yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
οι εικονες ειναι σκληρες αλλα και ταυτοχρονα σε κανουν να συνειδητοποιησεις καποια πραγματα που δεν ηξερες
https://www.atourhands.com/commodity.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
....δε μπορει να το χωρεσει το μυαλο μου .....ειμαστε οτι χειροτερο για τον πλανητηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
KOKKINIKLOSTI
Νεοφερμένο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

KOKKINIKLOSTI
Νεοφερμένο μέλος
Αθλιότητες...Πώς μπορούν να σταματήσουν ρε γ***** ? Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω το πόση χαρά δίνει σε κάτι τέτοιους ανθρώπους ( τιμή τους που τους αποκαλώ έτσι ) το να τα σκοτώνουν . Και το χαίρονται κι όλας . Απίστευτο...

KOKKINIKLOSTI
Νεοφερμένο μέλος
βαγια
Νεοφερμένο μέλος

βαγια
Νεοφερμένο μέλος
Συμφωνω αλλα το να τρωμε σκυλο και γατα πηγαινει αναποδα στις συνηθειες μας και στη νοοτροπια μας σαν λαος .Πιστευουμε οτι εφοσον ενα ζωο ειναι σαρκοφαγο το κρεας του δεν ειναι καλο .Αντιθετα οι Ασιατες (που ειμαστε η μερα και η νυχτα)ακολουθουν πιστα τη φραση''ο,τι κινειται τρωγεται''.Δεν συμφωνειτε;Γιατι βρε παιδια; Κρεας δεν τρωτε; Ε το ιδιο ειναι ακριβως. Το ιδιο ταλαιπωρημενο ζωο φτανει στο πιατο σας. Το ιδιο εχει ταλαιπωρηθει και το ιδιο κριμα ειναι. Δεν ειναι κατι λιγοτερο απο το κοτοπουλο που τρωτε. Και το κοτοπουλο ψυχη εχει. Και το κοτοπουλο αισθανεται, νιωθει και ποναει. Και το κοτοπουλο εχει δικαιωμα στη ζωη. Και το καταπουλο αξιζει. Γιατι τετοιο ενδιαφερον για την ψημανη γατα και το σκυλο αφου το κοτοπουλο το τρωτε; Αφου σας ενοχλει τοσο αυτο, να σας ενοχλει και το κοτοπουλο. Εγω σας τα λεω ολα αυτα επειδη ξερω τι πρεπει να υποστουν τα ζωα μεχρι (επιτελους γι αυτα) να σκοτωθουν και γι αυτο δεν ξεχωριζω τις γατες απο το χοιρινο και το μπεικον και ειμαι χορτογαγος. Και τα δυο ειναι ζωα και τα δυο θα υποφερουν το ιδιο για να φτασουν στο πιατο σας. Δε τα λεω αυτα για να σας αλλαξω γνωμη αλλα γιατι δεν καταλαβαινω γιατι ξαφνιαζεστε τοσο με αυτο αφου τρωτε κρεας...
KOKKINIKLOSTI
Νεοφερμένο μέλος
Εγω δεν καταλαβα ποια ειναι η πρωτοτυπυπια οσο αφορα τις εικονες με τα κοτοπουλα .Στη χωρα μας δυστυχως αυτο ειναι ενα καθημερινο φαινομενο .Αυτο που με ανατριχιασε ηταν οι εικονες με τα σκυλια .Απ την αλλη καποιοι αοι δεν τους φαινεται περιεργο να τρωνε τετοια ζωα.Και εμεις στο κατω κατω οταν τρωμε βοδινο κρεας δεν σκεφτομαστε τι βασανιστηρια εχει περασει το ζωντανο.Οι εικονες με τον μαγειρεμενο σκυλο απεικονιζουν πραγματι σκυλο ή μηπως κανενα ψητο χοιρινο;;;;;Αυτα δεν τα ξερουμε γι αυτο μη βιαζομαστε να κατηγορησουμε .![]()
![]()
Εγώ πάντως δεν κατηγορώ κανέναν επειδή τρώει ζώα, άλλωστε και εγώ τρώω κρέας! Το θέμα εδώ όμως κυρίως είναι η ακραία και απάνθρωπη εκμετάλλευση των ζώων για δήθεν επιστημονικούς σκοπούς (άν και υπάρχουν εξ' ίσου αποτελεσματικοί εναλλακτικοί τρόποι)αλλά καί ο τρόπος με τον οποίο όλοι αυτοί οι άνθρωποι συμπεριφέρονται στα ζώα καά κατα τη διάρκεια της ζωής τους! Για παράδειγμα, δεν είναι απάνθρωπο να γδέρνουν τα κουνάβια ζωντανά, γιατί αν ήταν πεθαμένα δεν θα ήταν τόσο καλής ποιότητας η γούνα τους;΄Ή οτι κόβουν κομμάτι απο το δέρμα ζωστανής γάτας ή κουνελιού και βάζουν επάνω στο γυμνό κρέας διάφορα για να εξετάσουν την απίθανη περίπτωση που κάποιος ηλίθιος θα θελήσει να βάλει επάνω σε ανοιχτή πληγή κρέμα σώματος; Ή οτι οι υπάλληλοι της KFC (και φυσικά αυτοί είναι μόνο ένα δείγμα) για να βγάλουν το άχτι τους αρπάζουν τα ζωντανά κοτόπουλα και τα πετάνε στον τοίχο; Όλ' αυτά σαφώς και δεν είναι σπάνια φαινόμενα, όμως έτσι δεν νομιμοποιούνται! Η αγριότητα εξακολουθεί να είναι αγριότητα! Άλλο είναι να ζεί ένα κατσίκι μία "φυσιολογική" οσο γίνεται ζωή και να πεθαίνει με γρήγορο τρόπο για να γίνει κρέας, και άλλο να βασανίζεται απο τη στιγμή που γεννιέται και να παρακαλάει να πεθάνει!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool