vickymoon
Διάσημο μέλος
σου λεει, δεν αντεχω αλλο σ αυτο το σπιτι...αυτοκτονωτάσεις αυτοκαταστροφής/αυτοκτονίας έχει το μικρό σου Βίκυ;
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
εγω στο σαλονι να κραταω το πιατο το βαθυ με τη φακη. το γατι σκαρφαλωνει απο το χερι μου και πριν προλαβω να κανω κιχ... μπλουμ το γατι μες στο πιατο.Για να καταλάβω... στο πιάτο έπεσε ή στην κατσαρόλα?![]()
αν ηταν στην κατσαρολα τωρα θα τρεχαμε

ευτυχως επεσε μεσα στο πιατο. ε... δεν ηταν και καυτη η φακη αλλα ζεστη ηταν. αστα σου λεω, επαθα χθες ντουβρουτζα.
chryssa
Διάσημο μέλος

Τι σκηνικό! Εντωμεταξύ, τέτοιες φάσεις, αν τις διαβάζεις είναι για να πεθαίνεις από τα γέλια, αλλά εκείνη την ώρα είναι τελείως για κλάματα!!! (Θυμήθηκα τη Μπουμπού που πιάστηκε στην απλώστρα και χτυπιόταν σαν το ελατήριο σκούζοντας, τώρα γελάω, αλλά εκείνη την ώρα πανικοβλήθηκα!
)Χαρά στο κουράγιο σου, Βίκυ, με τόσα μικρά τελευταία! Ελπίζω να βρεις καλά σπίτια να τα δώσεις, να επανέλθει το βασίλειο του σπιτιού στη Μαργαρίτα και τη συμμορία της!

drf
Δραστήριο μέλος
εγω στο σαλονι να κραταω το πιατο το βαθυ με τη φακη. το γατι σκαρφαλωνει απο το χερι μου και πριν προλαβω να κανω κιχ... μπλουμ το γατι μες στο πιατο.
αν ηταν στην κατσαρολα τωρα θα τρεχαμε
ευτυχως επεσε μεσα στο πιατο. ε... δεν ηταν και καυτη η φακη αλλα ζεστη ηταν. αστα σου λεω, επαθα χθες ντουβρουτζα.
α βρε έτσι πες ! όπως το είπες πριν νόμιζα ότι ήταν γατί-μπλουμ στη κατατσαρόλα .. πάλι καλά να λες .. τώρα θα του κόπηκε η όρεξη για τέτοιες εξερευνήσεις..

vickymoon
Διάσημο μέλος

αν επεφτε στη κατσαρολα θα παθαινε μεγαλη ζημια

αυτο ηταν ατυχημα με το πιατο μου

φιλοξενω μωρα εδω και 3 μηνες σχεδον συνεχεια (οχι τα ιδια, διαφορετικα) μολις δωσω κι αυτα δεν θα ξαναπαρω για ενα διαστημα.
πρωτον γιατι κουραστηκα και δευτερον γιατι τα γατια μου δεν γουσταρουν και θελω να τα ηρεμησω λιγο τα καημενα τα δικα μου.
konstans
Περιβόητο μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
Kαλά μην ορκίζεσαι![]()

κανεις δε με πιστευει. το ειπα στο βασιλη οτι δεν θα φιλοξενησω αλλα μωρα και μου λεει... αυτο με τον τοτο το ξερεις

chryssa
Διάσημο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Όχι τίποτ' άλλο, ρωτάει και η Μπασσέτ, που σε κρυφοθαυμάζει

vickymoon
Διάσημο μέλος
ουτε φωτο μας βγαζει ουτε τιποτα

αστα ουτε ο βασιλης δεν τη βλεπει. εμεις ομως βλεπουμε τον βασιλη και μας φροντιζει, μας ταιζει, μας χαιδευει...ευτυχως που υπαρχει κι αυτος.
ασε που σε λιγο θα πανε διακοπες και θα μεινουμε μονοι μας.
αλλα θα μας φροντιζει η γιαγια

γιουπι θα φαμε μεχρι σκασμου

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Αφού είστε καλά, θα περιμένουμε τα νέα σας μετά τις διακοπές, που η μαμά σας θα είναι ξεκούραστη και εσείς λίγο πιο χοντούλιααστα ελενη και μπασετονιο, η μανα εχει ριξει μαυρη πετρα κ φευγει πρωι πρωι και γυρναει το βραδυ. αφου εχουμε ξεχασει τη φατσα της.
ουτε φωτο μας βγαζει ουτε τιποτα
αστα ουτε ο βασιλης δεν τη βλεπει. εμεις ομως βλεπουμε τον βασιλη και μας φροντιζει, μας ταιζει, μας χαιδευει...ευτυχως που υπαρχει κι αυτος.
ασε που σε λιγο θα πανε διακοπες και θα μεινουμε μονοι μας.
αλλα θα μας φροντιζει η γιαγια
γιουπι θα φαμε μεχρι σκασμου![]()

Μπασέτ -Μπασσετομαμά
aporw
Διακεκριμένο μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος

ειναι μια κουκλαρα και μας κανει ολο αγκαλιες και χαδια

aporw
Διακεκριμένο μέλος

Λουκουμας και Λουκουμαδομανα!

vickymoon
Διάσημο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
θα κανω καφε σπιτι συντομα, μαλλον 25/10 θα ερθεις???
αμεεε!!

αγκαζε με τον Λουκουμα! 

vickymoon
Διάσημο μέλος
μαρη σβησε κανα πμ να σου στειλω κατιαμεεε!!αγκαζε με τον Λουκουμα!
![]()
aporw
Διακεκριμένο μέλος
μαρη σβησε κανα πμ να σου στειλω κατι
εσβησα!!

ELENIP
Διάσημο μέλος
αμεεε!!αγκαζε με τον Λουκουμα!
![]()
Μην τάξεις σε Άγιο.... και σε παιδί....
Να το ήξερα κιόλας
Κατάλαβες πάντως

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool