Με διάλεξε, δεν τη διάλεξα

:) Μα ειναι δυνατον να βρει η γατα μπαρμπουνι μονο του ,αφυλακτο και να μην το περιποιηθει.Οχι τιποτε αλλο ,αλλα η δικια μου κατεβαζει με το ποδι της το μηλο απο την φρουτιερα ,το ριχνει κατω απο το τραπεζι,παιζει για λιγο κυλλοντας το και οταν κουραζεται το εγκλωβιζει με το ενα της ποδι ,καθεται κατω και οπου το εχει γρατζουνισει και βγαινει λιγο χυμος η αρωμα δεν ξερω τι και πως το καταλαβαινει οτι ειναι φαι ,παλεβει να το φαει.
Ζητω και μπραβο στη Μαργαριτα.Αξια!
κι ομως ο παρασκευας δεν θα το πειραζε, αλλα το παιρνει η μαργαριτα και το δινει κι στους αλλους κι γινονται ολοι μαζι συνενοχοι:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πώς μπορεί κάποιος να μην έχει αδυναμία σ'αυτή τη γάτα; Σε αφήνει συνεχώς με το στόμα ανοιχτό:eek::eek::eek:" Ένας για όλους και όλοι για τον ένα" Μαργαρίτα η νέα Ντ' Αρτανιάνα:up::up:
( ψιτ, Φωτό!!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαρή μην γκρινιάζεις γιατί θα έρθω να πάρω τη Μαργαριτούλα:):):) που καθολου δε με νοιάζει αν αρπάζει φαγητά, καθότι στο δικό μου σπίτι το φαγητό δεν κυκλοφορεί και πολύ, και θα σου δώσω το τσίκο κ το σορμπέ που εχτές τα μεσάνυχτα πήραν τηλέφωνο τη μάνα μου.... :lol::lol::lol: όπου δουν πλήκτρα, τσουπ τα πατάνε... βάζουν μεγκα το πρωί:lol::lol:
ΕΡχομαι μαργαρίτα μου .... ετοιμάσου

καλε η μαργαριτα εχει νοημοσυνη. τελεια και παυλα. οι αλλοι δυο ειναι λιγο γκαου. η μαργαριτα ειναι το μυαλο, η μελινα ειναι ο εκτελεστης και ο βουλης φυλαει τσιλιες. εχουν κανει συμμορια οι τρεις τους.:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και τους ρόλους τους μοίρασε.....η Μαργαρίτα, φυσικά!:D:D Η Νόνα:cool: τρέξτε βρε να της φιλήσετε το χέρι:cool::cool:

Και τους ρόλους τους μοίρασε.....η Μαργαρίτα, φυσικά!:D:D Η Νόνα:cool: τρέξτε βρε να της φιλήσετε το χέρι:cool::cool:
ξεχασα να πω. εγω ειμαι η καθαριστρια:lol::lol::lol::lol:

E βέβαια, να έχεις κι εσύ ένα ρόλο:lol::lol::lol::P

Δεν είχα καμία αμφιβολία περί τούτου!:lol::lol::lol::lol::lol:
(φωτό μαρή, πια,μας έσκασες:mad::mad:)

Δεν είχα καμία αμφιβολία περί τούτου!:lol::lol::lol::lol::lol:
(φωτό μαρή, πια,μας έσκασες:mad::mad:)
θα βαλω φωτο συντομα:):)

θα βαλω φωτο συντομα:):)
Σύντομα είναι το αύριο, σύντομα είναι και σε ένα μήνα. Σημασία έχει το Πόσο σύντομα θα είναι το "σύντομα";)

Σύντομα είναι το αύριο, σύντομα είναι και σε ένα μήνα. Σημασία έχει το Πόσο σύντομα θα είναι το "σύντομα";)
θα βγαλω σημερα ή αυριο πολλες φωτο της μαργαριτας να δειτε που εγινε λιγο βαρελακι:lol::lol::lol:
το βραδυ ηρθε αγκαλια μου και εκατσε και πηγα να παθω ασφυξια:lol::lol:

Εγώ οτι και να λέτε ψηφίζω Παρασκευά:inlove: δαγκωτό! (τς τς τς...άκου Βούλης το παιδι...)
Καλέ μάνα, συνέλθετε!

Καλα να παθεις,να δω τωρα που θα ειναι τσιτα πως θα τραβας τσιτσια.:mad:

Εγώ οτι και να λέτε ψηφίζω Παρασκευά:inlove: δαγκωτό! (τς τς τς...άκου Βούλης το παιδι...)
Καλέ μάνα, συνέλθετε!
μωρε ειναι χαριτωμενο το βουλης:lol::lol::lol:

δανειζομαι το θεμα της αγαπημενης μου μαργαριτας για να σας πω για τα μωρα μου.
φιλοξενω εδω και καιρο λοιπον 4 μωρα κουκλια. εχουν γινει τωρα 45ημερων περιπου και φανταζεστε τι παιχνιδι κανουν:lol::lol:
τρεχουν, πηδανε απο δω κι απ εκει, παιζουν, χαμος γινεται.
εχτες λοιπον ειχα φτιαξει φακες και το ενα απο τα τεσσερα ειναι πολυ λιχουδικο και οπως ετρωγα με ειχε καβαλησει κ ουρλιαζε να της δωσω:confused::confused: ρε απο δω απο κει, να μην τα πολυλογω, μου ξεφυγε και επεσε μεσα στη φακη:blink::blink::blink: με τη μουρη:blink::blink: και παρα λιγο να πνιγει.
κ οχι μονο αυτο αλλα σκυλοκαηκε κιολας. και εγινε και σκατα με τη φακη.
τελος παντων ουτε εγω εφαγα κ το γατι πηγε να πνιγει:/:

μα ειναι απιστευτο το ποσο γρηγορα μου ξεφυγε κ επεσε μεσα στη φακη.
το αποφασισα μεχρι να φυγουν θα τρωω μονο στερεα τροφη για να μην ξανακινδυνευσουν απο πνιγμο:lol::lol:

Να ήμουν από μια πλευρά να σας έβλεπα και τους δυό σας:lol:.
Ελπίζω να είναι οκ τώρα το μωρό ε;
Πότε μαρή θα πιούμε εκείνο τον ρημαδοκαφέ να ζουλήξω λίγο;;;;

Να ήμουν από μια πλευρά να σας έβλεπα και τους δυό σας:lol:.
Ελπίζω να είναι οκ τώρα το μωρό ε;
Πότε μαρή θα πιούμε εκείνο τον ρημαδοκαφέ να ζουλήξω λίγο;;;;
δεν μπορεις να φανταστεις. οταν επεσε μεσα στη φακη αρχισε να βηχει και εγω φοβηθηκα οτι το επνιξα το γατι:(:(
ο βασιλης μου τα εχωσε οτι δεν τα προσεχω και ντροπη μου. ακουσα τα σχολιανα μου κι απο αυτον:redface::redface:
καλα ειναι το μωρο. αφου το σκουπησα απο τη φακη σε ενα λεπτο ετρεχε σαν μανιασμενο.
σημερα να πιουμε καφε!!!
θα βαλω κατι να φαω κ θα δεις πως κανει αυτο το μωρο. απαπα σαν δαιμονισμενο.

α ξεχασα να πω...μετα το ειχαν βαλει κατω τα αλλα κι το εφλειφαν:lol: προφανως ειχε μεινει λιγο γευση φακης:lol::lol:

:lol::lol::lol:Κροκέτες με φακές λοιπόν από εδώ και πέρα!!!
Ωραία, εγώ θα πάω στον γιατρό την ομορφούλα 6,30, θα σε πάρω μόλις τελειώσω να συννενοηθούμε, οκ;

:lol::lol::lol:Κροκέτες με φακές λοιπόν από εδώ και πέρα!!!
Ωραία, εγώ θα πάω στον γιατρό την ομορφούλα 6,30, θα σε πάρω μόλις τελειώσω να συννενοηθούμε, οκ;
επισης του αρεσει και το τοστ, πηγε να μου το φαει το πρωι:lol::lol:
οκ, θα κανονισουμε

μου ξεφυγε και επεσε μεσα στη φακη:blink::blink::blink: με τη μουρη:blink::blink: και παρα λιγο να πνιγει.

:blink::blink::blink: τάσεις αυτοκαταστροφής/αυτοκτονίας έχει το μικρό σου Βίκυ; :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back