Γατιού σε περιμένει στη γωνία να σου πάρει την επιμέλεια:mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back