Με εκβιάζει με τις γάτες μου

ειστε μια ομορφη γατοοικογενεια, ειμαι σιγουρη.
ολοι περνανε τις φασεις τους μωρε, και για να δεχεται να συμβιωνει με τρεις γατες, σημαινει οτι σαγαπαει πολυ, μπραβο σας !
αλλα οτι ειναι να μας το λες να το συζηταμε εδω μαζι ολες, αδειαζεις αμα τα λες ! :rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε μπας και μπήκε στο site και διάβασε το θέμα σου?:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παντως αμα σκεφτεις να δωσεις κανενα απο τα τρια, εγω ξερεις ποιο θα επαιρνα ευχαριστως ετσι ??? τον παρασκευαααααααα !!!
(με σκουνταει η αλλη απο μεσα να της τον φερω !!)

παντως αμα σκεφτεις να δωσεις κανενα απο τα τρια, εγω ξερεις ποιο θα επαιρνα ευχαριστως ετσι ??? τον παρασκευαααααααα !!!
(με σκουνταει η αλλη απο μεσα να της τον φερω !!)
μονο πανω απο το πτωμα μου:mad::mad:
ενταξει την καταλαβαινω τη πασχαλια θελει το αγορι της:):)

Βρε μπας και μπήκε στο site και διάβασε το θέμα σου?:P:P
αμα σου πω οτι το εχω σκεφτει:hmm::hmm:
μαλιστα ανακαλυψα κ μια διαφορα μπαινοντας στο site γιατι εγω παντα εκανα εγγραφη κ οχι αυτοματη συνδεση κ μετα απο μια ημερα ως δια μαγειας μπαινω στο site κ ειμαι συνδεδεμενη αυτοματα:hmm::hmm:
λες????

ελα μωρε δωστον λιγουλακιιιιιιιι αμαν πια μονοφαγου ! ποια θες να μου δωσεις την κατουρλου ??? :lol::lol:

Καλημερα...
πριν γνωρισω το Γιαννη και εγω ειμουν τρελλη με τα γατουλια...ειχαμε τοτε στο πατρικο μου τον ιβαν τη τερεζα και τη νιρο (κορη του ιβαν και της τερεζας)ειχα καταντισει τρελα γραφικη αφου οι περισοτεροι φιλοι μου λεγαν οτι εχω το image της κλασικης γεροντοκορης(μαλλον γιαυτο στο γαμο μου δεν το πυστευε κανεις)..η αιτια που γνωρισα τον αντρα μου ιταν η λουνα μας και ετσι η μια γατοκαμενη βρηκε ενα γατοκαμενο..ολοι εχουμε νευρα και πολλες φορες πανω στα νευρα μας λεμε πραγματα που τα μετανιωνουμε απλα επειδη ξερουμε οτι θα πονεσουν τον αλλο..σε εμας παει το αντιθετο...αν τολμισω (που δεν υπαρχει λογος λεμε τωρα ομως) να πω κατι στο γιαννη για τη λουνα η το ρορυ ξερω οτι αυτοματος θα με μισησει (οπως και εγω εκεινον αν μου πει κατι ).τα γατουλια μας ειναι τα παιδια μας και τους συμπεριφερομαστε σαν μελλοι της οικογενειας μας...κατα τη γνωμη μου οταν θα ειστε και οι 2 cool καθιστε και μιληστε χωρις να τσακωθιτε..πες του τη σε ενοχλη και απετισε να σου πει και εκεινος τι τον ενοχλει ...δεν μπορω να σου πω κατι αλλο σαν συμβουλη γιατι δεν σας γνωριζω και θεωρο οτι με τη κουβεντα λυνοντε ολα..:D

ειμαι μια χαρουμενη γυναικα. γιατι ο καλος μου καταλαβε οτι αγαπαω πολυ τα κατσουλια μου και αλλαξε συμπεριφορα 180 μοιρες. κ συμφωνει πια μαζι μου κ δεν μου δημιουργει φασαριες.
κ για να μου το αποδειξει εγινε εντελως χαζογατομπαμπας.
μαλλον το προβλημα διμιουργηθηκε γιατι περναγε μια κακια περιοδο κ ειχε γινει λιγο γκρινιαρης, αλλα τωρα ολα αλλαξαν:):)
αμα υπαρχει αγαπη ολα αλλαζουν:)

Κι εγώ στην ίδια φάση είμαι!!! Μέχρι που μια μέρα μου είπε ότι την έχει συνηθίσει και θα του έλειπε κιόλας! Και τώρα τελευταία που η Μπουμπού είναι συνέχεια στο τραπέζι της κουζίνας (είναι από πίσω το καλοριφέρ και πάει και βεντουζάρει πάνω του) έχουμε φτάσει στο σημείο να τη μαλώνω εγώ και όχι αυτός! Την άφησε καναδυο φορές που έλειπα και μας ξαναπήρε τον αέρα η πονήρω!
Πολύ χαίρομαι και για εσάς και για εμάς!:up:

μωρε εγω βλεπω οτι αυτοι που γκρινιαζουν αρχικα , μετα γινονται οι καλυτεροι γατομπαμπαδες λεμε. :D

μπραβο παιδια ολα καλα ολα ανθηρα:):)

ελα μωρε δωστον λιγουλακιιιιιιιι αμαν πια μονοφαγου ! ποια θες να μου δωσεις την κατουρλου ??? :lol::lol:
οσο για σενα θα ερθω σπιτι σου κ θα τσακισω την πασχαλια στο ζουληγμα γι αυτο σταματα (σου ρχεται ντοματα):lol::lol::lol:

οσο για σενα θα ερθω σπιτι σου κ θα τσακισω την πασχαλια στο ζουληγμα γι αυτο σταματα (σου ρχεται ντοματα):lol::lol::lol:

χα χα χα ! και τωρα θα τα κανει πανω της η πασχαλια αλλο που δε θελει να τη ζουλας, για απειλη το ειπες αυτο ???? χιχιχι χοχοχο χαχαχαχα :up::lol::P

Τώρα που είναι ο δικός μου είναι στην Αθήνα, και μιλάμε στα τηλέφωνα, πρώτα θα ρωτήσει τι κάνει ο Κίκης ΤΟΥ, η Λου ΤΟΥ κι τα άλλα παιδιά.. και μετά ΑΝ θυμηθεί θα ρωτήσει και εμένα...:down:

ακριβως και εγω το ιδιο τζουλια μου...ξεμινα χαλκιδα και μου λειπουν τα σκατουλινια μου..ιδικα ο ρορακος..(η μαμα αδιναμια στο γιο)...σε καθε τηλεφονο προτα ρωταω για τα ζουζουνια μου και μετα για το γιαννη...

ακριβως και εγω το ιδιο τζουλια μου...ξεμινα χαλκιδα και μου λειπουν τα σκατουλινια μου..ιδικα ο ρορακος..(η μαμα αδιναμια στο γιο)...σε καθε τηλεφονο προτα ρωταω για τα ζουζουνια μου και μετα για το γιαννη...

Ναι, μόνο που ΕΓΩ είμαι η τρελή με τα ζώα!!! και όχι αυτός...:blink:
...αυτός μεγάλωσε με την ιδέα ότι όποιος έχει γάτα ΔΕΝ μπορεί να κάνει παιδιά.. και τα ζώα είναι καλά, αλλά έξω απο το σπίτι...:down::down:

Να, που αλλάξαν οι καιροί!!!:lol::lol::lol:

Καλησπέρα
Χωρίς να είμαι ψυχολόγος, η γνώμη μου είναι να το συζητήσετε το θέμα. Τα γατούλια μας έχουν έρθει για να μείνουν στη ζωή μας, και δεν πρέπει να αποτελούν εξιλαστήριο θύμα για τους καβγάδες μας.
Πέστου ότι σε ενοχλεί όταν το κάνει αυτό, στην ανάγκη κράτα του και λίγο μούτρα.. συνήθως πιάνει με τους άντρες, ειδικά όταν το έχουν παρακάνει με τη συμπεριφορά τους και τα λόγια τους.
Σκέψου όμως, μήπως είναι αυτός ένας τρόπος να εκφράσει κάποιο παράπονό του για κάτι άλλο, που ή φοβάται ή ντρέπεται να σου πει, μήπως ξεσπάει εκεί λόγω άλλων προβλημάτων, στη δουλειά του, στο περιβάλλον σας ή ακόμα και στη σχέση σας.
Αφού είναι, όπως λες, φιλόζωος, μάλλον κάπου αλλού εστιάζεται το πρόβλημα, αλλά το βγάζει στα γατούλια σας.
Καλώς ή κακώς, έχω εμπιστοσύνη και πίστη στους ανθρώπους και ελπίζω ότι αν θέλετε και οι δυο σας πραγματικά να λυθεί το ζήτημα, θα τα καταφέρετε.

Συμβουλή...
Λίγοι άντρες είναι καλοί με τα ζώα,
οι περισσότεροι είναι οι ίδιοι ζώα!

Προς ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Πολύ στερεοτυπικό είναι αυτό..
Νομίζω ότι έχει να κάνει με τους ανθρώπους που συναντάμε στη ζωή μας και τη συμπεριφορά τους, αλλά πιστεύω ότι δεν μπαίνουν έτσι καλούπια.
Μπορεί να έχεις δίκιο, όμως η δική μου γνώμη είναι διαφορετική.
Έχω δει άντρα να κλαίει που πέθανε το σκυλάκι του, είχα και έχω φίλους που έχουν ζωάκια και έχω την τύχη, ο δικός μου φίλος να λατρεύει τα ζωάκια και πολύ περισσότερα τα δύο γούνινα μωρά μας! :P

δεσπινις...δεσπινις....κατω τα χερια απο τον παρασκευα ειναι δικος μου, μη φαμε και τα μουστακια μας τωρα(Βικι μαλωσετην θελει να μου παρει το μωρο:cry::cry::cry:

Δεν είναι περίεργο, που ρωτάμε για τα γατιά μας, αφού δεν μπορούν αυτά να μας μιλήσουν στο τηλέφωνο. Τον άλλον, τον ακούμε, μας μιλάει, άρα είναι ζωντανός, με ζωηρή φωνή, άρα δεν είναι άρρωστος, ε, τί να μακρυγορούμε, μπαίνουμε κατευθείαν στο ψητό: Πού είναι και τί κάνει το παιδί;:lol::lol::lol::lol:
Πάντως, άμα είναι κακός και στριμμένος ο άνθρωπος, δεν αλλάζει. Ο απληροφόρητος αλλάζει, αυτός που δεν έχει μάθει με ζ'ωα, αλλάζει ο κακός ΠΟΤΕ. Είναι γραμμένο στα γονίδιά του, γι'αυτό, προσοχή!!!

Προς ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Πολύ στερεοτυπικό είναι αυτό..
Νομίζω ότι έχει να κάνει με τους ανθρώπους που συναντάμε στη ζωή μας και τη συμπεριφορά τους, αλλά πιστεύω ότι δεν μπαίνουν έτσι καλούπια.
Μπορεί να έχεις δίκιο, όμως η δική μου γνώμη είναι διαφορετική.
Έχω δει άντρα να κλαίει που πέθανε το σκυλάκι του, είχα και έχω φίλους που έχουν ζωάκια και έχω την τύχη, ο δικός μου φίλος να λατρεύει τα ζωάκια και πολύ περισσότερα τα δύο γούνινα μωρά μας! :P
Γι άυτό είπα ότι λίγοι αγαπούν τα ζώα!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back