Με διάλεξε, δεν τη διάλεξα

μαργαριτα η γομαρογατα.
η οποια βεβαια ειναι μαστορας στη κλοπη φαγητου. και η οποια εχει γινει 500 κιλα γιατι τρωει το φαι των αλλων.
εχει γινει τεραστια, οποτε τελευταια καθομαι μαζι τους οταν τρωνε. λες και δεν εχω αλλη δουλεια να κανω απο το να μετραω τς μπουκιες της μαργαριτας.:mad::mad:
εχε χαρει που της εχω αδυναμια:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α!, ναι... για πες κι άλλα, για πες! Το Χαμόγελο του Γατιού σε περιμένει στη γωνία να σου πάρει την επιμέλεια:mad:
να σου πω κυρα μου, δεν εισαι δικαιη. τι να κανω δλδ να αφησω τα παλιογομαρια να κανουν οτι θελουν στο σπιτι???:mad::mad::mad:
μου φαγαν το μπαρμπουνακι μου:(:( το λυγουρευομουνα.
αφου καναν σκανταλια δεν πρεπει να τη πλακωσω:lol::lol::lol::lol:

ελενη εχεις αδυναμια στη μαργαριτα????:hmm::hmm::hmm: για στειλε κανενα μπαρμπουνι σας περικαλω:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μου πηραν ενα μπαρμπουνι, μεγαλο και εκατσαν ομαδικως και το εφαγαν, τα γομαρια.

:up::up::up:

καλα σου κανανε αν θες να ξερεις, πως κανεις ετσι για ενα μπαρμπουνακι ? ασε που μονη σου θα επρεπε να τους δωσεις απο ενα να κατσουν να χορτασουν, οχι να το μοιραστουν σαν υαινες :mad:

ευγε μαργαρω, την αλλη φορα να κλεψεις και κουτσομουρα, και φαγκρι, και τσιπουρα :up::up:

:up::up::up:

καλα σου κανανε αν θες να ξερεις, πως κανεις ετσι για ενα μπαρμπουνακι ? ασε που μονη σου θα επρεπε να τους δωσεις απο ενα να κατσουν να χορτασουν, οχι να το μοιραστουν σαν υαινες :mad:

ευγε μαργαρω, την αλλη φορα να κλεψεις και κουτσομουρα, και φαγκρι, και τσιπουρα :up::up:
αχ θα σας καταραστω να αρχισουν τα κατσουλια σας να κλεβουν φαγητο για να μαθετε:lol::lol::lol:
σου ευχομαι να πας στη κουζινα και να δεις τη πασχαλια να τρωει μεσα απο τη κατσαρολα.
σιγα μην τις ταιζω μπαρμπουνια τις παλιογομαρες, αιντε

σου ευχομαι να πας στη κουζινα και να δεις τη πασχαλια να τρωει μεσα απο τη κατσαρολα.

αντε να δω τιποτα τετοιο να χαρω οτι εχει ακομα το ενστικτο της γατας, γιατι απο τοτε που την εχω δεν εχει βουτηξει ποτε τιποτα. :redface:

μαρη πας καλα??? θες να αρχισει να κλεβει η πασχαλια φαγητα??
:lol::lol::lol::lol::lol:
η γομαρα η μαργαριτα πηγε σημερα να φαει το φαι της χελωνας αλλα τελικα δεν της αρεσε:lol::lol:

μαρη πας καλα??? θες να αρχισει να κλεβει η πασχαλια φαγητα??
η γομαρα η μαργαριτα πηγε σημερα να φαει το φαι της χελωνας αλλα τελικα δεν της αρεσε:lol::lol:

θα γουσταρα να κανει κανενα μικρο πλιατσικο ναι :lol:
μα γατα εχω εγω, τιποτα δε λιγουρευεται :/:

το χελωνισιο φαι λιμπιστηκε μωρε ? εχε τις χελωνες απο κοντα δεν τις βλεπω καλα με την καταπιολα τη μαργαρω:P

Γεια σου ρε Μαργαρίτα τσίφτισσα:up::up::up:Κάποιος , τέλος πάντων, πρέπει να έχει ιδέες, να παίρνει πρωτοβουλίες και να τις εκτελεί με ταχύτητα και επιδεξιότητα. Ποιός διαθέτει τέτοιες αρετές; Margarita, bien sure!!!:up::up::up: Είναι και τετραπέρατη και δεν έφαγε το χελωνοφαγητό. Ενώ ο Μπάνης (εκ του τσομπάνης), τί έφαγε; Το "χώμα" από το έτοιμο γλαστράκι με το γατόχορτο, που είχα σε μια ακρίτσα μέχρι να φυτρώσει:/::/:

Γεια σου ρε Μαργαρίτα τσίφτισσα:up::up::up:Κάποιος , τέλος πάντων, πρέπει να έχει ιδέες, να παίρνει πρωτοβουλίες και να τις εκτελεί με ταχύτητα και επιδεξιότητα. Ποιός διαθέτει τέτοιες αρετές; Margarita, bien sure!!!:up::up::up: Είναι και τετραπέρατη και δεν έφαγε το χελωνοφαγητό. Ενώ ο Μπάνης (εκ του τσομπάνης), τί έφαγε; Το "χώμα" από το έτοιμο γλαστράκι με το γατόχορτο, που είχα σε μια ακρίτσα μέχρι να φυτρώσει:/::/:

δεν ξερω τι εχουν παθει τα ζωντανα μου αλλα τρωνε οτι βρουνε.
ο παρασκευας μου τρωει τα πασατεμπια, η μαργαριτα μου εφαγε μισο γεμιστο χθες. δλδ ισα ισα που το μαγαρισε και αναγκαστηκα να το πεταξω.
το τι εγινε δε λεγεται:mad::mad::mad: μαχη του δραμαλη στο σπιτι.
εφθασε η στιγμη που η καλυτερη γατα ειναι η μελινα:lol::lol::lol:

Και ποιος θα το φανταζόταν! Είδες παιδί μου το γατί το υπεράνω? :rolleyes:
Πάντως έχουν περίεργα γούστα τα γατιά σου, άκου πασατέμπια! :lol::lol::lol: Για το γεμιστό δεν μου κάνει εντύπωση, η Μπουμπού όταν ήταν μικρή έτρωγε φακές!:blink: Μάλλον τους αρέσουν οι σάλτσες!
Είναι όμως και καλοί δοκιμαστές τα γατιά... Προχθές η δικιά μου σνόμπαρε ένα κοτόπουλο σχάρας που είχαμε πάρει απ'εξω και έφαγα εγώ και με πείραξε!:/:

δεν ξερω τι εχουν παθει τα ζωντανα μου αλλα τρωνε οτι βρουνε.
ο παρασκευας μου τρωει τα πασατεμπια, η μαργαριτα μου εφαγε μισο γεμιστο χθες. δλδ ισα ισα που το μαγαρισε και αναγκαστηκα να το πεταξω.
το τι εγινε δε λεγεται:mad::mad::mad: μαχη του δραμαλη στο σπιτι.
Μαρή νηστικά τα αφήνεις τα παιδιά σου;:lol::lol::lol:
Για να κανονίσουμε άμεσα ένα καφέ, να δουν μια άσπρη μέρα τα παιδιά:P

να σου πω κυρα μου, δεν εισαι δικαιη. τι να κανω δλδ να αφησω τα παλιογομαρια να κανουν οτι θελουν στο σπιτι???:mad::mad::mad:
μου φαγαν το μπαρμπουνακι μου:(:( το λυγουρευομουνα.
αφου καναν σκανταλια δεν πρεπει να τη πλακωσω:lol::lol::lol::lol:

ελενη εχεις αδυναμια στη μαργαριτα????:hmm::hmm::hmm: για στειλε κανενα μπαρμπουνι σας περικαλω:lol::lol:

Μπαρμπούνι???:blink:
Την Μαργαριτούλα δεν την έχω για ένα ταπεινό και φτηνό μπαρμπούνι.Να αλλάξει λίγο και τη γευση της, να δοκιμασει κανενα αλλο ψαρακι.
Σολομό και Πέστροφα θα στείλω στο κοριτσάκι μας και δεν το μοιραστεί με κανεναν:rolleyes:
Μαργαριτούλα:hello::hello::kiss::kiss:

κοριτσια η μαργαριτα εχει γινει και ολιγον διφυλη ντουλαπα, γιατι τρωει τα φαγητα των αλλων που αφηνουν.
ξαφνικα πηρε κιλα και ξεχειλωσε. μας τη πεφτει και στις κατσαρολες και στα ταψια κι απο δω παν κι αλλοι.

ολα αρχισαν απο τοτε που ηρθε η kostans και τους εδωσε λιχουδιες. μεχρι τοτε τα ειχα σουζα, τωρα τρεχω να τους παρω απο το στομα τα φαγητα μας:lol::lol::lol::lol:
τα κακομαθε η κακουργα:mad::mad::mad: τωρα να ερθεις μαρη να τα συμμαζεψεις

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις!(ακούς Στέλλα τί λέει;)
Εγώ απλώς έδειξα στα παιδιά τον πραγματικό κόσμο ενός γατιού(κονσέρβα ΚΑΘΕ μέρα):whistle::whistle::whistle:

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις!(ακούς Στέλλα τί λέει;)
Εγώ απλώς έδειξα στα παιδιά τον πραγματικό κόσμο ενός γατιού(κονσέρβα ΚΑΘΕ μέρα):whistle::whistle::whistle:

Αν ακούω, λέει;:rolleyes:
Κάθε μέρα κονσέρβα δεν θα συμφωνήσω, αλλά Μαργαρίτα, καλού - κακού φτιάξε το σάκο σου, αγάπη μου. Μόλις συνέλθω θα περάσω να σε φορτώσω και να φύγουμε, πάει και τελείωσε!:mad:

Αν ακούω, λέει;:rolleyes:
Κάθε μέρα κονσέρβα δεν θα συμφωνήσω, αλλά Μαργαρίτα, καλού - κακού φτιάξε το σάκο σου, αγάπη μου. Μόλις συνέλθω θα περάσω να σε φορτώσω και να φύγουμε, πάει και τελείωσε!:mad:
ελα να την παρεις και κρυψε οτι φαι εχεις γιατι τρωει τα παντα.
ανακυκλωση:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τελικά όλα τα φαγανά γατιά θα καταλήξουν στην Στέλλα? Φαντάζεστε να σκοτώνονται με τη Μέλη για την πιο μεγάλη μπουκιά φαγητού?
Βίκυ, εγώ νομίζω ότι οι απειλές τους δεν πιάνουν, η Μαργαρίτα δεν σε αφήνει, ακόμα και αν χρειάζεται να σου κλέβει φαγητό για να χορτάσει! :P

Τελικά όλα τα φαγανά γατιά θα καταλήξουν στην Στέλλα? Φαντάζεστε να σκοτώνονται με τη Μέλη για την πιο μεγάλη μπουκιά φαγητού?
Βίκυ, εγώ νομίζω ότι οι απειλές τους δεν πιάνουν, η Μαργαρίτα δεν σε αφήνει, ακόμα και αν χρειάζεται να σου κλέβει φαγητό για να χορτάσει! :P
θα γινει stella diet. ολα τα χοντρα γατια στη στελλα για ανανεωση της εμφανισης με υπερσυγχρονα μηχανηματα και εκπαιδευμενο προσωπικο ISO 9001:lol::lol::lol:

:) Μα ειναι δυνατον να βρει η γατα μπαρμπουνι μονο του ,αφυλακτο και να μην το περιποιηθει.Οχι τιποτε αλλο ,αλλα η δικια μου κατεβαζει με το ποδι της το μηλο απο την φρουτιερα ,το ριχνει κατω απο το τραπεζι,παιζει για λιγο κυλλοντας το και οταν κουραζεται το εγκλωβιζει με το ενα της ποδι ,καθεται κατω και οπου το εχει γρατζουνισει και βγαινει λιγο χυμος η αρωμα δεν ξερω τι και πως το καταλαβαινει οτι ειναι φαι ,παλεβει να το φαει.
Ζητω και μπραβο στη Μαργαριτα.Αξια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back