Με εκβιάζει με τις γάτες μου

vickymoon

Διάσημο μέλος

Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα.
ουφ. καποιες φορες που θα τσακωθω με τον αντρα μου (οχι ολες) για να με εκδικηθει αρχιζει και βριζει τις γατες μου κ με λεει γραφικη. για να καταλαβετε καλυτερα ομως θα πω οτι οταν ηρθε να ζησουμε μαζι μια απο τις 3 γατες ζηλευε κ κατουραγε στο κρεβατι μας. αυτο εγινε πολλες φορες με αποτελεσμα να θελει να τη διωξουμε (δεν τον αδικω) τη τελευταια φορα που κατουρησε τη μαλωσα παρα πολυ (τη χτυπησα κιολας:down: ντροπη μου) αλλα δε το ξαναεκανε απο τοτε ποτε. οποτε δεν εφυγε η γατα απο το σπιτι. παρ ολα αυτα δεν τη χωνευει. τις αλλες τις αγαπαει.
τις φροντιζει ολες αλλα οταν τσαντιστει μου μιλαει ασχημα γι αυτες κ λεει οτι εχει ανεχτει να ζει με 3 γατες. εγω στεναχωριεμαι και του το ειπα. μου ζητησε συγνωμη αλλα εχω καταλαβει οτι δε θελει να πολυασχολειται. ποτε δε μου ζητησε να φυγουν κ μου ειπε οτι καταλαβαινει την αγαπη που τους εχω. ειναι φιλοζωος.
νοιωθω πολυ ασχημα με ολο αυτο κ επισης δε νοιωθω ανετα οταν τις εχω ολες αγκαλια η οταν ασχολουμαι γιατι σκεφτομαι οτι με θεωρει γραφικη (αυτο βεβαια ειναι δικη μου σκεψη γιατι μου ζητησε συγνωμη)
βοηθηστε λιγο. πειτε καμια γνωμη. υπ οψη ομως ειναι κ φιλοζωος κ μ αγαπαει απλα εχει αυτο το κακο χαρακτηριστικο:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλο ειναι να δεχτειτε ο ενας τον αλλο, αυτος δε τρελλαινεται αλλα τις ανεχεται για σενα κι εσυ τον ανεχεσαι που δε τρελαινεται γι αυτον . Μη περιμενετε να αλλαξει κανεις, οι γατες ειναι εκει οποτε ειναι σαν να σου λεει "η κορη σου.... ". Καλο ειναι να του πεις να σταματησει να βριζει και να αποφασισει εαν θελει η οχι την κατασταση αν δε τη θελει καλο ειναι να βρειτε λυσεις. με το να μενει και να βριζει δεν αλλαζει τιποτα μονο η σχεση σας χαλαει.

Προσωπικα δεν θα ανεχομουν βρισιμο για τις επιλογες μου αλλα δεχομαι οτι καποιον τον ενοχλουν ειναι φυσικο. Απλα τα βλεπεις και η τον διαλέγεια καποιον για ολα οσα ειναι η δε τον διαλεγεις, να τον αλλαξεις δε γινεται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειλικρινα δεν ξερω τι να σου πω!!!!!εγω ειμαι αρραβωνιασμενη και ζουμε μαζι!!! οταν με γνωρισε ειχα 7 κλουβια με πουλια η τρελα μου και η αγαπη μου απο μωρο παιδι και ενα κουνελι!!!! εκεινος μου ζητησε να παρουμε γατουλα!!!!! και τωρα που δυστυχως ψοφησε το κουνελακι μου αποφασισαμε και για δευτερη ... ποτε στους τσακωμους δεν εχει αναφερθει στα πουλια και στη γατα...μαλιστα οταν μας χαριζανε τα τελευταια 2 πουλακια και εκλεγα να παμε να τα παρουμε παρολη την κουραση πηγαμε με τα ποδια μεχρι το μαρουσι απο καλλιθεα( με ηλεκτρικο εννοω) για να μας τα δωσουν...και τωρα που γεννησαν εχει τρελαθει!!!!:lol::lol::up:.. δεν ξερω ειναι αναλογα στον ανθρωπο..και αφου μου λες οτι ειναι φιλοζωος παει να πει οτι δεν εχει αλλου να ξεσπασει και ριχνει το φταιξιμο στις γατες...καλο ειναι να του πεις οτι σε ενοχλει και να το συζητησετε ωστε να το κοψει...:happy: ειναι κριμα να αναλωνετε ετσι την σχεση σας..γιατι ετσι και εσυ αλλα και αυτος κουραζεστε

κοριτσια συμφωνω απολυτως.
του εχω κανει την ερωτηση αν δε τις θελει τις γατες στο σπιτι και μου απαντησε οτι τις θελει. ουτε εγω μπορω να τον αλλαξω ουτε αυτος. αυτο ομως που θελω ειναι συνεργασια.κ στο θεμα των γατων. γινεται αυτο?

Δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό που θα σου πω, αλλά αυτός κάνει μεγαλύτερη υποχώρηση από εσένα. Δείξε κατανόηση και να θυμάσαι ότι ο καθένας έχει τον τρόπο του να αγαπάει. Άλλωστε το να ζητήσει συγνώμη ένας άνδρας είναι από μόνο του κατόρθωμα...

ναι αλλα στη συνεργασια πρεπει να βοηθησει και αυτος οχι μονο εσυ να κανεις υποχωρήσεις κανει υποχωρηση απο την στιγμη που τις δεχεται αλλα δεν χρειαζεται να το επαναλαμβανει συνεχεια οτι κανει την υποχωρηση με το να τις βριζει?...αφου ετσι σε γνωρισε σε αγαπησε και σε παντρευτηκε πρεπει να δεχθει οτι τα πραγματα δεν θα αλλαξουν και οτι ειναι λογικο οταν τις βριζει να ενοχλησε!!!! ας προσπαθησει να βρει που ειναι το πραγματικο φταιξιμο και να επικεντρωθει εκει χωρις να τα ριχνει στις γατες...γιατι αν καπου υπαρχει το προβλημα δεν το δημιουργουν οι γατες αλλα εσεις οι ιδιοι στη σχεση σας .. η συζητηση βοηθα :)

Δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό που θα σου πω, αλλά αυτός κάνει μεγαλύτερη υποχώρηση από εσένα. Δείξε κατανόηση και να θυμάσαι ότι ο καθένας έχει τον τρόπο του να αγαπάει. Άλλωστε το να ζητήσει συγνώμη ένας άνδρας είναι από μόνο του κατόρθωμα...
με βοηθαει και με παραβοηθαει. μηπως ομως 3 γατες σ ενα σπιτι ειναι πολλες?? μηπως οντως ειμαι υπερβολικη? αλλα δε θελω να δωσω καμια ρε γαμωτο. μηπως ομως ειμαι λαθος στον ανθρωπο μου?

Καλησπέρα! Μάλλον έχει βρει το ευαίσθητο σημείο σου!;) Σε έναν τσακωμό όλοι έχουμε πει πράγματα που δε θέλουμε (ή τα λέμε λίγο πιο έντονα από ό,τι σε ηρεμία). Αφού τις αγαπάει και δε σου έχει ζητήσει να τις δώσεις, σημαίνει ότι το καταλαβαίνει πόσο τις αγαπάς!
Όσον αφορά το αν γίνεσαι γραφική ή όχι... η προσωπική μου γνώμη είναι ότι όλες οι γατομαμάδες γινόμαστε "γραφικές" πολύ συχνά!!! Για τους άλλους όμως, γιατί για εμάς είναι το φυσιολογικό! Εγώ, π.χ. όποτε πατάω την ουρά ή το ποδαράκι της γάτας μου (κατά λάθος εννοείται) της ζητάω συγγνώμη αμέσως (και ο άντρας μου με κοροϊδεύει, αλλά εγώ το θεωρώ αυτονόητο!)
Δεν ξέρω τι να πω, ίσως οι άντρες που βλέπουν να αγαπάμε τόσο τις γάτες μας να ζηλεύουν και λίγο για το χρόνο και την περιποίηση που τους αφιερώνουμε! Η δική μου η γνώμη είναι να μην καταπιέζεσαι... αν θέλεις να πάρεις αγκαλιά τις γατούλες σου, να το κάνεις! Είναι και αγχολυτικό!:) Αν πάλι δε νιώθεις άνετα, θα μπορούσες να ασχολείσαι περισσότερο μαζί τους σε ώρες που ο άντρας σου λείπει, ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι και κανείς να μη νιώθει παραμελημένος!

αφου ξερεις πως ειναι οι γατες. θελουν αγκαλια συνεχεια. παντως δεν τον παραμελω καθολου. το αντιθετο μαλιστα.

αφου ξερεις πως ειναι οι γατες. θελουν αγκαλια συνεχεια. παντως δεν τον παραμελω καθολου. το αντιθετο μαλιστα.

αφου δεν τον παραμελεις δεν μπορω να καταλαβω το παραπονο του!!!!! εμενα ο αρραβωνιαστικος μου πολλες φορες προσεχει περισσοτερο την γατα και αυτη του εχει μεγαλη αδυναμια!!!αλλα δεν θα κατσω να ζηλεψω ή να του χτυπησω οτι γιατι κοιτας την γατα??? και γω τυχαινει πολλες φορες να την προσεξω περισσοτερο!!!! καθε μερα της παιρνω και αλλο παιχνιδι!!!! ειναι θεμα κατανοησης και σεβασμου!!!!!η σχεσ η πρεπει να στηριζεται καλα αλλιως αν αρχισει και χτυπαει ο ενας στον αλλο πραγματα αρχιζει σιγα σιγα και βουλιαζει το ''πλοιο'':/:

μηπως ομως 3 γατες σ ενα σπιτι ειναι πολλες?? μηπως οντως ειμαι υπερβολικη? αλλα δε θελω να δωσω καμια ρε γαμωτο. μηπως ομως ειμαι λαθος στον ανθρωπο μου?

Δεν χρειάζεται να δώσεις καμία γάτα, είστε όλοι μια οικογένεια. Ο άντρας σου είναι φιλόζωος αλλά ζει με 3 γάτες φαντάζομαι όχι από δική του επιλογή, αλλά επειδή σέβεται τη δική σου επιλογή. Αυτό εμένα μου λέει ότι αγαπιέστε πολύ και τα καβγαδάκια είναι απλά μια εκτόνωση σε ένα γεμάτο σπίτι.

πωπω ανακουφιστηκα με αυτο που εγραψες. σ ευχαριστω. εχεις δικιο κ το ηξερα αλλα οταν το ακους κ απο αλλου επιβεβαιωνεσαι.
παντως οταν δε μου λεει για τις γατες ασχημα πραγματα εχει πολυ πλακα. παιζει μαζι τους τις πειραζει τον καβαλανε. τις αγαπαει!!!!
παιδια δε ξερω τι λετε εσεις αλλα η κουβεντα με χαλαρωνει πολυ

Δεν χρειάζεται να δώσεις καμία γάτα, είστε όλοι μια οικογένεια. Ο άντρας σου είναι φιλόζωος αλλά ζει με 3 γάτες φαντάζομαι όχι από δική του επιλογή, αλλά επειδή σέβεται τη δική σου επιλογή. Αυτό εμένα μου λέει ότι αγαπιέστε πολύ και τα καβγαδάκια είναι απλά μια εκτόνωση σε ένα γεμάτο σπίτι.

Θα συμφωνήσω!
Όσο για τις αγκαλιές, η δικιά μου δε θέλει συνέχεια, μόνο μία ή δυο φορές την ημέρα μου κάθεται και από λίγο, γι'αυτό το είπα! Αφού να φανταστείς αν κάτσει να κοιμηθεί πάνω μου πάνω από μισάωρο, την τσεκάρω να δω αν έχει πυρετό...:lol:

Θα συμφωνήσω!
Όσο για τις αγκαλιές, η δικιά μου δε θέλει συνέχεια, μόνο μία ή δυο φορές την ημέρα μου κάθεται και από λίγο, γι'αυτό το είπα! Αφού να φανταστείς αν κάτσει να κοιμηθεί πάνω μου πάνω από μισάωρο, την τσεκάρω να δω αν έχει πυρετό...:lol:
καλα ενταξει ο δικος μου αν κατσει μιση ωρα μακρια μου θα τσεκαρω αν εχει πυρετο. φαντασου τον διωχνω κ αυτος αντιστεκεται. σου λεω ειναι πολυ αγκαλιας

πωπω ανακουφιστηκα με αυτο που εγραψες. σ ευχαριστω. εχεις δικιο κ το ηξερα αλλα οταν το ακους κ απο αλλου επιβεβαιωνεσαι.
παντως οταν δε μου λεει για τις γατες ασχημα πραγματα εχει πολυ πλακα. παιζει μαζι τους τις πειραζει τον καβαλανε. τις αγαπαει!!!!
παιδια δε ξερω τι λετε εσεις αλλα η κουβεντα με χαλαρωνει πολυ

Και ο δικός μου τα ίδια κάνει! Μία μου τη λέει για το κ***γατό μου και μία παίζει σαν τον καραγκιόζη μαζί της! Δεν ξέρουν τι θέλουν ώρες ώρες! Όσο για την κουβέντα...νομίζω ότι είσαι σε κατάλληλο μέρος! Το λέει και το όνομα του φόρουμ! Πες τα να χαλαρώσεις!:up:

καλα ενταξει ο δικος μου αν κατσει μιση ωρα μακρια μου θα τσεκαρω αν εχει πυρετο. φαντασου τον διωχνω κ αυτος αντιστεκεται. σου λεω ειναι πολυ αγκαλιας

Μπορώ να πάρω λίγο αγκαλο-DNA από το γάτο σου να το μεταμοσχεύσω στη δικιά μου???:lol::lol::lol:

Δεν είναι ωραίο ρε γαμώτο η γάτα να νιώθει απόρριψη. Δεν είναι ωραίο να αγαπάει τις δύο και την μία να την έχει απ έξω. Είναι άσχημο για την γάτα. Επίσης οι γάτες υπήρχαν στο σπίτι πριν συζήσετε έτσι δεν είναι;; Οπότε διάλεξε εσένα, και ότι έχει να κάνει με σένα.
Μην ανέχεσε να σε κάνει ράκος και να αισθάνεσε άσχημα. Αντιμήλα κι εσύ λίγο! Μην νομίζει ότι μπορεί να σε κάνει ότι θέλει.
Οι γάτες είναι μέρος της ζωής σου.. Σαν παιδιά σου. Δεν μπορεί να σου την λέει που έχεις γάτες. Και σιγά την φασαρία που κάνουν. Οι γάτες είναι τα πιο ήρεμα πλάσματα..(όταν μεγαλώσουν!).

μη νομιζεις τα λεω τσεκουρατα κ εγω δε κανω τη κοτα. αλλα οταν η μια γατα του εδειξε αντιπαθεια με το χειροτερο τροπο πως να τον κατηγορησω εγω που δεν τη χωνευει. φαντασου οτι ηθελε να τη διωξει κ τελικα συμφωνησε να μεινει η γατα. εσυ τι θα εκανες αν καθε μερα η γατα κατουραγε για να σου τη σπασει??

Η αλήθεια είναι ότι και η γάτα σου τσεκουράτα τα είπε!!!! Είναι οικογενειακό!;)

:D:D:D ναι ρε γαμωτο το παλιογατο. γελασα πολυ μ αυτο που εγραψες.
αλλα η κακουργα να κατουραει ενα μηνα οπου κοιμομασταν η οπου μπορουσε μουρθε να τη σκοτωσω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back