Με εκβιάζει με τις γάτες μου

Σε καταλαβαίνω, πρέπει να ήταν πολύ πίκρα! Ευτυχώς που της πέρασε πάντως! Άργησε αλλά τον αποδέχτηκε τον "παρείσακτο"!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοίτα, η γάτα δεν κατουράει για να σου τη σπάσει. Δεν το αντιλαμβάνεται έτσι. Τα ζώα κατουράνε κάπου για να σημαδέψουν την περιοχή τους, να πουν εδώ είναι η φωλιά μου, το σπίτι μου. Η γάτα σου ένιωσε απόρριψη, αισθάνθηκε ότι τη διώχνετε και θέλει συνεχώς να επιβεβαιώνει ότι εκεί είναι η φωλιά της. Κατά βάθος φοβάται συνεχώς. Εμένα κατούρησε το κρεββάτι μου μόνο μια φορά, όταν μαζεψα τον άλλον. Πες το αυτό στον άντρα σου να καταλάβει ότι το ζώο δεν τον επιβουλεύεται...
Εκείνο που δούλεψε στη δικιά μου ήταν η αντίθετη ψυχολογία. Την "έπνιξα"στην αγάπη και στα φιλιά λίγες μέρες. Ήρθε το ζωντανό και βαρέθηκε, είπε αμάν πια, φύγε από πάνω μου, ούτε για κατούρημα δεν μπορώ να πάω μόνη μου!! Και ησύχασε! Μήπως θα μπορούσε κι ο άντρας σου για λίγες μέρες να το κάνει?
Τώρα κι εσύ(συγγνώμη που θα το πω)αν είσαι όλη την ώρα αγκαλιά με μια γάτα το παρατραβάς. Δεν είναι ισορροπημένη μια σχέση τέτοιας εξάρτησης. Εφ'όσον είναι και 3 θα έπρεπε να έχουν τη δική τους ζωή κι όχι να σας την πέφτουν συνεχώς. Να ξέρουν ότι αυτές είναι γάτες κι εσείς άνθρωποι. Εμένα υπάρχουν ώρες που μου λένε καθαρά :"ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙΣ"!!! Έχουνε την ώρα που θα φάνε, την ώρα που θα βουρτσιστεί ό ένας, την ώρα που θα βουρτσιστεί η άλλη, την ώρα που θα παίξουμε, την ώρα που θα χ...σουνε(γιατί τα θέλουν και καθαρά, να είμαι εκεί να τα μαζέψω αμέσως!!!). Τις υπόλοιπες όμως ώρες θέλουν τη ζωή τους, ακόμα και την απομόνωσή τους. Μήπως να έβαζες ένα πιο σταθερό πρόγραμμα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοιτα οταν λεω οτι ειναι συνεχεια επανω μου ειναι σχημα λογου. απλα οταν τελειωσουν ολα τα αλλα τα δικα τους θα ερθουν να κατσουν μαζι μας. δηλ στο καναπε. ο ενας ειναι ο πολυ χαδιαρης οι αλλες ειναι πιο ανεξαρτητες. επισης επειδη εχουμε αυλη κανουν κ τις βολτες τους οποτε καποια στιγμη φευγουν. δεν ειμαι συνεχεια με τη γατα αγκαλια αλλα η αληθεια ειναι οτι η μια ειναι πολυ χαδιαρα. αυτη που κατουραγε μπορω να πω οτι εχει ενα χαρακτηρα πολυ ιδιαιτερο. δε πλησιαζει ευκολα κανεναν εκτος απο εμενα. φοβαται κρυβεται κτλ. νομιζω οτι δε το εκανε απο φοβο η τελος παντων οχι μονο απο φοβο αλλα ηθελε να επιβληθει. επειδη ξερω το χαρακτηρα της το λεω. παντως εγω στην αρχη αυτο εκανα τη τρελανα στην αγκαλια κ την αγαπη. δε λεω οτι τα εκανα τελεια αλλα η γατα σταματησε μολις καταλαβε οτι θα φυγει. θα μου πεις πως το καταλαβε αυτο?? δε ξερω μπορει να ηταν συμπτωση

μη νομιζεις τα λεω τσεκουρατα κ εγω δε κανω τη κοτα. αλλα οταν η μια γατα του εδειξε αντιπαθεια με το χειροτερο τροπο πως να τον κατηγορησω εγω που δεν τη χωνευει. φαντασου οτι ηθελε να τη διωξει κ τελικα συμφωνησε να μεινει η γατα. εσυ τι θα εκανες αν καθε μερα η γατα κατουραγε για να σου τη σπασει??

Ρε συ έτσι είναι οι γάτες. Μια φίλη μου έχει γάτο! Έφερε ένα βράδυ ένα φίλο της στο σπίτι.. Λοιπόν, της κατοόυρισε το κρεβάτι, της έχεσε την τουαλέτα και σερνόταν και στο πάτωμα με τα κόπρανα!
Είναι ζηλιάρες οι γάτες. Άλλες γάτες αντιδρούν έτσι, άλλες γάτες αντιδρούν αλλιώς. Αν της δείξει αγάπη, νομίζω ότι όλα θα λυθούν.

Τελικά κι αυτά σαν εμάς είναι, το καθένα με το χαρακτήρα του. Η δικιά μου είναι πολύ χέστρω, δεν έχει καμμία τάση κυριαρχίας. Φόβο έβγαζε το ψυχάκι γι'αυτό κι εγώ το είδα έτσι. Ησύχασε όταν αισθάνθηκε ασφαλής. Ποιός ξέρει η δικιά σου τι να σκέφτεται...
Και σας το βράδυ έρχονται για αγάπες? Εμένα την πιάνουν αργά τη νύχτα. Ίσως νιώθουν ότι κι εμείς εκείνη την ώρα χαλαρώνουμε, τι να πω...

λοιπον ακου τωρα να δεις χαρακτηρες
-η μελινα (αυτη που κατουραγε) φοβιτσιαρα, ανεξαρτητη, πλησιαζει μονο εμενα, οταν φταρνιζομαι νιαουριζει παντα ακομα κ οταν κοιμαται, τη πεφτει στις αλλες γατες και ειναι πολυ ομιλητικη. οταν της μιλας απανταει.
- ο παρασκευας (ο χαδιαρης) αγαπησιαρης, χαδιαρης, δε γρατζουναει ποτε, ειναι τοσο χουρχουρης που του εκανε εμβολιο η γιατρος κ αυτος χουρχουριζε. θελει συνεχεια αγκαλια και ειναι πολυ φουντωτος. του τη πεφτει η μελινα αλλα της χωνει κ αυτος μερικες φαπες.
- η μαργαριτα (αυτη ηρθε μονη της κ εμεινε μαζι μου) πειναλας, ατσουμπαλη, τρωει τα παντα με αδυναμια στα σκουδιδια. προσπαθει να χωθει οπου μπορει. ερχετε για αγκαλιες αλλα αμα καταλαβει νευρα ειναι η πρωτη που θα φυγει. χαρακτηριστικο της. κλανει συχνα:lol:
στην αρχη της τη πεφταν οι αλλες γατες τωρα η μαργαριτα τη πεφτει στη μελινα.
αυτη ειναι η γατοοικογενεια εν συντομια

Μια χαρά είσαι και εσύ και ο άντρας σου και οι γάτες ΣΑΣ. Τώρα, οι γάτες είναι και των δύο. Μεθαύριο, αν κάνετε ένα παιδί, 99,9999/100, μόλις νευριάσειμε με το παιδί, θα γυρίσει να σου πει: Ο γιός ΣΟΥ (ή η κόρη ΣΟΥ)έκανε αυτό κι αυτό, μπλα μπλα μπλα......Μη δίνεις ιδιαίτερη σημασία, αν κρατάς ισσοροπίες με τον καιρό τέτοιες αντιδράσεις θα μειωθούν, δεν θα εκλείψουν, γιατί έτσι είναι οι άντρες. Όσο για το γραφική, εγώ μια γάτα έχω, εγώ την έφερα στο σπίτι και σύζυγος και τέκνα με κοροϊδεύουν ασύστολα για τό όπως της μιλάω, όπως παίζουμε κλπ, ασχέτως που όλοι τη χαϊδολογάνε και ασχολούνται μαζί της. Ακόμη, και η γατούλα που κατουρούσε στη θέση του, φυσιολογική είναι. Διακυβεύτηκε η αγάπη σου προς αυτήν από τον "τρίτο". Ενστικτωδώς αντέδρασε έτσι για να τον διώξει. Όλα εξηγούνται και όλα αντιμετωπίζονται με ψυχραιμία και χιούμορ:D:D:D

λοιπον ακου τωρα να δεις χαρακτηρες
-η μελινα (αυτη που κατουραγε) φοβιτσιαρα, ανεξαρτητη, πλησιαζει μονο εμενα, οταν φταρνιζομαι νιαουριζει παντα ακομα κ οταν κοιμαται, τη πεφτει στις αλλες γατες και ειναι πολυ ομιλητικη. οταν της μιλας απανταει.

αυτη ειναι η γατοοικογενεια εν συντομια

Αχ τις λατρεύω τις ομιλητικές γάτες!!! Είναι φοβερές. Είναι πανέξυπνες!
Πρέπει να είναι θεά!

Είναι φανερό ότι την έχει βρει μαζί σου. Ότι σ αγαπάει πολύ. Δίνε της σημασία, γιατί σου είπα και πριν μπορεί να είναι αντίδραση επειδή νιώθει ότι ο δικός σου την απορρίπτει. Ξέρεις τι είναι να απορρίπτεις μια γάτα;;; Ανοίγετε εμφύλιος πόλεμος!!! χαχα:P:D

Αχ τις λατρεύω τις ομιλητικές γάτες!!! Είναι φοβερές. Είναι πανέξυπνες!
Πρέπει να είναι θεά!

Είναι φανερό ότι την έχει βρει μαζί σου. Ότι σ αγαπάει πολύ. Δίνε της σημασία, γιατί σου είπα και πριν μπορεί να είναι αντίδραση επειδή νιώθει ότι ο δικός σου την απορρίπτει. Ξέρεις τι είναι να απορρίπτεις μια γάτα;;; Ανοίγετε εμφύλιος πόλεμος!!! χαχα:P:D
οταν λεμε ομιλητικη εννοουμε γλωσσοκοπανα. εχει και διαφορετικο τονο η φωνη της αναλογα τι θα πω. λες ρε παιδι μου κ καταλαβαινει. πολλες φορες οταν περνουν οι φιλες μου τηλ μου ζητανε να μιλησουν με τη γατα. καλα αυτο εχει πολυ πλακα. της μιλαω κ απανταει κ οι αλλες ακουνε

οταν λεμε ομιλητικη εννοουμε γλωσσοκοπανα. εχει και διαφορετικο τονο η φωνη της αναλογα τι θα πω. λες ρε παιδι μου κ καταλαβαινει. πολλες φορες οταν περνουν οι φιλες μου τηλ μου ζητανε να μιλησουν με τη γατα. καλα αυτο εχει πολυ πλακα. της μιλαω κ απανταει κ οι αλλες ακουνε

Αχ Αχ! Δυναμική ομιλητική γατούλα!!!! Κάνε της λίγο Νιάου από εμένααα!! Και πολλά φιλάκια!! Τι ράτσα είναι;; Βάλε μια φωτό της!

δε μπορω να ανεβασω φωτο γιατι ολες οι φωτο μου ειναι μεγαλυτερες απο 1ΜΒ και το μαξιμουμ που μπορει ειναι 1ΜΒ.
δε καταλαβαινω γιατι οι δικες μου ειναι τοσο μεγαλες φωτο.
αν ξερει καποιος ας βοηθησει

Θα συμφωνήσω με πολλές από τις γατομαμάδες. Πάντως επειδή πέρασα πολλά στα προσωπικά μου τους τελευταίους μήνες και το τοπίο εξακολουθεί να είναι θολό, θα αναφερθώ σύντομα στα εξής:
Αυτός που καταλαβαίνω ότι ζηλεύει περισσότερο είναι ο (πρώην ? ) σύντροφός μου, οπότε όταν έβλεπα να του'ρχεται η "ταπηροκρανίωση" :lol: του έκανα γλύκες για να μη νιώθει παραμελημένος. Εξάλλου για μένα προέχουν οι άνθρωποι, όπως έχω γράψει κι αλλού. Πάντως αν αυτός είναι άνθρωπος που δε χωνεύει τις γάτες εγώ είμαι.... χορεύτρια των Μπολσόι!!! :lol:. Την μάζεψε (για μένα... ;) ), την φιλοξενεί (για μένα... ;) ) και δεν την διώχνει για μένα (και καλά... ;) )
Όσο για τη Survi... ήθελα να το γράψω σε ξεχωριστό θέμα γιατί μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Όχι απλά μοιάζει να μη ζηλεύει, αλλά - αλήθεια λέω - όταν καβγαδίζω με το φίλο μου, μας κοιτάει με απορημένη, απογοητευμένη και αποχωρεί σε άλλο χώρο να μη μας βλέπει να μαλώνουμε! (Δεν το ξαναείχα δει αυτό...) Ενώ όταν είμαστε αγκαλιά κάθεται συνήθως σε λίγα μέτρα απόσταση και μας... καμαρώνει! Τα έχω δει όλα με το γατί αυτό!!!

Άσχετο, αλλά...
...
-η μελινα (αυτη που κατουραγε) φοβιτσιαρα, ανεξαρτητη, πλησιαζει μονο εμενα, οταν φταρνιζομαι νιαουριζει παντα ...
Κι εμένα κάνει κάτι παρόμοιο. Όταν φτερνίζομαι ή βήχω κάνει κάτι σαν "ρρρρρ" (σαν περιστέρι). Τι είναι αυτό; Και παίρνει κι ένα ύφος σαν να μου λέει...
"Κόψ'το το έρμο το τσιγάρο" ή "Ντύσου λίγο πιο ζεστά, θα αρρωστήσεις!!!" :lol:

κ προσφατα ειχαμε ενα τσακωμο για τα κατσουλια αλλα αυτα εχει η συγκατοικηση. παντς τις αγαπαει ειμαι 100% σιγουρη
οσο για το φταρνισμα εμενα παντα μα παντα μου νιουριζει στο φταρνισμα.
ακομα κι οταν κοιμαται. μες στον υπνο της κανει νιαρ νιαρ:D

κ προσφατα ειχαμε ενα τσακωμο για τα κατσουλια αλλα αυτα εχει η συγκατοικηση. παντς τις αγαπαει ειμαι 100% σιγουρη
οσο για το φταρνισμα εμενα παντα μα παντα μου νιουριζει στο φταρνισμα.
ακομα κι οταν κοιμαται. μες στον υπνο της κανει νιαρ νιαρ:D
Εμάς, πάλι, η Μπάσσυ, όταν φταρνίζομαι εγώ, πετάγεται αλαφιασμένη, όταν φταρνίζεται ο άντρας μου, κρύβεται κάτω από τον καναπέ. Θα της πάρει φαντάζομαι μερικά χρονάκια να καταλάβει, ότι είναι ένας φυσιολογικός ήχος:lol::lol::lol::lol::lol:Όσο για γκρίνιες, μου γκρίνιαζε προτού πάρω γάτα, γιατί θα τον ενοχλεί με τα τα τσίσα της, με τα νιαουρητά της, στις διακοπές κλπ. Ο ίδιος είχε γάτο στα φοιτητικά του χρόνια, αλλά, με πλήρη άγνοια της σωστής του φροντίδας και -μέχρι που τους έφυγε και τον έχασαν- είχε διάφορα προβλήματα, αν και τον αγαπούσε τόσο, που όλα τα αδέσποτα αρσενικά γατιά του εξοχικού, τα ονομάζει με το όνομα του γάτου του μέχρι τώρα.Από την ώρα που πήραμε τη Μπάσσυ, όμως, και είδε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, τη λάτρεψε:happy:

Εμένα ***καν.... αν φταρνίζομαι ή όχι...

Το μόνο που κοιτάνε είναι που και ποτε θα κάτσω κάπου για να έρθουν, να πιάσουν θέση... και αν αργήσω το πρωί να σηκωθώ.... έρχονται να δουν αν ζω ακόμα..και μου χτυπάνε το μάγουλο... τοκ τοκ... :P Ξύπνα μάνα πεινάμε!!!:mad:

Δεν καταλαβαίνω γιατί γελάτε...:confused: τα παιδιά ενδιαφέρονται για μένα.. και το φαγητό τους!!!:blink::rolleyes:

Δεν καταλαβαίνω γιατί γελάτε...:confused: τα παιδιά ενδιαφέρονται για μένα.. και το φαγητό τους!!!:blink::rolleyes:
κ εμενα ο παρασκευας αρχιζει... με παταει, βαζει τη μουρη του στο προσωπο μου, με ξεσκεπαζει, βαζει το ποδι του στη μουρη μου... αντε να κοιμηθεις μετα. κ αφου του βαζω φαι κα φαει παει μετα κ την πεφτει:P
ε και τοτε εγω παιρνω την εκδικηση μου;) κανωντας του τα ιδια:lol::lol:
να μαθει να μην κοιμηθει ουτε αυτος:lol::lol::lol::lol:
τα παιρνει ομως στο κρανιο κ κανει κχχχχχχχχχ:lol::lol::lol::lol:

ειμαι μια χαρουμενη γυναικα. γιατι ο καλος μου καταλαβε οτι αγαπαω πολυ τα κατσουλια μου και αλλαξε συμπεριφορα 180 μοιρες. κ συμφωνει πια μαζι μου κ δεν μου δημιουργει φασαριες.
κ για να μου το αποδειξει εγινε εντελως χαζογατομπαμπας.
μαλλον το προβλημα διμιουργηθηκε γιατι περναγε μια κακια περιοδο κ ειχε γινει λιγο γκρινιαρης, αλλα τωρα ολα αλλαξαν:):)
αμα υπαρχει αγαπη ολα αλλαζουν:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back